Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
 • 23 augustus 2022 Business & Bites Bollenstreek Huys Dever , Onwijs veel interesse uit de streek!
 • MeerBusiness zomergolf: 22 aug 9 holes golf in Zandvoort, doe jij mee?
 • 26 augustus 2022 Business Bollenstreek Open 2e editie, nog enkele flights beschikbaar!
 • Meerlanden bestaat dit jaar niet alleen 25 jaar maar ....
 • Duin en Bollen Vierdaagse MeerBusiness loopt met een Business team, sluit jij aan ?
 • Sockwell wandelsokken sponsort DB4Daagse
 • Hartgerink en Klomp levert eerste e-bus aan Boekuwzending.com
 • WIJIJ helpt ondernemers aan gemotiveerde medewerkers
 • Klein Duimpje bier nieuws
 • Heeft Tespelduyn zijn eigen Quiz tegenwoordig?
 • Zorg en Zekerheid sponsort DB4Daagse
 • het laatste nieuws van CROP Accountants & adviseurs
 • wat gebeurde er 70 jaar geleden op 23-7-1952
 • Zomerbioscoop de Muze programma, te warm? te koud? regen? De Muze is altijd leuk
 • Arjenne Ruigrok ontwerpt 4daagse medaille
 • Elevate is er om jouw merk te laten opvallen!,
 • word nu lid van MeerBusiness en ga gratis naar Business & Bites Bollenstreek
 • Privacy, contact en disclaimer
23 augustus 2022 Business & Bites Bollenstreek Huys Dever , Onwijs veel interesse uit de streek!

Traditiegetrouw is Business & Bites Bollenstreek op de eerste dinsdag na de zomervakantie. De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op 23 augustus 2022 van 17:00 tot 20:00 uur wederom het decor vormen voor dit in 2019 (en als gevolg van Corona in 2020 & 2021 afgelaste event) super geslaagde netwerkspektakel. Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen. .

 
lees meer
MeerBusiness zomergolf: 22 aug 9 holes golf in Zandvoort, doe jij mee?


Maandagavond  22 augustus the Dunes Zandvoort (met een korte les)
maandagavond 19 september. Golf in the dark (of schemer) Bolstrabaan Vijfhuizen
Kosten even afhankelijk van het verbruik, maar valt altijd mee.
Heb je zin om mee te doen? Stuur dan een email naar frans@meerbusiness.nl  

 
naar de agenda
26 augustus 2022 Business Bollenstreek Open 2e editie, nog enkele flights beschikbaar!

De Bollenstreek organiseert  met trots het Bollenstreek Business Open golftoernooi. Golf, culinair en mét een spetterend diner! In 2019 speelden maar liefst 92 Duin & Bollenstrekers mee en genoten van een fantastisch eerste golftoernooi. Op de avond zelf kwamen al veel verzoeken voor een volgende editie. Dat gaan we doen op vrijdag 26 augustus 2022.
Win jij de fantastische echte Bollenstreekse bokaal?


Meer informatie nodig frans@meerbusiness.nl

 
lees alles over de mogelijkheden
Meerlanden bestaat dit jaar niet alleen 25 jaar maar ....
.... zij hebben op 27 juli ook 25 miljoen m3 groengas geproduceerd uit GFT en organisch afval van bedrijven en inwoners uit de regio! Reden om een kijkje in de keuken van onze Groene Energiefabriek te nemen. Hoe werkt dit proces waar we zes nuttige producten produceren nu eigenlijk?                                     
 
lees meer en bekijk de video
Duin en Bollen Vierdaagse MeerBusiness loopt met een Business team, sluit jij aan ?

Ook MeerBusiness loopt in oktober met een team. Wij nodigen MeerBusiness members uit om in het MB team mee te lopen. Wat is het MeerBusiness team?Het team bestaat uit maximaal 10 personen . Alle 10 teamleden lopen dezelfde afstand. Eenmaal voor een afstand gekozen, moet die wel vier dagen lang volbracht worden. Dan pas hebben de teamleden recht op de beloning. Wel kunnen er maximaal 2 van de teamleden de vier dagen opsplitsen. Dus zelf twee dagen wandelen en een collega, vriend of familielid de andere twee dagen laten volmaken. Dus ieder 2 dagen. En wat er verder nog bijkomt. Ach het is nog geen oktober, dus we houden het even onder de pet. Schrijf eerst maar eens in. Het team loopt 15 km per dag! 

Meedoen? app of mail frans@meerbusiness.nl

 
meer informatie over de businessteams van de DB4daagse
Sockwell wandelsokken sponsort DB4Daagse

Debby Schouten van Schouten Schoenen overhandigt op de foto Tjeerd Scheffer van de Duin en Bollen Vierdaagse een paar mooie wandelsokken. De schoenenwinkel in Noordwijkerhout is trots op Sockwell Wandelsokken en verbindt Sockwell en zichzelf aan de allereerste Duin en Bollen Vierdaagse 

 
lees meer
Hartgerink en Klomp levert eerste e-bus aan Boekuwzending.com

Noem het gerust een mijlpaal in de geschiedenis van twee oer-Haarlemmermeerse bedrijven: het tekenen van de koopovereenkomst gevolgd door het overhandigen van de sleuteltjes van e-buzzie 011. Anders gezegd: het afleveren door het Hoofddorpse autobedrijf Hartgerink en Klomp van een Fiat Ducato, aan het in Rijsenhout gevestigde bedrijf Boekuwzending.com  dat pakketjes bezorgt met een glimlach. Met als bijzonderheid dat het voor het bedrijf de allereerste volledig elektrische bestelbus is. De mijlpaal wordt door René Klomp namens het autobedrijf en door Rik Balder namens de vervoerder onderstreept met een ferme handdruk.

 
lees meer
WIJIJ helpt ondernemers aan gemotiveerde medewerkers
Begin deze zomer is WIJIJ (spreek uit: wij-jij) gestart in Holland Rijnland met haar vernieuwende aanpak voor de arbeidsmarkt.WIJIJ koppelt mensen en banen op basis van talenten en vaardigheden, waarbij verder wordt gekeken dan uitsluitend diploma’s en werkervaringen. Met deze aanpak is WIJIJ al drie jaar succesvol in andere regio’s, waaronder Gorinchem en Vijfheerenlanden. 
 
lees meer
Klein Duimpje bier nieuws

Uitbreiding proeflokaal
Momenteel is Klein Duimpje bezig met het aanvragen van een vergunning voor een serre aan het proeflokaal. Nu bouwen we de gang steeds om om daar meer stoelen en tafels neer te kunnen zetten.Nieuwe geschenkverpakking:
Sinds kort heeft Klein Duimpje een nieuwe geschenkverpakking toegevoegd aan ons assortiment. De geschenkverpakking bestaat uit 4 flessen van 33cl + speciaalbier glas. Het ontwerp is gemaakt door Malou
Events Op de planning:
Zaterdag 6 augustus Burgbieren biermarkt
Zaterdag 13 augustus Rijnsburgs bierproef festival
Zondag 28 augustus Biermarkt Sassenheim
Zaterdag 10 september Klein Duimpje BIER & BBQ festival
Zondag 2 oktober Woerdens bockbier festival

 
lees véél meer
Heeft Tespelduyn zijn eigen Quiz tegenwoordig?
Jazeker, kijk zelf maar
                                     
 
lees meer
Zorg en Zekerheid sponsort DB4Daagse

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid sluit zich als prominente sponsor aan bij de Duin en Bollen Vierdaagse en steunt daarmee het gedachtegoed van het wandelfestijn. Sterker nog, mensen aan het bewegen krijgen is een van de belangrijkste speerpunten voor Zorg en Zekerheid én die van de Duin en Bollen Vierdaagse. 

 
lees meer
het laatste nieuws van CROP Accountants & adviseurs
Bijvoorbeeld over  de nieuwe regels rondom arbeidsvoorwaarden per augustus 2022. In 2021 is het wetsvoorstel ‘Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden’ bij de Tweede Kamer ingediend. Hierin staan onder andere nieuwe regels over het studiekostenbeding, nevenwerk-zaamhedenbeding en een uitbreiding van de informatieverplichting. Wat houdt deze nieuwe wet precies in en wat zijn de gevolgen voor je organisatie en arbeidsvoorwaarden?                                     
 
lees de nieuwsbrief digitaal
wat gebeurde er 70 jaar geleden op 23-7-1952

 
kijk snel op de site
Zomerbioscoop de Muze programma, te warm? te koud? regen? De Muze is altijd leuk

Het is weer zomervakantie! Hoog tijd voor de zomerbioscoop van de Muze. Zij hebben weer een heel mooi divers filmprogramma voor je klaar staan.

 
bekijk het programma
Arjenne Ruigrok ontwerpt 4daagse medaille

Deze is voor iedere deelnemer die een van de 4-daagse afstanden in de Duin en Bollen Vierdaagse uitloopt. De kleur van de medaille wordt metaal en de lagen en afbeelding worden in 3D erop geplaatst. Het lint verschilt van kleur voor iedere afstand. De kleuren horen bij de standaardkleuren van de Duin en Bollen Vierdaagse. De bedenkster is ontwerpster en MeerBusiness member Arjenne Ruigrok uit De Zilk 

 
lees meer
Elevate is er om jouw merk te laten opvallen!,

merken die met trots gedragen worden zijn merken die blijven. Wij versterken je merk met onze kleding. Dat is waar het bij ons om gaat. Het zit in onze naam, het zit in onze aard, het zit in alles wat we doen.  Laat je merk, logo, bedrijfsnaam opvallen met Elevate Life.


Elevate Life is meer dan alleen een mooie naam. Het is kleding die je elke dag wilt dragen. Deze producten combineren trendy looks met onweerstaanbaar comfort, en verbinden je merk met het beoogde publiek, de hele dag door.
Neem gerust contact op voor aanvullende vragen of een aanbieding op maat!
Team 11C Ideas  Barry van Eeden                                                                    

 
bekijk meer

word nu lid van MeerBusiness en ga gratis naar Business & Bites Bollenstreek
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022/3, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 oktober 2023  en gaat bovendien gratis naar Business & Bites Bollenstreek, mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
04-08-2022 Netwerkbijeenkomst : een inkijk in het technisch onderwijs van vandaag maar zeker ook morgen
19-08-2022 Oliebollenteam speelt op Catharinaburg Melissant
22-08-2022 9 holes golf op the Dunes in Zandvoort
23-08-2022 Business & Bites Bollenstreek
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen