Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
 • CTS GROUP naamgever van MeerBusiness Golf Open
 • 19 mei Gezamenlijk MeerBusiness CTS GROUP Golf Open op de Haarlemmermeersche Golfclub nu inschrijven
 • St. Vrienden vh Bloemencorso Bollenstreek organiseert 20 april het corso-ontbijt
 • 10 mei bedrijfsbezoek ETO Ballpark en nog veel meer bedrijfsbezoeken
 • 17 mei Ontbijtbijeenkomst Huys Dever "laat je niet belazeren"
 • 17 mei netwerkbijeenkomst MeerBusiness Lowietje Lisse
 • Van Velzen goes international!
 • MeerBusiness Students Award wordt komende drie jaar de Ondernemend Hillegom Award
 • geen 3 maar 4 finalisten voor de Ondernemend Hillegom Students award
 • keukenhof weer geopend
 • Tespelduyn wederom nummer 3 van Nederland
 • Joke en John Brouwer laten de wielen soepeltjes draaien met totaal zestig taxi s en meer dan veertig
 • Tulpenvelden bloeien nog mooier met Have Fun Events
 • Aankondiging: Spoed update voor Microsoft Office
 • Schoonderbeek Installatie start 100-jarig jubileum met een praalwagen in Bloemencorso
 • Emilia Mabel treedt op tijdens Jonge OndernemersPrijs
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Privacy, contact en disclaimer
CTS GROUP naamgever van MeerBusiness Golf Open

De dag na Hemelvaartsdag organiseren de twee MeerBusiness regio’s Haarlemmermeer & Schiphol en Duin & Bollenstreek een onwijs gezellig golftoernooi op de prachtige banen van de Haarlemmermeersche Golfclub.
De MeerBusiness regio’s zijn trots hun nieuwe hoofdsponsor te introduceren, namelijk CTS GROUP uit Nieuw-Vennep. Dit familiebedrijf staat bekend om haar unieke productlijn, innovatie en persoonlijke aanpak.. Bij CTS GROUP dus geen standaard keurslijf, maar een aanpak die past bij uw organisatie. Het bedrijf bestaat uit diversie divisies, waardoor zij een service kunnen leveren van A tot Z. Dat wil zeggen: u kunt bij hen terecht voor de distributie van 1 kg tot een complete lading en logistiek. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuw-Vennep. Aanvullend hebben zij een warehouse in Rozenburg (nabij Schiphol) en een vestiging in Mechelen, België. CTS GROUP zal 19 mei de trotse sponsor zijn van het eerste gezamenlijk MeerBusiness Golftoernooi en zal er mede voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Op naar een prachtige toernooi dag met schitterende prijzen. Jij doet toch ook mee?

 
lees meer over het toernooi
19 mei Gezamenlijk MeerBusiness CTS GROUP Golf Open op de Haarlemmermeersche Golfclub nu inschrijven

De MeerBusiness regio’s Haarlemmermeer & Schiphol en MeerBusiness Duin & Bollenstreek organiseren met trots het gezamenlijke MeerBusiness CTS GROUP Open golftoernooi. Golf, culinair, plezier, zaken doen en mét een spetterend diner!  Met het hoofdsponsorschap zorgt CTS Group uit Nieuw-Vennep ervoor dat we deze dag nóg mooier kunnen maken.. Al vele jaren spelen ondernemers uit Haarlemmermeer en Duin & Bollenstreek elk hun eigen gezellige golftoernooi op de prachtige Haarlemmermeersche golfbaan. De dag na Hemelvaartsdag komen de regio’s samen en strijden om de MeerBusiness CTS GROUP


Golf Open Bokaal. 

golfen op een fantastische baan;
uitstekende baanverzorging,
diverse verrassingen op de baan,
een uitmuntend diner, een vrolijke prijsuitreiking,
samen golf én zaken doen en
vooral met veel plezier om een hele leuke dag te beleven

 

Locatie: De prachtige Haarlemmermeersche golfbaan in Vijfhuizen Geen drempels : Alle ondernemers met een GVB zijn welkom en geen GVB, geen punt sluit dan aan bij de Master clinic.

 
lees meer
St. Vrienden vh Bloemencorso Bollenstreek organiseert 20 april het corso-ontbijt

Het corso-ontbijt is het jaarlijkse netwerkmoment voor business partners en andere zakelijke relaties tijdens het steken van de praalwagens. Hoe bijzonder is het om te ontbijten en te netwerken in de hal waar de stekers bezig zijn om de praalwagens met bloemen te versieren? Een mooie gelegenheid om nieuwe zakelijke contacten op te doen, bestaande contacten te onderhouden én om alvast een indruk te krijgen van al het moois dat op corsozaterdag 22 april door de regio trekt.  Tijdens het ontbijt spreken gastheren Willem Heemskerk, voorzitter van het Bloemencorso Bollenstreek en Henk van Ewijk, voorzitter van de Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek iedereen kort toe. Ook is er een live-uitzending van Bollenstreek Omroep.  
Aanmelden is mogelijk tot 13 april via: Corso-ontbijt
Tijd: 8.00 uur aanvang ontbijt (inloop vanaf 7.30 uur)
Locatie: Tennishal De Klinkenberg, Rijksstraatweg 52 in Sassenheim
Parkeren kan op het naastgelegen terrein van Helmus, Rijksstraatweg 56a.Kosten: 17,50 euro incl. btw en excl. reserveringskosten  

 

N.B. Business partners ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor het ontbijt. 

Oh en doe je corso sokken aan:

 

Vanaf nu te koop: de enige echte Corso sokken. Speciaal ontwikkeld door The Sock Community in samenwerking met het Bloemencorso Bollenstreek. De sokken zijn gemaakt van katoen in de basiskleur zwart, kosten 10 euro per paar en zijn te bestellen in twee varianten: tulp en hyacint, in de maten 36-40 en 41-46.Die sokken wil je toch ook? Laat je voeten zien dit voorjaar en show jouw band met het Bloemencorso Bollenstreek. Een groot deel van de opbrengst komt direct ten goede aan het Corso. Meer informatie en bestellen: Corso sok – The Sock Community

 
lees meer
10 mei bedrijfsbezoek ETO Ballpark en nog veel meer bedrijfsbezoeken

MeerBusiness probeert elke maand een bedrijfsbezoek te organiseren. Dit doen wij al dan niet met een ondernemersvereniging uit de regio. Op 10 mei een bezoek aan ETO Ballpark, de thuishaven van Pioniers Honkbal en Padel,Park21Binnenkort meer info
In juni brouwerij Klein Duimpje,  21 juni Jan Six collectie in Amsterdam, van juli t/m augustus varen wij elke woensdag met een sloep van Olympia Charters, in augustus Business & Bites Bollenstreek, september Machinefabriek DMN Westinghouse, oktober Provalu & Dorcas, november KTS, december Fioretti college Hillegom.


En wij prikken binnenkort nog data voor een bezoek aan de  smederij vd Geijn, Keukenhof en tandtechnisch centrum Vanité , Royal van Lent Amsterdam, en nog veel meer. Interesse om mee te gaan of zelf MeerBusiness relaties uit te nodigen? stuur een email naar db@meerbusiness.nl 

 
direct aanmelden
17 mei Ontbijtbijeenkomst Huys Dever "laat je niet belazeren"
Harry Seebus neemt ons deze ochtend mee in de wereld van echtheidskenmerken. Wie is Harry Seebus?
Op zijn Linkedinpagina schrijft hij Pionier tot op het bod! Ondernemer met ervaring in verandering. Ik ben een resultaatgerichte probleemoplosser. Met een luisterend oor voor mensen zowel binnen als buiten de organisatie en gewend om met verschillende culturen, achtergronden en ervaringen om te gaan. Ik geef medewerkers de vrijheid om zich verder te ontwikkelen en in te zetten.  

Wat weet jij van echtheidskenmerken? Harry neemt je deze ochtend graag mee en vertelt je interessante details. Bekijk de Website echtheidskenmerken.nl De website Echtheidskenmerken.nl is ontwikkeld door twee documentdeskundigen met jarenlange ervaring bij de Koninklijke Marechaussee, de Centrale Recherche & Informatiedienst (CRI) en het Ministerie van Binnenlandse zaken Hun kennis is in deze website ingebracht om deze zo goed en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De website bestaat uit een aantal Modules. *Module Frontoffice Geschikt voor degenen die te maken krijgen met de controle van ID-documenten.  
 
lees meer
17 mei netwerkbijeenkomst MeerBusiness Lowietje Lisse

<let op graag wel aanmelden ivm de te reserveren ruimte>
De MeerBusiness Ondernemersborrel wordt elke derde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel restaurant Lowietje Lisse. De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om voor slechts € 15,--deel te nemen aan het dagmenu. Drankmuntjes zijn bij de bar verkrijgbaar.. Nieuwe deelnemers en leden van MeerBusiness worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor 3 minuten de gelegenheid. Vanaf 18:30 uur kan van het diner gebruik gemaakt worden. 

 
lees meer
Van Velzen goes international!

Van Velzen is aangesloten bij het wereldwijde netwerk Kreston Global.  Sinds vorige week is Van Velzen accountants & adviseurs aangesloten bij Kreston NL en daarmee onderdeel geworden van het wereldwijde netwerk Kreston Global. Met deze stap kunnen zij Nederlandse ondernemers ondersteunen die activiteiten in het buitenland willen opzetten of buitenlandse ondernemers ondersteunen die zich in Nederland willen vestigen.   

 
lees meer
MeerBusiness Students Award wordt komende drie jaar de Ondernemend Hillegom Award

Op 20 maart mochten de leerlingen van Fioretti college Hillegom hun presentatie doen voor een gooi naar de MeerBusiness Students Award. 7 teams streden om de 3 plaatsen aan de galatafels tijdens de Jonge OndernemersPrijs. Jurylid en voorzitter van Ondernemend Hillegom was behoorlijk in zijn sas en gaf aan in de toekomst nog meer in contact te willen komen met de Hillegomse vestiging van de Fioretti colleges. En MeerBusiness is bekend als professioneel koppelaar, dus werd er snel een plan gesmeed om de MeerBusiness Students Award te hernoemen in de Ondenemend Hillegom Students Award. Dus bij deze. zelfde prijs, andere naam, maar net zo gewild.

 

 
naar de site van Ondernemend Hillegom
geen 3 maar 4 finalisten voor de Ondernemend Hillegom Students award

De jury van de Ondernemend Hillegom Students Award had een lastige klus maandag 20 maart. 7 teams van elk 3-5 leerlingen presenteerden hun mini-onderneming.  Leerlingen van het Fioretti College Hillegom moeten voor hun studie een bedrijf starten. Dat betekent; taken verdelen, aandeelhouderskapitaal bijeenbrengen, een product kiezen en produceren, verkopen, btw afdragen, boekhouding verzorgen en aan het eind van het schooljaar het bedrijf weer liquideren. Ook dit jaar kan het best opererend team meedingen naar de Ondernemend Hillegom Students Award. In  december verkochten de teams hun producten o.a. bij de jaarlijkse kerstnetwerkbijeenkomst voor ondernemers in het Fioretticollege Hillegom en tijdens de Winterfair.  Nu was het de taak om in de raadszaal van de gemeente Hillegom hun bedrijfs- en productkeuze te verdedigen. De jury kwam er niet goed uit. De teams waren gewoon erg goed. Dus dit keer i.p.v. 3 maar liefst 4 teams die op 13 april aanschuiven bij een ondernemerstafel.  De genomineerden kandidaten zijn:
Blad & Go ,
Co-Starz,
P-personal en 
the 5 Candles.  Op 13 april weten wij wie er met de Oscar bokalen vandoor gaan.

 

Alle deelnemers achter de juryrafel in de raadszaal

.                                     

 
naar de Jonge OndernemersPrijs
keukenhof weer geopend

Bloemententoonstelling Keukenhof heeft vanochtend haar eerste bezoekers ontvangen. Het lentepark is een favoriete plek om in het voorjaar te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Naar verwachting bezoeken tot en met 14 mei ruim 1 miljoen mensen vanuit de hele wereld de bloemententoonstelling. Keukenhof levert daarmee een grote bijdrage aan de toeristische- en de bloemensector in Nederland.  

 
lees meer
Tespelduyn wederom nummer 3 van Nederland
 Al 5 jaar in successie in top-3  Deze week werd bekend dat Landgoed & Golfbaan Tespelduyn opnieuw de 3e prijs voor beste horeca-locatie op een Nederlandse golfbaan in de wacht heeft gesleept. Vooral de uitstekende service, de gastvrijheid en de uitstekende kwaliteit worden door gasten en golfers geroemd.   Peter Duivenvoorde, directeur van Tespelduyn; “Dit is het 5e opvolgende jaar dat wij in de nationale top 3 eindigen en uiteraard zijn wij enorm trots dat wij deze hoge notering hebben vastgehouden 
 
lees meer
Joke en John Brouwer laten de wielen soepeltjes draaien met totaal zestig taxi s en meer dan veertig
Twee bedrijven onder één groot dak en klaar voor de toekomst. Ondernemers in de hele regio, Bio Science Park, gemeenten en particulieren maken gretig gebruik van Taxi Brouwer. Het bedrijf staat bekend om de 24/7 service en het vervoer, naar eigen zeggen, van één tot duizend personen. Ook in Leiden heeft Brouwer een standplaats, recht tegenover het Centraal Station 
 
lees meer
Tulpenvelden bloeien nog mooier met Have Fun Events

De eerst bloemenvelden met narcissen en hyacinten staan al weer in bloei!   De tulpenattracties zijn open en de eerste E-scooters , TukTuk’s, Tandems  E-Bikes, DAF 33’s en E-choppers zijn alweer op pad gegaan om langs de bollenvelden van de Bollenstreek te toeren.   Met wie kom jij genieten van de prachtige geuren en kleuren? Gezellig op pad met vrienden en collega’s. Weer even lekker bijkletsen op een terras nieuwe herinneringen maken!    De bloemenperiode duurt van 23 maart tot en met 14 mei 2023. En je kunt prachtige voertuigen huren bij Have Fun Events. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 

 
naar de mogelijkheden
Aankondiging: Spoed update voor Microsoft Office
Joheco stuurde ons het navolgende bericht. Joheco wil je graag op de hoogte houden van een kwetsbaarheid in Microsoft Outlook, Word en Excel. De kwetsbaarheid in deze Microsoft Office apps is momenteel bekend onder “CVE-2023-23397”. 
Wat is er kwetsbaar?
Microsoft heeft bevestigd dat er een ernstige kwetsbaarheid in Microsoft Office (Outlook, Excel, Word) is aangetroffen die het mogelijk maakt om - zonder interactie van een gebruiker - wachtwoordhashes te stelen waardoor toegang tot infrastructuur met de rechten van deze gebruiker mogelijk is. 
 
lees verder
Schoonderbeek Installatie start 100-jarig jubileum met een praalwagen in Bloemencorso

Stichting Bloemencorso Bollenstreek heeft Schoonderbeek Installatie BV uit Hillegom mogen verwelkomen als adoptant van de 15e praalwagen. Dit biedt hen een unieke kans om de aandacht te vestigen op het 100-jarig bestaan van Schoonderbeek Installatie. Een kleurrijker jubileumstart kan deze toonaangevende installatiespecialist zich niet voorstellen. De titel van de praalwagen luidt ‘100 jaar Schoonderbeek Installatie’

 
lees meer
Emilia Mabel treedt op tijdens Jonge OndernemersPrijs

Zodra je lokaal talent Emilia Mabel hebt gezien en gehoord, snap je waarom ze zowel dans- als zangles geeft én keihard aan de weg timmert in haar artiestencarrière. De geboren Hillegomse is klaar voor de nationale hitlijsten, en dan kun je zeggen dat jij haar eerst hebt ontdekt! Want zij treedt niet alleen op tijdens het Vier de Lente festival maar ook tijdens de uitreiking van de Jonge OndernememersPrijs op 13 april in Fioretti college Hillegom.

 
luister naar haar muziek op YouTube

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij duizenden regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2023, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open, Business & Bites Bollenstreek, Jonge OndernemersPrijs; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief. En ben je langer dan 3 jaar lid, dan doen we dat gratis!

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 mei 2024 ,  mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
27-03-2023 Het gaat weer kriebelen golftraining
03-04-2023 Het gaat weer kriebelen golftraining
06-04-2023 Donderdag 6 april, 'Veiling Dinner Show' FC Lisse
12-04-2023 in april géén ontbijtbijeenkomst ivm JOP en Corso
13-04-2023 Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2023
14-04-2023 LAAT JE TEAM STRALEN en kom samen dansen en proosten tussen de tulpen
17-04-2023 Het gaat weer kriebelen golftraining
18-04-2023 Thema avond duurzaam & financieren
20-04-2023 St. Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek organiseert 20 april het corso-ontbijt
22-04-2023 Het Bloemencorso rijdt door de Duin & Bollenstreek
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen