Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief van MeerBusiness 2023 
In deze nieuwsbrief:
 • De eerste selectie nog 13 kandidaten, de jury beraadt zich binnenkort weer
 • Mariska Barrote Mondria eigenaar van Fit4lady in Hillegom
 • Suzanne van der Niet van SSN Bedrijfshulpverlening
 • Hester Seesing en Chantal de Wit van Mala Yoga in Lisse
 • Jeroen Meuleman oprichter van Geuzenet
 • Ramin Zirai eigenaar van Bosch Car service Hillegom
 • Your Support Heroes; Angela Brito de Campos en Monique Kersloot
 • a.s. woensdag18 januari Nieuwjaarsbijeenkomst MeerBusiness en Talent4Life in Lowietje Lisse
 • Nubia Smits met het gelijknamige Nubia Smits digitale nalatenschap
 • Gerbrand Marbus founder van NoordWijde
 • Mirjam Mack van Bellen met grafisch ontwerp Formir
 • Pim's orthopedie het bedrijf van Pim Zirkzee
 • Bart Boonstra en Jim Paase van Water4later
 • Mariëlle Nulkes-Slobbe van Jellie's Presents & Sweets
 • Jack the Grower van Lisa Lefeber & Jacques Lefeber uit Noordwijkerhout
 • Wetswijzigingen voor zzp'ers, Wetswijzigingen voor starters en Wetswijzigingen voor mkb'ers
 • A love letter to 1983 – Leo Blokhuis & Strange Brew
 • maandag 23 januari een ondernemers PubQuiz.met Ondernemend Hillegom
 • Zaterdag 28 januari Lezing/proeverij met wijnen van Wereld-Wijnen
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Privacy, contact en disclaimer
De eerste selectie nog 13 kandidaten, de jury beraadt zich binnenkort weer
Op 13 april 2023 wordt alles duidelijk. Wie wordt de winnaar van de Jonge OndernemersPrijs 2023. De jury onder aanvoering van voorzitter Rik Balder komt 2 februari weer bijeen om te besluiten bij welke kandidaten een bezoek wordt gebracht. De eerste slag, van 25 naar 13 heeft plaatsgevonden. Straks in februari van 13 naar 3 en deze finalisten worden uitgenodigd voor het gala in het Atrium van Fioretti college Hillegom. In deze nieuwsbrief stellen wij de 13 overgebleven kandidaten voor en wellicht ziet u hen in "levende lijve" a.s. woensdag bij de nieuwjaarsbijeenkomst van MeerBusiness en T4L in Lowietje Lisse. Inmiddels al zo'n 75 aanmeldingen waarvan ca 1/3 gebruik maakt van het dagmenu. Nog niet aangemeld? zie onder aan deze nieuwsbrief of op de agenda van MeerBusiness en kom o.a. naar de presentatie van het jaarprogramma 2023 van MeerBusiness.                                    
 
naar de Jonge OndernemersPrijs
Mariska Barrote Mondria eigenaar van Fit4lady in Hillegom

Fit4lady is de enige sportschool voor vrouwen in Hillegom e.o.. In 30 minuten een efficiënt én effectieve work-out met kracht- én cardiotraining. Op 1 april 2020 nam Mariska de club over en kwam direct op een Covid sluiting getrakteerd. Maar zonder enig opgebouwde buffer en de geleden financiële schade heeft zij de club  overeind weten  te houden en nu 2,5 jaar later heeft zij de gezellige club qua ledenaantal verdubbeld. Op de vraag waarom zij ondernemer is geworden antwoordde zij:  Ik ben ondernemer geworden omdat ik graag het verschil wil maken in iets beloven en het daadwerkelijk doen. Fit4lady is een prachtig concept waar ik volledig achter sta. 10 jaar geleden was ik trainster in Leeuwarden. Vervolgens ben ik mijn eigen pad gegaan. Maar toch heeft dit concept mij nooit losgelaten. Toen ik te horen kreeg dat deze vestiging te koop was, ben ik in gesprek gegaan. Ik heb mij aangesloten bij de franchise en ingeschreven bij de KVK. Fit4lady is een uniek concept waar een veilige sfeer heerst, waar iedereen mag zijn wie die is en waar verantwoord trainen onder leiding van kundige trainsters voorop staat. De bedrijfsnaam ‘Fit4lady’ dekt de gehele lading. Fit zijn/voelen/worden doormiddel van fitness voor vrouwen (lady). 

 
naar de website
Suzanne van der Niet van SSN Bedrijfshulpverlening

 

SSN Bedrijfshulpverlening is een Noordwijks bedrijf en levert landelijk maatwerk BHV-Training bij bedrijven, stichtingen, clubs et cetera. Daarnaast geeft Suzanne  training in Levens Reddende Eerste hulp, reanimatie en gebruik AED. Suzanne is een gedreven, jonge vrouw, met 20 jaar praktijkervaring bij de beveiliging, politie en ambulancedienst. Dit samen met modern en goed materiaal, alsmede haar passie en enthousiasme, zorgt zij dat zij zich onderscheid van andere, soortgelijke bedrijven. Haar motto is: “Een frisse wind door de BHV!”. Suzanne is ondernemer geworden omdat zij altijd de droom gehad heeft om  eigen baas te kunnen zijn.  Jarenlang is haar rugzak gevuld met werkervaring bij verschillende hulpverleningsinstanties en al deze ervaringen heeft zij gebundeld en neemt zij mee in het geven van haar trainingen. Binnenkort geeft Suzanne een voor members van MeerBusiness gratis herhalingscursus AED gebruik. Gewoon om zich op originele wijze voor te stellen. Kijk dat is ook Suzanne.

 

 
naar de site van Suzanne
Hester Seesing en Chantal de Wit van Mala Yoga in Lisse

Mala Yoga is een yogastudio, die voelt als een warme huiskamer en een plek waar je tot rust kunt komen in het centrum van Lisse. Yoga is de laatste periode enorm gegroeid in populariteit, alleen voor Hester en Chantal voelt het goed om bij zichzelf te blijven. Geregeld reflecteren en blijven doen waar zij enthousiast van worden. De yogi’s met een ontspannen gevoel en nieuwe inspiratie de les uit zien gaan dat is magisch en dat is waar ze het voor doen.
Waarom een eigen bedrijf? Na het volgen van hun yogaopleidingen zijn zij zelf yogalessen gaan verzorgen op verschillende locaties in de Bollenstreek. De behoefte voor een eigen ruimte werd steeds groter. Na de eerste Coronaperiode kregen zij het gevoel om samen iets te gaan starten. Chantal had als bedrijfsnaam ‘Yoga By Chantal’ en Hester ‘Mala Yogaschool’. ‘Mala’ bleef bij de dames hangen en zo hebben zij gekozen voor Mala Yoga. Mala Yoga zit in het gezellige centrum van Lisse, waar het in de avonden altijd rustig is. Iedereen is altijd welkom bij Mala Yoga!

 
naar de site
Jeroen Meuleman oprichter van Geuzenet

Een mooi jong bedrijf is ook Geuzenet. Geuzenet is ontstaan vanuit de vraag “Het kan toch niet waar zijn dat er nog steeds plekken in Nederland zijn waar snel zakelijk internet niet leverbaar is?” Geuzenet van Jeroen Meuleman voorziet bedrijven van snelle internetverbindingen in situaties en op plekken waar dat via glasvezel niet mogelijk is. Dit is een nichemarkt die door de grote telecompartijen niet goed wordt bediend en waarin Geuzenet zich heeft gespecialiseerd als ‘full service’ dienstverlener. Inmiddels zijn zij gegroeid tot de nummer 1 op het gebied van 4G Zakelijk Internet, en doen zij zaken met 70 partners die de diensten succesvol verkopen en leveren zij verbindingen ook buiten Nederland, in heel Europa. En waarom ben jij zelf ondernemer geworden? Een kort en krachtig antwoord; "Ondernemen is het allerleukste dat er is. Uit niets, iets creëren. Pionieren op onbekend terrein. Ik vind het geweldig, ben nieuwsgierig en zoek de uitdaging." 

 
al dan niet met een vaste verbinding naar de site van Geuzenet
Ramin Zirai eigenaar van Bosch Car service Hillegom

 

Bosch Car Service Hillegom van Ramin Zirai is een universele autogarage en staat garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud. Daarnaast kan Ramin met zijn team klanten ondersteunen met diensten als pechhulp, autofinanciering en autoverzekeringen. Ook hebben zij een ruim assortiment van tweedehandsauto’s staan waarmee zij de klant kunnen helpen aan een betrouwbare auto die voorzien is van BOVAG-garantie.  Ramin is klantgericht, transparant en meedenkend voor de klanten.
Waarom ben je ondernemer geworden vragen wij Ramin?
Al jaren ben ik actief in de automotive sector en heb ik bij verschillende garages gewerkt als monteur en uiteindelijk als chef werkplaats. Om meer vrijheid te creëren was een logische stap een eigen autobedrijf te starten. Eind 2020 kwam ik in contact met een ondernemer, die zijn garage wilde verkopen. Bij de overname hebben wij ervoor gekozen om een Bosch Car Service te worden omdat dit het grootste universele garage concept is met veel naamsbekendheid.  

 
naar de site
Your Support Heroes; Angela Brito de Campos en Monique Kersloot


Your Support Heroes biedt MKB en (semi) overheidsorganisaties een flexibele schil van betrouwbare en ervaren professionals die op basis van deskundigheid, maar ook persoonlijkheid, gekoppeld worden aan het betreffende bedrijf of de organisatie. Your Support Heroes wil haar klanten het vertrouwen geven dat zij hun steun en toeverlaat zijn en met betrokkenheid en de inzet van een flexibele schil bijdragen aan het optimaal functioneren, de groei en het succes van de organisatie of het bedrijf en het welzijn en werkplezier van haar medewerkers.  
Angela en Monique ontmoetten elkaar tijdens de Covid tijd. Als snel bleek een samenwerking vanuit hun beiden eenmanszaken een groot succes en is uiteindelijk de stap gezet naar het gezamenlijk starten van een nieuw bedrijf om zo een compleet pakket aan ondersteuning te bieden. Inmiddels is Your Support Heroes een bloeiend bedrijf met een grote groep Heroes die ieder met hun eigen expertise alle klanten ondersteunen.

 
naar de site
a.s. woensdag18 januari Nieuwjaarsbijeenkomst MeerBusiness en Talent4Life in Lowietje Lisse

Zo'n 75 ondernemers gingen u al voor en hebben zich aangemeld. Nog niet gedaan, doe het dan snel. De VIP-nieuwjaarsbijeenkomst van MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Talent4Life is a.s. woensdafg in Lowietje Lisse.

Over het nieuwjaarsevenement
Op woensdag 18 januari 2023 bent u van harte welkom op deze VIP-nieuwjaarsbijeenkomst .We gaan heerlijk toasten op het nieuwe jaar 2023. Uiteraard is er volop tijd om elkaar het allerbeste wensen en natuurlijk te netwerken!
Met maximaal 3 pitches van 5 minuten.
Deze keer MeerBusiness jaarprogramma, welkom bij Lowietje en Talent4Life programma 2023.Wij hopen u persoonlijk te mogen begroeten op 18 januari 2023
Waar: restaurant Lowietje, Heereweg in Lisse
Tijd : start op 17.00 uur einde ca 19.00 uur,
Hierna vanzelfsprekend de mogelijkheid om voor eigen rekening van een heerlijk diner te genieten voor slechts € 15.--
Aanmelden: Jazeker, dan weten wij een beetje waar wij rekening mee kunnen houden.
Kosten: geen,  want u betaalt gewoon uw eigen drankjes. Nou ja de eerste is van MeerBusiness, de tweede van Talent4Life en de rest voor uw eigen rekening.
De hapjes worden u aangeboden door Lowietje Lisse  

 
direct aanmelden
Nubia Smits met het gelijknamige Nubia Smits digitale nalatenschap

 

De diensten van Nubia Smits Digitale Nalatenschap zijn uniek en onafhankelijk en hebben allen betrekking op alles rondom een digitale nalatenschap. Als consulent digitale nalatenschap kan Nubia jou bij leven adviseren over alle digitale informatie die na overlijden achterblijft. Hoe je dit inzichtelijk kunt maken, inrichten en vastleggen. Na overlijden kan Nubia nabestaanden adviseren en bijstaan om de vastgelegde wensen of die van een dierbare uit te voeren.

Waarom een eigen onderneming?
Ik wil mijn ideeën op eigen wijze en in eigen tempo vormgeven. Ik heb heel bewust gekozen om mijn eigen naam op te nemen in mijn bedrijfsnaam. Mijn klanten vertrouwen mij hun geheimen en kwetsbaarheden toe. Door mijn naam aan mijn bedrijf te verbinden wil ik mijn klanten het gevoel geven dat ze met een integer persoon te maken hebben en niet met een instituut. Mijn bedrijf is gevestigd op mijn privéadres in Lisse. Mijn bezoekadres is op De Loft in Lisse. Hier ontvang ik klanten, geef ik lezingen en organiseer cursussen.

 
lees meer op de site
Gerbrand Marbus founder van NoordWijde

 

Tuinderij NoordWIJde is de eerste regeneratieve zelfoogst-tuinderij in Noordwijk.  Op 2500m2 startte Gerbrand Marbus met groene en duurzame handen groenten, fruit en kruiden voor de nabije omgeving. Inmiddels hebben Erwin en Marlijn de tuin overgenomen. Zij stimuleren biodiversiteit en werken met de natuur. Zonder pesticiden en kunstmest. Afzet is gericht op de lokale markt en gaat in de vorm van oogstaandelen: Daarnaast leveren zij theekruiden voor de Noordwijkse horeca en hebben zij een kraam op de tuin voor losse verkoop aan locals en toeristen.
Waarom ben je ondernemer geworden? 
Gerbrand is deze onderneming gestart vanuit de wens om:
Bij te dragen aan een lokaal voedselsysteem.; De consument te voorzien van voedzame, smakelijke en eerlijk geteelde producten; Biodiversiteit te stimuleren.- Bodem en bodemleven te herstellen.; De consument weer in verbinding te brengen met zijn voedsel en de teelt daarvan; Sociale verbinding tot stand te brengen; tuinders en oogstdeelnemers vormen de tuingemeenschap, men kan meewerken als vrijwilliger, NoordWijde organiseert gezamenlijke activiteiten zoals een oogstfeest. De naam NoordWIJde staat voor de locatie Noordwijk, de voormalige schapenweide  waarop de tuin ligt en de sociale verbinding (‘WIJ’) die  op de tuin realiseren.

 
lees meer over NoordWIJde
Mirjam Mack van Bellen met grafisch ontwerp Formir
 

Mirjam over Formir concept en grafisch ontwerp "Het verhaal van de ander is altijd het uitgangspunt om iets moois te creëren. Samen in een opdracht duiken. Jouw kracht is dat je veel weet over jouw product, bedrijf of organisatie. Mijn kracht is om woorden om te zetten in concepten en grafische beelden. Door samen een team te formeren kunnen ideeën groeien en uitgewerkt worden tot een krachtig ontwerp met de meeste impact. Als grafisch ontwerper vanuit een andere hoek meedenken en weer­geven kan daarbij enorm helpen. Vragen als: “Zit deze catalogus logisch in elkaar voor de eindgebruiker of kan het ook anders?” helpen het eindresultaat. Kortom: woorden en ideeën omzetten in een krachtig visueel ontwerp.   Waarom ben je ondernemer geworden? Na 18 jaar bureau ervaring bij een groot bureau in Amsterdam is Mirjam uitgevlogen om als zelfstandig ontwerper aan de slag te gaan. Corona heeft de laatste twijfel laten verdwijnen. Het verlangen om zelf aan het roer te staan en dichterbij huis te werken hebben uiteindelijk de doorslag gegeven. Anderhalf jaar geleden de stap genomen en nog geen moment spijt.                                 

 
naar de site van Formir
Pim's orthopedie het bedrijf van Pim Zirkzee

Pims Orthopedie geeft advies en meet orthopedische hulpmiddelen aan met betrekking tot de voeten. Denk hierbij aan: steunzolen, orthopedische schoenen, verbandschoenen en aanpassingen aan confectieschoenen zoals een afwikkelbalkje. Productie doet Pim deels zelf in huis en deels besteedt hij dit uit aan externe partijen. Pims Orthopedie is uniek in de regio, hij komt aan huis en gaat zelf naar de mensen toe. Met deze aanpak zet hij zijn klant centraal en bouwt hij een persoonlijke band op.
"Ik ben zelf ondernemer geworden omdat Ik wil mijn eigen plan wil trekken, mijn eigen agenda wil indelen en bezig wil zijn met alle facetten van het vak. Niet beperkt worden door werkgevers, vaste werktijden, functieomschrijvingen en takenpakketten". Pim bruist van de energie en in loondienst remt en beperkt deze hokjesgeest zijn energie, creativiteit, empathie en passie voor het vak. Na een studie orthopedische technologie met specialisatie schoentechnologie voor sport en revalidatie kun je eigenlijk niets anders meer dan orthopedische hulpmiddelen maken. Dit zijn de producten waar hij ECHT alles vanaf weet en de service en persoonlijke aanpak waar zijn hart sneller van gaat kloppen.

 
naar de site
Bart Boonstra en Jim Paase van Water4later

Water4later houdt zich bezig met het opvangen en opslaan van regenwater d.m.v.  een flexibele waterzak in de kruipruimte. Met het water dat opgeslagen ligt in de zak is het mogelijk om de tuin water te geven, de wc door te spoelen en de wasmachine te laten draaien. Hierbij willen Bart en Jim bijdragen aan een duurzamere toekomst en inspelen op de aankomende watercrisis. Dit systeem bespaard tot 50% drinkwater.
Waarom ben je ondernemer geworden? 
Wij zijn ondernemers geworden omdat wij een probleem zagen op het gebied van drinkwater. Iedereen kijkt nu naar de problemen op het gebied van energie en energieverbruik en vergeten dat wij in 2030 structureel watertekort hebben. Daarom hebben wij gekeken hoe we dit probleem kunnen aanpakken en hier aandacht voor te krijgen De naam water4later kan zowel Engels als Nederlands en het rijmt waardoor het blijft hangen. De kleuren van het logo zijn blauw en recycle groen waar mensen dan onbewust aan hergebruik denken

 
naar de site
Mariëlle Nulkes-Slobbe van Jellie's Presents & Sweets

Mariëlle richt haar focus vooral op het 'Ouderwetse' concept van een winkel. Klanten kunnen bij haar terecht voor een praatje en lekkers. Haar klanten worden gezien en gehoord, daar hebben vele behoefte aan en dit maakt het vele malen persoonlijker. "Hierin onderscheid ik mij van diverse concurrenten. Daarnaast hebben we overheerlijke chocolade, Limburgse vlaaien, diverse cadeauartikelen. En we maken veel lekkers zelf, zoals persoonlijke taarten tegen een schappelijke prijs. Door dicht bij mezelf te blijven, onder het motto: 'u vraagt wij draaien,' vind ik succes in mijn onderneming" aldus Mariëlle.
Waarom ben je ondernemer geworden? 
Jellie’s Presents & Sweets. Een meisjesdroom die uitkwam! Ik heb voor deze naam gekozen, omdat het aangeeft wie ik ben, wat duidt op het persoonlijke en tegelijkertijd duidelijk presenteert wat ik bied. Na vele jaren werkervaring in diverse branches, lag mijn hart bij een eigen onderneming. Ik had het doel om een gezellige warme plek te creëren, waar mensen terecht kunnen. Ik miste de winkels van vroeger en naar mijn mening zijn de nieuwe winkels veel meer gericht op het commerciële.

 
naar de site
Jack the Grower van Lisa Lefeber & Jacques Lefeber uit Noordwijkerhout
 

Jack the Grower (vernoemd naar halfbroertje Jack), begon eigenlijk als een grap.

Begin 2021 werkte Lisa bij een reclamebureau, maar was daar na een hele dynamische en leerzame periode uitgekeken. Jacques grapte dat Lisa haar baan wel kon opzeggen en met hem aan de slag kon gaan; hij droomde immers van een webshop (als nieuwe onderneming naast J.W.A. Lefeber, die zich focust op groothandel en B2B verkopen), maar had zelf niet de tijd en skills om dit op poten te zetten.   Zogezegd, zo gedaan: in april 2021 stopte Lisa bij het reclamebureau. Het leek Lisa fantastisch en uitdagend om de Lefeber-dynastie voort te zetten met een onderneming die bij de tijd past én het mogelijk maken van B2C verkopen. In mei registreerden we Jack the Grower bij de KvK. kochten onze domeinnaam en startte Lisa met een 12-weekse Growth Marketing cursus bij Growth Tribe. In combinatie met haar achtergrond in de economische & consumentenpsychologie en werkervaring in de reclamewereld, gaf deze cursus extra handvatten en een rode draad om vol vertrouwen en met de nodige kennis van start te kunnen gaan.  

 
naar de site
Wetswijzigingen voor zzp'ers, Wetswijzigingen voor starters en Wetswijzigingen voor mkb'ers
niet alleen wetwijzigingen maar ook nieuws over
•  Vragen over een aanbesteding? Deze organisaties helpen
•  Regeling maakt inves­teren in duurzaamheid makkelijker
•  Onderzoek de markt voor je importproduct
•  Stappenplan administratie onderhouden
•  Pas op voor nep mails van KVK!                                     
 
bekijk de digitale nieuwsbrief
A love letter to 1983 – Leo Blokhuis & Strange Brew
In de tweede editie van A Love Letter To… gaat de Muze 40 jaar terug, naar 1983. Leo Blokhuis neemt ons in dit muzikale theatercollege mee terug naar ’83. Hoe zag de wereld eruit? En wat zien en horen we daar nu nog van terug? Verwacht een avond vol wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral héél veel muziek. Met recht een goed begin van een gelukkig nieuw jaar. Donderdag 19 januari 2023, aanvang 20.15 uur. De plaatsbewijzen kosten € 27,50. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur.Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl  
 
lees meer
maandag 23 januari een ondernemers PubQuiz.met Ondernemend Hillegom

 Je bent vanaf 19:30 uur welkom in Eetcafé Zomerzorg, de quiz start om 20:00 uur. Tijdens deze avond zal de Quizmaster kijken hoeveel jullie van de ondernemers uit Hillegom weten, daarnaast helpt het ook nog eens als je snel kunt antwoorden. De quiz bestaat uit vier ronden en wellicht zelfs een finaleronde. De avond is voor alle ondernemers uit Hillegom, maar vergeet niet van te voren even naar onze site te gaan voor de aanmelding (en deel gelijk een leuk feitje/weetje voor de quiz!). 

 
Hillegomse Ondernemers kunnen zich hier aanmelden
Zaterdag 28 januari Lezing/proeverij met wijnen van Wereld-Wijnen
Boek: Wijn als een Romijn Museum 'De zwarte tulp' te Lisse Aanvang: 16.30 uur tot 18.30 uur Met Fik Meijer, Wereldwijnen en Grimbergen Boekhandel.
Luisteren, proeven, ruiken, en beleven.Classicus Fik Meijer en wijnboer Ilja Gort schreven Wijn als een Romein. Na een inleiding over het ontstaan van wijn behandelen ze vele vragen als o.a. hoe werd de wijn geproduceerd en over Europa verspreid? Hoeveel dronken de Romeinen gemiddeld per dag? Konden vrouwen evenveel drinken als mannen?Toegang: € 17,50 incl de lezing door Fik Meijer, hapjes en het proeven van een aantal wijnen.Reserveren: info@wereld-wijnen.com of 06-12277605 
 

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2023, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 april 2024 ,  mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
16-01-2023 Triangle of Sadness draait in de Muze Noordwijk
18-01-2023 Nieuwjaarsbijeenkomst Duin & Bollenstreek
19-01-2023 bijeenkomst personeelskrapte voor de arbeidsmarkt
08-02-2023 MeerBusiness ontbijtbijeenkomstHuys Dever Lisse
14-02-2023 Meet and greet met uw toekomstige medewerkers
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen