Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • a.s. woensdag gaat de Ondernemersborrel in Villa Flora gaat weer van start
  • Inschrijving geopend: Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2023
  • op vrijdag 1 oktober verschijnt de volgende nieuwsbrief
  • Geslaagd miljoenennotaontbijt van Moore MTH en MeerBusiness in Huys Dever
  • Privacy, contact en disclaimer
a.s. woensdag gaat de Ondernemersborrel in Villa Flora gaat weer van start

Wanneer 28-09-2022 17:30
De Hillegomse Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora.
De Ondernemersborrel start vanaf 17:30 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor 3 minuten de gelegenheid.Vanaf 18:30 uur kan van het buffet gebruik gemaakt worden. Tijdens het diner kan aan de grote tafel over een actueel onderwerp worden gediscussieerd. Daarnaast worden tijdens de maandelijkse Ondernemersborrel interessante gasten uitgenodigd zoals bijvoorbeeld uit lokale politiek. Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden. Versnaperingen en buffet zijn voor eigen (gereduceerde) rekening. Aanmelden kan (hieronder of) via: frans@meerBusiness.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen! 

 

 
direct aanmelden
Inschrijving geopend: Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2023

Op 13 april 2023 wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de vierde keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek  uitgereikt. Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek. Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemingen hebben en zijn immers de toekomst! Dus ben je jong of al véél ouder, maar is je bedrijf flitsend en jong, doe dan mee en laat zien dat je lef hebt.

 

 

AANMELDINGSFORMULIER
Hoe werkt het? Alle deelnemers ontvangen een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert uiteindelijk drie genomineerden voor de finale. Een puntentelling bepaalt de score en zo de finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf .Uit deze drie genomineerden wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op 13 april 2023 bekend gemaakt wordt.
Bedrijven of ondernemers uit de Duin & Bollenstreek (tussen Leiden en Haarlem) en Haarlemmermeer die na 1 januari 2019 zijn gestart en/of ingeschreven zijn bij de KvK kunnen aan deze verkiezing deelnemen.


Aanmelden kan tot 31 december 2022.
Twijfel je? Gewoon even reageren! De winnaars van de Jonge OndernemersPrijs zijn
-2018 Serdar en Daphne Tolenaar van PLUS Tolenaar Hillegom
-2019 Suzan Schouten, Youngpwr Noordwijk,   
-2020-2021 afgelast wegens Corona finalisten door naar finale
-2022-2022 Jolanda Volkenrijk van Brownies & Downies uit Noordwijkerhout en Dennes Need van Last Mile Express Lisse 

 


De Jury van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
-(voorzitter) Rik Balder, Boekuwzending.com, bezorgt uw zending wereldwijd met een glimlach
-Miranda Ruigrok , MKB adviseur Rabobank Bollenstreek,
-Angela van Dorssen,  internationaal gecertificeerd coach en teamcoach.
-Paulette Timmerman van Economic Board Duin & Bollenstreek
-Peter Steenbergen advocaat bij Steenbergen Agri-legal en Steenbergen Incasso
-Ingrid Kuijt Sales & accountmanager Provalu
-Max Uphoff directeur BLIJLES Ook de uitreiking van de MeerBusiness Students Award.

 

In april  tijdens de Grand Finale van de Jonge OndernemersPrijs wordt niet alleen de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek uitgereikt. Ook de studenten van het Fioretticollege kunnen meedingen naar de MeerBusiness Students Award.

 

 

Presentatie in handen van:
Lisanne de Roever (oud olympisch kampioen Topsport coordinator bij Topsport Haarlemmermeer) en
Andy Houtkamp verslaggever NOS Langs de Lijn


Leerlingen van het Fioretti College Hillegom moeten voor hun studie een bedrijf starten. Dat betekent; taken verdelen, aandeelhouderskapitaal bijeenbrengen,  een bedrijf starten, een product kiezen en verkopen, btw afdragen, boekhouding verzorgen en aan het eind van het schooljaar het bedrijf weer liquideren. Ook dit jaar kan het best opererend team meedingen naar de MeerBusiness Students Award. In  december verkopen de teams hun producten o.a. bij de jaarlijkse kerstnetwerkbijeenkomst voor ondernemers in het Fioretticollege Hillegom en in februari 2023 is de raadszaal van de gemeente Hillegom het podium waarop de teams hun bedrijfs- en productkeuze moeten verdedigen voor een uit 5 juryleden bestaand gezelschap.

 

De juryleden van de MeerBusiness Students Award:
- Jan van Rijn, wethouder gemeente Hillegom
- Mariska Kleiss senior Marketing officer DMN Westinghouse
- Paul de Vlieger, Journalist Haarlems Dagblad
- Dennis Kortekaas namens Fiorettti Hillegom 
- Frits Gidding Volvo Stern Hillegom
- Daniel Duindam voorzitter Ondernemend Hillegom/directeur Doe.reclame    
--Carla Kruyt MeerBusinessDuin & Bollenstreek


Grand Finale 13 april 2023
De uitreiking van deze inmiddels prestigieuze prijzen  vindt plaats tijdens de Grand finale op 13 april 2023. Er zijn maximaal 120 plaatsen beschikbaar voor deze gezellige en interessante avond dus wees er snel bij!
De uitreiking van de Awards vindt plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Een avond met diverse optredens, een 4 gangen diner en ijs toe.

Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon. Kosten per tafel € 599.-- excl. Btw (incl 2 studenten Fioretti finalisten) Kosten per persoon €  125 excl. Btw.

 

De ambassadeurs van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek zijn:
Hans van Schie accountant bij Moore MTH
Willem Heemskerk voorzitter Bloemencorso Bollenstreek
Dennis van der Voort Kien Advies

 

 

 
direct aanmelden
op vrijdag 1 oktober verschijnt de volgende nieuwsbrief
zorg dat je email box open staat voor het laatste nieuws                                     
 
Geslaagd miljoenennotaontbijt van Moore MTH en MeerBusiness in Huys Dever
woensdag 21 september 2022, de eerste van een tweetal geplande activiteiten van MeerBusiness Duin & Bollenstreek in samenwerking met Moore MTH  uit Noordwijk in het kader van Prinsjesdag 2022:Allereerst het Miljoenennotaontbijt in ‘t Huys Dever, wederom tijdelijk omgebouwd tot het castle of MeerBusiness. Na het welbekende een croissantje de krentenbol en verse kop koffie of thee nam Rob Thijssen, fiscalist van Moore MTH het gezelschap mee in de belastingplannen van het kabinet voor 2023 en daarna. 
 
lees meer
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
25-09-2022 Open dag op officiële trouwlocatie Landgoed Tespelduyn
27-09-2022 nationale koffiedag
28-09-2022 De Ondernemersborrel in Villa Flora gaat weer van start
07-10-2022 Nationale ouderendag
09-10-2022 Wereld Wijnen Wijnproeverij ‘najaar’
13-10-2022 Eerste Duin en Bollen Vierdaagse wandelevenement
20-10-2022 MeerBusiness op bezoek naar de Tweede kamer
21-10-2022 Wijn-Spijsavond 'herfst' 21 oktober restaurant De Vier Seizoenen te Lisse
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen