Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • a.s. woensdag de maandelijkse ondernemersborrel
  • Al het nieuws staat deze week op de site
  • 23 augustus 2022 Business & Bites Bollenstreek Huys Dever
  • 26 augustus 2022 Business Bollenstreek Open 2e editie
  • 29 juni OADB unieke bijeenkomst voor ondernemers en...
  • Op Chic naar de Honkbalweek Haarlem? Nieuw in 2022: de Sports Bar en de VIP-Lounge!
  • word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 augustus 2023 voor slechts 195 euro
  • Privacy, contact en disclaimer
a.s. woensdag de maandelijkse ondernemersborrel

 Datum : 22-06-2022 17:30Op woensdag 22 juni 2022 organiseren MeerBusiness Duin & Bollenstreek en de ondernemersverenigingen van Hillegom hun maandelijkse ondernemersborrel. Voor alle ondernemers in Hillegom en de Duin & Bollenstreek. De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door  MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. in samenwerking met  Ondernemend Hillegom.       

 
direct aanmelden
Al het nieuws staat deze week op de site
 
 
direct naar de artikelen
23 augustus 2022 Business & Bites Bollenstreek Huys Dever

Traditiegetrouw is Business & Bites Bollenstreek op de eerste dinsdag na de zomervakantie. De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op 23 augustus 2022 van 17:00 tot 20:00 uur wederom het decor vormen voor dit in 2019 (en als gevolg van Corona in 2020 & 2021 afgelaste event) super geslaagde netwerkspektakel. Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen. Dinsdag 23 augustus komt na de zomervakantie het drukke ondernemersleven weer op gang. Voor de organisatie van Business & Bites Bollenstreek een uitgelezen kans om opnieuw een grote netwerkbijeenkomst te organiseren. Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken.
Kaarten zijn nu verkrijgbaar en met korting via diverse ondernemersverenigingen.

 
lees meer
26 augustus 2022 Business Bollenstreek Open 2e editie

De Bollenstreek organiseert  met trots het Bollenstreek Business Open golftoernooi. Golf, culinair en mét een spetterend diner! In 2019 speelden maar liefst 92 Duin & Bollenstrekers mee en genoten van een fantastisch eerste golftoernooi. Op de avond zelf kwamen al veel verzoeken voor een volgende editie. Dat gaan we doen op vrijdag 26 augustus 2022.
We gaan net als in 2019 terug naar de basis: golfen op een fantastische baan; uitstekend eten, verrassingen op veel van de 18 holes, en vooral met veel gezellige Duin & Bollenstrekers (*) een hele leuke dag beleven! Voor beginnende spelers organiseren wij the Talent Cup in combinatie met een Master Clinic.(*)
Duin & Bollenstrekers hebben voorrang bij sold out 

Win jij de fantastische echte Bollenstreekse bokaal?

 

Alles is tot in de puntjes is verzorgd: een greep uit de mogelijkheden
- wellicht wint u een mooie auto bij een hole in one 
- is er VIP vervoer van Parkeerplaats naar clubhuis    
-ontvangst met koffie en wat lekkers
- 18 holes golf,  
- uitmuntende baancatering,  
- happy hour  
- diner inclusief heerlijke wijnen

Meer informatie nodig frans@meerbusiness.nl

 
lees alles over de mogelijkheden
29 juni OADB unieke bijeenkomst voor ondernemers en...
Ontmoeten en inspireren wat leidt tot samenwerken. Met nieuwe contacten, inzichten en vervolgafspraken in de agenda naar huis gaan. Daarover gaat het nieuwe OADB event OADB.NL - Save the date 29 JUNI - horen, zien en ..... doen! Op deze middag ontmoeten ondernemers en leerkrachten, medewerkers en docenten, onderwijsdirecteuren en organisatiemedewerkers elkaar low profile en hands on om samen te werken aan de doelen: 
 
lees meer
Op Chic naar de Honkbalweek Haarlem? Nieuw in 2022: de Sports Bar en de VIP-Lounge!

Met een borrel in je hand en samen met je vrienden lekker een potje honkbal kijken? Dat kan tijdens deze Honkbalweek in de Sports Bar! Deze bevindt zich naast de VIP-Galerij boven de eerste honktribune. Koop hier kaarten voor de gezellige Sports BarTickets | Honkbalweek Haarlem

Nog meer comfort? Bezoek dan de VIP-Lounge! Geheel verzorgd genieten van tophonkbal, mooi entertainment en culinaire versnaperingen, dat kan in de VIP-Lounge. Het is de ideale plek om met je relaties of vrienden te bezoeken. Terwijl je geniet van de persoonlijke bediening is onze VIP-Lounge een uitgelezen plek om elkaar te ontmoeten en te netwerken.
Bestel hier kaarten voor de VIP-Lounge Tickets | Honkbalweek Haarlem 

 
bestel direct tickets

word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 augustus 2023 voor slechts 195 euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022/3, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 augustus 2023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
21-06-2022 vandaag begint (eindelijk) de meteorologische zomer
22-06-2022 a.s. woensdag de maandelijkse ondernemersborrel
25-06-2022 Nederlandse veteranendag
28-06-2022 Menu vier de zomer in restaurant de Drie Gemalen
29-06-2022 Horen, zien en… doen! 29 juni 2022, Koetshuis Kasteel Keukenhof te Lisse
01-07-2022 27ste Meer Jazz Festival in Nieuw Vennep op 1 en 2 juli 2022!
02-07-2022 Lions Club Noordwijk organiseert samen met de Hersenstichting en KiKa een grandioos zomergala
05-07-2022 Heerlijk dineren MENU VIER DE ZOMER restaurant de Drie Gemalen
08-07-2022 Honkbalweek Haarlem 8 juli t/m 17 juli
08-07-2022 start zomerreces Tweede kamer
15-07-2022 Museum de Zwarte Tulp Lisse, Tulpenvazen van Henriëtte en Roman Reisinger
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen