Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2017
In deze nieuwsbrief:
  • MeerBusiness site met een nieuwe look
  • Uitnodiging sponsorborrel Concours Hippique 30 november 2017
  • woensdag 29 november Presentatie: Fiscale Actualiteiten en Eindejaarstips voor ondernemers
  • Tot morgenochtend 29 november OpdeKoffie?
  • Woensdag 29 november De Loft Lisse Startersevent
  • Reserveer voor de Grand Finale OndernemersPrijs Bollenstreek 8 maart 2018
  • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
  • Privacy, contact en disclaimer
MeerBusiness site met een nieuwe look
Met ingang van vandaag heeft onze site een nieuwe look & feel.
Met de ingebruikname van de nieuwe indeling en vormgeving van de website voorziet MeerBusiness Duin & Bollenstreek de site-bezoekers met een gemoderniseerde site. De site is daarmee een stap méér klaar voor de toekomst. Veilig en uptodate.  ‘Wie nu op de site komt heeft direct overzicht in wat we doen en waarbij wij u kunnen ondersteunen'. Wij verbinden en zorgen samen met u en onze members voor méér business. Heeft u opmerkingen? geef deze dan door aan frans@meerbusiness.nl  
 
naar de site
Uitnodiging sponsorborrel Concours Hippique 30 november 2017
Hierbij nodigt het bestuur van Stichting Concours Hippique Haarlemmermeer u van harte uit om aanwezig te zijn bij de sponsorborrel op donderdag 30 november bij Claus Eventcentre, Bosweg 19 in Hoofddorp.
Tussen 16.00 en 19.00 uur vertellen zij u alles over het Concours Hippique Haarlemmermeer 2018 en is er genoeg tijd om persoonlijk van gedachten te wisselen met de bestuursleden over de sponsormogelijkheden.
Zij zorgen voor een drankje en een lekker hapje. Inloop vanaf 16.00 uur.
Het officiële programma start om 17.00 uur.
Meld u HIER aan voor de bijeenkomst op donderdag 30 november!

 

 
lees meer
woensdag 29 november Presentatie: Fiscale Actualiteiten en Eindejaarstips voor ondernemers
Ondernemersvereniging Initiatiefrijk Hillegom, MeerBusiness Duin & Bollenstreek organiseren in samenwerking met Accountantskantoor de Lange B.V. de presentatie: Fiscale Actualiteiten en Eindejaarstips voor ondernemers op woensdag 29 november 2017. Deze presentatie is interessant voor ZZP’ers tot middelgrote ondernemingen. Maurice van der Lans AA van Accountantskantoor de Lange B.V. zal u deze avond uitleggen wat de actualiteiten zijn en wat u, als ondernemer, fiscaal voordeel op kan leveren. U wordt van harte uitgenodigd om deze presentatie bij te wonen. De bijeenkomst zal plaatsvinden in Café Zomerzorg, Meerlaan 70 in Hillegom; ontvangst is vanaf 20:00 uur. De presentatie duurt van 20:15 uur tot ongeveer 21:30 uur. Daarna is er gelegenheid om onder genot van een borrel nog even na te praten. Als u bij deze presentatie aanwezig wilt zijn, kunt u een e-mail sturen naar c.zuidema@acc-delange.nl o.v.v. uw naam, bedrijf en aantal personen. Neem gerust een collega-ondernemer mee. In dit geval ontvangen wij ook graag zijn of haar naam en bedrijfsnaam in uw aanmelding. Met vriendelijke groet,Accountantskantoor de Lange B.V.
M.J.M. van der Lans AA  
 
Tot morgenochtend 29 november OpdeKoffie?
OpdeKoffie bij Omtzigt Watersport woensdag 29 november!
Woensdag 29 november 2017 om 09:00 uur is OpdeKoffie IndeBollenstreek bij Omtzigt Watersport in Sassenheim. (Industriekade 22).  Omtzigt Watersport is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van de juiste boot. Natuurlijk biedt Omtzigt ook de service die u van een Watersport bedrijf mag verwachten. Benieuwd naar de enorme showroom en de mogelijkheden van stalling en onderhoud? Kom dan OpdeKoffie op 29 november in Sassenheim!
Natuurlijk hebben zij ook weer de zeepkist; maximaal 60 seconden voor 4 ondernemers. Deze ondernemers stellen een product of dienst ter beschikking welke onder de aanwezigen wordt verloot. Wil jij een keer OpdeKoffie ontvangen in je bedrijf? Of wil je jouw bedrijf of project promoten op de zeepkist?
Neem dan contact op met John (john@zakenvoorzaken.nl) of Paul (paul@pluslive.nl).
 
tot morgen,
OpdeKoffie IndeBollenstreek.
PS, woensdag 29 november 09:00 uur bij Omtzigt Watersport Industriekade 22 Sassenheim, tot dan  
 
Woensdag 29 november De Loft Lisse Startersevent
Duwtje in de rug nodig? Kom naar het Startersevent Kick:Start!
Op woensdagavond 29 november organiseert De Loft Lisse voor de vijfde keer het startersevenement Kick:Start. Hét evenement waar startende ondernemers uit de Bollenstreek met goede informatie en handige tips & tricks een flinke duw in de juiste richting krijgen.
Alle relevante zaken voor een goed businessplan op een rij
Het succes van je onderneming hangt voor een groot deel af van een goed business plan. Met een businessplan geef je richting aan je bedrijf maar kun je ook een bank of investeerder overtuigen van de levensvatbaarheid van jouw eigen bedrijf. Alles wat van belang is voor jouw onderneming dien je op te nemen in je businessplan. Een goed businessplan schrijf je niet zomaar! Daarom reikt Rabobank Bollenstreek deze avond tips en tools aan voor het schrijven van een goed plan.
Boost je Online marketing  
 
lees meer
Reserveer voor de Grand Finale OndernemersPrijs Bollenstreek 8 maart 2018

Reserveer nu hier uw dinerplaatsen voor de GRAND FINALE
Op donderdag 8 maart 2018 is het eindelijk zover.
De bekendmaking van de winnaar van de Jonge Ondernemers Prijs Bollenstreek 2018 en de bekendmaking van de winnaar van de MeerBusiness Fioretti Hillegom Students Award. De uitreiking vindt plaats in de Aula van het Fioretti College in Hillegom. Wij nodigen u uit voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en natuurlijk de bekendmaking van de winnaars.De avond wordt gepresenteerd door Andy Houtkamp.
Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon.
Kosten per tafel       € 400,00 excl. btw
Kosten per persoon €   67,50 excl. btw
Wacht niet te lang want er zijn nog slechts 9 tafels beschikbaar
Dresscode. Feestelijk
Het Fioretti College Hillegom, Silver Fern en MeerBusiness Duin en Bollenstreek nodigen u van harte uit om deze bijzondere avond bij te wonen.

 

 
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 31 jan 2018) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 0252-523925. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.
Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
28-11-2017 Business Golfcompetitie TESPELDUYN
30-11-2017 Uitnodiging sponsorborrel Concours Hippique 30 november 2017
01-12-2017 aanmelden jonge ondernemersprijs kan nog tot 31 december a.s.
07-12-2017 netwerkborrel Park 10
12-12-2017 golfcompetitie Business Members van de Haarlemmermeersche Golfclub
12-12-2017 Business Golfcompetitie TESPELDUYN
14-12-2017 Kerstontbijt voor ondernemers Duin en Bollenstreek door studenten van Fioretti college
15-12-2017 MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol gala met uitreiking ondernemersprijs 2017
28-12-2017 Oliebollen golftoernooi Vastgoed Nationaal en Dunja op de Haarlemmermeersche
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen