Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • 07-05-2018 Belangrijke ontbijtsessie Huys Dever Lisse over AVG (herhaling)
 • Word sponsor van de Fioretti Flying shop fiets vanaf € 35,--
 • Corso ontbijt wederom zeer succesvol
 • woensdag 25 april Ondernemersborrel in Villa Flora
 • op 1 mei organiseert IRH varen met ondernemers
 • 3 mei Pitch hit & Run Pioniers stadion Hoofddorp
 • 15 mei 14e MeerBusiness Golfevent
 • Vaar mee met de Hillegomse Bollenboot!
 • Ook CROP is druk bezig met AVG nu In 5 stappen AVG proof!
 • Nu kaarten bestellen, het kan via MeerBusiness
 • Duitsland vervangt Curaçao als deelnemer Honkbalweek
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Taxi of bus nodig?
 • Privacy, contact en disclaimer
07-05-2018 Belangrijke ontbijtsessie Huys Dever Lisse over AVG (herhaling)

Bent u er al klaar voor?? Kom naar deze gratis MeerBusiness ontbijtbijeenkomst.

De AVG (de Algemene Verordening gegevensbescherming), ook wel de nieuwe Privacywet genoemd. In januari deden wij deze presentatie al een keer. Dat was in de eerste week van januari en daarna hebben wij flink wat verzoeken gekregen om informatie of deze bijeenkomst nog eens te herhalen. En dat is verstandig want de nieuwe wetgeving gaat u allemaal aan. Ernst-Jan Reinerie van QKLQ advies zal u in ca. één uur met zijn verfrissende presentatie op het goede spoor zetten. Huys Dever zorgt voor een geurende kop koffie en de winnaar van de Jonge OndernemersPrijs 2018 Plus Tolenaar uit Hillegom zorgt voor een lekker croissantje. Deze wet gaat 25 mei 2018 in, en gaat gelden voor alle bedrijven en instanties die persoonsgegevens verwerken. Deze wetgeving is zeker niet vrijblijvend, er geldt een bestuurdersaansprakelijkheid met boetes tot 20 miljoen Euro. 

 
lees meer
Word sponsor van de Fioretti Flying shop fiets vanaf € 35,--

Vanaf komend schooljaar gaan Fioretti leerlingen in leegstaande panden in het centrum van Hillegom ervaring op doen. Een uitklapbare fiets met winkelmateriaal fietst door het dorp en zal minimaal 1x per week een leegstaande winkel gebruiken. Voor de door Fiets Uniek te leveren fiets zoeken wij sponsors. U kunt meedoen vanaf € 35,-- (klein vlak een zijde). Dit project is zo uniek dat wij wellicht de Telegraaf en landelijke TV zullen halen. Dus doe mee en maak het voor de Fioretti leerlingen mogelijk. 

gekozen sponsors zijn voorbeelden

Vlaksponsor 1 van de 12 naam & logovlakken per zijde Kostprijs € 35,-- per zijde (twee zijden € 50) (maatvoering ca 10 x 20 cm.) 

Tegenprestatie Fioretti
1. Commerciële uiting op fiets gedurende 1 schooljaar
2. 50% korting op een bedrijfsvlog van 20 seconden door de studenten in overleg geproduceerd.

Giantvlak sponsor: 1 van de 4 grote vlakken (per zijde). Kostprijs € 200 ex. Btw   Tegenprestatie van Fioretti 
1. Commerciële uiting op de bakfiets gedurende 1/3 schoolja(a)r(en) (*)2. Bedrijfsvlog van 20 seconden door de studenten van Fioretti in overleg met de sponsor gemaakt 
3. Beschikking over de fiets voor zakelijk gebruik gedurende 1 weekend per jaar (datum in onderling overleg)
(*) afhankelijk gekozen contractduur.

 

Interesse, mail naar Frans@meerbusiness.nl of bel 06-53633364 dan is het snel geregeld.

 
lees meer over de sponsorafspraken
Corso ontbijt wederom zeer succesvol

Inmiddels is het een van de vaste tradities van MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Een ontbijt tussen de praalwagens, die van woensdag t/m donderdagavond gestoken worden. Samen met de Bedrijfsvrienden van het Bloemencorso. Het ontbijt werd naar goed gebruik aangeboden door Wim van Vliet catering. Met zo'n 140 aanmeldingen was het ook dit jaar weer stijf uitverkocht en velen namen de moeite om direct een kijkje te nemen bij de praalwagens. De schitterende foto's zijn van Martine Goulmy. 

 
bekijk de foto's
woensdag 25 april Ondernemersborrel in Villa Flora

De Hillegomse Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom in samenwerking met MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora.De inloop van de Ondernemersborrel is vanaf ca. 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet voor slechts € 10 zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn 5 voor € 10 en € 2,25 per stuk. Voor haar leden neemt InitiatiefRijk Hillegom de kosten voor het buffet voor haar rekening.Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden. Versnaperingen en buffet zijn voor eigen (gereduceerde) rekening. Aanmelden kan via: secretariaat@initiatiefrijkhillegom.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen! 

 
naar de Facebook site van de Hillegomse Ondernemersborrel
op 1 mei organiseert IRH varen met ondernemers

We varen van 15:00 - 16:00 Nu de streek op haar kleurrijkst is, is het een goed moment om dit vanaf het water te bewonderen. Onder het genot van een hapje en drankje nodigt InitiatiefRijk Hillegom ondernemers graag uit voor een tochtje door de streek op de Hillegoms Bollenboot. De rondvaart wordt mede verzorgd door IRH-lid Boter, Kaas en Olijven en MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Voor IRH-leden vragen wij een eigen bijdrage van € 15,- niet-leden betalen € 20,-.We vertrekken op dinsdag 1 mei om 15:00 uur van de aanlegsteiger in de Hoftuin van Hillegom. De tocht zal ongeveer 1 uur duren. Er zijn 12 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij, voordat je de boot mist!Aanmelden via info@InitiatiefRijkHillegom.nl, 

foto Patrick ten Velden

 

 
3 mei Pitch hit & Run Pioniers stadion Hoofddorp
Iedere eerste donderdag van de maand tussen 18:00 en 20:00 uur, ben je van harte welkom op Park10 te komen netwerken. Jouw visitekaartje is je toegangsbewijs voor deze Pitch, Hit & Run.Hoe het werkt: Neem je visitekaartje mee en geef het af bij de ingang, daarna heb je toegang tot een gezellige netwerkborrel met (afhankelijk van de Pitcher van die avond een gratis) hapje en drankje. Ontmoet mede-ondernemers, wissel ervaringen uit, geef bekendheid aan jouw onderneming en maak je netwerk groter!De drankjes en hapjes worden tijdens de Pitch, Hit & Run aangeboden door de Pitchers van de avond. Indien er voor een avond geen Pitcher is dan zijn de hapjes en drankjes voor eigen rekening.
 
ga naar de Facebook site
15 mei 14e MeerBusiness Golfevent

Aanmelden kan via frans@meerbusiness.nl 

Deze 14e MeerBusiness Golfevent is een samenwerking met MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

 
Vaar mee met de Hillegomse Bollenboot!

Ontdek een stukje Bollenstreek vanaf het water! Van dinsdag tot en met zaterdag vertrekt de Hillegomse Bollenboot vanaf de aanlegsteiger van de Hoftuin in Hillegom. De Bollenboot wordt gevaren door een schipper die je van alles kan vertellen over de streek. Heerlijk ontdekken en ontspannen op het water! De rondvaart is uit te breiden met een hapje en een drankje van Boter Kaas en Olijven op de boot, voorafgaand of afsluitend. Voor bedrijven in de Bollenstreek een leuke manier om gezamenlijk te lunchen of een leuke personeelsvergadering te beleggen.

 
direct tickets bestellen
Ook CROP is druk bezig met AVG nu In 5 stappen AVG proof!

Het kan u niet ontgaan zijn. Op 25 mei 2018 wordt definitief de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing. De AVG brengt nieuwe verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee.
Stap 1: Creëer intern bewustwording, zorg voor een vast aanspreekpunt
Stap 2: Maak een register met persoonsgegevens die u verwerkt
Stap 3: Breng risico’s in kaart en zorg voor beveiligingsmaatregelen
Stap 4: Zorg voor documentatie van datalekken
Stap 5: Breng verwerkingen door derden in kaart, sluit verwerkersovereenkomsten 

Ook een goede stap is u aan te melden voor de gratis MeerBusiness Ontbijtbijeenkomst in Huys Dever. Zet hier de 1e stap.

 
lees meer
Nu kaarten bestellen, het kan via MeerBusiness

bestel kaarten, mail naar frans@meerbusiness.nl

 
Duitsland vervangt Curaçao als deelnemer Honkbalweek

Het organisatiecomité van de Honkbalweek Haarlem heeft drie maanden voordat de eerste bal gegooid wordt te horen gekregen dat het voor Curaçao niet mogelijk is om te komen. Bondsdirecteur Bart Volkerijk werd donderdag jl. op de hoogte gesteld door zijn collega uit Curaçao. De belangrijkste reden is dat zij de financiering van de reis niet gerealiseerd krijgen. Bart Volkerijk en Technisch Directeur Tjerk Smeets zijn met Guus van Dee, de voorzitter van het organisatiecomité, direct aan het werk gegaan om voor een waardige vervanger te zorgen. Dit heeft er toe geleid dat dinsdagochtend er een akkoord is bereikt met de Duitse Honkbalbond. Het organisatiecomité is blij met de komst van Duitsland, een land dat de laatste jaren een flinke positieve ontwikkeling doormaakt en zich nadrukkelijk wil mengen in de strijd om Europese hegemonie.Nog een positief bericht: de geheel vernieuwde website, www.honkbalweek.nl is dit weekend de lucht in gegaan, ook de kaartverkoop kan nu van start gaan. 

interesse in sponsoring of VIP-box bel of mail 
Frans@meerbusiness.nl op 06-53633364

 
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 maart 2019) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Taxi of bus nodig?

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
24-04-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
25-04-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
27-04-2018 Koningsdag
03-05-2018 Netwerkbijeenkomst Pitch, Hit en Run voor ondernemers op Park10
03-05-2018 U I T N O D I G I N G : Proef de authentieke smaak van Italië
07-05-2018 herhaling: Ontbijtsessie Huys Dever Lisse over Algemene Verordening gegevensbescherming
08-05-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
10-05-2018 Hemelvaartdag
13-05-2018 sluiting Keukenhof en moederdag
15-05-2018 MeerBusiness Golftoernooi op de Haarlemmermeersche golfclub
20-05-2018 Pinksteren
22-05-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
23-05-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen