Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • 19 april ontbijtbijeenkomst opbouwdagen Bloemencorso uitverkocht
 • Uitnodiging; Proef de authentieke smaak van Italië
 • woensdag 25 april netwerkborrel in Villa Flora
 • 3 mei Pitch hit & Run Pioniers stadion Hoofddorp
 • 15 mei 14e MeerBusiness Golfevent
 • Protest Sportswear, CDR Vastgoed, Dekker Warmond en Zoetermeer gaan voor groene stroom
 • Duurzaamheid op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
 • Vaar mee met de Hillegomse Bollenboot!
 • Nu kaarten bestellen, het kan via MeerBusiness
 • In de Muze kunt u de mooiste films bekijken
 • Tespelduyn weekmenu, nu nog lekkerder
 • Bloemenshows in Keukenhof spetterende consumentenpromotie
 • Taxi of bus nodig?
 • April menu Oude Dykhuys weer verrassend en smaakvol
 • Bloemsierkunst Jaap de Groot gaat voor duurzaam
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
19 april ontbijtbijeenkomst opbouwdagen Bloemencorso uitverkocht
Helaas als u zich nog niet heeft ingeschreven, dan behoort u tot de pechvogels. Het Corso ontbijt van de Bedrijfsvrienden van het Bloemencorso en MeerBusiness Duin & Bollenstreek is met 100 genodigden volledig uitverkocht. Een mooie score voor een mooi evenement.  
 
Uitnodiging; Proef de authentieke smaak van Italië

Donderdag 3 mei a.s. kookt het team van “Pani e Tulipani” een vijfgangen walking diner menu voor u en laat u kennis maken met de heerlijkste gerechten van Italië. Chefkok/eigenaar Fabio werkt uitsluitend met verse huisgemaakte producten en dat is te proeven!

 

Tevens vertelt reisadviseur Marlies Nieuwmeijer van Travel Counsellors over diverse reismogelijkheden naar het schitterende Italië.

 

Register Vinoloog John Nederstigt van horeca-groothandel Nederwijnen geeft een uitleg over de bijpassende proefglaasjes Italiaanse wijnen.Komt u ook leerzaam en smakelijk netwerken? Schrijf u dan in een meld u aan vóór 26 april.


Kosten: €45,00 per persoon. Aanvang: 18.45 uur en ontvangst met een glaasje Prosecco Einde avond: circa 21.45 uurLocatie:  Restaurant Pani e Tulipani – Heereweg 487 te Lisse Members van MeerBusiness betalen slechts € 39,50 pp.

 
naar de site van Pani e Tulpani
woensdag 25 april netwerkborrel in Villa Flora

De Hillegomse Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom in samenwerking met MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora.De inloop van de Ondernemersborrel is vanaf ca. 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet voor slechts € 10 zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn 5 voor € 10 en € 2,25 per stuk. Voor haar leden neemt InitiatiefRijk Hillegom de kosten voor het buffet voor haar rekening.Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden. Versnaperingen en buffet zijn voor eigen (gereduceerde) rekening. Aanmelden kan via: secretariaat@initiatiefrijkhillegom.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen! 

 
naar de Facebook site van de Hikllegomse Ondernemersborrel
3 mei Pitch hit & Run Pioniers stadion Hoofddorp
Iedere eerste donderdag van de maand tussen 18:00 en 20:00 uur, ben je van harte welkom op Park10 te komen netwerken. Jouw visitekaartje is je toegangsbewijs voor deze Pitch, Hit & Run.Hoe het werkt: Neem je visitekaartje mee en geef het af bij de ingang, daarna heb je toegang tot een gezellige netwerkborrel met (afhankelijk van de Pitcher van die avond een gratis) hapje en drankje. Ontmoet mede-ondernemers, wissel ervaringen uit, geef bekendheid aan jouw onderneming en maak je netwerk groter!De drankjes en hapjes worden tijdens de Pitch, Hit & Run aangeboden door de Pitchers van de avond. Indien er voor een avond geen Pitcher is dan zijn de hapjes en drankjes voor eigen rekening.
 
ga naar de Facebook site
15 mei 14e MeerBusiness Golfevent

Aanmelden kan via frans@meerbusiness.nl 

Deze 14e MeerBusiness Golfevent is een samenwerking met MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

 
Protest Sportswear, CDR Vastgoed, Dekker Warmond en Zoetermeer gaan voor groene stroom

 2.500.000 kWh aan groene stroom jaarlijks 
De daken van Protest Sportswear, CDR Vastgoed en Dekker Sport & Party Warmond en Zoetermeer, alle gevestigd in de Randstad, zijn sinds maart 2018 voorzien van zonnepanelen. In totaal zijn door KiesZon de afgelopen 9 maanden 10.000 zonnepanelen over circa 25.000 vierkante meter geïnstalleerd, goed voor circa 2,5 miljoen kilowattuur (kWh) per jaar.  

 
lees meer
Duurzaamheid op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

Deze speciale informatie is verzorgd door het GEO-team van Tespelduyn. Zij hebben u al op eerdere momenten geïnformeerd over duurzaamheid op de golfbaan en het doel wens om GEO-gecertificeerd te worden. Via deze nieuwsflits willen zij u uitgebreider informeren over “Green Deal”, GEO-certificering en vooral welke impact dit kan hebben voor het onderhouden van onze golfbaan en voor u als golfer.  

 
lees meer
Vaar mee met de Hillegomse Bollenboot!

Ontdek een stukje Bollenstreek vanaf het water! Van dinsdag tot en met zaterdag vertrekt de Hillegomse Bollenboot vanaf de aanlegsteiger van de Hoftuin in Hillegom. De Bollenboot wordt gevaren door een schipper die je van alles kan vertellen over de streek. Heerlijk ontdekken en ontspannen op het water! De rondvaart is uit te breiden met een hapje en een drankje van Boter Kaas en Olijven op de boot, voorafgaand of afsluitend. Voor bedrijven in de Bollenstreek een leuke manier om gezamenlijk te lunchen of een leuke personeelsvergadering te beleggen.

 
direct tickets bestellen
Nu kaarten bestellen, het kan via MeerBusiness

bestel kaarten, mail naar frans@meerbusiness.nl

 
In de Muze kunt u de mooiste films bekijken

De meibioscoop staat weer voor de deur. Ook dit jaar hebben we weer een groot aanbod aan films. Voor de kleintjes o.a. Buurman en Buurman, Pieter Konijn en Sherlock Gnomes. Voor volwassenen staan o.a. De Matchmaker, Darkest Hour en Bankier van het Verzet op het programma.

 
bekijk hier het programma
Tespelduyn weekmenu, nu nog lekkerder
 
 
Bloemenshows in Keukenhof spetterende consumentenpromotie

Met de verrassende decors en een afwisselende kalender vormen de bloemenshows in Keukenhof dit jaar weer een prachtig platform voor productpromotie. In drie paviljoens presenteren kwekers van bloemen en planten hun producten. Aan honderdduizenden consumenten uit de hele wereld, aan vakgenoten en aan de (vak)pers. Tot en met 13 mei 2018 biedt Keukenhof kwekers een internationaal podium.  Afwisselende tentoonstellingskalender. Met de wisselende bloemen- en plantenshows in het Willem-Alexander Paviljoen en in het Oranje Nassau Paviljoen en de permanente presentatie in het Beatrix Paviljoen biedt Keukenhof een zeer brede tentoonstellingskalender. Het zijn echte shows gericht op de consument. 

 
bekijk al het nieuws van de Keukenhof
Taxi of bus nodig?

 
April menu Oude Dykhuys weer verrassend en smaakvol

Restaurant "Het Oude Dykhuys", gelegen aan de Ringvaart te Lisserbroek, is hét adres om te genieten van een goed diner of (zaken)lunch. Het Oude Dykhuys is een klassiek en sfeervol restaurant met een warme uitstraling, Chef-kok Alfred van Dijk, winnaar van vele prijzen, kookt met zijn team gerechten van klassieke eenvoud tot eigentijdse creaties van pure klasse.Uitzending De menukaart volgt de seizoenen en biedt naast het à la carte menu een wisselend 4-gangen menu, een vegetarisch menu en een 3-gangen 'Economy menu'. Ook voor de lunch is er een wisselend 3-gangen menu of u maakt een keus uit het à la carte menu. Het 'Economy menu' is een maandelijks wisselend drie gangen keuze menu voor maar 34,50 euro. Dit maand menu is uit te breiden met 'Culinaire opties'. Voor dit menu kregen zij de Bib Gourmand Michelin toebedeeld. 

 
bekijk hier het maandmenu
Bloemsierkunst Jaap de Groot gaat voor duurzaam

Alleen bloemen die aan de strenge Europese wettelijke eisen voor biologische teelt voldoen, mogen ‘biologisch’ heten en dragen het EKO-keurmerk. Bij Jaap de Groot kunt u terecht voor eerlijke bloemen tegen een eerlijke prijs. Samen op weg naar een beter milieu!  

 
naar de site van Jaap de Groot
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 maart 2019) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
21-04-2018 Het Corso rijdt door de Bollenstreek
24-04-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
25-04-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
27-04-2018 Koningsdag
03-05-2018 Netwerkbijeenkomst Pitch, Hit en Run voor ondernemers op Park10
03-05-2018 U I T N O D I G I N G : Proef de authentieke smaak van Italië
07-05-2018 herhaling: Ontbijtsessie Huys Dever Lisse over Algemene Verordening gegevensbescherming
08-05-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
10-05-2018 Hemelvaartdag
13-05-2018 sluiting Keukenhof en moederdag
15-05-2018 MeerBusiness Golftoernooi op de Haarlemmermeersche golfclub
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen