Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Even een tussentijdse nieuwsbrief
  • woensdag 21 sep Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota met Moore MTH in Huys Dever
  • woe 28 sept De Ondernemersborrel in Villa Flora gaat weer van start
  • maandagavond 19 sept. 9 holes golf op een van de banen in de omgeving
  • word nu lid van MeerBusiness
  • Privacy, contact en disclaimer
Even een tussentijdse nieuwsbrief
en volgende week maandag weer een goed gevulde nieuwe barstensvolle nieuwsbrief met veel business news                                     
 
woensdag 21 sep Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota met Moore MTH in Huys Dever

Traditiegetrouw wordt op woensdagmorgen ná Prinsjesdag het Miljoenennota-ontbijt georganiseerd in ’t Huys Dever in Lisse. Het kasteel  opent om 07.30 uur haar deur en dan staat er een geurende kop koffie/thee en heerlijk ontbijtje voor u klaar. De presentatie start om 08.00 uur Na een welkomstwoord van Hans van Schie register accountant bij Moore MTH Noordwijk. Daarna zal een ervaren fiscalist van Moore MTH, u meenemen door de miljoenennota en het Belastingplan 2023. Zoals de laatste jaren min of meer gebruikelijk, zullen een aantal plannen al zijn uitgelekt. Maar voor  het MKB is vooral relevant hoe dat de komende jaren zal uitpakken. Wat doen we met de dure energie? Nog steeds geconfronteerd met een superhoge inflatie, een schaarste aan personeel en een keiharde concurrentie. Wat verwachten wij als compensatie voor al die harde maatregelen? Moet het MKB de boeren achterna? We hebben vast niet op alles het juiste antwoord, maar praten u wel bij.

 

 
direct GRATIS aanmelden
woe 28 sept De Ondernemersborrel in Villa Flora gaat weer van start

De Hillegomse Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek, Hotel Villa Flora en Onernemend Hillegom. De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn bij de bar verkrijgbaar.. Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor max. 3 minuten de gelegenheid. Vanaf 18:30 uur kan van het buffet gebruik gemaakt worden. Tijdens het diner kan aan de grote tafel over een actueel onderwerp worden gediscussieerd. Daarnaast worden tijdens de maandelijkse Ondernemersborrel interessante gasten uitgenodigd zoals bijvoorbeeld uit lokale politiek. Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden. Versnaperingen en buffet zijn voor eigen (gereduceerde) rekening. Aanmelden kan snel via: frans@meerBusiness.nl of onderstaande link en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen! 

 
direct aanmelden
maandagavond 19 sept. 9 holes golf op een van de banen in de omgeving

Zin om op een zomerse maandagavond 9 holes te golfen op een gezellige par 3 baan? Dan is dit je voorlopig laatste kans. De afgelopen maanden hebben wij met MeerBusiness Duin & Bollenstreek de zgn. "Het Gaat Weer Kriebelen Golftraining" gedaan op de mooie golfbanen van Tespelduyn en de Haarlemmermeersche en de o zo moeilijke maar leuke Dunes baan in Zandvoort. Na de holes waren de deelnemers nóg enthousiaster dan voor de aanvang en de vraag kwam of wij deze zomer niet nog een paar keer zouden kunnen spelen op een 9 holes baan. Dat deden we op maandagavond 11 juli, Maandagavond 22 augustus en de laatste is op maandagavond 19 september op de (verlichte) Bolstrabaan van de Haarlemmermeersche. Heb je zin om mee te doen? Stuur dan een email naar frans@meerbusiness.nl  Oh en die gratis lichtgevende bal is van MeerBusiness natuurlijk.

 
de laatste keer doe jij mee?

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022/3, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 november 2023  en gaat bovendien gratis naar Business & Bites Bollenstreek, mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
10-09-2022 BIER & BBQ Festival
19-09-2022 9 holes golf op een van de banen in de omgeving
20-09-2022 Prinsjesdag
21-09-2022 Internationale dag van de vrede
21-09-2022 Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota met Moore MTH Noordwijk
24-09-2022 nationale burendag
27-09-2022 nationale koffiedag
28-09-2022 De Ondernemersborrel in Villa Flora gaat weer van start
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen