Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • Topidee, met je bedrijf of afdeling naar VIER DE LENTE FESTIVAL IN HILLEGOM
  • Vier de Lente is Los !!
  • Onze Hillegomse ster komt ook: EMILIA MABEL
  • LAAT JE TEAM STRALEN en kom samen dansen en proosten tussen de tulpen
  • komende week weer een nieuwsbrief van MeerBusiness?
  • word nu lid van MeerBusiness
  • Privacy, contact en disclaimer
Topidee, met je bedrijf of afdeling naar VIER DE LENTE FESTIVAL IN HILLEGOM

Hoe kan je de lente beter beginnen dan dansend tussen de tulpen. Met je collega's of medewerkers en neem de hele familie maar mee. Het kan 14 april 2023 aan de Veenenburgerlaan 71 in Hillegom.  Wil je met meer dan 10 personen komen. Profiteer dan van de MeerBusiness lentekorting en reserveer HIER

 
direct tickets bestellen
Vier de Lente is Los !!

De line-up is vorige week bij Chocolaterie Pierre in Hillegom aangekondigd voor de pers en daarmee is de ticketverkoop officieel gestart. 
Op 14 april Vier je de Lente met LA FUENTE! En natuurlijk met Raffie, bekend van zijn hit (schatje ga je) 'Aan', 3FM-talent Cartiez met zijn catchy hiphop, Jeffrey Parmentier met zijn unieke trompet-dj-skills en opkomend talent Emilia Mabel.
Wil je meer over de artiesten weten of wil je ervoor zorgen dat je zeker kunt meezingen? Op de website vind je van elke artiest info en muziek! 
Chocolaterie Pierre heeft speciaal voor dit event een heerlijke frisse VIER DE LENTE BONBON bedacht en een heerlijke zeker zo frisse ijssmaak VIER DE LENTE IJS. 
Brouwerij Klein Duimpje brouwde een heerlijk lentebiertje, dus feest mee en geniet van al die lekkere dingen.

Bier, ijs en Bloembollen van Dutch Flowers.com

 
lees meer
Onze Hillegomse ster komt ook: EMILIA MABEL

Zodra je lokaal talent Emilia Mabel hebt gezien en gehoord, snap je waarom ze zowel dans- als zangles geeft én keihard aan de weg timmert in haar artiestencarrière. De geboren Hillegomse is klaar voor de nationale hitlijsten, en dan kun je zeggen dat jij haar eerst hebt ontdekt! 


En MeerBusiness probeert nog of Emilia ook tijdens de Jonge OndernemersPrijs haar hit komt zingen. Of het lukt? MeerBusiness zou er berentrots op zijn. Maar geen paniek, ga gewoon op 14 april met je hele team genieten, want dat kan natuurlijk ook. IJsje van Pierre en biertje van Klein Duimpje erbij. Lente kan toch niet beter beginnen

 
beluister op YOUTUBE
LAAT JE TEAM STRALEN en kom samen dansen en proosten tussen de tulpen

Het is nogal een gelukje in deze rare tijden van arbeidskrapte: samenwerken met zo'n fantastisch team! Een uitgelezen kans om hun inzet, passie en enthousiasme te vieren op een relevante manier?     
                  
wanneer: 14 april 2023
waar: tussen de bloeiende tulpenvelden Veenenburgerlaan 71 in Hillegom
wat:  het mooiste Vier de Lentefestival ooit

Een mooier uitje voor een bedrijf uit de regio is er niet; een heus festival midden tussen de tulpenvelden! Vier de Lente Festival is het nieuwste, allertofste evenement in de regio. Met namen als Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Fleur Raateland, Raffie en Cartiez brengen we nationale artiesten naar het podium. Als Bollenstreek-bedrijf wil je hier natuurlijk bij horen, als partner, sponsor of als mede-vierder door samen met je fantastische teamleden het leven te vieren met een witbiertje in de hand! 

 
bekijk hier de line up
komende week weer een nieuwsbrief van MeerBusiness?

Jazeker, maandag of dinsdag wéér een nieuwsbrief, dan met de finale teams van de MeerBusiness Students Award, die overigens een andere naam krijgt. Maar dat vertellen wij komende week. En natuurlijk veel meer business nieuws. Voor nu tot ziens op het fantastische VIER DE LENTE FESTIVAL.

 

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij duizenden regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2023, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open, Business & Bites Bollenstreek, Jonge OndernemersPrijs; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief. En ben je langer dan 3 jaar lid, dan doen we dat gratis!

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 mei 2024 ,  mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
21-03-2023 ADAM Quartet in Koetshuis Keukenhof
26-03-2023 Wijn festival AC-media door Hillegom
27-03-2023 Het gaat weer kriebelen golftraining
03-04-2023 Het gaat weer kriebelen golftraining
06-04-2023 Donderdag 6 april, 'Veiling Dinner Show' FC Lisse
12-04-2023 in april géén ontbijtbijeenkomst ivm JOP en Corso
13-04-2023 Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2023
14-04-2023 LAAT JE TEAM STRALEN en kom samen dansen en proosten tussen de tulpen
17-04-2023 Het gaat weer kriebelen golftraining
20-04-2023 St. Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek organiseert 20 april het corso-ontbijt
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen