Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
 • de jury heeft besloten. Nog 5 bedrijven in de race voor de Jonge OndernemersPrijs
 • MeerBusiness netwerkbijeenkomst en ondernemersborrel 15 februari Lowietje Lisse
 • nu beschikbaar MeerBusiness regiolidmaatschap Amsterdam, Haarlemmermeer & Schiphol en D&B
 • woensdag 1 maart gratis ontbijtbijeenkomst over digitale nalatenschap
 • Better Lifestyle nieuw member MeerBusiness
 • woensdag 15 maart verkiezingen Provinciale staten en MeerBusiness geeft de komende weken handvatten
 • MeerBusiness in gesprek met 11CIDEAS
 • Nieuwe cursus Alpha Business Haarlemmermeer start 15 februari
 • 22 februari Gratis AED cursus van SSN Bedrijfshulpverlening. VOL VOL VOL
 • introductie en kennismaken Inner Circle op 7 maart a.s.
 • Allerlaatste tickets voor de Grand Finale vd Jonge OndernemersPrijs 2023 13-4-2023
 • 4 weekenden in maart Wereldse Wijnbar 'Casa Carpaccio' te Lisse
 • The Hague Guitar Duo in Koetshuis Kasteel Keukenhof
 • De Gravin van Holland helemaal alleen voor jouw bedrijf?
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Privacy, contact en disclaimer
de jury heeft besloten. Nog 5 bedrijven in de race voor de Jonge OndernemersPrijs

 

Nog 5 bedrijven in de race en zij worden 9 maart bezocht door de jury. Op 13 april 2023 is de grandfinale in Fioretticollege Hillegom. Kaarten zijn op 2 na uitverkocht, gereserveerd of in optie. Heb je interesse, gewoon aanmelden dan kom je op de wachtlijst maar waarschijnlijk komen er nog enkele kaarten vrij, dus wacht niet te lang en reageer direct. De genomineerden zijn: 

Suzanne van der Niet van SSN Bedrijfshulpverlening
SSN Bedrijfshulpverlening is een Noordwijks bedrijf en levert landelijk maatwerk BHV-Training bij bedrijven, stichtingen, clubs etcetera. Daarnaast geeft Suzanne  training in Levens Reddende Eerste Hulp, reanimatie en gebruik AED. Suzanne is een gedreven, jonge vrouw, met 20 jaar praktijkervaring bij de beveiliging, politie en ambulancedienst. Dit samen met modern en goed materiaal, alsmede haar passie en enthousiasme, zorgt zij dat zij zich onderscheid van andere, soortgelijke bedrijven. Haar motto is: “Een frisse wind door de BHV!”. Jeroen Meuleman oprichter van Geuzenet

Een mooi jong bedrijf is ook Geuzenet. Geuzenet is ontstaan vanuit de vraag “Het kan toch niet waar zijn dat er nog steeds plekken in Nederland zijn waar snel zakelijk internet niet leverbaar is?” Geuzenet van Jeroen Meuleman voorziet bedrijven van snelle internetverbindingen in situaties en op plekken waar dat via glasvezel niet mogelijk is. Dit is een nichemarkt die door de grote telecompartijen niet goed wordt bediend en waarin Geuzenet zich heeft gespecialiseerd als ‘full service’ dienstverlener. Inmiddels zijn zij gegroeid tot de nummer 1 op het gebied van 4G Zakelijk Internet, en doen zij zaken met 70 partners die de diensten succesvol verkopen en leveren zij verbindingen ook buiten Nederland, in heel Europa.


Your Support Heroes; Angela Brito de Campos en Monique Kersloot
Your Support Heroes biedt MKB en (semi) overheidsorganisaties een flexibele schil van betrouwbare en ervaren professionals die op basis van deskundigheid, maar ook persoonlijkheid, gekoppeld worden aan het betreffende bedrijf of de organisatie. Your Support Heroes wil haar klanten het vertrouwen geven dat zij hun steun en toeverlaat zijn en met betrokkenheid en de inzet van een flexibele schil bijdragen aan het optimaal functioneren, de groei en het succes van de organisatie of het bedrijf en het welzijn en werkplezier van haar medewerkers.  

 


Erwin de Jong & Marlijn Nauta van Tuinderij NoordWIJde
NoordWIJde is de eerste regeneratieve zelfoogst-tuinderij in Noordwijk.  Op 2500m2 startte Gerbrand Marbus met groene en duurzame handen groenten, fruit en kruiden voor de nabije omgeving. Inmiddels hebben Erwin en Marlijn de tuin overgenomen. Zij stimuleren biodiversiteit en werken met de natuur. Zonder pesticiden en kunstmest. Afzet is gericht op de lokale markt en gaat in de vorm van oogstaandelen: Daarnaast leveren zij theekruiden voor de Noordwijkse horeca en hebben zij een kraam op de tuin voor losse verkoop aan locals en toeristen.

 


Bart Boonstra & Jim Paase Water4later
Water4later houdt zich bezig met het opvangen en opslaan van regenwater d.m.v.  een flexibele waterzak in de kruipruimte. Met het water dat opgeslagen ligt in de zak is het mogelijk om de tuin water te geven, de wc door te spoelen en de wasmachine te laten draaien. Hierbij willen Bart en Jim bijdragen aan een duurzamere toekomst en inspelen op de aankomende watercrisis. Dit systeem bespaard tot 50% drinkwater.

Jim Paase, Bart Boonstra was in buitenland

 

De genomineerden ontvingen afgelopen week hun oorkonde klik HIER voor meer informatie over de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek en Haarlemmermeer

 
naar de nieuwsbrief met genomineerde deelnemers 2023
MeerBusiness netwerkbijeenkomst en ondernemersborrel 15 februari Lowietje Lisse

Na de succesvolle nieuwjaarsnetwerkborrel op onze nieuwe locatie Lowietje Lisse staat de volgende alweer klaar. woensdag 15 februari 2023. De MeerBusiness Ondernemersborrel wordt elke derde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel restaurant Lowietje Lisse. De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om voor slechts € 15,--deel te nemen aan het dagmenu. Drankmuntjes zijn bij de bar verkrijgbaar. Geef bij je aanmelding bij opmerkingen even aan als je weet dat je mee blijft dineren

 
direct aanmelden
nu beschikbaar MeerBusiness regiolidmaatschap Amsterdam, Haarlemmermeer & Schiphol en D&B

De MeerBusiness regio’s Amsterdam, Haarlemmermeer & Schiphol en Duin & Bollenstreek ontmoeten elkaar met enige regelmaat. En ook van de ondernemers komt zo nu en dan de vraag of men ook een membership bij de buren kan krijgen en wat daar de kosten van zijn. Dus hebben Ursula, Willemijn en Frans de koppen bijelkaar gestoken en mooie afspraken gemaakt.

De kosten van membership van de drie regio’s bedragen € 995, excl. Btw. Daarvoor krijg je dan een uitnodiging voor alle bijeenkomsten (*) van de MeerBusiness regio’s. En kies je ervoor om nu lid te worden dan krijg je een gratis artikel in de nieuwsbrief van alle regio’s.
Dus nog beter zaken doen betekent nog Méér Business. Interesse/ stuur een email naar je eigen regio of  db@meerbusiness.nl Tot snel  
(*) via de gebruikelijke nieuwbrieven en voor sommige bijeenkomsten geldt een toegangsbijdrage  

 
woensdag 1 maart gratis ontbijtbijeenkomst over digitale nalatenschap
Deze ochtend een interessante bijeenkomst over Digitale nalatenschap door Nubia Smits. De diensten van Nubia Smits Digitale Nalatenschap zijn uniek en onafhankelijk en hebben allen betrekking op alles rondom een digitale nalatenschap. Als consulent digitale nalatenschap kan Nubia jou bij leven adviseren over alle digitale informatie die na overlijden achterblijft. waar moet je aan denken, wat komt er langs en wie zijn erbij betrokken. Hoe je dit inzichtelijk kunt maken, inrichten en vastleggen. Na overlijden kan Nubia nabestaanden adviseren en bijstaan om de vastgelegde wensen of die van een dierbare uit te voeren. Denk niet dat soort zaken zijn alleen privé. Ook als bedrijf zijn er zaken die het overwegen waard zijn. Nubia is een specialist en zij zal u in een snelle ontbijtbijeenkomst bijpraten zodat u echt 9.30 uur weer buiten staat en aan het werk kan. 
 
direct aanmelden
Better Lifestyle nieuw member MeerBusiness

De APK is een heel normaal iets.... Tenminste....voor je auto.In veel landen is de APK verplicht voor auto's boven een bepaalde leeftijd. Het is een moment opname en dus is regelmatig onderhoud en controle aan te raden. En het gros van de mensen doen dit ook. Maar waarom zijn we zo zuinig op onze auto en niet op ons lichaam?


Een uitspraak van motivational speaker Jim Rohn is: "Take care of your body. It is the only place you have to live".En dat is het motto geworden van Judith Hagelen, leefstijl en overgangsspecialist uit de Bollenstreek."Als ik zie hoeveel mensen roofbouw plegen op hun lichaam, dat is echt schrikbarend. En dan vindt men het gek dat er zoveel zieke mensen zijn. Slecht slapen, vermoeidheid en stress zijn de meest gehoorde klachten momenteel. Zeker wij ondernemers hebben een zeer druk bestaan en we maken vaak lange dagen. 

 
lees meer
woensdag 15 maart verkiezingen Provinciale staten en MeerBusiness geeft de komende weken handvatten

15 maart 2023 zijn de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen
Wat moet je weten over de verkiezingen? Er doen 20 partijen mee in Zuid-Holland.

Niet alle partijen doen overal in de provincie mee. Zuid-Holland is namelijk opgedeeld in meerdere kiesdistricten: een gebied waarin er op dezelfde kandidaten van een partij kan worden gestemd. Doordat er verschillende regio’s binnen onze provincie zijn, kunnen partijen per regio met een andere kandidatenlijst meedoen. Maar ook kan het dus zo zijn dat een partij niet in alle kiesdistricten meedoet. In ons MeerBusiness Duin & Bollenstreek gebied doen onderstaande partijen mee: 
VVD, ChristenUnie, SGP, GroenLinks, CDA, D66, PvdA, PVV, Forum voor Democratie, GOUD, Partij voor de Dieren, SP, DENK, JA21, Volt, BBB, AWP, BVNL, 50PLUS en Jezus Leeft.
Met de stemwijzer MIJN STEM kun je zelf kijken welke partij bij jou past 

 
voor meer informatie of de stemwijzer, klik hier
MeerBusiness in gesprek met 11CIDEAS

Hé Barry, nog nieuws te vertellen voor de lezers van de MeerBusiness nieuwsbrief?
 "Hoi Frans, Jazeker. We zijn alweer bijna beland bij de laatste dag van de tweede maand van 2023! Januari zat vol beurs- en bedrijfsbezoeken en lijkt wel omgevlogen. Op de verschillende beurzen heb ik leuke gesprekken gevoerd met bekende en nieuwe leveranciers. Alles samenvatten wordt er komende jaren nog meer ingezet op duurzaamheid en het verminderen van de CO2-voetafdruk. Onze industrie van relatiegeschenken, give-aways en bedrijfskleding blijft in beweging om minder belastend te zijn voor het milieu.    Gelukkig zijn er ook steeds aanvragen en bestellingen binnen voor producten met een 'groen' karakter. Nu het beursseizoen gestart is stijgt hier ook de vraag naar leuke give-aways, snoepjes, waterdrinkflessen en beurskleding. Mocht je nog opzoek zijn naar leuke originele beursgeschenken? Schroom dan niet om contact op te nemen! "  

Team 11C Ideas   Barry van Eeden 
PS. 9 April is het Pasen! Ik help graag met jouw Paasgeschenken!     

 
lees meer
Nieuwe cursus Alpha Business Haarlemmermeer start 15 februari
Nieuwe cursus Alpha Business Haarlemmermeer start 15 februari .Iedereen die werkzaam is in het bedrijfsleven en op zoek is naar zingeving, is van harte welkom bij de nieuwe cursus Alpha Business voor de regio Haarlemmermeer. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 15 februari, en begint om 19.00 uur met een maaltijd. Aanmelden kan via een mail naar Jennifer Delano, een van de initiatiefnemers. De juiste antwoorden vinden. De bijeenkomsten zijn een kans om met andere zakenmensen over de grotere dingen in het leven te praten, en te onderzoeken of het christelijk geloof de juiste antwoorden kan geven.  
 
lees meer
22 februari Gratis AED cursus van SSN Bedrijfshulpverlening. VOL VOL VOL

Suzanne, nieuw MeerBusiness member stelt zich graag aan u voor.
Suzanne is eigenaar van het bedrijf SSN Bedrijfshulpverlening en NIBHV gecertificeerd instructeur. Zij verzorgt trainingen op het gebied van Brand & Ontruiming, Eerste Hulp en Eerste Hulp aan kinderen. Daarnaast is zij Instructeur Basic Life Support en Paediatric Basic Life Support van de Nederlandse Reanimatie Raad. Op woensdag 22 februari 2023 stelt zij zich voor tijdens en met een MeerBusiness herhalingscursus Reanimatie/ AED Volwassen personen.   
Voor MeerBusiness members gratis en voor niet members bedragen de kosten
€ 49.99,-- p.p. excl. Btw (*)  inclusief een kop koffie met wat lekkers. 

De eerste bijeenkomst is vol! helaas.

Maximaal 12 deelnemers en MeerBusiness members hebben natuurlijk voorrang bij aanmelding  Cursusinformatie. In deze herhalingscursus fris je je kennis en vaardigheden op om een volwassen persoon te reanimeren en een AED te gebruiken. Oefen onder de deskundige leiding van Suzanne van der Niet op een reanimatiepop de belangrijkste vaardigheden. Na afloop van de herhalingscursus kun je een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en een bewusteloos slachtoffer in de stabiele zijligging leggen.
Datum woensdag 22 februari 2023 Locatie the floor van 4PROCES Satellietbaan 41A Hillegom. van 19.00- 21.00 uur 

Indien overschrijving volgt later dit jaar een nieuwe herhalingscursus (tegen geringe vergoeding)

 
lees meer en direct aanmelden
introductie en kennismaken Inner Circle op 7 maart a.s.
Op 7 maart 10.00 – 12.00 uur is er een Open Circle waar je als gast kunt aanschuiven en proeven aan de sfeer en de groep. Meld je aan of neem voor verdere informatie contact op met Angela van Dorssen (info@connectingenergy.nl of 0619850504) 

Wat is een Inner Circle?
Een IC bestaat uit een vaste groep van maximaal 15 ambitieuze ondernemers & manager uit het MeerBusiness netwerk. Als lid van de IC ontmoet je elkaar op basis van vertrouwen en deel je informatie, kennis en heb je een plek om te sparren en business doelstellingen aan te scherpen. Intussen bouw je aan zakelijke vriendschappen en word je elkaars ambassadeurs. MeerBusiness volgt. Daarnaast ontwikkel je jezelf als ondernemer. Deelname aan de IC vergroot de kans op omzet in deze turbulente tijd! De IC MeerBusiness Duin- en Bollenstreek komt 10x per jaar bijeen op de 1e dinsdag van de maand. Per april a.s. kun je instromen om een jaar deel te nemen.
 
lees meer
Allerlaatste tickets voor de Grand Finale vd Jonge OndernemersPrijs 2023 13-4-2023

MeerBusiness heeft al een aantal tafels verkocht/gereserveerd. Er zijn nog slechts 2 stoelen  beschikbaar. Dus wacht niet langer en reserveer je plek.

De uitreiking van deze inmiddels prestigieuze Jonge OndernemersPrijs en MeerBusiness Students Award  vindt plaats tijdens de Grand finale op 13 april 2023 Zoals gebruikelijk in Fioretti college Hillegom. Er zijn in totaal 120 plaatsen beschikbaar voor deze gezellige en interessante avond dus wees er snel bij! De uitreiking van de Awards vindt plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. 
U wordt uitgenodigd een tafel of plek te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon. Kosten per tafel € 599.-- excl. Btw (incl 2 studenten Fioretti finalisten) Kosten per persoon €  125 excl. Btw. 
Hoe?
Stuur een email naar db@meerbusiness.nl en dan nemen wij snel contact met u op. 

 
lees meer
4 weekenden in maart Wereldse Wijnbar 'Casa Carpaccio' te Lisse

 Meer dan 40 wijnen te verkrijgen per fles, glas en als proeverij. Carpaccio zal deze editie centraal staan in de wijnbar naast bread and dips en natuurlijk een mooie assortiment kazen en borrelhapjes. En een kleine maaltijd zal ook niet ontbreken. Een gezellige avond uit ! Uiteraard zullen er ook een lekker biertje en alcohol vrije dranken te verkrijgen zijn. Reserveren is niet mogelijk iedereen is welkom dus kom op tijd voor een mooi plekje 

 
meer info
The Hague Guitar Duo in Koetshuis Kasteel Keukenhof
Op dinsdag 21 februari treedt in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof het The Hague Guitar Duo op. Het wordt gevormd door Francisco Luís en Samrat Majumder. Beiden zijn hoog opgeleide en veelvuldig internationaal bekroonde gitaristen, die elkaar ontmoet hebben tijdens hun masteropleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze nu hun samenspel vervolmaken. 
 
lees meer
De Gravin van Holland helemaal alleen voor jouw bedrijf?

Theater Teylingen brengt van 11 mei tot en met 29 mei 2023 het adembenemende verhaal: De Gravin van Holland, het leven van Jacoba van Beieren in theater ’t Onderdak in Sassenheim. Deze voorstelling wordt een pareltje en iets unieks dat je als theaterliefhebber niet mag missen.

Interessant | De Gravin voor u alleen! Voordeliger dan u denkt!
Bent u op zoek naar een geschikt evenement voor meer dan 25 personen? Als bijzonder uitje voor uw personeel? Als event voor uw klanten? Als unieke bijeenkomst met uw opdrachtgevers? Dan bent u bij Theater Teylingen aan het juiste adres! Of u nu interesse hebt in tickets voor een groep ( >25 – 10% korting) of de gehele show voor u alléén (max. 180 pers. – vanaf € 3.500,-), het kan allemaal. Voor alle ins en outs neem dan contact met ons op contact@theaterteylingen.nl

 

 
lees meer over het verhaal en de tickets

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2023, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 mei 2024 ,  mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
{agenda_event}
 
Volledige agenda
Partners
{banner}
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen