Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
 • 22 augustus MeerBusiness zomergolf: 9 holes golf in Zandvoort, doe jij mee?
 • 23 augustus Business & Bites Bollenstreek Huys Dever , al ca 350 kaarten verspreid,
 • 26 augustus Business Bollenstreek Open 2e editie, nog enkele flights beschikbaar!
 • 30 augustus zomer BBQ bij MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
 • 21 september Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota met Moore MTH Noordwijk
 • save the date 20 oktober; MeerBusiness op bezoek naar de Tweede kamer
 • Dank voor het schilderij
 • Duin en Bollen Vierdaagse MeerBusiness loopt met een Business team, sluit jij aan ?
 • Padelbanen bij Dekker Warmond speciaal voor sportverenigingen
 • Oude Dykhuys weer geopend, dus dat wordt genieten van het augustus menu
 • Woensdag 31 augustus start bij Adamas het gezinsprogramma Samen Sterk bij Kanker
 • zomerbioscoop in de muze
 • word nu lid van MeerBusiness en ga gratis naar Business & Bites Bollenstreek
 • Privacy, contact en disclaimer
22 augustus MeerBusiness zomergolf: 9 holes golf in Zandvoort, doe jij mee?


Maandagavond  22 augustus the Dunes Zandvoort (met een korte les)
maandagavond 19 september. Golf in the dark (of schemer) Bolstrabaan Vijfhuizen
Kosten even afhankelijk van het verbruik, maar valt altijd mee.
Heb je zin om mee te doen? Stuur dan een email naar frans@meerbusiness.nl  

 
naar de agenda
23 augustus Business & Bites Bollenstreek Huys Dever , al ca 350 kaarten verspreid,

 En jij komt toch ook? Traditiegetrouw is Business & Bites Bollenstreek op de eerste dinsdag na de zomervakantie. De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op 23 augustus 2022 van 17:00 tot 20:00 uur wederom het decor vormen voor dit super netwerkspektakel. Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen. .

Meer weten? Kijk HIER op de site van Business & Bites Bollenstreek. Een greep uit de bedrijven en Ondernemersverenigingen die zich al hebben aangemeld.
Vrouwen aan het Roer, ONDB, BCL,BPT, EBDB, Ondernemend Hillegom, Bloemencorso Bollenstreek, DB 4 daagse, Doe Reclame, Roodenburg, Marisja.nl, Jemaka, At office, afrit24, malty moments, rest.4seizoenen, rest Het Oude Dykhuys, BG accountants, Goodnight Sleeping, Communikeet, Jemako, Broekhuizen, Interhouse, Connecting energy, Primair, Oiled by Judith, de laat communication, Complementary, Healthcare, winst in de praktijk, Goulmy Travel, Heemborgh, Blijles, Martine Goulmy, de zwart Schoonmaakbedrijf, accountanstkantoor de Lange accountantskantoor van Velzen, Autotaalglas Jos van  Kesteren, Horsman, Kien advies, Assurantiekantoor Faas, Parketmeester Lisse, Mirage, amweko,  garage schneider, makelaar C. Lefeber, Stairz, Roks Moore mth, Karin Hepener, bmbege aandrijftechniek, Hgom marketing, optimum  notaris Boon, Flynth, Wagner, 3ICT, 4Proces, Doorjager elbho, ditisabc, schildersbedrijf Faber, de druivenstok, st in loopbaan Rabobank, press affairs, Bollenstreek duurzaam, numbernigndesign digitaaleon, De Heerekamer, Jellie’s Lisse, Jeff’s Catering, Smaakhuis Lisse, Baaij Catering, Sushi Class, Restaurant Anna's, de Olmenhorst, B&J verhuur, Dutch Food Concepts, Hofzicht makelaars en nog veel meer

 
lees meer
26 augustus Business Bollenstreek Open 2e editie, nog enkele flights beschikbaar!

De Bollenstreek organiseert  met trots het Bollenstreek Business Open golftoernooi. Golf, culinair en mét een spetterend diner! In 2019 speelden maar liefst 92 Duin & Bollenstrekers mee en genoten van een fantastisch eerste golftoernooi. Op de avond zelf kwamen al veel verzoeken voor een volgende editie. Dat gaan we doen op vrijdag 26 augustus 2022.
Win jij de fantastische echte Bollenstreekse bokaal?


Meer informatie nodig frans@meerbusiness.nl

 
lees alles over de mogelijkheden
30 augustus zomer BBQ bij MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

Velen van ons hebben een heerlijke vakantie achter de rug of staat er nog een vakantie op de planning. Meerbusiness Haarlemmermeer & Schiphol zit in ieder geval niet stil. Daarom organiseren zij een Nazomer BBQ om de zomer goed mee af te sluiten. Deze BBQ is voor alle Partners en Members en potentiële nieuwe leden. Sluit jij samen met ons de zomer af? Willemijn Jansen van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol hoopt je te mogen verwelkomen 

 
Meld je aan door op deze link te klikken & je tickets te bemachtigen
21 september Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota met Moore MTH Noordwijk

Traditiegetrouw wordt op woensdagmorgen ná Prinsjesdag het Miljoenennota-ontbijt georganiseerd in ’t Huys Dever in Lisse. Het kasteel  opent om 07.30 uur haar deur en dan staat er een geurende kop koffie/thee en heerlijk ontbijtje voor u klaar. De presentatie start om 08.00 uur Na een welkomstwoord van Hans van Schie register accountant bij Moore MTH Noordwijk. Daarna zal een ervaren fiscalist van Moore MTH, u meenemen in het Belastingplan 2023. Zoals de laatste jaren min of meer gebruikelijk, zullen een aantal plannen al zijn uitgelekt. Maar voor  het MKB is vooral relevant hoe dat de komende jaren zal uitpakken. Nog steeds geconfronteerd met een hoge inflatie, een schaarste aan personeel en een keiharde concurrentie. Wij pakken het dit jaar daarom nog iets anders aan.
Vervolgens, op 20 oktober 2022, met de input van deze bijeenkomst gaan wij op bezoek bij Hawre Rahimi, lid van de Tweede kamerfractie van de VVD en zullen de zaken die tijdens het Miljoenennota ontbijt besproken worden met de tweede kamerleden van de VVD bespreken. 

 

 
lees meer
save the date 20 oktober; MeerBusiness op bezoek naar de Tweede kamer

Op uitnodiging van de VVD 2e Kamerfractie brengt een delegatie van MeerBusiness Duin & Bollenstreek en MeerBusiness Haarlemmermeer  & Schiphol een werkbezoek aan de (tijdelijke) Tweede Kamer in Den Haag. Wij zijn uitgenodigd om op donderdag 20 oktober a.s. in de middag mee naar Den Haag te komen. Deelnemers aan het Miljoenennotaontbijt op 21 september 2022 hebben voorrang bij te veel aanmeldingen 

 
bekijk hier het programma
Dank voor het schilderij
Tijdens de inloop van 4 augustus j.l. is de Stichting Oud Sassenheim een schilderij aangeboden van de bekende Sassenheimse schilder en opticien/horlogemaker Casper J. Verlint (1883 - 1978). Het schilderij is afkomstig van de 89-jarige mevrouw Limburg, die in de jaren zeventig van Sassenheim naar Lisse verhuisde.  
 
Duin en Bollen Vierdaagse MeerBusiness loopt met een Business team, sluit jij aan ?

Ook MeerBusiness loopt in oktober met een team. Wij nodigen MeerBusiness members uit om in het MB team mee te lopen. Wat is het MeerBusiness team?Het team bestaat uit maximaal 10 personen . Alle 10 teamleden lopen dezelfde afstand. Eenmaal voor een afstand gekozen, moet die wel vier dagen lang volbracht worden. Dan pas hebben de teamleden recht op de beloning. Wel kunnen er maximaal 2 van de teamleden de vier dagen opsplitsen. Dus zelf twee dagen wandelen en een collega, vriend of familielid de andere twee dagen laten volmaken. Dus ieder 2 dagen. En wat er verder nog bijkomt. Ach het is nog geen oktober, dus we houden het even onder de pet. Schrijf eerst maar eens in. Het team loopt 15 km per dag! 

Meedoen? app of mail frans@meerbusiness.nl

 
meer informatie over de businessteams van de DB4daagse
Padelbanen bij Dekker Warmond speciaal voor sportverenigingen

Op het sportpark van Dekker Warmond staan 3 zogeheten ‘IronCore3’ padelbanen tot je beschikking .Binnen heeft Dekker nog eens 4 prachtige indoor padelbanen. Voor de bouw van de padelbanen hebben zij gekozen voor Skypadel. Zij zijn een ervaren en betrouwbare partner als het gaat om het plaatsen van professionele padel baan. Sinds 2002 heeft Skypadel al meer dan 800 banen mogen installeren. De IronCore3 padelbanen hebben een glazen achter- en zijwand. Voor het centrale gedeelte wordt hekwerk gebruikt. Een padel baan heeft een afmeting van 10m breed x 20m lang.Dat wil zeggen 50 vierkante meter per speler. De padelbanen worden gebouwd en geïnstalleerd volgens de richtlijnen van o.a. de Nederlandse Padelbond, de KNLTB en NOC*NSF. Kom gezellig padellen, De aanbieding geldt tot 31 augustus 2022 

 
lees meer
Oude Dykhuys weer geopend, dus dat wordt genieten van het augustus menu
 
 
wil je weten wat wij serveren
Woensdag 31 augustus start bij Adamas het gezinsprogramma Samen Sterk bij Kanker
. Als een van de ouders in een gezin kanker krijgt, heeft dit z'n weerslag op het hele gezin. Hoe ga je als kind, als partner en als gezin om met de stress, de emoties en de zorgen? Het programma Samen Sterk bij Kanker is een programma, waarin gezinnen met kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar, samen met lotgenoten, een passende manier van omgaan met de ziekte kunnen ontwikkelen.
Hoe ziet het programma eruit?
Het programma bestaat uit 9 bijeenkomsten van elk 1½ uur, waarvan: 
1 informatiebijeenkomst voor ouders op 31 augustus van 19.30-21.00 uur
8 bijeenkomsten op woensdagmiddag van 28 september t/m 30 november  van 14.30-16.00 uur  (6 bijeenkomsten met kinderen, 2 bijeenkomsten met ouders en kinderen gezamenlijk en 1 bijeenkomst voor kinderen samen met een oncologieverpleegkundige).  
Er wordt gezorgd voor een mooie mix van doe- en beweegactiviteiten, het verstrekken van informatie, samen (leren) praten en voelen. Zo blijft het voor iedereen toegankelijk en interessant. Samen Sterk bij Kanker wordt verzorgd door geregistreerd therapeute Diana Dijkgraaf van Kleurkracht Kinder- en jeugdtherapie en Gabrielle Hillebrand (Adamas). Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van dit mooie programma. Aanmelden kan via mail@adamas-centrum.nl Voel je welkom! 
 
lees meer
zomerbioscoop in de muze

 
bekijk hier alle flims

word nu lid van MeerBusiness en ga gratis naar Business & Bites Bollenstreek
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022/3, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 oktober 2023  en gaat bovendien gratis naar Business & Bites Bollenstreek, mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
19-08-2022 Oliebollenteam speelt op Catharinaburg Melissant
22-08-2022 9 holes golf op the Dunes in Zandvoort
23-08-2022 Business & Bites Bollenstreek
26-08-2022 Business Bollenstreek Open 2e editie
04-09-2022 F1 Zandvoort
05-09-2022 einde zomerreces Tweede kamer
10-09-2022 BIER & BBQ Festival
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen