Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
 • bedrijfsbezoek Park 21, ontbijt Huys Dever, netwerkbijeenkomst Lowietje of bezoek Nova college?
 • vrijdag 16 juni bonbon workshop met wijn en chocolade proeverij
 • E-waste sorteercentrum Meerlanden voor Hernieuwen behaalt als eerste in Nederland Re-Use certificeri
 • Nieuws van Ondernemend Hillegom (OH)
 • Nieuws van Ondernemend Lisse (OL)
 • Nieuws van Marketing Noordwijk, Hello goodbye.
 • zondag 14 mei, verwen moeder met HAVE FUN EVENTS
 • verwen moeder met een bezoek aan de Muze
 • Bestel nu de ontbijtbox voor moederdag bij de Haarlemmermeersche golfclub
 • Maandmenu restaurant het Oude Dykhuys weer fenomenaal
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Privacy, contact en disclaimer
bedrijfsbezoek Park 21, ontbijt Huys Dever, netwerkbijeenkomst Lowietje of bezoek Nova college?

Woensdag 10 mei trappen wij af met een bedrijfsbezoek aan ETO Ballpark Hoofddorp. Programma:. Locatie ETO Ballpark Nieuwe Molenaarslaan 10 Hoofddorp.
16.15 uur Ontvangst met koffie/thee.
17.30 uur  Presentatie van ons park met al zijn mogelijkheden.
16.30/17.30 uur Rondleiding en/of zelf Padellen (clinic en spelen).
17.30 uur Netwerkborrel.
18.30 uur Einde bijeenkomst.
Meer informatie en aanmelden kan HIER

 

Woensdag 17 mei een gratis ontbijtbijeenkomst in Huys Dever Lisse
Het programma Huys Dever, Castle of MeerBusiness, Heereweg 349A, 2161 CA Lisse
8.00 uur ontvangst met koffie/thee en een heerlijk vers croissantje
8.30 uur presentatie Harry Seebus, laat je niet belazeren
9.15 uur vragenkwartiertje
9.30 uur weer fris en met nieuwe ideeën aan het werk Meer informatie en aanmelden kan HIER

 

Dezelfde dag 17 mei om 17.00 uur Lowietje Lisse
Heereweg 10, 2161 AG Lisse Na een maand afwezigheid i.v.m. Bloemencorso netwerkbijeenkomst in Lowietje Lisse De MeerBusiness Ondernemersborrel wordt elke derde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel restaurant Lowietje Lisse. De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om voor slechts € 15,--deel te nemen aan het dagmenu.
Meer informatie en aanmelden kan HIER

 

Nova college 30 mei

Het Nova College nodigt MeerBusiness  Duin & Bollenstreek en zijn leden uit om Nova Campus Haarlemmermeer te bezoeken. Meer inhoudelijke informatie volgt later, maar het zal vooral kennismaking zijn met wat het Nova College als opleidingscentrum te bieden heeft op het gebied van mbo-opleidingen, maar ook om- of bijscholingen én mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven uit de regio aanmelden kan HIER

Mogen wij op uw komst rekenen? Vast bedankt voor het aanmelden en graag tot ziens komende week bij drie interessante bijeenkomsten

 
bekijk de volledige agenda
vrijdag 16 juni bonbon workshop met wijn en chocolade proeverij

Wij gaan met maximaal 1 dozijn deelnemers die heerlijke bonbons van Chocolaterie Pierre proberen te maken. Dat doen wij onder de bezielende leiding van Gert van Soest, dus dan moet het wel goedkomen. Om het geheel helemaal feestelijk te maken doen wij er tegelijkertijd een wijnproeverij bij. MeerBusiness partners & members hebben vanzelfsprekend voorrang bij inschrijven en vol is vol.
Dus een tip: wees er snel bij! 

workshop chocolade maken.
Tijdens deze workshops gaan de deelnemers aan de slag met het maken van heerlijke producten. Na een kort verhaal over de geschiedenis, herkomst en productie van de cacao, wordt gestart met de productie én het proeven. Dat wordt nog lekkerder met een paar heerlijke bijpassende wijnen. Kortom een creatieve, informatieve en lekkere 2,5 uur durende workshop om het weekend heerlijk te beginnen. En met die tas heerlijke zelfgemaakte chocolade mag je vast wel thuiskomen. Kosten € 60,-- pp 

 
reserveer vast want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
E-waste sorteercentrum Meerlanden voor Hernieuwen behaalt als eerste in Nederland Re-Use certificeri
Het Regionaal Sorteer Centrum (RSC) Schiphol dat onder het label Meerlanden voor Hernieuwen afgedankte elektrische en elektronische apparaten (AEEA) verwerkt voor verdere recycling, heeft als eerste RSC in Nederland een unieke Re-Use certificering van Weeelabex behaald. Een mijlpaal voor het RSC, omdat dit de stap van recycling naar refurbishing mogelijk maakt. Ofwel van sorteren en demonteren van apparaten naar hergebruik van onderdelen in nieuwe apparaten. Van groot belang voor producenten van o.a. witgoed die hun producten circulair willen maken. De eerste pilot hiervoor met een bekende wasmachineproducent is al een feit. 
 
lees meer
Nieuws van Ondernemend Hillegom (OH)
ONDERNEMERSCAFÉ ONDERNEMEND HILLEGOM
15 mei is bedoeld voor de leden en iedere ondernemer die benieuwd is naar de ondernemersvereniging van Hillegom. Net zoals in februari ( We bespreken onze stappen, onze doelen, geven je een update over de voorbereidingen voor het fonds, de plannen voor 2024, de begroting & ambitie voor de komende jaren) Er is veel gebeurd in de afgelopen maanden! Tijdens deze vergadering stelt OH de beoogd voorzitter Marketing aan je voor: Marisja Wigmore. Met persoonlijke begeleiding en advies ontzorg zij met Marisja.nl – Ontwerpt & Ontzorgt ondernemers met het creëren, realiseren en beheren van drukwerk & digitale media (website, logo, huisstijl, flyers, visitekaartjes, reclame, etc.)  
 
direct aanmelden
Nieuws van Ondernemend Lisse (OL)
Volgend evenement:
Op bezoek bij Mens Makelaars Op 9 mei vindt de maandelijkse contactbijeenkomst plaats. Deze keer ontmoeten de leden elkaar bij een trouw lid van de vereniging, Mens Makelaars. Dat doet OL natuurlijk niet zonder reden. Het is dit jaar precies 50 jaar geleden dat Harry Mens zijn makelaarskantoor begon aan de Grachtweg. Eerst in woningen en bedrijfspanden, maar vanaf 1988 alleen nog maar actief in commercieel vastgoed. Wij kennen Harry en zijn collega’s Ad en Sander Bakker en Bas Brekelmans natuurlijk goed. Zij vonden het 50-jarig jubileum een mooie aanleiding om OL uit te nodigen. Nu denk je misschien dat op zo’n kantoor niet zoveel te beleven is, maar juist het proces van project- en vastgoedontwikkeling, de impact van de stikstofcrisis en het contrast tussen de gemeente en vastgoedsector, zijn stuk voor stuk mooie thema’s, waar ze bij Mens Makelaars prachtige verhalen over kunnen vertellen en voorbeelden van kunnen laten zien. Daar zijn we heel erg benieuwd naar. Meld je vooral snel aan, dan maken we er een mooi verjaardagsfeest van!  
 
direct inschrijven
Nieuws van Marketing Noordwijk, Hello goodbye.

Quirine Kamphuisen heeft afscheid genomen als directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing en is vanaf 1 mei gestart met een nieuwe uitdaging.
De zoektocht naar een waardig opvolger is gestart en de eerste kennismakingsgesprekken worden ingepland. In de tussenliggende periode zal Suzan Schouten vanaf 9 mei aanstaande twee dagen per week als interim directeur-bestuurder het team ondersteunen. Welkom en veel succes Suzan! 

Terugblik partnerevent Noordwijk Marketing.   
Tijdens het partnerevent is ook de jaarlijkse Noordwijk Promotieprijs uitgereikt. De prijs voor de persoon of organisatie, die Noordwijk het afgelopen jaar zichtbaar, onderscheidend en origineel op de kaart heeft gezet.  Ter plekke kon gestemd worden op een van de drie genomineerden: Tulip Experience Amsterdam, voorzitter KHN Stephan Stokkermans en de Duin en Bollen 4Daagse. Burgemeester Wendy Verkleij, die de prijs overhandigt aan Tjeerd Scheffer van de winnaar Duin en Bollen 4Daagse: ‘Dik verdiend dankzij jouw inzet en succesvolle introductie van dit prachtige wandevenement.’

 
naar de site van Noordwijk Marketing
zondag 14 mei, verwen moeder met HAVE FUN EVENTS

De tulpen staan nog steeds prachtig in bloei op moederdag! Trakteer je allerliefste moeder met een dagje Bollenstreek op de tandem, E-Bike, E-chopper of Elektrische step! Of stap gezellig met zijn allen in de TukTuk of DAF 33!


Geniet onderweg van de tulpenvelden, een heerlijke lunch of high tea en bezoek de tulpenattracties van de Bollenstreek. Sluit af met een diner aan zee en natuurlijk een mooie bos tulpen! Samen waardevolle herinneringen maken! 

 
naar de site van Have Fun Events
verwen moeder met een bezoek aan de Muze
Binnenkort zijn er weer heel veel nieuwe films in De Muze te zien! Benieuwd naar de film highlights van de komende week? Lees dan verder!  Toch liever zelf een kijkje nemen naar ons filmschema? Dat kan via onze website! 
 
naar de site
Bestel nu de ontbijtbox voor moederdag bij de Haarlemmermeersche golfclub
Bestel nu de ontbijtbox met: Heerlijke croissants, jam, boerenboter, serrano ham, verse jus d'orange, scones met clotted cream, vers fruit, boerenkaas, wrap gerookte zalm en een eiergerechtje. Natuurlijk zit er ook een bubbel bij (Franciacorte Bellavista 0.375l) En als extra verrassing voor moeder: een heerlijk chocoladehart van Australian!
U kunt HIER bestellen en de box zaterdag 13 mei vanaf 12.00 uur ophalen € 45,00 voor 2 personen 
 
kijk voor nog meer acties
Maandmenu restaurant het Oude Dykhuys weer fenomenaal
Gastvrijheid en Culinair genieten in Het Oude DykhuysRestaurant "Het Oude Dykhuys", gelegen aan de Ringvaart te Lisserbroek, hét adres voor een goede lunch of diner in het restaurant of bij mooi weer op ons patio-terras,. Hier bent u zowel zakelijk als privé op de juiste plek. Een sfeervol restaurant met een warme uitstraling. Waar u echt uit bent en eten genieten is. De menukaart volgt de seizoenen en biedt naast het à la carte menu tijdens de lunch een drie-gangen lunchsuggestie (uit te breiden met meerdere gangen) en tijdens het diner een wisselend 4-gangen Dykhuysmenu. Het 3 gangen maandmenu, met keuze tussen vis en vlees bij voor- en hoofdgerecht, heeft een vaste waarde op de menukaart. Voor de opzet van dit menu zijn wij bekroond met een Bib Gourmand. 
 
bekijk hier het mei menu

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij duizenden regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2023, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open, Business & Bites Bollenstreek, Jonge OndernemersPrijs; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief. En ben je langer dan 3 jaar lid, dan doen we dat gratis!

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 juli 2024 ,  mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
10-05-2023 Uitnodiging bedrijfsbezoek op 10 mei aan het ETO BALLPARK in Hoofddorp
11-05-2023 De Gravin van Holland in mei 2023 in Theater Teylingen
17-05-2023 Ontbijtbijeenkomst Huys Dever "laat je niet belazeren"
17-05-2023 netwerkbijeenkomst MeerBusiness 17 mei Lowietje Lisse
30-05-2023 bezoek Nova college
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen