Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
 • Business & Bites Bollenstreek fantastisch geslaagd
 • Nog zo'n mooi sportief MeerBusiness event. Bollenstreek Business Open Golf
 • Jonge OndernemersPrijs 2023 je kunt je weer aanmelden
 • Miljoenennota ontbijt met Hans van Schie van Moore MTH in Huys Dever
 • MeerBusiness bezoekt de 2e kamer in Den Haag. Nieuw 2e kamerlid !
 • Tespelduyn kermiswedstrijd ook voor jouw bedrijf een leuke onderbreking
 • Duin en Bollen Vierdaagse MeerBusiness loopt met een Business team, sluit jij aan ?
 • Accountantskantoor de Lange Fisckwartaaltje
 • LEVEN 68 verschijnt op 14 september 2022
 • De Raad Groep, een bedrijf met vele disciplines!
 • 28 september De Ondernemersborrel in Villa Flora gaat weer van start
 • Adventskalenders bedrukken
 • Have Fun groepsuitjes ook voor jouw afdeling leuk?
 • Barry van Eeden van 11Cideas geeft u 5 tips voor een goed jaareinde
 • Kom in beweging en steun Adamas!
 • Kadoburo FIT EN VITAAL
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Privacy, contact en disclaimer
Business & Bites Bollenstreek fantastisch geslaagd

Misschien wel het grootste jaarlijkse MeerBusiness event. Dit jaar met ruim 500 deelnemers. Alles was top. Het weer, de deelnemers, de cateraars en zelfs een prachtige Volvo midden in de  evenemententuin. De foto's spreken voor zich gemaakt door Mike van Bemmelen. Kijk eens op zijn site voor de mooie fotorapportage en om nog eenmaal sfeer te proeven. MeerBusiness heeft de datum voor 2023 al op de agenda staan. Want 22 augustus 2023 de start van het nieuwe Duin & Bollenstreekseizoen. Wil jij erbij zijn, neem dan snel contact op met db@meerbusiness.nl . Wie weet schitter jij in 23 onder een stralend zonnetje, want zoals the Beatles al zongen :A splendid time is guaranteed for all!
Bekijk HIER de foto's Mike van Bemmelen 

 
bekijk de foto's
Nog zo'n mooi sportief MeerBusiness event. Bollenstreek Business Open Golf

Onder een stralend zonnetje, een heerlijk briesje en een uitstekende catering, werd vrijdag 26 augustus voor de tweede maal het Business Bollenstreek Open Golf georganiseerd op de prachtige banen van de Haarlemmermeersche Golfclub. Dit toernooi, speciaal voor ondernemers uit de Duin & Bollenstreek is inmiddels een befaamd toernooi geworden waarbij op veel van de 18 holes iets extra’s wordt geregeld  en de golfende ondernemers laat netwerken op een speciale manier. Zo waren er o.a. heerlijke hapjes, sushi, haring en korenwijn, nieuwe golfballen, fris en snacks beschikbaar. De eerste prijs is de felbegeerde reuzenbol van de Gildemeesters van de Bollenstreek die werd gewonnen door Anton Rutgers met maar liefst 42 punten die speelde namens Monto, Meer informatie over de winnaars weten, dan HIER even doorklikken


 
Marc Rooza winnaar vorig jaar overhandigt de 1e prijs aan Anton Rutgers

 
bekijk de foto's
Jonge OndernemersPrijs 2023 je kunt je weer aanmelden

Op 13 april 2023 wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de vierde keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek  uitgereikt. Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek. Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemingen hebben en zijn immers de toekomst! Dus ben je jong of al véél ouder, maar is je bedrijf flitsend en jong, doe dan mee en laat zien dat je lef hebt.
AANMELDINGSFORMULIER
Hoe werkt het? Alle deelnemers ontvangen een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert uiteindelijk drie genomineerden voor de finale. Een puntentelling bepaalt de score en zo de finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf .Uit deze drie genomineerden wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op 13 april 2023 bekend gemaakt wordt. Bedrijven of ondernemers die na 1 januari 2019 zijn gestart en/of ingeschreven zijn bij de KvK kunnen aan deze verkiezing deelnemen.
Aanmelden kan tot 31 december 2022.Twijfel je? Gewoon even reageren! 
db@meerbusiness.nl

 
lees meer
Miljoenennota ontbijt met Hans van Schie van Moore MTH in Huys Dever

Traditiegetrouw wordt op woensdagmorgen ná Prinsjesdag het Miljoenennota-ontbijt georganiseerd in ’t Huys Dever in Lisse. Het kasteel  opent om 07.30 uur haar deur en dan staat er een geurende kop koffie/thee en heerlijk ontbijtje voor u klaar. De presentatie start om 08.00 uur Na een welkomstwoord van Hans van Schie register accountant bij Moore MTH Noordwijk. Daarna zal een ervaren fiscalist van Moore MTH, u meenemen in het Belastingplan 2023. Zoals de laatste jaren min of meer gebruikelijk, zullen een aantal plannen al zijn uitgelekt. Maar voor  het MKB is vooral relevant hoe dat de komende jaren zal uitpakken. Nog steeds geconfronteerd met een hoge inflatie, een schaarste aan personeel en een keiharde concurrentie.
Wij pakken het dit jaar daarom nog iets anders aan. Vervolgens, op 20 oktober 2022, met de input van deze bijeenkomst gaan wij op bezoek bij Hawre Rahimi, lid van de Tweede kamerfractie van de VVD en zullen de zaken die tijdens het Miljoenennota ontbijt besproken worden met de tweede kamerleden van de VVD bespreken. 

 
lees meer en direct aanmelden
MeerBusiness bezoekt de 2e kamer in Den Haag. Nieuw 2e kamerlid !
Op uitnodiging van de VVD 2e Kamerfractie brengt een delegatie van MeerBusiness Duin & Bollenstreek en MeerBusiness Haarlemmermeer  & Schiphol een werkbezoek aan de (tijdelijke) Tweede Kamer in Den Haag. Wij zijn uitgenodigd om op donderdag 20 oktober a.s. in de middag mee naar Den Haag te komen. Deelnemers aan het Miljoenennotaontbijt op 21 september 2022 hebben voorrang bij te veel aanmeldingen 
 
bekijk het programma en natuurlijk snel aanmelden
Tespelduyn kermiswedstrijd ook voor jouw bedrijf een leuke onderbreking
Op dinsdag 6 september wordt de Kermiswedstrijd, uiteraard met een oranje tintje, gespeeld! Starttijd: 13:30 uur
Spelvorm: Texas Scramble 2-ball Stableford. Aantal holes: 9 of 12. Deelname: € 5 + greenfee voor niet-jaarkarthouders. De prachtige team-spelvorm van golfen waarbij de slimste strategie veelal de winnaar bepaalt! Dames en heren vanaf 18 jaar kunnen individueel maar ook als team inschrijven. Deze wedstrijd met shotgun start wordt gespeeld over 9- of 12-holes. 
 
direct inschrijven
Duin en Bollen Vierdaagse MeerBusiness loopt met een Business team, sluit jij aan ?

Ook MeerBusiness loopt in oktober met een team. Wij nodigen MeerBusiness members uit om in het MB team mee te lopen. Wat is het MeerBusiness team?Het team bestaat uit maximaal 10 personen . Alle 10 teamleden lopen dezelfde afstand. Eenmaal voor een afstand gekozen, moet die wel vier dagen lang volbracht worden. Dan pas hebben de teamleden recht op de beloning. Wel kunnen er maximaal 2 van de teamleden de vier dagen opsplitsen. Dus zelf twee dagen wandelen en een collega, vriend of familielid de andere twee dagen laten volmaken. Dus ieder 2 dagen. En wat er verder nog bijkomt. Ach het is nog geen oktober, dus we houden het even onder de pet. Schrijf eerst maar eens in. Het team loopt 15 km per dag! 
Kosten € 100,-- pp voor 4 dagen. Nog 6 plaatsen beschikbaar

 
meer informatie over de businessteams van de DB4daagse
Accountantskantoor de Lange Fisckwartaaltje
Elk kwartaal geeft Accountantskantoor de Lange u een nieuwsbrief met waardevolle informatie. Kijk zelf op de digitale nieuwsbrief.                                     
 
bekijk hier de digitale nieuwsbrief
LEVEN 68 verschijnt op 14 september 2022

meer informatie gerda@levenmagazine.nl

 
wil jij erbij zijn, neem dan contact op met Gerda
De Raad Groep, een bedrijf met vele disciplines!
“De Raad is betrokken bij de complete levenscyclus van een gebouwd object: Van ontwikkeling tot bouw en vervolgens  het beheer.”De diversiteit aan disciplines binnen de verschillende bedrijfsonderdelen maakt De Raad uniek in Nederland. “De Raad is betrokken bij de complete levenscyclus van een gebouwd object: Van de ontwikkeling naar het bouwen en vervolgens naar beheer.” In gesprek met Karl Riesebosch, verantwoordelijk voor De Raad Vastgoed, wordt duidelijk dat het Katwijkse bedrijf iets bijzonders heeft 
 
lees meer
28 september De Ondernemersborrel in Villa Flora gaat weer van start

De Hillegomse Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora.De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn bij de bar verkrijgbaar..Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor 3 minuten de gelegenheid. 

 
lees meer
Adventskalenders bedrukken

Je wilt een leuk geschenk weggeven aan het eind van het jaar, je wilt opvallen, je wilt je bedrijf of product op een leuke manier presenteren maar hebt ook een beperkt budget. Kijk dan eens bij de adventskalenders, die hebben het namelijk allemaal en nog meer. 

 
lees meer
Have Fun groepsuitjes ook voor jouw afdeling leuk?

 Na de vakantie heeft iedereen wel mooie verhalen om te delen. Gezellig bijkletsen is natuurlijk het leukst tijdens een fantastische toer op de Solex of elektrische FunBike, FunStep, TukTuk of FunScooter. ­  Tijdens de toer rijd je langs de fleurige dahliatuinen en toer je door de duinen in het prachtige natuurgebied van Noordwijk. De kans is groot dat je herten spot! Op de handige routebeschrijving staat aangegeven wat je allemaal tegenkomt onderweg! Gezellige terrassen, dahliatuinen en bezienswaardigheden.

 
direct boeken
Barry van Eeden van 11Cideas geeft u 5 tips voor een goed jaareinde

Voorkom de drukte en plaats vroeg bestellingen - speciaal voor vakantiefavorieten zoals Kerstpakketten, Keukenproducten, Tassen en Technologische producten. 

 
naar de site
Kom in beweging en steun Adamas!

Stilzitten is geen optie. Om lekker in je vel te zitten is het belangrijk dat je in beweging blijft. Wandelen, fietsen, hardlopen, een uitdagende obstacle run, een ontspannende yoga of pilates les, of een swingende salsa dans! Van bewegen word je vrolijk en in de maand september steun je hiermee Adamas. Een win-win lijkt ons! Schrijf je in en kom samen met vrienden, familie & collega’s in beweging voor mensen die geraakt zijn door kanker. Bekijk HIER de flyer
Aanmelden kan via www.adamas-centrum.nl/abc

 
Kadoburo FIT EN VITAAL

Pak uit met een Fit en Vitaal-kerstpakket
Gelukkige, gemotiveerde en gezonde collega’s: dat is pas echt een reden voor een feestje! Daarom introduceert Kadoburo samen met oud-schaatser en vitaliteitsexpert Hein Vergeer een Fit en Vitale Box. Een op maat samengesteld pakket met verrassende producten. Bewust geselecteerd voor een gezond en fit leven. Een onderdeel van deze box kan een Fit en Vitaal lezing, op locatie, zijn van Hein Vergeer. Een online presentatie van Hein Vergeer is ook mogelijk. Het siert je als werkgever om een (online|) evenement te organiseren waarbij Hein Vergeer op een frisse en luchtige wijze een lezing geeft en jouw medewerkers te woord staat m.b.t. voeding en vitaliteit. Bewegen is en blijft een must voor iedereen. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

 
binnenkort nog meer nieuws houd de site in de gaten

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022/3, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 november 2023  en gaat bovendien gratis naar Business & Bites Bollenstreek, mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
04-09-2022 F1 Zandvoort
05-09-2022 einde zomerreces Tweede kamer
10-09-2022 BIER & BBQ Festival
19-09-2022 9 holes golf op een van de banen in de omgeving
20-09-2022 Prinsjesdag
21-09-2022 Internationale dag van de vrede
21-09-2022 Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota met Moore MTH Noordwijk
24-09-2022 nationale burendag
27-09-2022 nationale koffiedag
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen