Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
 • De dag na Hemelvaartsdag was je toch al vrij, dus snel aanmelden mag
 • 26 april Op de koffie deze keer bij ......
 • 10 mei bezoek aan ETO Hoofddorp, jij komt toch ook?
 • 17 mei Gratis ontbijtbijeenkomst Huys Dever "laat je niet belazeren"
 • woe 17 mei :Eindelijk, het is weer tijd om te netwerken bij Lowietje Lisse
 • bonbon workshop één dag later vrijdag 16 juni
 • Save the date: Haringparty MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol 14 juni 2023
 • 30 mei Bedrijfsbezoek, dit keer bezoek Nova college
 • Edsilia Rombley doopt Phalaenopsis in Keukenhof
 • En weer wint Corsogroep KAVB Hillegom de 1e prijs
 • Een wijncursus saai? Welnee niet bij Iwan
 • Sta je open voor een nieuwe uitdaging met Forte Vital?
 • 19 mei Gezamenlijk MeerBusiness CTS GROUP Golf Open op de Haarlemmermeersche Golfclub nu inschrijven
 • Het juiste adres voor bus, taxi, minibus of touringcar, dat is Brouwer tours
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Privacy, contact en disclaimer
De dag na Hemelvaartsdag was je toch al vrij, dus snel aanmelden mag
 
 
lees meer of direct aanmelden
26 april Op de koffie deze keer bij ......
woensdag 26 april 2023, 09:00 - 11:00 uur OpdeKoffie IndeBollenstreek bij Galerie de Zwarte Tulp Locatie: Galerie de Zwarte Tulp Kanaalstraat 33, 2161 JB Lisse
Kosten: geen
Iedere Bollenstreker is ze wel tegengekomen: de Reuzenbollen! Maar weet je dat er een heuze Gallerie is met reuzen, medium en minibollen in hartje Lisse?
Tijd om OpdeKoffie te gaan bij deze Gallerie! En natuurlijk met Reuze lekkere koffie. Die komt van de lekkerste koffieboon! Henriëtte zal deze vers voor je maken én heeft ook de bonen bij zich waar ze alles over kan vertellen. 
 
lees meer en direct aanmelden
10 mei bezoek aan ETO Hoofddorp, jij komt toch ook?

Het complex is gebouwd als honk- en softbalstadion en met de ambitie dat het geschikt is voor wedstrijden uit de Amerikaanse MLB competitie. Daarom staat er een groot stadion (100.000 m2) en daarmee het mooiste honkbalstadion in Europa. Maar doordat het stadion alle faciliteiten heeft behorende bij deze ambitie zoals een geavanceerde horeca, moderne kleedkamers, veel gratis parkeergelegenheid, meerdere vergaderzalen e.d. en honkbal- en softbalsport echte zomersporten zijn wordt de capaciteit maar heel beperkt gebruikt. Dus onlangs is de functie uitgebreid naar alle sporten en maatschappelijke activiteiten. Om hier inhoud aan te geven zijn de eerste stappen gezet in deze richting d.m.v. de aanleg van een zestal padelbanen en een sporthal (blaashal) van ca. 1100 m2. Op dit moment zijn er een drietal verenigingen die de vaste bewoners zijn: Hoofddorp Pioniers (honk- en softbal) Padel Park 21 en de zaalhockeytak van de Kikkers uit Nieuw Vennep. Daarbij wordt er door diverse andere verenigingen, scholen en organisaties regelmatig gebruik gemaakt van onze faciliteiten. Op korte termijn verwachten zij ook gereed te zijn met een gezellige Footgolfbaan.

Programma:
Datum 10 mei 2023. Locatie ETO Ballpark Nieuwe Molenaarslaan 10 Hoofddorp.
16.15 uur     Ontvangst met koffie/thee.
17.30 uur     Presentatie van ons park met al zijn mogelijkheden.
16.30/17.30 uur Rondleiding en/of zelf Padellen (clinic en spelen).
17.30 uur     Netwerkborrel.
18.30 uur Eiinde bijeenkomst.

 
lees meer
17 mei Gratis ontbijtbijeenkomst Huys Dever "laat je niet belazeren"

Harry Seebus neemt ons deze ochtend mee in de wereld van echtheidskenmerken. Wie is Harry Seebus.
Op zijn Linkedinpagina schrijft hij: Pionier tot op het bod! (of was het bot) Ondernemer met ervaring in verandering. Ik ben een resultaatgerichte probleemoplosser. Met een luisterend oor voor mensen zowel binnen als buiten de organisatie en gewend om met verschillende culturen, achtergronden en ervaringen om te gaan.
Ik geef medewerkers de vrijheid om zich verder te ontwikkelen en in te zetten.  
Met vriendelijke groet,        
Harry Seebus  
Seebus Special Projects 2e Loosterweg 1552182 CH Hillegom

 
lees meer en direct aanmelden
woe 17 mei :Eindelijk, het is weer tijd om te netwerken bij Lowietje Lisse
JIj komt toch ook weer?
De MeerBusiness Ondernemersborrel wordt elke derde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel restaurant Lowietje Lisse. De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om voor slechts € 15,--deel te nemen aan het dagmenu. Drankmuntjes zijn bij de bar verkrijgbaar.. Nieuwe deelnemers en leden van MeerBusiness worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen.                                     
 
wel graag even aanmelden
bonbon workshop één dag later vrijdag 16 juni

Wij gaan met maximaal 15 deelnemers die heerlijke bonbons van Chcolaterie Pierre proberen te maken. Dat doen wij onder de bezielende leiding van Gert van Soest, dus dan moet dat wel goedkomen. MeerBusiness members hebben vanzelfsprekend voorrang bij inschrijven en vol is vol. dus wees er snel bij.

WORKSHOP CHOCOLADE MAKEN
Tijdens onze chocoladeworkshops gaan de deelnemers aan de slag met het maken van heerlijke chocoladeproducten. Na een kort verhaal over de geschiedenis, herkomst en productie van onze cacao, starten we met het tekenen en inkleuren van een chocolade item, het maken van bonbons en pindarotsjes of studentenflikken. Kortom: onze workshops zijn creatief, informatief en natuurlijk erg leuk om te doen. De ca. 2,5 durende workshop (€ 60,00 p.p.) is inclusief koffie/thee met bonbons én natuurlijk een tas vol met de zelfgemaakte chocolade.

 

 
lees meer en aanmelden
Save the date: Haringparty MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol 14 juni 2023
binnenkort meer informatie maar zet het wel vast in je agenda!
 
30 mei Bedrijfsbezoek, dit keer bezoek Nova college

Het Nova College nodigt MeerBusiness  Duin & Bollenstreek en zijn leden uit om Nova Campus Haarlemmermeer te bezoeken. Meer inhoudelijke informatie volgt later, maar het zal vooral kennismaking zijn met wat het Nova College als opleidingscentrum te bieden heeft op het gebied van mbo-opleidingen, maar ook om- of bijscholingen én mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven uit de regio. Uiteraard zal er ook voor een gezellige borrel gezorgd worden. Dit alles wordt georganiseerd samen met diverse ondernemersverenigingen uit Haarlemmermeer.o.a. OVHZ en Ondernemend Hoofddorp   Dus goed om elkaar weer te ontmoeten en wellicht maakt u nieuwe contacten.

Dinsdag 30 mei, 16.30- 19.00u 
Nova Campus Haarlemmermeer Paxlaan 26, Hoofddorp     

 
direct aanmelden
Edsilia Rombley doopt Phalaenopsis in Keukenhof

Nieuwe orchidee “Anthura
Rombley” chique en krachtig In het kader van haar 25-jarig jubileum, doopte Edsilia Rombley vandaag in het Beatrix paviljoen van Keukenhof de Phalaenopsis potplant ‘Anthura Rombley’. Deze rijkbloeiende Phalaenopsis van veredelaar Anthura in Bleiswijk is onderscheidend ten opzichte van bestaande soorten.

 
lees meer
En weer wint Corsogroep KAVB Hillegom de 1e prijs

De corsogroep die al zo vaak in de prijzen is gevallen won ook afgelopen week de 1e prijs met de mooiste praalwagen Titel: Afrikaanse Waterpoel Arrangeur: Michel van Namen Adoptant: Corsogroep KAVB Hillegom - Haarlem e.o. stekersgroep:Corsogroep KAVB Hillegom - Haarlem e.o. Jurycommentaar: Spectaculaire kleuren. Mooie details vogels in bek, nijlpaard en zelfs poepgaatje.

 

 
 
Een wijncursus saai? Welnee niet bij Iwan
In september kun je weer starten met een tweetal wijncursussen op niveau SDEN1 (beginner, 2 dinsdagavonden in Sassenheim) enSDEN2 (halfgevorderd, 5 dinsdagavonden in Lisse).In de cursussen staat het glas wijn in je hand centraal. We kijken naar kenmerken van het wijngebied (klimaat, bodem, druivenrassen) en leren begrijpen waarom de wijn uit dit gebied of van deze druif smaakt zoals hij smaakt. Daarnaast kijken we natuurlijk naar verschillende manieren van wijnmaken. Of je belangstelling nu zakelijk (horeca, verkoop) of hobbymatig is, al proevende leer je op een gezellige en ontspannen manier veel over wijngebieden en druiven. Na de cursus kun je een landelijk examen bij SDEN doen, maar dit is natuurlijk niet verplicht.Geef je snel op, want VOL = VOL. www.wijnlerendrinken.nl 
 
Sta je open voor een nieuwe uitdaging met Forte Vital?

Ga je met Jonas mee? Zijn de bergen voor jou nog nieuw of ben jij een echte alpinist? Voor elk niveau hebben we een uitdagende expeditie uitgezet. Dit is je kans om uit je comfortzone te treden en met een groep gelijkgestemden de bergen te trotseren! Laat Jonas je helpen je grenzen te verleggen en je ware potentieel te ontdekken met deze once-in-a-lifetime ervaring. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en kom erachter hoe dit er voor jou uit ziet: 

 
lees meer
19 mei Gezamenlijk MeerBusiness CTS GROUP Golf Open op de Haarlemmermeersche Golfclub nu inschrijven

Al 10 flights aangemeld!
De MeerBusiness regio’s Haarlemmermeer & Schiphol en MeerBusiness Duin & Bollenstreek organiseren met trots het gezamenlijke MeerBusiness CTS GROUP Open golftoernooi. Golf, culinair, plezier, zaken doen en mét een spetterend diner!  Met het hoofdsponsorschap zorgt CTS Group uit Nieuw-Vennep ervoor dat we deze dag nóg mooier kunnen maken.. Al vele jaren spelen ondernemers uit Haarlemmermeer en Duin & Bollenstreek elk hun eigen gezellige golftoernooi op de prachtige Haarlemmermeersche golfbaan. De dag na Hemelvaartsdag komen de regio’s samen en strijden om de MeerBusiness CTS GROUP

Golf Open Bokaal. 

golfen op een fantastische baan;
uitstekende baanverzorging,
diverse verrassingen op de baan,
een uitmuntend diner, een vrolijke prijsuitreiking,
samen golf én zaken doen en
vooral met veel plezier om een hele leuke dag te beleven

Locatie: De prachtige Haarlemmermeersche golfbaan in Vijfhuizen Geen drempels : Alle ondernemers met een GVB zijn welkom en geen GVB, geen punt sluit dan aan bij de Master clinic.

 
lees meer
Het juiste adres voor bus, taxi, minibus of touringcar, dat is Brouwer tours

Laat u rijden door Taxi, Bus, minibus of touringcar ; Brouwer's tours Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed.   

 
directe route naar Brouwertours

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij duizenden regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2023, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open, Business & Bites Bollenstreek, Jonge OndernemersPrijs; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief. En ben je langer dan 3 jaar lid, dan doen we dat gratis!

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 juni 2024 ,  mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
29-04-2023 Mei vakantie heel Nederland
10-05-2023 Uitnodiging bedrijfsbezoek op 10 mei aan het ETO BALLPARK in Hoofddorp
11-05-2023 De Gravin van Holland in mei 2023 in Theater Teylingen
17-05-2023 Ontbijtbijeenkomst Huys Dever "laat je niet belazeren"
17-05-2023 netwerkbijeenkomst MeerBusiness 17 mei Lowietje Lisse
19-05-2023 MeerBusiness CTS GROUP Golf Open op de Haarlemmermeersche Golfclub
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen