Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • laatste kans gratis ontbijtsessie Huys Dever Lisse over AVG
 • bijna uitverkocht; 15 mei 14e MeerBusiness Golfevent
 • Ac Media en Events nieuw bedrijf in Hillegom
 • Eerste designbowlingbaan van West-Europa heeft haar deuren geopend in Warmond
 • Word sponsor van de Fioretti Flying shop fiets vanaf € 35,--
 • Uitnodiging; Proef de authentieke smaak van Italië
 • Nu kaarten bestellen, het kan via MeerBusiness
 • Veel variatie op feestelijk TAKE OFF Music Event
 • Recordjaar voor Groene Energiefabriek Meerlanden
 • Nieuwe Boerderijwinkel Elsbroekerwei 12 mei open
 • Bruidsmodekoningin Mary Borsato doopt eigen lelie
 • kom naar de wijnproeverij van Wereld-wijnen
 • Meerlanden en Roodenburg beheersen onkruid met sinaasappelschillen
 • Op zoek naar gemotiveerde medewerkers?
 • nieuwe weekmenu van Tespelduyn weer een heerlijke uitdaging
 • mei menu Oude Dykhuys weer verrassend en smaakvol
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
laatste kans gratis ontbijtsessie Huys Dever Lisse over AVG

Bent u er al klaar voor?? Kom as maandag naar deze gratis MeerBusiness ontbijtbijeenkomst. Graag wel even aanmelden!

De AVG (de Algemene Verordening gegevensbescherming), ook wel de nieuwe Privacywet genoemd. In januari deden wij deze presentatie al een keer. Dat was in de eerste week van januari en daarna hebben wij flink wat verzoeken gekregen om informatie of deze bijeenkomst nog eens te herhalen. En dat is verstandig want de nieuwe wetgeving gaat u allemaal aan. Ernst-Jan Reinerie van QKLQ advies zal u in ca. één uur met zijn verfrissende presentatie op het goede spoor zetten. Huys Dever zorgt voor een geurende kop koffie en de winnaar van de Jonge OndernemersPrijs 2018 Plus Tolenaar uit Hillegom zorgt voor een lekker croissantje. Deze wet gaat 25 mei 2018 in, en gaat gelden voor alle bedrijven en instanties die persoonsgegevens verwerken. Deze wetgeving is zeker niet vrijblijvend, er geldt een bestuurdersaansprakelijkheid met boetes tot 20 miljoen Euro. 

 
direct aanmelden
bijna uitverkocht; 15 mei 14e MeerBusiness Golfevent

Aanmelden kan via frans@meerbusiness.nl 

Deze 14e MeerBusiness Golfevent is een samenwerking met MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

 
Ac Media en Events nieuw bedrijf in Hillegom

Hillegom is een nieuwe onderneming rijker AC Media & Events. Eigenaar is Annemiek Cornelissen, die al jarenlang in Hillegom aan de weg timmert als journalist en fotograaf. De start van een eigen bedrijf is voor haar een langgekoesterde wens, die in vervulling is gegaan.  AC Media & Events heeft een uitgebreid pakket te bieden op het gebied van tekstschrijven, fotograferen, promotie en organiseren. Een mooie tekst schrijven, een fotoreportage maken van iets wat nooit meer vergeten mag worden, adviseren of helpen bij het organiseren van een feest, themaevents de lucht inschieten en er een succes van maken, maar ook “gewoon” helpen bij het zoeken naar die bijzondere dingen om een feest tot een succes te maken.  

 
lees meer
Eerste designbowlingbaan van West-Europa heeft haar deuren geopend in Warmond

Onlangs is in Warmond de eerste designbowlingbaan van West-Europa: Lucky’s Bowling officieel geopend door de Nederlandse wereldkampioen bowlen Xander van Mazijk. De industriële locatie is ingericht met hoogwaardig designmeubilair én uitgerust met banen van Brunswick - de Roll’s Royce onder de bowlingbanen. 

 
lees meer en uitgebreid over de nieuwe bowlingbaan
Word sponsor van de Fioretti Flying shop fiets vanaf € 35,--

Nog enkele vlakken beschikbaar!! Vanaf komend schooljaar gaan Fioretti leerlingen in leegstaande panden in het centrum van Hillegom ervaring op doen. Een uitklapbare fiets met winkelmateriaal fietst door het dorp en zal minimaal 1x per week een leegstaande winkel gebruiken. Voor de door Fiets Uniek te leveren fiets zoeken wij sponsors. U kunt meedoen vanaf € 35,-- (klein vlak een zijde). Dit project is zo uniek dat wij wellicht de Telegraaf en landelijke TV zullen halen. Dus doe mee en maak het voor de Fioretti leerlingen mogelijk. 

gekozen sponsors zijn voorbeelden

Vlaksponsor 1 van de 12 naam & logovlakken per zijde Kostprijs € 35,-- per zijde (twee zijden € 50) (maatvoering ca 10 x 20 cm.) 

Tegenprestatie Fioretti
1. Commerciële uiting op fiets gedurende 1 schooljaar
2. 50% korting op een bedrijfsvlog van 20 seconden door de studenten in overleg geproduceerd.

Giantvlak sponsor: 1 van de 4 grote vlakken (per zijde). Kostprijs € 200 ex. Btw   Tegenprestatie van Fioretti 
1. Commerciële uiting op de bakfiets gedurende 1/3 schoolja(a)r(en) (*)2. Bedrijfsvlog van 20 seconden door de studenten van Fioretti in overleg met de sponsor gemaakt 
3. Beschikking over de fiets voor zakelijk gebruik gedurende 1 weekend per jaar (datum in onderling overleg)
(*) afhankelijk gekozen contractduur.

 

Interesse, mail naar Frans@meerbusiness.nl of bel 06-53633364 dan is het snel geregeld.

 
lees meer over de sponsorafspraken
Uitnodiging; Proef de authentieke smaak van Italië

30 mei a.s. kookt het team van “Pani e Tulipani” een vijfgangen walking diner menu voor u en laat u kennis maken met de heerlijkste gerechten van Italië.  Chefkok/eigenaar Fabio werkt uitsluitend met verse huisgemaakte producten en dat is te proeven! Het wordt nog leuker als  reisadviseur Marlies Nieuwmeijer van Travel Counsellors vertelt over diverse reismogelijkheden naar het schitterende Italië. En tenslotte wordt u tong gestreeld met de lekkerste wijnen van Register Vinoloog John Nederstigt van horeca-groothandel Nederwijnen. Hij  geeft een uitleg over de bijpassende proefglaasjes Italiaanse wijnen.  Komt u ook leerzaam en smakelijk netwerken? Schrijf u dan in een meld u aan .
Kosten: €39,00 per persoon. (relaties van MeerBusiness betalen slechts € 32,50) Aanvang: 18.45 uur en ontvangst met een glaasje Prosecco. 
Einde avond: circa 21.45 uurLocatie:  Restaurant Pani e Tulipani – Heereweg 487 te Lisse  

 
direct aanmelden
Nu kaarten bestellen, het kan via MeerBusiness

bestel kaarten, mail naar frans@meerbusiness.nl

 
Veel variatie op feestelijk TAKE OFF Music Event

Het tweede TAKE OFF Music Event (voorheen Meer Jazz Festival) op 1, 2 en 3 juni in Het Cultuurgebouw in Hoofddorp wordt een groot, sfeervol indoor-muziekfestival voor iedereen. Niet geplaagd door het weer kan de organisatie een prachtig programma bieden. Vrijwel alle optredens zijn gratis toegankelijk, maar ook dit jaar wordt voor vier topconcerten een bescheiden bijdrage gevraagd van € 15,00 per concert.

 
lees meer
Recordjaar voor Groene Energiefabriek Meerlanden

Goede scheiding GFT huishoudens en bedrijven zorgt voor meer groengas. De verwerking van GFT van huishoudens en bedrijven in de Groene Energiefabriek van Meerlanden in Rijsenhout heeft in 2017 een  recordopbrengst aan groengas opgeleverd. Uit de 55.000 ton verwerkte GFT werd 2,6 miljoen kuub groengas gehaald. Een equivalent van 38 miljoen autokilometers of het gemiddeld jaarlijks gasverbruik van bijna 1800 huishoudens. 

 
lees meer
Nieuwe Boerderijwinkel Elsbroekerwei 12 mei open

Boerderijwinkel Elsbroekerwei verhuist op 12 mei a.s. naar de stal van boerderij Helena’s Hoeve aan de Leidsestraat 189 in Hillegom. De nieuwe winkel is vijf keer zo groot en biedt volop ruimte aan een breed assortiment biologische producten, natuurproducten en streekproducten. Bovendien is de winkel dan vijf dagen per week open. Het agrarisch bedrijf van de familie Zeestraten is al zeven generaties gevestigd in de Elsbroekerpolder in Hillegom.  


 

 
lees meer
Bruidsmodekoningin Mary Borsato doopt eigen lelie

Romantische finale van Keukenhof bloemenshowsBruidsmodespecialist Mary Borsato doopte samen met haar bruidsmodellen haar eigen lelie. Zij deed dit ter gelegenheid van de opening van de lelieshow in Keukenhof. Lelie “Mary’s Romance” is beschikbaar gesteld door Roselily. Deze roze lelie is bijzonder geschikt voor bruidswerk. De lelie geurt niet en geeft geen stuifmeel.  De Keukenhof is nog geopend t/m zondag 13 mei a.s.

 

 
kom naar de wijnproeverij van Wereld-wijnen
Heb je zin in een kennismaking met de mooiste zomerse wijnen van dit jaar? En wil je weten hoe je wijn moet proeven? Kom dan naar de Wijnproeverij op 27 mei. In de tuin van de Vier Seizoenen in Lisse kun je onder het genot van heerlijke Italiaanse lekkernijen de buitengewoon lekkere wijnsmaken van de zomer proeven. En natuurlijk vertel ik je alles over de wijn en de wijnmakers. Een absolute aanrader voor wijnliefhebbers, maar eigenlijk voor iedereen die zin heeft in een gezellige middag!Proef de smaak van 40 verschillende witte en rosé wijnenMet zomerse hapjes van Restaurant De Vier SeizoenenZachte olijfolie en smaakvolle Italiaanse lekkernijenHeerlijke robuuste broden van AmmerlaanDe mogelijkheid om direct je favoriete wijn te bestellen. En gratis entree als je per e-mail reserveert!Wanneer? Zondag 27 meiTijd? ‘s middags van 13.30 – 17.00 uurLocatie? In de tuin van Restaurant De Vier Seizoenen  Heereweg 224  Lisse Kosten? Gratis! Maar alleen als je je aanmeldt via e-mail 
 
lees meer en direct aanmelden
Meerlanden en Roodenburg beheersen onkruid met sinaasappelschillen

Citrusbrandstof innovatie uit Groene Energiefabriek.De start van het onkruidseizoen begint met de introductie van een nieuw product: Citrusbrandstof. Deze innovatie is door Meerlanden en Loonbedrijf Roodenburg ontwikkeld in de Groene Energiefabriek in Rijsenhout. Citrusbrandstof vervangt fossiele diesel in de heetwatermachines die gebruikt worden bij chemievrije onkruidbeheersing.  Het gebruik van Citrusbrandstof draagt bij aan een duurzame regio.  

Citrusbrandstof - Martijn Roodenburg van Loonbedrijf Roodenburg en Gert-Jan Klaasse Bos van Meerlanden - sinaasappels -  foto Rob Essenberg.jpg

 
lees meer
Op zoek naar gemotiveerde medewerkers?

Kandidaten van Emma at Work stellen zich graag aan u voor!  
Stephan (27) uit Amsterdam komt uit een ondernemende familie en dit zit hem dan ook in het bloed; hij is een heel betrokken medewerker, creatief en denkt graag mee. Daarnaast is hij leergierig en heeft een brede interesse. Hij heeft zijn HBO International Business and Management Studies behaald, spreekt uitstekend Engels en beheerst Frans en Duits goed. Stephan is op zoek naar een leuke baan op het gebied van marketing/sales.   

 

Nadia (25) is een optimistische en positieve dame die net haar opleiding Financieel Administratief Medewerker niv 3 heeft afgerond. Ze zou graag willen starten op Financiële. Bedrijfsadministratie maar ze staat ook open voor werk als  receptioniste  of telefoniste. De mogelijkheid om soms thuis te kunnen werken is een vereiste. Nadia is een ongelooflijke doorzetter en kan niet wachten om aan de slag te gaan in regio Amsterdam.   

 
lees meer
nieuwe weekmenu van Tespelduyn weer een heerlijke uitdaging
’t Landhuys is dagelijks vanaf 08:30 geopend. U kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijk kopje koffie, maar ook bijvoorbeeld voor een heerlijke high tea, brunch, high wine, wijnproeverij, high beer, barbecue, buffet, gangen-diner, walking dinner, shared dining of een spetterende feestavond. Tespelduyn beschikt over een ruim parkeerterrein met 350 gratis parkeerplaatsen. Er zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden en voor touringcars. Kom snel genieten! 
 
bekijk het menu hier
mei menu Oude Dykhuys weer verrassend en smaakvol
Restaurant "Het Oude Dykhuys", gelegen aan de Ringvaart te Lisserbroek, is hét adres om te genieten van een goed diner of (zaken)lunch. Het Oude Dykhuys is een klassiek en sfeervol restaurant met een warme uitstraling, Chef-kok Alfred van Dijk, winnaar van vele prijzen, kookt met zijn team gerechten van klassieke eenvoud tot eigentijdse creaties van pure klasse. 
 
bekijk het menu hier
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 maart 2019) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
03-05-2018 Netwerkbijeenkomst Pitch, Hit en Run voor ondernemers op Park10
07-05-2018 herhaling: Ontbijtsessie Huys Dever Lisse over Algemene Verordening gegevensbescherming
08-05-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
10-05-2018 Hemelvaartdag
13-05-2018 sluiting Keukenhof en moederdag
15-05-2018 MeerBusiness Golftoernooi op de Haarlemmermeersche golfclub
20-05-2018 Pinksteren
22-05-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
23-05-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
30-05-2018 Uitnodiging; Proef de authentieke smaak van Italië
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen