Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
 • 23 februari: Hillegomse Ondernemersborrel thema gemeenteraadsverkiezingen
 • De het gaat weer kriebelen- golftraining begint weer. Doe je mee? kom jij voor de laatste plek?
 • Open Inner Circles voor gasten op 8 maart
 • Ontbijtbijeenkomst Dever;
 • MeerBusiness Lang weekend Portugal met bezoek aan wijnboerderij
 • Speciaal fit20 aanbod voor MeerBusiness-leden en nieuwsbrieflezers
 • SAVE THE DATE 19 MAART 2022, GALA VOOR DE HERSENSTICHTING EN KIKA IN HUIS TER DUIN
 • Heeft u al aan de UBO gedacht? wel voor 27 maart doen!
 • Het GALA DINER tijdens de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek is echt top geregeld
 • Hebe heeft kanker maar tart de wetenschap en schreef een leuk boek vol gedichten
 • word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 april 2023 voor slechts 195 euro
 • Privacy, contact en disclaimer
23 februari: Hillegomse Ondernemersborrel thema gemeenteraadsverkiezingen

aanvang17:00. Vandaag willen wij weer graag een Netwerkborrel organiseren. En omdat over enkele dagen de gemeenteraadsverkiezingen zullen plaatsvinden, zal het thema deze dag natuurlijk de verkiezingen zijn. Zoals gebruikelijk bij MeerBusiness wel heel informeel en ultra gezellig. MeerBusiness en Koopcentrum Hillegom hebben vertegenwoordigers van alle Hillegomse politieke partijen uitgenodigd. En elke partij wordt dezelfde vragen (zie onder) voorgelegd, waarbij de afgevaardigden aan de hand van "de kookwekker" in een paar minuten antwoord op deze vragen zullen moeten geven.
Té  lang van stof? Dan volgt een oorverdovend applaus en mag de volgende partij het verhaal vervolgen.
Natuurlijk zijn de afgevaardigden uitgenodigd om aansluitend aan te schuiven voor het voortreffelijke dagmenu  Ook alle partijprogramma’s liggen ter inzage . Aanmelden MOET! dit keer i.v.m. Covid.
De Ondernemersborrel vindt plaats op 23 februari in Villa Flora Hoofdstraat Hillegom, aanvang 17.00 uur met een borrel en 18.00 uur met de discussie.
De belangrijke vragen zijn:
1. Wat wil jouw partij doen om de economische groei in Hillegom te stimuleren?
2. Hoe helpt jouw partij de ondernemers uit de Corona crisis?
3. Waarom juist op jouw partij stemmen?
4. Mag er op de zanderij gebouwd gaan worden? Op de Zanderij bouwen levert toch klanten op en lost ook het tekort aan woningen op! 
informatie db@meerbusiness.nl

 
direct aanmelden want ehhh sorry dat moet dit keer
De het gaat weer kriebelen- golftraining begint weer. Doe je mee? kom jij voor de laatste plek?

Hoera, we gaan golfen! MeerBusiness de "het gaat weer kriebelen golftraining" weer starten. Doet u mee?? De golfspullen weer klaarzetten en we kunnen er weer tegenaan.   Maar is het dan niet beter om een les of 5 tot 8 te pakken en alle punten weer even door te nemen? De drive; de slice, de chip, de put, ging het allemaal goed of is het zaak om alles weer even te oefenen. Na diverse succesvolle golftrainingen gaat MeerBusiness de "het gaat weer kriebelen golftraining" oppakken.
8 maandagavonden op één of meer golfbanen in de regio. 5 tot 8 x één uur  (55 min) en u start weer als een pro. We trainen maandag  28 februari, 7, 14, 21 en 28 maart, 4, 11 en 25 april. De laatste avond spelen wij 9 holes al dan niet op een verlichte baan.
kosten , incl. 1 emmer ballen per avond € 195 incl btw voor 8 trainingsavonden (5 avonden € 150).  
Geen GVB geen punt gewoon meedoen, wie weet heb je zoveel talent dat je aan het eind van de kriebeltraining je GVB met twee vingers in de neus haalt. 

De training gaat door bij tenminste 7 deelnemers. aanmelden frans@meerbusiness.nl Meer info 06-53633364     

 
Open Inner Circles voor gasten op 8 maart

2022 een nieuw jaar! Wat zijn je doelen? Waar wil je eind van dit jaar staan? Als ondernemer zoek je naar mogelijkheden om je business verder te ontwikkelen en je netwerk te verdiepen. In een tijd waar maatregelingen normaal zijn, is het fijn om een plek te hebben om met collega-ondernemers te sparren en te delen. Wellicht is de Inner Circle (IC) van MeerBusiness Duin- en Bollenstreek iets voor jou.


Wat is een IC?
Een IC bestaat uit een vaste groep van maximaal 15 ambitieuze ondernemers & manager uit het MeerBusiness netwerk. Als lid van de IC ontmoet je elkaar op basis van vertrouwen en deel je informatie, kennis en heb je een plek om te sparren en business doelstellingen aan te scherpen. Intussen bouw je aan zakelijke vriendschappen en word je elkaars ambassadeurs. MeerBusiness volgt. Deelname aan de IC vergroot de kans op omzet in deze turbulente tijd! De IC MeerBusiness Duin- en Bollenstreek komt 10x per jaar bijeen op de 1e dinsdag van de maand. Per april a.s. kun je instromen om een jaar deel te nemen.

 

Wat biedt de Inner Circle? ·        
Een groep die werkt vanuit vertrouwen en als ambassadeurs voor elkaars business optreedt ·        
Een groep die elkaar helpt (nieuwe) focus te krijgen op business doelstellingen         
Een groep die elkaar handvatten aanreikt en specifieke tools en aandachtspunten ter verbetering van de business bespreekt        
Een plek waar je werkt aan je skills en methoden leert die inzetbaar zijn in je bedrijf
De IC worden begeleid door Angela van Dorssen van Connecting Energy. Angela werkt als bedrijfskundige, trainer, ervaren manager en internationaal gecertificeerd (team) coach vanuit de filosofie dat connectie en resultaat samengaan. Zij heeft ruime ervaring met het begeleiden van ondernemersgroepen. Referenties zijn uiteraard beschikbaar. Voor meer informatie over haar werkwijze, kijk op www.connectingenergy.nl.

 

 

Kosten
Als member of partner van MeerBusiness kunt u deelnemen aan de Circles. De eenmalige kosten, naast lidmaatschap MeerBusiness Duin- en Bollenstreek, bedragen €395,- excl. BTW per jaar.

 

Open Inner Circles op 8 maart a.s.
Op 8 maart 10.00 – 12.00 uur is er een Open Circle waar je als gast kunt aanschuiven en proeven aan de sfeer en de groep. Meld je aan of neem voor verdere informatie contact op met Angela van Dorssen (info@connectingenergy.nl of 0619850504)

 

Data bijeenkomsten IC’s komend seizoen (april ’22 – maart ’23)
De Circle komt 10x per jaar op de 1e dinsdag van de maand bijeen van 10.00 – 12.00 uur.
·         5 april 2022
·         10 mei 2022
·         7 juni 2022
·         5 juli 2022
·         6 september 2022  
·         4 oktober 2022
·         1 november 2022
·         6 december 2022
·         7 februari 2023
·         7 maart 2023

 

 
Meer Informatie over Angela van Dorssen
Ontbijtbijeenkomst Dever;

Op de tweede woensdag van de maand wordt Huys Dever omgetoverd tot het Castle of MeerBusiness en zal er een actuele presentatie worden gegeven. U bent van harte welkom als lezer van de MeerBusiness Nieuwsbrief

 
direct aanmelden dan is uw croissantje gratis
MeerBusiness Lang weekend Portugal met bezoek aan wijnboerderij

Vertrek vrijdag 13 mei vertrek en maandag 16 weer terug. Maar wilt u op eigen gelegenheid of wat langer blijven dan behoort dat vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Mariska Stutterheim van Travelclub Teylingen maakt desgewenst een persoonlijk passend reisschema
Reisschema gebaseerd op vluchten met Transavia Airlines exclusief ruimbagage incl 10 kilo handbagage.13 mei Amsterdam – Lissabon 09.10 – 11.15. of 17.40 – 19.45 16 mei Lissabon – Amsterdam 20.35 – 00.30. 

Een machtig mooi weekend met o.a. een bezoek aan de wijngaard van Hillegommer Bart de Vetten en ehhh nog veel meer, bekijk het reisschema en wordt direct super enthousiast.

 
bekijk het gehele reisprogramma hier
Speciaal fit20 aanbod voor MeerBusiness-leden en nieuwsbrieflezers

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende proeftraining en ervaar fit20 een maand gratis. Als MeerBusinessmember train je de eerste maand gratis en daarna beslis je pas of fit20 de manier is om jouw fitheid en gezondheid te verbeteren.

fit20 is een innovatieve en unieke veilige fitness methode voor mensen van 30 tot 90+ jaar. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je de oefening in slow motion uitvoert en in een koele ruimte traint. Wekelijks trainen al ruim 15.000 mensen volgens de fit20 methode. Bij fit20 train je alleen of met maximaal 1 ander lid tegelijk en de afstand onderling en tussen trainers en de personal coach is altijd 1.5 meter.

Omkleden is niet nodig, leden trainen op afspraak, altijd schone apparaten en er wordt getraind met de ramen open, met handschoenen en indien gewenst ook met mondkapjes.    Iedereen die een fit20 oefening doet, voelt meteen wat het met je doet. Bij fit20 train je 20 minuten op de top van jouw kunnen, met relatief snel goed resultaat. Na de sterke trainingsprikkel worden je spieren en je hele lichaam tijdens de rustperiode sterker. Zo voel je je door 20 minuten trainen per week fitter en gezonder. En je hebt tijd en energie om aan je werk, gezin, je favoriete sport of plezier te besteden!   Mocht u zelf een keer de fit20 manier van trainen willen ervaren, dan kunt u gratis een vrijblijvende kennismakingstraining reserveren via hillegom@fit20.nl .   Kijk voor meer informatie op fit20hillegom.nl.   fit20 Hillegom, De Kwekerij 1, Hillegom, 0252-249000, hillegom@fit20.nl 

 
bekijk de site
SAVE THE DATE 19 MAART 2022, GALA VOOR DE HERSENSTICHTING EN KIKA IN HUIS TER DUIN

Op 19 maart 2022 organiseren de Lions Noordwijk samen met de Hersenstichting en KiKa een grandioze avond vol allure in Huis ter Duin in Noordwijk, waarvan de netto opbrengst geheel ten goede zal komen aan “Kinderen met Hersen-aandoeningen / tumor”.Naast een exclusief 4-gangen diner met wijnarrangement en vermaard entertainment en een afterparty wordt u de mogelijkheid aangeboden om op verschillende manieren de Hersenstichting en KiKa te ondersteunen. Een avond om aanwezig te zijn, een avond om te delen met uw relaties en een avond om niet licht te vergeten. 


 

 
lees meer
Heeft u al aan de UBO gedacht? wel voor 27 maart doen!

KVK-nieuws: tips en inspiratie voor ondernemers    
• UBO's nog niet ingeschreven? Doe het voor 27 maart  
UBO's (Ultimate Beneficial Owners) zijn de mensen die de uiteindelijke eigenaar zijn van, of zeggenschap hebben over een organisatie. Meer dan 1,5 miljoen organisaties moeten uiterlijk 27 maart 2022 hun UBO's inschrijven.  
• Bezwaar of beroep indienen tegen NOW, TVL of Tozo  
• Lonen be­vriezen na tegenvallend jaar?  
• Samen­werken ongeacht de vaccinatiestatus  
• Personeel laten stoppen met roken  
• Aftrekken kosten bedrijfsruimte  


                                     

 
de digitale nieuwsbrief van de KvK
Het GALA DINER tijdens de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek is echt top geregeld

.De man die alles net als de voorgaande jaren stevig in de hand heeft is Martijn Claassen, eigenaar van WereldWijnen uit Lisse en Martijn heeft zijn sporen meer dan verdiend in diverse top horecaondernemingen. Met zijn team van professionals en ondersteund door 10 leerlingen van het Fioretticollege Hillegom zorgt hij dat elke gast met een stevige glimlach en de heerlijkste gangen zal worden verrast.  

In de keuken zwaait Remco van den Heuvel, eigenaar van het prachtige BKO in Hillegom de scepter. Remco heeft met sterrenkoks gekookt en zorgt dat u zich zelf ook de ster van de avond voelt. Remco wordt geassisteerd door alleen maar “rechterhanden”.

Keukendocent en kok van Villa Flora in Hillegom Ronald Seijsener, Tamara Visser eigenaar van Sushi Class uit Lisse en Jeffrey Duivenvoorden sinds juni 2019 eigenaar van Jeffs van Vliet Catering.

Bij een Gala diner moet de wijn van topklasse zijn.Wij hebben maar liefst 4 wijntoppers voor u mogen selecteren. Martijn Claassen van WereldWijnen zorgt voor een fantastische opening. Bij het voorgerecht gevolgd door een wijn van één van Nederlands topvinologen  John Nederstigt van Nederwijnen.  

Remco  van den Heuvel van Boter Kaas en Olijven zorgt voor een top wijn bij het tussengerecht en tenslotte bij het hoofdgerecht een Portugese verrassing van onze eigen Hillegomse Wijngaard eigenaar Bart de Vetten van De Quinta  

Wij hebben naar de bezoekers van de voorgaande edities geluisterd en wij trakteren u deze editie op een verrassend gala diner. Zonder alle verrassingen te verklappen vertellen wij u vast dat wij u een zes gangen gala diner voorschotelen. U wordt ontvangen met een aantal heerlijke amuses, naar een idee van Jeffrey en een bijpassende wijn geselecteerd door Martijn. Een voorgerecht proeverij van culinaire verrassingen (Tamara, Remco en Jeffrey) en een bijpassende wijn geselecteerd door John. We maken een culinair uitstapje en zorgen daarbij voor een paar unieke netwerk momenten. Dus tijd voor méér business. De wijn en het culinaire uitstapje naar een idee van Remco en Martijn. Tijd voor het uitmuntende hoofdgerecht naar een idee van Remco met een top wijn van Bart. Alle winnaars zijn bekend en wij sluiten af met een heerlijk nagerecht . Gert van Soest van Chocolaterie Pierre zorgt voor een geweldige finish Wil je echt feestelijk afsluiten dan doe je dat met een goede kop koffie, van More coffee natuurlijk en met een heerlijke bonbon van Chocolaterie Pierre. Beleef het mee en reserveer snel een plaats aan de beschikbare  ondernemerstafels. Een tafel all-in van 6 personen kost € 499,-- excl. btw of per persoon € 89.99 excl btw.Reserveer snel er zijn nog slechts 40 plaatsen beschikbaar.  Meer informatie nodig ? 06-53633364 frans@meerbusiness.nl 

 
Hebe heeft kanker maar tart de wetenschap en schreef een leuk boek vol gedichten

{Bekijk HIER een aantal van de pagina's van dit leuke boek. Zelf bestellen, dat kan mail naar r.lierop@bbhmail.nl

 
lees meer

word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 april 2023 voor slechts 195 euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 mei 2023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
22-02-2022 Business club Tespelduyn
23-02-2022 Hillegomse Ondernemersborrel thema gemeenteraadsverkiezingen
28-02-2022 Het gaat weer kriebelen golftraining les 1
07-03-2022 Het gaat weer kriebelen golftraining les 2
08-03-2022 Internationale vrouwendag
08-03-2022 Kom jij ook eens sfeer proeven? Open Inner Circles op 8 maart a.s.
08-03-2022 Business club wedstrijd Haarlemmermeersche golfclub
09-03-2022 ontbijtbijeenkomst Huys Dever
10-03-2022 verplaatste eindejaarswedstrijd Oliebollenteam
14-03-2022 Het gaat weer kriebelen golftraining les 3
19-03-2022 SAVE THE DATE 19 MAART 2022, GALA VOOR DE HERSENSTICHTING EN KIKA IN HUIS TER DUIN
21-03-2022 Leerlingen doen presentatie in raadszaal Hillegom voor MeerBusiness Students Award
21-03-2022 Het gaat weer kriebelen golftraining les 4
22-03-2022 Business club Tespelduyn
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen