Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
 • 26 augustus 2022 Business Bollenstreek Open 2e editie
 • Bolstra (par 3) Zomeravond Wedstrijden
 • Kom jij 15 juni a.s. ook naar de haringparty ?
 • 23 augustus 2022 Business & Bites Bollenstreek Huys Dever
 • Zomerpakketten van Kadoburo
 • Op zoek naar een leuk geschenk voor uw zomercampagne?
 • Wat gebeurde er 15 jaar geleden op 29-6-2007
 • Businesspark Nieuw-Vennep Zuid sluit convenant cameratoezicht met gemeente Haarlemmermeer
 • Tips van Arjan van Zola
 • Tespelduyn in top-10 van Nederland Categorie Beste restaurant op golfbanen
 • 29 juni OADB unieke bijeenkomst voor ondernemers en...
 • Op Chic naar de Honkbalweek Haarlem? Nieuw in 2022: de Sports Bar en de VIP-Lounge!
 • de Lucky Losers Jazz Band in de Rustende Jager te Nieuw Vennep
 • Duin en Bollen Vierdaagse MeerBusiness loopt met een Business team, sluit jij aan ?
 • Wij gaan weer varen, vaar je mee?
 • word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 augustus 2023 voor slechts 195 euro
 • Privacy, contact en disclaimer
26 augustus 2022 Business Bollenstreek Open 2e editie

De Bollenstreek organiseert  met trots het Bollenstreek Business Open golftoernooi. Golf, culinair en mét een spetterend diner! In 2019 speelden maar liefst 92 Duin & Bollenstrekers mee en genoten van een fantastisch eerste golftoernooi. Op de avond zelf kwamen al veel verzoeken voor een volgende editie. Dat gaan we doen op vrijdag 26 augustus 2022.
We gaan net als in 2019 terug naar de basis: golfen op een fantastische baan; uitstekend eten, verrassingen op veel van de 18 holes, en vooral met veel gezellige Duin & Bollenstrekers (*) een hele leuke dag beleven! Voor beginnende spelers organiseren wij the Talent Cup in combinatie met een Master Clinic.(*)
Duin & Bollenstrekers hebben voorrang bij sold out 

Win jij de fantastische echte Bollenstreekse bokaal?

 

Alles is tot in de puntjes is verzorgd: een greep uit de mogelijkheden
- wellicht wint u een mooie auto bij een hole in one 
- is er VIP vervoer van Parkeerplaats naar clubhuis    
-ontvangst met koffie en wat lekkers
- 18 holes golf,  
- uitmuntende baancatering,  
- happy hour  
- diner inclusief heerlijke wijnen

Meer informatie nodig frans@meerbusiness.nl

 
lees alles over de mogelijkheden
Bolstra (par 3) Zomeravond Wedstrijden

De zomeravond Bolstra wedstrijden gaan weer beginnen ! De eerste wedstrijd vindt plaats op 30 juni 2022 en vervolgens elke donderdagavond tot en met de feestelijke afsluiting van het zomerseizoen op 13 oktober 2022.  
De Bolstra avondwedstrijden zijn bedoeld voor vrije golfers en leden. We hebben de starttijden zodanig gepland, dat je ook na je werk of andere bezigheden nog een gezellige wedstrijd kunt spelen. Wij willen je graag uitnodigen hieraan deel te nemen. Verzamel ook familie, collega’s, vrienden en vriendinnen en schrijf je in!   Par-3 Bolstra-baan
De Bolstra is een uitdagende qualifying par 3 baan met mooie all-weather afslagplaatsen met gele en rode tees, grote greens, echte bunkers en spannende waterpartijen. Zeer afwisselende holes vanaf 65 meter voor de kortste hole tot 188 meter voor de langste hole. Een prima wedstrijd- en oefenbaan.  
De wedstrijd
De wedstrijden starten om 18.00 uur met een gunshotstart, waarbij iedereen gelijk start op alle holes van de Bolstra baan. Na afloop van de wedstrijd eten we gezamenlijk de Bolstra Special Dagschotel. Wij zullen de flights indelen en de startlijst uiterlijk woensdag voor de ronde van donderdag mailen aan de deelnemers.    
Inschrijven
Inschrijven voor een of meerdere wedstrijden kan via de gele button op de HGC website of via onderstaande link
https://www.hgcgolf.nl/Vereniging/Wedstrijden/Bolstra-Zomeravond-Golfrondes  Graag de gevraagde gegevens invullen.  Inschrijving staat open voor de komende 6 weken. De inschrijving voor de betreffende week sluit op dinsdag om 18.00 uur.     Kosten Deelname voor niet-leden bedraagt € 25,00 p.p. (inclusief inschrijfgeld wedstrijd, greenfee en keuze uit 2 Bolstra Special dagschotels).
Leden van de HGC betalen € 17,50. De maaltijd wordt na afloop van de wedstrijd geserveerd.   We zien je graag op donderdag 30 juni voor de 1e editie van de Bolstra Zomeravond Wedstrijd! Schrijf je snel in, want VOL = VOL!    
Met sportieve groet, Bolstra Commissie Ans, Geert-Jan, Camiel en Rudolf  


 
direct inschrijven
Kom jij 15 juni a.s. ook naar de haringparty ?

MeerBusiness Haarlemmermeer Schiphol en MeerBusiness Duin en Bollenstreek nodigen je uit voor de altijd super geslaagde haringparty op 15 juni a.s.  
Programma
16:00 Aankomst gasten en opening beurs
17:00 Sprekers
18:00 Start haring party/ borrel/beurs
21:30 Einde.   Locatie Claus Bowling Bosweg 19 2131 LX Hoofddorp.  
Aanmelden kan via
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-haringparty-2022-336019953727

 
direct aanmelden
23 augustus 2022 Business & Bites Bollenstreek Huys Dever

Traditiegetrouw is Business & Bites Bollenstreek op de eerste dinsdag na de zomervakantie. De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op 23 augustus 2022 van 17:00 tot 20:00 uur wederom het decor vormen voor dit in 2019 (en als gevolg van Corona in 2020 & 2021 afgelaste event) super geslaagde netwerkspektakel. Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen. Dinsdag 23 augustus komt na de zomervakantie het drukke ondernemersleven weer op gang. Voor de organisatie van Business & Bites Bollenstreek een uitgelezen kans om opnieuw een grote netwerkbijeenkomst te organiseren. Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken.
Kaarten zijn nu verkrijgbaar en met korting via diverse ondernemersverenigingen.

 
lees meer
Zomerpakketten van Kadoburo

De zon schijnt. De zomer is in aantocht! Dus….Het wordt tijd om een leuk zomerpakket uit te zoeken voor je medewerkers. En Kadoburo maakt het je makkelijk want we hebben online het grootste aanbod van Nederland. Zij kunnen jouw zomerpakketten versturen naar individuele huisadressen(conform AVG) of als bulk naar één of meerdere locaties. Wil je de inhoud wijzigen, zelf een zomerpakket samenstellen, een artikel van jouw logo voorzien, zelf een artikel aanleveren of een full colour kaartje toevoegen? Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak in de showroom in Nieuw-Vennep. Direct contact kan hier

 
 
Op zoek naar een leuk geschenk voor uw zomercampagne?

U vindt het zeker in het uitgebreide outdoor assortiment vol met nieuwe items! Ga naar buiten voor een gezellige lunch met vrienden, familie of collega's. Ontspan en geniet van de zomer!   11C Ideas heeft een aantal leuke items op een rijtje gezet, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Heb je zelf een idee?G eef het aan ons door en zij gaan voor je opzoek!

Team 11C Ideas Barry van Eeden     

Bijvoorbeeld Deluxe draagbare barbecue in koffer
Draagbare en veelzijdige barbecue in kofferstijl met verwijderbare kolentray en draaghendel. De barbecue heeft een lichtgewicht en duurzame roestvrijstalen constructie met een zwarte poedercoating en een stevige haaksluiting. Perfect voor die spontane picknicks in de buitenlucht. Vanaf € 45,45 met 1 kleur opdruk. .of??? ach er is zoveel meer, klik maar eens door

 
lees meer
Wat gebeurde er 15 jaar geleden op 29-6-2007
Met links zijn Nokia en met rechts nam Mark Rutte een hap van zijn appel .                                 
 
bekijk het hier
Businesspark Nieuw-Vennep Zuid sluit convenant cameratoezicht met gemeente Haarlemmermeer
 “We zijn erg blij dat we de samenwerking met de gemeente en de afbakening van verantwoordelijkheden nu officieel hebben vastgelegd” Nieuw-Vennep,  Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en de gemeente Haarlemmermeer hebben onlangs het convenant cameratoezicht ondertekend.                                     
 
lees meer
Tips van Arjan van Zola

FACETIME OP ANDROID EN WINDOWS
FaceTime is de standaard videobel-app van Apple en een goed alternatief voor Skype en Zoom. Vanaf nu kun je FaceTime ook gebruiken met niet Apple gebruikers, namelijk op een Android of Windows apparaat en niet meer op alleen Apple apparaten.

Dit betekent niet dat de app beschikbaar is op een ander apparaat maar dat je als Apple gebruiker wel een link kunt sturen naar een niet Apple gebruiker om zo gebruik te maken van een FaceTime. De uitnodiging komt dus altijd van een Apple gebruiker. Hoe werkt het? Je opent de FaceTime app op telefoon, iPad of Mac. In plaats van de groene knop Nieuwe FaceTime te gebruiken, tik je op de knop Maak link aan.  en dan....

 
lees meer
Tespelduyn in top-10 van Nederland Categorie Beste restaurant op golfbanen

Deze week werd bekendgemaakt dat Landgoed & Golfbaan Tespelduyn 9e staat in de categorie Beste restaurant op een Nederlandse golfbaan. Vooral de uitstekende service, de gastvrijheid en de heerlijke gerechten worden geroemd.   Peter Duivenvoorde, directeur van Tespelduyn; “het is fantastisch dat wij in deze landelijke top-10 staan en uiteraard zijn wij enorm trots met deze hoge notering zéker als je beseft dat er ruim 200 golfbanen in Nederland zijn.

 
lees meer
29 juni OADB unieke bijeenkomst voor ondernemers en...
Ontmoeten en inspireren wat leidt tot samenwerken. Met nieuwe contacten, inzichten en vervolgafspraken in de agenda naar huis gaan. Daarover gaat het nieuwe OADB event OADB.NL - Save the date 29 JUNI - horen, zien en ..... doen! Op deze middag ontmoeten ondernemers en leerkrachten, medewerkers en docenten, onderwijsdirecteuren en organisatiemedewerkers elkaar low profile en hands on om samen te werken aan de doelen: 
 
lees meer
Op Chic naar de Honkbalweek Haarlem? Nieuw in 2022: de Sports Bar en de VIP-Lounge!

Met een borrel in je hand en samen met je vrienden lekker een potje honkbal kijken? Dat kan tijdens deze Honkbalweek in de Sports Bar! Deze bevindt zich naast de VIP-Galerij boven de eerste honktribune. Koop hier kaarten voor de gezellige Sports BarTickets | Honkbalweek Haarlem

Nog meer comfort? Bezoek dan de VIP-Lounge! Geheel verzorgd genieten van tophonkbal, mooi entertainment en culinaire versnaperingen, dat kan in de VIP-Lounge. Het is de ideale plek om met je relaties of vrienden te bezoeken. Terwijl je geniet van de persoonlijke bediening is onze VIP-Lounge een uitgelezen plek om elkaar te ontmoeten en te netwerken.
Bestel hier kaarten voor de VIP-Lounge Tickets | Honkbalweek Haarlem 

 
bestel direct tickets
de Lucky Losers Jazz Band in de Rustende Jager te Nieuw Vennep
Op zondagmiddag 19 juni speelt de Lucky Losers Jazz Band in de jachtzaal van De Rustende Jager te Nieuw Vennep. Een gratis toegankelijk concert vanaf 15.30 tot 18.00 uur 
 
lees meer
Duin en Bollen Vierdaagse MeerBusiness loopt met een Business team, sluit jij aan ?

Ook MeerBusiness loopt in oktober met een team. Wij nodigen MeerBusiness members uit om in het MB team mee te lopen. Wat is het MeerBusiness team?Het team bestaat uit maximaal 10 personen . Alle 10 teamleden lopen dezelfde afstand. Eenmaal voor een afstand gekozen, moet die wel vier dagen lang volbracht worden. Dan pas hebben de teamleden recht op de beloning. Wel kunnen er maximaal 2 van de teamleden de vier dagen opsplitsen. Dus zelf twee dagen wandelen en een collega, vriend of familielid de andere twee dagen laten volmaken. Dus ieder 2 dagen. En wat er verder nog bijkomt. Ach het is nog geen oktober, dus we houden het even onder de pet. Schrijf eerst maar eens in. Het team loopt 15 km per dag! 

 
meer informatie over de businessteams van de DB4daagse
Wij gaan weer varen, vaar je mee?

Al jaren vaart MeerBusiness Duin & Bollenstreek in de zomer bij lekker weer en goede vooruitzichten elke woensdagmiddag met ondernemers. Komende zomer gaan wij weer varen en wij zijn er klaar voor. In principe van 29 juni t/m 31 augustus en als de zon dan nog volop schijnt, ach wij zien wel.    Wil je ook een keer meevaren of zelfs met je hele afdeling of bedrijf, vraag dan naar de voorwaarden via db@meerbusiness.nl 

Mocht je zelf een boot willen huren, dat kan natuurlijk ook. Olympia Charters heeft prachtige boten te huur, 6,12 20 personen. Bekijk HIER de mogelijkheden. een ideale mogelijkheid voor een afdelingsuitje, een waterige vergadering of gewoon een keer lekker Leiden en omgeving van een andere kant bekijken. Oh en wat ook mooi is, je hoeft voor de meeste boten niet eens een vaarbewijs te hebben.

 

word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 augustus 2023 voor slechts 195 euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022/3, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 augustus 2023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
15-06-2022 Haringparty 15 juni 2022
17-06-2022 Doe mee aan het MeerBusiness bedrijfshockeytoernooi
19-06-2022 de Lucky Losers Jazz Band in de Rustende Jager te Nieuw Vennep
19-06-2022 vaderdag
21-06-2022 vandaag begint (eindelijk) de meteorologische zomer
25-06-2022 Nederlandse veteranendag
28-06-2022 Menu vier de zomer in restaurant de Drie Gemalen
29-06-2022 Horen, zien en… doen! 29 juni 2022, Koetshuis Kasteel Keukenhof te Lisse
01-07-2022 27ste Meer Jazz Festival in Nieuw Vennep op 1 en 2 juli 2022!
02-07-2022 Lions Club Noordwijk organiseert samen met de Hersenstichting en KiKa een grandioos zomergala
05-07-2022 Heerlijk dineren MENU VIER DE ZOMER restaurant de Drie Gemalen
08-07-2022 start zomerreces Tweede kamer
08-07-2022 Honkbalweek Haarlem 8 juli t/m 17 juli
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen