Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
 • MeerBusiness netwerkbijeenkomst en ondernemersborrel 15 februari Lowietje Lisse
 • Gratis AED cursus door Suzanne vd Niet van SSN Bedrijfshulpverlening
 • Geweldige cruiseaanbieding en MeerBusiness zorgt voor balkonuitzicht
 • introductie en kennismaken Inner Circle op 7 maart a.s.
 • Kom jij naar de Grand Finale vd Jonge OndernemersPrijs 2023 13-4-2023
 • MeerBusiness wedstrijdsponsor SV Hillegom -De Meer
 • Tespelduyn voor een baan met uitzicht
 • Bloemencorso komt er weer aan. U kiest toch ook één vd sponsorpakketten?
 • Energieloket voor Bedrijven is de nieuwe naam voor het Ondernemersloket
 • Reuzenbol onthuld bij Vegro vestiging in Lisse
 • Uitdagend winterdiner in Oude Dykhuys Lisserbroek
 • theatertip Oh Oh Den Haag! – Theater van de Klucht en Gelukszoekers op Sumatra in de Muze
 • Meet and greet met uw toekomstige medewerkers 14 februari
 • 10 Gratis lessen Adest Kids
 • CROP accountants & Adviseurs nieuwsbrief
 • Accountantskantoor de lange Milieu- en Energielijst 2023
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Privacy, contact en disclaimer
MeerBusiness netwerkbijeenkomst en ondernemersborrel 15 februari Lowietje Lisse

Na de succesvolle nieuwjaarsnetwerkborrel op onze nieuwe locatie Lowietje Lisse staat de volgende alweer klaar. woensdag 15 februari 2023. De MeerBusiness Ondernemersborrel wordt elke derde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel restaurant Lowietje Lisse. De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om voor slechts € 15,--deel te nemen aan het dagmenu. Drankmuntjes zijn bij de bar verkrijgbaar. Geef bij je aanmelding bij opmerkingen even aan als je weet dat je mee blijft dineren

 
direct aanmelden
Gratis AED cursus door Suzanne vd Niet van SSN Bedrijfshulpverlening

Suzanne, nieuw MeerBusiness member stelt zich graag aan u voor.
Suzanne is eigenaar van het bedrijf SSN Bedrijfshulpverlening en NIBHV gecertificeerd instructeur. Zij verzorgt trainingen op het gebied van Brand & Ontruiming, Eerste Hulp en Eerste Hulp aan kinderen. Daarnaast is zij Instructeur Basic Life Support en Paediatric Basic Life Support van de Nederlandse Reanimatie Raad. Op woensdag 22 februari 2023 stelt zij zich voor tijdens en met een MeerBusiness herhalingscursus Reanimatie/ AED Volwassen personen.   
Voor MeerBusiness members gratis en voor niet members bedragen de kosten
€ 49.99,-- p.p. excl. Btw (*)  inclusief een kop koffie met wat lekkers. 

Maximaal 12 deelnemers en MeerBusiness members hebben natuurlijk voorrang bij aanmelding  Cursusinformatie. In deze herhalingscursus fris je je kennis en vaardigheden op om een volwassen persoon te reanimeren en een AED te gebruiken. Oefen onder de deskundige leiding van Suzanne van der Niet op een reanimatiepop de belangrijkste vaardigheden. Na afloop van de herhalingscursus kun je een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en een bewusteloos slachtoffer in de stabiele zijligging leggen.
Datum woensdag 22 februari 2023 Locatie the floor van 4PROCES Satellietbaan 41b Hillegom. van 19.00- 21.00 uur 

Let op inmiddels nog slechts 5 plaatsen beschikbaar. Indien overschrijving volgt later dit jaar een nieuwe herhalingscursus (tegen geringe vergoeding)

 
lees meer en direct aanmelden
Geweldige cruiseaanbieding en MeerBusiness zorgt voor balkonuitzicht

MeerBusiness partner Travelclub Teylingen, Mariska Stutterheim zorgt voor deze geweldige aanbieding en mag alle MeerBusiness members gegarandeerd een balkonhut aanbieden. Voor de liefhebbers voor Noorwegen is dit een geweldige CRUISE AANBIEDING! Met gegarandeerd een balkonhut cruise je 9 dagen voor slechts €1.399,- per persoon. De afvaart is op 4 mei 2023.Noordelijk Europa Cruise - Amsterdam tot Amsterdam // 04-12 mei 2023


De Jewel of the Seas is een middelgroot schip uit 2004 en is het vierde schip uit de Radiance-klasse. Vanwege haar grootte en klasse is zij perfect voor passagiers die de voorkeur geven aan een traditionele cruise. Het schip biedt voor ieder wat wils en heeft een ontspannen en rustige sfeer. 

 
bekijk deze fantastische aanbieding
introductie en kennismaken Inner Circle op 7 maart a.s.
Op 7 maart 10.00 – 12.00 uur is er een Open Circle waar je als gast kunt aanschuiven en proeven aan de sfeer en de groep. Meld je aan of neem voor verdere informatie contact op met Angela van Dorssen (info@connectingenergy.nl of 0619850504) 

Wat is een Inner Circle?
Een IC bestaat uit een vaste groep van maximaal 15 ambitieuze ondernemers & manager uit het MeerBusiness netwerk. Als lid van de IC ontmoet je elkaar op basis van vertrouwen en deel je informatie, kennis en heb je een plek om te sparren en business doelstellingen aan te scherpen. Intussen bouw je aan zakelijke vriendschappen en word je elkaars ambassadeurs. MeerBusiness volgt. Daarnaast ontwikkel je jezelf als ondernemer. Deelname aan de IC vergroot de kans op omzet in deze turbulente tijd! De IC MeerBusiness Duin- en Bollenstreek komt 10x per jaar bijeen op de 1e dinsdag van de maand. Per april a.s. kun je instromen om een jaar deel te nemen.
 
lees meer
Kom jij naar de Grand Finale vd Jonge OndernemersPrijs 2023 13-4-2023

Er zijn nog 13 bedrijven in de race voor de Jonge OndernemersPrijs en volgende week komt de jury bijeen om weer een stap verder te gaan. Van 12 naar 3.

MeerBusiness heeft al een aantal tafels verkocht/gereserveerd. Er zijn nog slechts 4 tafels of 24 deelnemers beschikbaar. Dus wacht niet langer en reserveer je plek.
De uitreiking van deze inmiddels prestigieuze Jonge OndernemersPrijs en MeerBusiness Students Award  vindt plaats tijdens de Grand finale op 13 april 2023 Zoals gebruikelijk in Fioretti college Hillegom. Er zijn in totaal 120 plaatsen beschikbaar voor deze gezellige en interessante avond dus wees er snel bij! De uitreiking van de Awards vindt plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. 
U wordt uitgenodigd een tafel of plek te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon. Kosten per tafel € 599.-- excl. Btw (incl 2 studenten Fioretti finalisten) Kosten per persoon €  125 excl. Btw. 
Hoe?
Stuur een email naar db@meerbusiness.nl en dan nemen wij snel contact met u op. 

 
lees meer
MeerBusiness wedstrijdsponsor SV Hillegom -De Meer

MeerBusiness wedstrijdsponsor SV Hillegom -De Meer Datum : 12-03-2023 14:00. De wedstrijdsponsor van deze dag is naast De Hillegomse Houthandel MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Wij nodigen u graag uit om een keer een wedstrijd van SV Hillegom mee te maken, een drankje te drinken in het sponsorhome en wellicht een zondagse netwerkdeal te sluiten. Je kunt je aanmelden via frans@meerBusiness.nl

 
Tespelduyn voor een baan met uitzicht

Vanwege de uitbreiding van het prachtige Landhuys op Tespelduyn is de directie van Tespelduyn momenteel volop nieuwe medewerkers in verschillende disciplines aan het werven.
Ben jij op zoek naar een baan met uitzicht? (tespelduyn.nl)  
Bij Tespelduyn is men op zoek naar toppers die het team komen versterken! Ervaren of kom je net kijken?
Bij Tespelduyn is er altijd ruimte om je door te ontwikkelen.
Bekijk de vacatures daarom snel via deze website
Ben jij op zoek naar een baan met uitzicht? Nou dan heb je die dus nu gevonden. (tespelduyn.nl)!   

 
naar de site
Bloemencorso komt er weer aan. U kiest toch ook één vd sponsorpakketten?

Draagt u als betrokken ondernemer het Bloemencorso Bollenstreek een warm hart toe?Word dan Business Partner van het Bloemencorso Bollenstreek en maak een keuze uit het sponsorpakket Krokus, Narcis, Tulp of Hyacint. U levert daarmee een belangrijke financiële bijdrage aan het Bloemencorso Bollenstreek. En niet te vergeten, u geniet van veel leuke extra’s. 

 
lees meer
Energieloket voor Bedrijven is de nieuwe naam voor het Ondernemersloket
Het Ondernemersloket van Energieloket Haarlemmermeer heeft een nieuwe naam: Vanuit deze titel gaat het loket een actievere rol spelen in de energietransitie voor bedrijven in Haarlemmermeer en directe omgeving. Het loket heeft een eigen pagina op het Energieloket, waar je informatie kan vinden over energiebesparende maatregelen, acties, subsidies en verplichtingen vanuit de overheid. Ook staan er bijeenkomsten op de planning, zoals een webinar over subsidies. Daarover snel meer! 
 
lees meer
Reuzenbol onthuld bij Vegro vestiging in Lisse
Donderdag 26 januari is de Reuzenbol ‘Spring spectacular’ onthuld bij Vegro verpleegartikelen in Lisse. Met deze onthulling staan er nu 45 Reuzenbollen in de Bollenstreek.   Vegro is dé leverancier in hulpmiddelen en heeft zorgwinkels door heel Nederland, waarin ze een ruim aanbod aan hulpmiddelen aanbieden. Ze werken samen met thuiszorgorganisaties en zorgprofessionals, maar ook de particulier kan hier terecht om hulpmiddelen te huren, lenen of kopen. 
 
lees meer
Uitdagend winterdiner in Oude Dykhuys Lisserbroek
Elk seizoen van het jaar heeft haar eigen producten en invloeden en daar maakt onze keukenbrigade graag gebruik van. Zo hebben we de afgelopen periode velen van u kunnen laten genieten van het wildmenu. Deze tijd laten we nu achter ons en hebben voor de komende periode een vijf gangenmenu samengesteld met de producten van de winter. 
 
lees meer en bekijk het voortreffelijke menu

theatertip Oh Oh Den Haag! – Theater van de Klucht en Gelukszoekers op Sumatra in de Muze
3-2-2023. John (Bas Muijs) maakt snel carrière in politiek Den Haag. Een overwinning in de aankomende verkiezingen kan de ambitieuze politicus en begeerlijke vrijgezel dan ook bijna niet ontgaan. Als studente Emma (Sabine Beens) bij hem aanklopt, behoorlijk zwanger en noodgedwongen op zoek naar onderdak helpt John met tegenzin. 
4-2-2023 Gelukszoekers op Sumatra
Na het succes van De Tolk van Java en Lichter dan ik volgt opnieuw een voorstelling die de onderbelichte kant van de Nederlandse koloniale bezetting van Indonesië toont. Gebaseerd op de in die tijd scandaleuze romans Rubber (1931) en Koelie (1932) van Madelon Székely-Lulofs, een schrijfster die haar tijd ver vooruit was,
 
lees meer
Meet and greet met uw toekomstige medewerkers 14 februari
Leerlingen van de gehele regio Haarlemmermeer en Bollenstreek-Noord. Voor al deze leerlingen, +/- 900,wordt een gezamenlijke Meet & Greet Evenement georganiseerd op 14 februari aanstaande. De gehele dag door komen er groepen leerlingen naar Claus Park Collection in Hoofddorp. In de zaal die we ter beschikking hebben staat u of uw medewerker met een groot aantal collega's met elk hun eigen beroep.In uw beroepskleding en wellicht met wat materialen die tot de verbeelding spreken en waarmee u uw dagelijks werk kunt illustreren.   De jongeren zijn geïnstrueerd om met de beroepsbeoefenaren van hun keuze (2 á 3) in gesprek te gaan over het dagelijkse werk. 
 
lees meer
10 Gratis lessen Adest Kids
“De jeugd is de toekomst” en daarom heeft Adest Musica uit Sassenheim een mooie éénmalige actie bedacht.De éérste 10 Adest Kids lessen zijn GRATIS als je je zoon of dochter vóór woensdag 15 februari 2023 aanmeld. De lessen zijn op zaterdag van 10.00 uur tot 10.45 uur in S.C.C. ’t Onderdak aan de J.P. Gouverneurlaan in Sassenheim. 
 
lees verder
CROP accountants & Adviseurs nieuwsbrief
Ook in het nieuwe jaar verzamelt CROP weer de meest interessante artikelen voor jou. Ontdek onder andere hoe je zoveel mogelijk uit een gesprek met je accountant haalt, hoeveel je in 2023 belastingvrij kunt schenken en waar je rekening mee moet houden wanneer je de arbeidsovereenkomst van een zieke werknemer beëindigt.  
 
naar de digitale nieuwsbrief
Accountantskantoor de lange Milieu- en Energielijst 2023
De Energielijst en de Milieulijst 2023 zijn gepubliceerd. De Energielijst vermeldt de energiebesparende investeringen in bedrijfsmiddelen of onderdelen daarvan, die in 2023 in aanmerking komen voor de Energie-investeringsaftrek (EIA). De EIA bedraagt 45,5%. De Milieulijst vermeldt de milieuvriendelijke investeringen die in 2023 in aanmerking komen voor de Variabele afschrijving milieu-investeringen (Vamil) en/of de Milieu-investeringaftrek (MIA). De percentages (27%, 36% of 45%) zijn gelijk gebleven. 
 
lees verder

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2023, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 april 2024 ,  mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
14-02-2023 Meet and greet met uw toekomstige medewerkers
15-02-2023 MeerBusiness ondernemersborrel 15 februari Lowietje Lisse
20-02-2023 Het gaat weer kriebelen golftraining
22-02-2023 AED herhalingscursus met Suzanne van der Niet en zij stelt zich graag aan u voor.
25-02-2023 Voorjaarsvakantie Noord en midden
27-02-2023 Het gaat weer kriebelen golftraining
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen