Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
 • Huys Dever Ontbijtbijeenkomst Groei en Ambitie met Rik Balder
 • Kom jij 15 juni a.s. ook naar de haringparty ?
 • Gezellige wijnavond bij Fit4Lady met wijnen van Wellington Winery
 • de Lucky Losers Jazz Band in de Rustende Jager te Nieuw Vennep
 • Menu vier de zomer in restaurant de Drie Gemalen, golfbaan Vijfhuizen
 • Themabijeenkomst Ondermijning goed bezocht, boek beschikbaar
 • Present Bollenstreek weer van start met Zomerpakketten actie
 • Co founder gezocht voor Resui - meer pakken, minder CO2
 • BCL gaat rondje Bollenstreek en eindigt met BBQ
 • Business & Bites Bollenstreek Huys Dever dit jaar 23-08-2022, eerste week al 15% tickets verkocht!
 • te koop appartementen in hart van Valencia
 • Meerlanden bestaat 25 jaar en verzorgt iedere maand een journaal
 • GGD; Prioriteitstest voor zorgmedewerkers gestopt
 • Hebben jouw medewerkers ook zo hard gewerkt deze eerste helft van het jaar?
 • Meer Jazz Festival nu in Nieuw-Vennep
 • Accountantskantoor de Lange geeft advies over de subsidieregeling
 • Wij gaan weer varen, vaar je mee?
 • Kadoburo: De zon schijnt. De zomer is in aantocht!
 • Op Chic naar de Honkbalweek Haarlem? Nieuw in 2022: de Sports Bar en de VIP-Lounge!
 • MeerBusiness helpt bij klimaatbeleid
 • Het witte goud bij het Oude Dykhuys, da's genieten
 • word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 juli 2023 voor slechts 195 euro
 • KvK nieuwsbrief boordevol tips en wetswijzigingen per 1 juli
 • Noordwijk bruist.
 • Privacy, contact en disclaimer
Huys Dever Ontbijtbijeenkomst Groei en Ambitie met Rik Balder

ontbijtbijeenkomst Huys Dever 8 juni 2022 08:00 uur. Elke tweede woensdag van de maand wordt Huys Dever omgetoverd tot het Castle of MeerBusiness en zal er een actuele presentatie worden gegeven.

Dit keer zijn ook de ondernemers van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol uitgenodigd. U bent van harte welkom als lezer van de MeerBusiness Nieuwsbrief. Deze keer spreekt een rasondernemer Rik Balder over Ambitie en Groei. Laat u verassen en praat mee met deze enthousiaste ondernemer. MeerBusiness zorgt voor de croissants. Huys Dever voor de koffie en Rik voor een gezellige en interessante bijeenkomst.
Thema Ambitie en Groei door de Chief Glimlach Officer van Boekuwzending.com Rik Balder.
Wie is Rik Balder?
RIK BALDER ALGEMEEN DIRECTEUR. Op 2 april 2007 zijn Margreet en Rik Logistiek opgestart. Onze logistieke webshop Boekuwzending.com begon drie jaar later. 1 oktober 2015 is Balder Logistiek verdwenen en zijn wij helemaal overgegaan naar Boekuwzending.com ...

 
lees meer en direct aanmelden
Kom jij 15 juni a.s. ook naar de haringparty ?

MeerBusiness Haarlemmermeer Schiphol en MeerBusiness Duin en Bollenstreek nodigen je uit voor de altijd super geslaagde haringparty op 15 juni a.s.  
Programma
16:00 Aankomst gasten en opening beurs
17:00 Sprekers
18:00 Start haring party/ borrel/beurs
21:30 Einde.   Locatie Claus Bowling Bosweg 19 2131 LX Hoofddorp.  
Aanmelden kan via
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-haringparty-2022-336019953727

 
direct aanmelden
Gezellige wijnavond bij Fit4Lady met wijnen van Wellington Winery

Gezellige wijnavond onder leiding van Marc Schols van Wellington Winery op vrijdag 17 juni bij Fit4lady aan de Meerstraat 7b in Hillegom. Hij laat de deelnemers 10 soorten wijn proeven. Verder is er stokbrood, kaas en charcuterie. Tenslotte is er een wijnquiz "Test je wijnkennis". De kosten voor deze avond bedragen 19,50 per persoon. Aanmelden kan bij: info@ac-media.nl of 0651841259. 

 

 
lees meer
de Lucky Losers Jazz Band in de Rustende Jager te Nieuw Vennep
Op zondagmiddag 19 juni speelt de Lucky Losers Jazz Band in de jachtzaal van De Rustende Jager te Nieuw Vennep. Een gratis toegankelijk concert vanaf 15.30 tot 18.00 uur 
 
lees meer
Menu vier de zomer in restaurant de Drie Gemalen, golfbaan Vijfhuizen

Op dinsdag 28 juni vieren wij in Restaurant De Drie Gemalende zomer met de mooiste rosé wijnen, gecombineerd met een heerlijk viergangen menu
Viergangen Diner,inclusief rosé wijnen, tafelwater, koffie of thee met friandises
€ 59,00 per couvert Ontvangst vanaf 18.30 uur

MENU VIER DE ZOMER
Ontvangst met een amuse van Tonijn - brique deeg - gembergel - gefrituurde kappertjes
Voorgerecht Tartaar van krab - sorbet van komkommer - Yuzu kletskop en schuim
Tussengerecht Zeewolf - dragonkorst - linzen Le Puy - beurre noisette
Hoofdgerecht Kalfshaas - langoustine - risotto pompoen - mini venkel - choron saus
Nagerecht Terrine van rood fruit - sorbet van framboos
Direct reserveren dennis@haarlemmermeerschegolfclub.nl

 
Themabijeenkomst Ondermijning goed bezocht, boek beschikbaar

tekst Annemiek Cornelissen.
Op dinsdag 25 mei organiseerden MeerBusiness Duin & Bollenstreek in samenwerking met gemeente Hillegom en de ondernemersverenigingen van Hillegom hun maandelijkse ondernemersborrel. Deze keer vond de bijeenkomst in een van de zalen plaats en was het thema “Ondermijning”. Een groot aantal aanwezigen was van de partij.Het doel was om de ondernemers te wijzen op de toegenomen georganiseerde criminaliteit en op welke wijze zij dit kunnen herkennen en tegen kunnen gaan. Een gastspreker die de ins en outs van de criminele wereld kent vertelde de aanwezigen uit eigen ervaringen hoe criminele organisaties werken. Heel leuk was dat hij interacties creëerde met de aanwezigen. Ook adviseerde hij ondernemers waar zij op moeten letten om niet bij dergelijke activiteiten betrokken te raken, zoals te letten op bijvoorbeeld verhuurde panden waar geen activiteit is.

Presentator Mathijs Zwinkels schreef een boek over dit onderwerp genaamd Universiteit van de Straat. Dit boek is voor € 19,95 te bestellen. Hoe een gewone jongen volledig ontspoort – een ontluisterend inkijkje. Als de 12-jarige Blankie na de scheiding van zijn ouders in een achterstandswijk komt te wonen, zoekt hij zijn heil op straat. Aanvankelijk wil hij er gewoon bij horen, maar de ‘universiteit van de straat’ leert hem voortdurend improviseren, manipuleren en steeds excessiever geweld te gebruiken. Zijn criminele carrière eindigt bij de georganiseerde misdaad. Als hij eruit wil stappen zal hij offers moeten brengen. Universiteit van de Straat geeft een rauw en soms ongemakkelijk eerlijk beeld van een jongen die in de duistere wereld van de criminaliteit terecht komt. Een wereld die hem aantrekt en tegelijkertijd afstoot, en waarin het recht van de sterkste geldt. <direct bestellen?>

 
lees meer
Present Bollenstreek weer van start met Zomerpakketten actie

nu ook in Katwijk! Hoewel het nu nog ver weg lijkt, bereidt Present Bollenstreek zich alweer voor op de zomervakantie. Vanwege het grote succes van vorig jaar wil zij ook dit jaar weer Zomerpakketten mogelijk maken voor gezinnen of alleenstaanden die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit jaar voor de eerste keer ook in Katwijk! Daarom zijn zij nu op zoek naar mensen die zo’n pakket voor een ander gezin willen samenstellen. Helpt u mee?

Wat kunt u doen?
U kunt samen met anderen (bijv. uw gezin, familie, vrienden, kerkgenoten, collega’s of medesporters) een pakket op maat samenstellen en langsbrengen bij een door Present geselecteerd gezin.  

Hoe ziet een zomerpakket eruit? 
Present Bollenstreek geeft aan dat een pakket een waarde van ......

 
lees meer
Co founder gezocht voor Resui - meer pakken, minder CO2

Afgelopen november hebben we onze crowdfunding campagne afgerond. Dankzij de vele gedoneerde pakken en het enthousiasme voor dit concept hebben we Resui verder kunnen ontwikkelen.
- De pakken die vergaard zijn door de crowdfunding en daarna zijn klaargemaakt voor verkoop. De collectie is daarmee fors uitgebreid. 
- De verkoop van Resui pakken is sinds de crowdfunding sterk toegenomen. Wekelijks zien we nieuwe klanten. 
- De enthousiaste reacties op Resui hebben ons gemotiveerd om de software en het algoritme verder te ontwikkelen. 
We kunnen nu nog beter en sneller een passend pak vinden in de collectie. 

Co-founder gezocht
Voor de ontwikkeling van Resui heb ik kunnen bouwen op een groep enthousiaste professionals voor advies en ondersteuning. Echter heb ik gemerkt dat om Resui echt naar het volgende niveau te tillen een vaste partner of co-founder zeer waardevol kan zijn 

 
lees meer
BCL gaat rondje Bollenstreek en eindigt met BBQ

De 2e dinsdag van juni maken de leden van Business Club Lisse een rondje Bollenstreek met bijzondere vervoersmiddelen; je mag ter plekke zelf kiezen, BCL regelt Solexen, FunScooters, FunSteps, FunBikes en tandems voor de deelnemers en in groepjes gaan we dan de Bollenstreek verkennen op een heel andere manier dan je hem normaal ziet. 

 
lees meer
Business & Bites Bollenstreek Huys Dever dit jaar 23-08-2022, eerste week al 15% tickets verkocht!

Traditiegetrouw is Business & Bites Bollenstreek op de eerste dinsdag na de zomervakantie. De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op 23 augustus 2022 van 17:00 tot 20:00 uur wederom het decor vormen voor dit in 2019 (en als gevolg van Corona in 2020 & 2021 afgelaste event) super geslaagde netwerkspektakel. Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen. Dinsdag 23 augustus komt na de zomervakantie het drukke ondernemersleven weer op gang. Voor de organisatie van Business & Bites Bollenstreek een uitgelezen kans om opnieuw een grote netwerkbijeenkomst te organiseren. Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken.
Kaarten zijn nu verkrijgbaar en met korting via diverse ondernemersverenigingen.

 
lees meer
te koop appartementen in hart van Valencia

Volledig gerestaureerd origineel gebouw gebouwd in het jaar 1850 in Ciutat Vella, Het hart van de oude binnenstad van Valencia,  herbergt nu zes nieuwe appartementen. Elke kamer heeft unieke kenmerken het samenvoegen van geschiedenis en traditie met het comfort van het moderne leven in de dynamische stad Valencia. Dicht bij belangrijke bezienswaardigheden zoals de Mercado Central, La Lonja de la Seda,Plaza de la Virgen, Kathedraal van Valencia ,Torres de Serranos


Functies:
• Airconditioning
• Volledig ingerichte keuken (alle Siemens)• Inbouwkasten
• Natuurlijke houten vloer metgerestaureerde originele Valenciaanse vloerTegels
• Dubbele beglazing
• Lift
• Vooraf geïnstalleerd beveiligingssysteem *
• Parkeerplaats beschikbaar (beperkt aantal en wordt apart verkocht)

Makelaar: +34 600 49 44 98 eolian@eolian.es 

 
bekijk hier de uitgebreide informatie en download de brochure
Meerlanden bestaat 25 jaar en verzorgt iedere maand een journaal

Beste MeerBusinessvrienden, Bekijk het Meerlanden journaal. In het jaar van het 25-jarig bestaan zendt Meerlnaden iedere maand een journaal uit. Om een kijkje in de keuken te geven. En in die van haar partners, met wie zij samen iedere dag aan een mooie en duurzame leefomgeving werken. Statiegeld op kleine plastic flesjes, plastic verdwenen uit vuurwerk, geen plastic confetti of waterballonnen meer in de winkels: Merijn Tinga alias de 'Plastic Soup Surfer’ bereikte het allemaal. Hij wilde vervuiling terugdringen en onderging een metamorfose. Van kitesurfer naar Plastic Soup Surfer. Kijk hoe Merijn op zijn eigenwijze manier aandacht vroeg voor plastic soup, de politiek wist te beïnvloeden en CEO’s van grote bedrijven overtuigde. 

 
lees en kijk meer
GGD; Prioriteitstest voor zorgmedewerkers gestopt
Sinds maandag 23 mei worden zorgmedewerkers niet meer met prioriteit getest. Dat geldt voor heel Nederland. Omdat er weinig testen worden afgenomen en alle testuitslagen snel binnenkomen, is het niet langer nodig zorgmedewerkers voorrang te geven op een test en een snelle uitslag. 
 
lees meer
Hebben jouw medewerkers ook zo hard gewerkt deze eerste helft van het jaar?
Wil je ze daarvoor bedanken? Geef een tof cadeau in de vorm van een zomerpakket, wat direct bijdraagt aan de sfeer en de cultuur binnen je bedrijf. Zeg nu eerlijk, hoe leuk is het om de vakantie in te wijden met een uniek geschenk? Wij van 11 Cideas, hebben een aantal leuke items op een rijtje gezet, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Heb je zelf een idee? Geef het aan ons door en wij gaan voor je opzoek! Team 11C Ideas Barry van Eeden    
 
lees meer
Meer Jazz Festival nu in Nieuw-Vennep

Op 1 en 2 juli is het zover! Meer Jazz pakt weer goed uit. Het festival is verplaatst naar Nieuw-Vennep, naar De Rustende Jager en het ruime parkeerterrein dat voor de zaak ligt. Deze ambiance biedt de mogelijkheid voor een intiem en gezellig Meer Jazz Festival, het eerste na enkele jaren pas op de plaats vanwege corona.
Het festival is op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli. Swingende bands, ronkende blues, latin, funk, big band jazz, prachtige vocale en instrumentale jazz in allerlei genres, al met al zesentwintig bands met honderdtachtig muzikanten. Natuurlijk laat ook regionaal talent van zich horen en het Conservatorium van Amsterdam heeft weer zijn talentenbands afgevaardigd. En wat de inwendige mens betreft: aan hapjes en drankjes zal het ook dit keer niet ontbreken.  

 

 
lees meer
Accountantskantoor de Lange geeft advies over de subsidieregeling

Tweede aanvraagronde Subsidieregeling praktijkleren in de derde leerweg. Heeft uw bedrijf praktijk- of werkleerplaatsen aangeboden voor een werkzoekende of een werkende die werkloos dreigt te worden? U kunt dan mogelijk gebruikmaken van de ‘Subsidieregeling praktijkleren in de derde leerweg’. 

 

Nog meer kennis bijspijkeren bijvoorbeeld over fisckwartaaltje   klik HIER

 
lees meer
Wij gaan weer varen, vaar je mee?

Al jaren vaart MeerBusiness Duin & Bollenstreek in de zomer bij lekker weer en goede vooruitzichten elke woensdagmiddag met ondernemers. Komende zomer gaan wij weer varen en wij zijn er klaar voor. In principe van 29 juni t/m 31 augustus en als de zon dan nog volop schijnt, ach wij zien wel.    Wil je ook een keer meevaren of zelfs met je hele afdeling of bedrijf, vraag dan naar de voorwaarden via db@meerbusiness.nl 

Mocht je zelf een boot willen huren, dat kan natuurlijk ook. Olympia Charters heeft prachtige boten te huur, 6,12 20 personen. Bekijk HIER de mogelijkheden. een ideale mogelijkheid voor een afdelingsuitje, een waterige vergadering of gewoon een keer lekker Leiden en omgeving van een andere kant bekijken. Oh en wat ook mooi is, je hoeft voor de meeste boten niet eens een vaarbewijs te hebben.

 
Kadoburo: De zon schijnt. De zomer is in aantocht!

Dus….Het wordt tijd om een leuk zomerpakket uit te zoeken voor je medewerkers. En wij maken het je makkelijk want we hebben online het grootste aanbod van Nederland.


We kunnen jouw zomerpakketten versturen naar individuele huisadressen (conform AVG) of als bulk naar één of meerdere locaties. Wil je de inhoud wijzigen, zelf een zomerpakket samenstellen, een artikel van jouw logo voorzien, zelf een artikel aanleveren of een full colour kaartje toevoegen? Informeer HIER DIRECT naar de mogelijkheden of maak een afspraak in onze showroom te Nieuw-Vennep. We zijn altijd open op de tijd dat jij langs wilt komen ;-)

 
naar de site
Op Chic naar de Honkbalweek Haarlem? Nieuw in 2022: de Sports Bar en de VIP-Lounge!

Met een borrel in je hand en samen met je vrienden lekker een potje honkbal kijken? Dat kan tijdens deze Honkbalweek in de Sports Bar! Deze bevindt zich naast de VIP-Galerij boven de eerste honktribune. Koop hier kaarten voor de gezellige Sports BarTickets | Honkbalweek Haarlem

Nog meer comfort? Bezoek dan de VIP-Lounge! Geheel verzorgd genieten van tophonkbal, mooi entertainment en culinaire versnaperingen, dat kan in de VIP-Lounge. Het is de ideale plek om met je relaties of vrienden te bezoeken. Terwijl je geniet van de persoonlijke bediening is onze VIP-Lounge een uitgelezen plek om elkaar te ontmoeten en te netwerken.
Bestel hier kaarten voor de VIP-Lounge Tickets | Honkbalweek Haarlem 

 
bestel direct tickets
MeerBusiness helpt bij klimaatbeleid

Net als veel andere bedrijven heeft MeerBusiness duurzaamheid en een verantwoord klimaatbeleid hoog in het vaandel staan. Tijdens de vele MeerBusiness netwerkbijeenkomsten wordt naast de vanzelfsprekende businessadviezen ook het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen van bedrijven en instellingen volop besproken.

Daardoor zetten veel van onze members zich inmiddels vol enthousiasme in voor een duurzamere Duin & Bollenstreek. Onlangs ging MeerBusiness de samenwerking aan met GreenTix om nog meer te helpen bij de CO2-compensatie en verdere klimaatverandering een halt toe te roepen.
Wat moet je doen? 

 
Wat moet je doen? gewoon doorlezen op de volgende pagina's
Het witte goud bij het Oude Dykhuys, da's genieten

Het Witte Goud
De Hollandse asperges zijn er weer. De Keukenbrigade heeft hier de meest smaakvolle gerechten mee gecreëerd. Vanaf vrijdag 13 mei staat het seizoensmenu in het teken van de asperge, het "Hollandse Witte Goud" .Wij hopen u graag te mogen verwelkomen om van deze gerechten te komen genieten


Aspergemenu
Tartaar van gerookte zalm met topping van ei en asperge, fijne salade en krokant van zuurdesem en aardappel 
Aspergesoep onder cappuccinoschuimen crumble van rauwe hammet garnituur van asperge en lente-ui
Gamba’s in tempura gebakken, geserveerd op geroerbakte asperges, begeleid door een dressing van soja en sesam
Kalfslende geserveerd met ragout van Hollandse asperges, champignon en kalfszwezerik, krokant korstdeeg en jus van kalf 
Optioneel:Kaasplateau van Europese boerenkazenmet garnituren
Chiboust van vanille met framboosjes,
gel van Cava, texturen van basilicum en ijs van yoghurt
Per couvert vijf gangen 59,50
Inclusief kaasplateau per couvert 75,00
U kunt HIER reserveren
.Vriendelijke groet, Het Oude Dukhuys Alfred van Dijk & Team 

 

word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 juli 2023 voor slechts 195 euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 juli 2023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
KvK nieuwsbrief boordevol tips en wetswijzigingen per 1 juli
De belangrijkste wetswijzigingen per 1 juli
Per 1 juli 2022 krijg je te maken met nieuwe wetten en regels. Zo gaat de btw op energie omlaag, waarschijnlijk tot het einde van dit jaar. Ook moeten grote bedrijven hun rekeningen aan kleine ondernemers binnen 30 dagen betalen en krijg je de mogelijkheid het bezoekadres van je bedrijf af te schermen bij (mogelijke) dreiging. Dit zijn de belangrijkste wetswijzigingen per 1 juli 2022. 
 
lees meer
Noordwijk bruist.
 We kijken allemaal uit naar een zinderende, bruisende zomer in Noordwijk. Met mooie evenementen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Een zomer om eropuit te trekken en volop te genieten. We vieren de zomer in Noordwijk. Alvast een voorproefje op de zomer: er staan veel leuke evenementen voor Hemelvaart en Pinksteren op de Uitagenda. En ontdek heerlijke culinaire adresjes, sportieve activiteiten en relaxte verblijven 
 
lees meer
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
08-06-2022 nationale buitenspeeldag
08-06-2022 Huys Dever Ontbijtbijeenkomst Groei en Ambitie met Rik Balder
15-06-2022 Haringparty 15 juni 2022
17-06-2022 Doe mee aan het MeerBusiness bedrijfshockeytoernooi
17-06-2022 Gezellige wijnavond bij Fit4Lady met wijnen van Wellington Winery
19-06-2022 vaderdag
19-06-2022 de Lucky Losers Jazz Band in de Rustende Jager te Nieuw Vennep
21-06-2022 vandaag begint (eindelijk) de meteorologische zomer
25-06-2022 Nederlandse veteranendag
28-06-2022 Menu vier de zomer in restaurant de Drie Gemalen
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen