Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • Welke drie mooie bedrijven strijden om de Jonge OndernemersPrijs
  • Ondernemersborrel Lowietje Lisse woensdag 15 maart
  • word nu lid van MeerBusiness
  • Privacy, contact en disclaimer
Welke drie mooie bedrijven strijden om de Jonge OndernemersPrijs

Op 13 april 2023 wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de vierde keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek  uitgereikt. De presentatie is in handen van Lisanne de Roever, oud olympisch hockeykampioen en directeur van Topsport Haarlemmermeer en enkele leerlingen van het FIORETTI College.

 

Finalisten Jonge OndernemersPrijs bekend
Wij begonnen met 25 bedrijven en uiteindelijk kwamen er 13 bedrijven door die aan alle voorwaarden voldeden. Op 2 februari is de jury bijeengeweest en heeft de selectie verder uitgedund tot 5 bedrijven. Deze bedrijven ontvingen een oorkonde. Donderdag 9 maart ging de jury op pad en koos de uiteindelijk 3 finalisten die op 13 april zullen strijden om de Jonge OndernemersPrijs 2023. De finalisten voor de Jonge OndernemersPrijs 2023 zijn in willekeurige volgorde
 
-NoordWijde Erwin de Jong & Marlijn Nauta
-SSN Bedrijfshulpverlening Suzanne van der Niet 
-Geuzenet Jeroen Meuleman  

 

jury bezoekt SSN bedrijfshulpverlening


NoordWijde uit Noordwijk

De jury op bezoek bij Geuzenet

 

Grand Finale 13 april 2023
De uitreiking van deze inmiddels prestigieuze prijzen  vindt plaats tijdens de Grand finale op 13 april 2023.Er zijn maximaal 120 plaatsen beschikbaar voor deze gezellige en interessante avond. Inmiddels is de zaal volledig uitverkocht 

 

Meer aandacht aan deze finalisten
Binnenkort in de nieuwsbrief meer informatie over deze mooie bedrijven. En MeerBusiness is best benieuwd op wie jij zou gaan stemmen. Stuur jouw voorkeur naar db@meerbusiness.nl en onder de goede inzenders verloten wij een leuke verrassing.

 

 
lees meer
Ondernemersborrel Lowietje Lisse woensdag 15 maart

De MeerBusiness Ondernemersborrel wordt elke derde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel restaurant Lowietje Lisse. De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om voor slechts € 15,--deel te nemen aan het dagmenu. Drankmuntjes zijn bij de bar verkrijgbaar.. Nieuwe deelnemers en leden van MeerBusiness worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor 3 minuten de gelegenheid. Vanaf 18:30 uur kan van het buffet gebruik gemaakt worden. Tijdens het diner kan aan diverse gezellige tafels over een actueel onderwerp worden gediscussieerd. Daarnaast worden tijdens de maandelijkse Ondernemersborrel interessante gasten uitgenodigd zoals bijvoorbeeld uit lokale politiek.


Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden. Versnaperingen en dagmenu zijn voor eigen (gereduceerde) rekening. Aanmelden kan (hieronder of) via: frans@meerBusiness.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen!
De volgende ondernemersborrels zijn op:
woensdag 17 mei 2023
woensdag 21 juni 2023
woensdag 20 september 2023
woensdag 18 oktober 2023
woensdag 15 november 2023
In april geen borrel ivm Bloemencorsobijeenkomst, juli vakantiemaand, augustus ivm Business & Bites Bollenstreek en december ivm Kerstbijeenkomst Fioretti College Hillegom.
Noteer de data in uw agenda 

 
aanmelden

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij duizenden regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2023, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open, Business & Bites Bollenstreek, Jonge OndernemersPrijs; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief. En ben je langer dan 3 jaar lid, dan doen we dat gratis!

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 mei 2024 ,  mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
13-03-2023 Het gaat weer kriebelen golftraining
15-03-2023 Ondernemersborrel Lowietje Lisse woensdag 15 maart
18-03-2023 Museum de Zwarte Tulp Lisse Tulpenkoorts – 1636 - 1637
20-03-2023 Het gaat weer kriebelen golftraining
21-03-2023 ADAM Quartet in Koetshuis Keukenhof
22-03-2023 MeerBusiness bedrijfsbezoek deze maand......
26-03-2023 Wijn festival AC-media door Hillegom
27-03-2023 Het gaat weer kriebelen golftraining
03-04-2023 Het gaat weer kriebelen golftraining
06-04-2023 Donderdag 6 april, 'Veiling Dinner Show' FC Lisse
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen