Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
 • De succesvolle -het gaat weer kriebelen- golftraining begint weer. Doe je mee?
 • Diverse vacatures bij EE care
 • Bent u de ondernemer met de vraag waarmee MAVO-HAVO-VWO leerlingen u kunnen helpen?
 • Woon- of bedrijfsruimte laten stylen of ontwerpen door Studio Madysign
 • 23 februari: Hillegomse Ondernemersborrel thema gemeenteraadsverkiezingen
 • Hé schipper BKO is op zoek naar jou
 • Open Inner Circles voor gasten op 8 maart
 • Het GALA DINER tijdens de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek is echt top geregeld
 • KvK: 5 cybergevaren die maar weinig ondernemers kennen
 • Restaurant Oude Dykhuys Valentijnmenu
 • Ontdek Tespelduyn
 • MeerBusiness Lang weekend Portugal met bezoek aan wijnboerderij; nog 8 plaatsen beschikbaar!
 • SAVE THE DATE 19 MAART 2022, GALA VOOR DE HERSENSTICHTING EN KIKA IN HUIS TER DUIN
 • 4Daagse Duin en Bollenstreek de eerste 1.000 zijn binnen, doet jouw afdeling mee?
 • word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 april 2023 voor slechts € 195
 • Privacy, contact en disclaimer
De succesvolle -het gaat weer kriebelen- golftraining begint weer. Doe je mee?

Hoera, we gaan golfen! MeerBusiness de "het gaat weer kriebelen golftraining" weer starten. Doet u mee?? De golfspullen weer klaarzetten en we kunnen er weer tegenaan.   Maar is het dan niet beter om een les of 5 tot 8 te pakken en alle punten weer even door te nemen? De drive; de slice, de chip, de put, ging het allemaal goed of is het zaak om alles weer even te oefenen. Na diverse succesvolle golftrainingen gaat MeerBusiness de "het gaat weer kriebelen golftraining" oppakken.
8 maandagavonden op één of meer golfbanen in de regio. 5 tot 8 x één uur  (55 min) en u start weer als een pro. We trainen maandag  28 februari, 7, 14, 21 en 28 maart, 4, 11 en 25 april. De laatste avond spelen wij 9 holes al dan niet op een verlichte baan.
kosten , incl. 1 emmer ballen per avond € 195 incl btw voor 8 trainingsavonden (5 avonden € 150).  
Geen GVB geen punt gewoon meedoen, wie weet heb je zoveel talent dat je aan het eind van de kriebeltraining je GVB met twee vingers in de neus haalt. 

De training gaat door bij tenminste 7 deelnemers. aanmelden frans@meerbusiness.nl Meer info 06-53633364     

 
Diverse vacatures bij EE care

Ben jij de nieuwe relatiebeheerder die klanten helpt op weg naar verduurzaming?
“Vind jij het leuk om onze gezamenlijke leefomgeving duurzamer te maken? Ben je sterk in samenwerken, begeleiden van projecten en neem jij graag het initiatief? En ben jij daarbij degene die de verantwoordelijkheid neemt bij complexe energie- en duurzaamheidsvraagstukken van klanten? Ga jij de uitdaging met ons aan om bij onze klanten “Op elke energievraag een antwoord!” te hebben? “  
Werkomgeving
EE Care is een persoonlijke, regionale en ambitieuze energie-intermediair. Je maakt onderdeel uit van een gezellig team van 12 personen, verdeeld over twee afdelingen: Support en Sales.Werken bij EE Care is werken in een flexibele en leerzame omgeving, waarbinnen ruimte is om jouw kwaliteiten in te zetten. Maar ook een team waarmee gezellig geluncht wordt, tijd is om samen een wandeling te maken en natuurlijk slaan we geen feestje over! Het team bestaat uit specialisten op het gebied van energiefacturen, contracten, inkoop, energiebesparende technieken en duurzaamheid.  Meer weten? Klik dan hieronder op een van de vacatures.

 

Vacature: Senior relatiebeheerder - EE CARE - Energy Environment

 Vacature: Relatiebeheerder in opleiding - EE CARE - Energy Environment

lees meer over EE care
Bent u de ondernemer met de vraag waarmee MAVO-HAVO-VWO leerlingen u kunnen helpen?

Een nieuw jaar, nieuwe inspiratie en nieuwe kansen! Graag grijpen wij ook dit jaar weer alle kansen aan om succesvolle matches te realiseren tussen onderwijs en ondernemers. Op dit moment zoeken wij (OADB= Onderwijs en arbeidsmarkt Duin en Bollenstreek) voor een aantal scholen van het voortgezet onderwijs in de Duin en Bollenstreek leuke, interessante en leerzame praktijkopdrachten in de periode van half maart t/m half april. Het betreft 4-daagse stages, 4 daagse Maatschappelijke Diensttijd en bedrijfsbezoeken. Meestal in groepjes van 4-5 leerlingen maar ook voor 1 leerling of duo's. Het kan gaan om meeloop/meewerk activiteiten en het opdoen van beroepskennis maar leerlingen vinden het over het algemeen ook leuk om uitgedaagd te worden en zich in te  zetten voor "real life vragen". Met andere woorden: inzet die ertoe doet, waar zij van leren en waarmee zij van betekenis kunnen zijn voor u of uw klantgroep. 

 
meer informatie
Woon- of bedrijfsruimte laten stylen of ontwerpen door Studio Madysign

 

Zanderijhof 4, 2182AM Hillegom www.studiomadysign.nl | info@studiomadysign.nl
KvK: 85200743 | 06-38302110

 
naar de site
23 februari: Hillegomse Ondernemersborrel thema gemeenteraadsverkiezingen

aanvang17:00. Vandaag willen wij weer graag een Netwerkborrel organiseren. En omdat over enkele dagen de gemeenteraadsverkiezingen zullen plaatsvinden, zal het thema deze dag natuurlijk de verkiezingen zijn. MeerBusiness en Koopcentrum Hillegom hebben vertegenwoordigers van alle politieke partijen uitgenodigd En elke partij wordt dezelfde vragen (zie onder) voorgelegd, waarbij de afgevaardigden aan de hand van "de kookwekker" in een paar minuten antwoord op deze vragen zullen moeten geven. Té  lang van stof? Dan volgt een oorverdovend applaus en mag de volgende partij het verhaal vervolgen.
Natuurlijk zijn de afgevaardigden uitgenodigd om aansluitend aan te schuiven voor het voortreffelijke dagmenu  Ook alle partijprogramma’s liggen ter inzage . Aanmelden MOET! dit keer i.v.m. Covid. De Ondernemersborrel vindt plaats op 23 februari in Villa Flora Hoofdstraat Hillegom. De belangrijke vragen zijn:1. Wat wil jouw partij doen om de economische groei in Hillegom te stimuleren?2. Hoe helpt jouw partij de ondernemers uit de Corona crisis?3. Waarom juist op jouw partij stemmen?4. Mag er op de zanderij gebouwd gaan worden? Op de Zanderij bouwen levert toch klanten op en lost ook het tekort aan woningen op! 
Volgende keer in een ander dorp? db@meerbusiness.nl

 
direct aanmelden want ehhh sorry dat moet dit keer
Hé schipper BKO is op zoek naar jou

Met de hoop dat wij dit seizoen weer kunnen varen met onze Hillegomse Bollenboot zijn wij op zoek naar een enthousiaste schipper. Ben jij dat? Stuur dan een mail naar personeel@boterkaasenolijven.nl  Ken jij iemand tag die persoon dan onder dit bericht, delen worden wij ook heel blij van! 

 
BKO op Facebook
Open Inner Circles voor gasten op 8 maart

2022 een nieuw jaar! Wat zijn je doelen? Waar wil je eind van dit jaar staan? Als ondernemer zoek je naar mogelijkheden om je business verder te ontwikkelen en je netwerk te verdiepen. In een tijd waar maatregelingen normaal zijn, is het fijn om een plek te hebben om met collega-ondernemers te sparren en te delen. Wellicht is de Inner Circle (IC) van MeerBusiness Duin- en Bollenstreek iets voor jou.


Wat is een IC?
Een IC bestaat uit een vaste groep van maximaal 15 ambitieuze ondernemers & manager uit het MeerBusiness netwerk. Als lid van de IC ontmoet je elkaar op basis van vertrouwen en deel je informatie, kennis en heb je een plek om te sparren en business doelstellingen aan te scherpen. Intussen bouw je aan zakelijke vriendschappen en word je elkaars ambassadeurs. MeerBusiness volgt. Deelname aan de IC vergroot de kans op omzet in deze turbulente tijd! De IC MeerBusiness Duin- en Bollenstreek komt 10x per jaar bijeen op de 1e dinsdag van de maand. Per april a.s. kun je instromen om een jaar deel te nemen.

 

Wat biedt de Inner Circle? ·        
Een groep die werkt vanuit vertrouwen en als ambassadeurs voor elkaars business optreedt ·        
Een groep die elkaar helpt (nieuwe) focus te krijgen op business doelstellingen         
Een groep die elkaar handvatten aanreikt en specifieke tools en aandachtspunten ter verbetering van de business bespreekt        
Een plek waar je werkt aan je skills en methoden leert die inzetbaar zijn in je bedrijf
De IC worden begeleid door Angela van Dorssen van Connecting Energy. Angela werkt als bedrijfskundige, trainer, ervaren manager en internationaal gecertificeerd (team) coach vanuit de filosofie dat connectie en resultaat samengaan. Zij heeft ruime ervaring met het begeleiden van ondernemersgroepen. Referenties zijn uiteraard beschikbaar. Voor meer informatie over haar werkwijze, kijk op www.connectingenergy.nl.

 

 

Kosten
Als member of partner van MeerBusiness kunt u deelnemen aan de Circles. De eenmalige kosten, naast lidmaatschap MeerBusiness Duin- en Bollenstreek, bedragen €395,- excl. BTW per jaar.

 

Open Inner Circles op 8 maart a.s.
Op 8 maart 10.00 – 12.00 uur is er een Open Circle waar je als gast kunt aanschuiven en proeven aan de sfeer en de groep. Meld je aan of neem voor verdere informatie contact op met Angela van Dorssen (info@connectingenergy.nl of 0619850504)

 

Data bijeenkomsten IC’s komend seizoen (april ’22 – maart ’23)
De Circle komt 10x per jaar op de 1e dinsdag van de maand bijeen van 10.00 – 12.00 uur.
·         5 april 2022
·         10 mei 2022
·         7 juni 2022
·         5 juli 2022
·         6 september 2022  
·         4 oktober 2022
·         1 november 2022
·         6 december 2022
·         7 februari 2023
·         7 maart 2023

 

 
Meer Informatie over Angela van Dorssen
Het GALA DINER tijdens de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek is echt top geregeld

.De man die alles net als de voorgaande jaren stevig in de hand heeft is Martijn Claassen, eigenaar van WereldWijnen uit Lisse en Martijn heeft zijn sporen meer dan verdiend in diverse top horecaondernemingen. Met zijn team van professionals en ondersteund door 10 leerlingen van het Fioretticollege Hillegom zorgt hij dat elke gast met een stevige glimlach en de heerlijkste gangen zal worden verrast.  

In de keuken zwaait Remco van den Heuvel, eigenaar van het prachtige BKO in Hillegom de scepter. Remco heeft met sterrenkoks gekookt en zorgt dat u zich zelf ook de ster van de avond voelt. Remco wordt geassisteerd door alleen maar “rechterhanden”.

Keukendocent en kok van Villa Flora in Hillegom Ronald Seijsener, Tamara Visser eigenaar van Sushi Class uit Lisse en Jeffrey Duivenvoorden sinds juni 2019 eigenaar van Jeffs van Vliet Catering.

Bij een Gala diner moet de wijn van topklasse zijn.Wij hebben maar liefst 4 wijntoppers voor u mogen selecteren. Martijn Claassen van WereldWijnen zorgt voor een fantastische opening. Bij het voorgerecht gevolgd door een wijn van één van Nederlands topvinologen  John Nederstigt van Nederwijnen.  

Remco  van den Heuvel van Boter Kaas en Olijven zorgt voor een top wijn bij het tussengerecht en tenslotte bij het hoofdgerecht een Portugese verrassing van onze eigen Hillegomse Wijngaard eigenaar Bart de Vetten van De Quinta  

Wij hebben naar de bezoekers van de voorgaande edities geluisterd en wij trakteren u deze editie op een verrassend gala diner. Zonder alle verrassingen te verklappen vertellen wij u vast dat wij u een zes gangen gala diner voorschotelen. U wordt ontvangen met een aantal heerlijke amuses, naar een idee van Jeffrey en een bijpassende wijn geselecteerd door Martijn. Een voorgerecht proeverij van culinaire verrassingen (Tamara, Remco en Jeffrey) en een bijpassende wijn geselecteerd door John. We maken een culinair uitstapje en zorgen daarbij voor een paar unieke netwerk momenten. Dus tijd voor méér business. De wijn en het culinaire uitstapje naar een idee van Remco en Martijn. Tijd voor het uitmuntende hoofdgerecht naar een idee van Remco met een top wijn van Bart. Alle winnaars zijn bekend en wij sluiten af met een heerlijk nagerecht . Gert van Soest van Chocolaterie Pierre zorgt voor een geweldige finish Wil je echt feestelijk afsluiten dan doe je dat met een goede kop koffie, van More coffee natuurlijk en met een heerlijke bonbon van Chocolaterie Pierre. Beleef het mee en reserveer snel een plaats aan de beschikbare  ondernemerstafels. Een tafel all-in van 6 personen kost € 499,-- excl. btw of per persoon € 89.99 excl btw.Reserveer snel er zijn nog slechts 40 plaatsen beschikbaar.  Meer informatie nodig ? 06-53633364 frans@meerbusiness.nl 

 
bekijk de site
KvK: 5 cybergevaren die maar weinig ondernemers kennen

• 5 cybergevaren die maar weinig ondernemers kennen
• Storytelling: bereik klanten met jouw unieke verhaal
• Wel of niet investeren bepaal je zo
• Strijd om merknaam: Hoe David Goliath de baas is
• Jouw bedrijf verduurzamen met zonne-energie  

5 cybergevaren die maar weinig ondernemers kennen
De gevaren van phishing, ransomware of computervirussen kennen de meeste ondernemers. Toch worden ook dagelijks bedrijven slachtoffer van deze 5 minder bekende vormen van cybercrime.<lees verder>

 
bekijk de digitale nieuwsbrief van de KvK hier
Restaurant Oude Dykhuys Valentijnmenu
 
VALENTIJNS WEEKEND IN HET OUDE DYKHUYS
Op vrijdag 11 februari, zaterdag 12 februari en zondag 13 februari bent u van harte welkom om te komen genieten van het Valentijns menu. Dit menu is samengesteld met heerlijke ingrediënten van dit seizoen. Verras uw Valentijn met dit smaakvolle menu tijdens de lunch of diner en vier samen de liefde. (vanaf heden zijn wij ook zondags geopend voor de lunch). Bekijk het menu op de site.
Reserveer snel het Valentijnmenu
Ontdek Tespelduyn

Nieuwe Tespelduyn Update Er staat weer een nieuwe Tespelduyn Update klaar. Bekijk deze snel via onderstaande link en je bent weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen op ons Landgoed.  Zien we je binnenkort? We hebben ons menu vernieuwd en de vergaderzalen staan klaar voor gebruik. We hopen je snel (weer) te mogen ontmoeten!

 
Tespelduyn ontdek je het snelst via deze link
MeerBusiness Lang weekend Portugal met bezoek aan wijnboerderij; nog 8 plaatsen beschikbaar!

Vertrek vrijdag 13 mei vertrek en maandag 16 weer terug. Maar wilt u op eigen gelegenheid of wat langer blijven dan behoort dat vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Mariska Stutterheim van Travelclub Teylingen maakt desgewenst een persoonlijk passend reisschema
Reisschema gebaseerd op vluchten met Transavia Airlines exclusief ruimbagage incl 10 kilo handbagage.13 mei Amsterdam – Lissabon 09.10 – 11.15. of 17.40 – 19.45 16 mei Lissabon – Amsterdam 20.35 – 00.30. 

Een machtig mooi weekend met o.a. een bezoek aan de wijngaard van Hillegommer Bart de Vetten en ehhh nog veel meer, bekijk het reisschema en wordt direct super enthousiast.

 
bekijk het gehele reisprogramma hier
SAVE THE DATE 19 MAART 2022, GALA VOOR DE HERSENSTICHTING EN KIKA IN HUIS TER DUIN

Op 19 maart 2022 organiseren de Lions Noordwijk samen met de Hersenstichting en KiKa een grandioze avond vol allure in Huis ter Duin in Noordwijk, waarvan de netto opbrengst geheel ten goede zal komen aan “Kinderen met Hersen-aandoeningen / tumor”.Naast een exclusief 4-gangen diner met wijnarrangement en vermaard entertainment en een afterparty wordt u de mogelijkheid aangeboden om op verschillende manieren de Hersenstichting en KiKa te ondersteunen. Een avond om aanwezig te zijn, een avond om te delen met uw relaties en een avond om niet licht te vergeten. 


 

 
lees meer
4Daagse Duin en Bollenstreek de eerste 1.000 zijn binnen, doet jouw afdeling mee?

Op 1 januari jl werd de inschrijvingsmogelijkheid voor de eerste vierdaagse van de Duin & Bollenstreek geopend en dat leverde meteen 1.000 inschrijvingen op. Iedereen kijkt er naar uit dat de wereld weer "gewoon" wordt. Lekker met elkaar dingen doen die vroeger zo normaal waren. Een frisse wandeling kan altijd en uit het feit dat het de eerste dag direct al storm liep mag je afleiden dat wij staan te popelen om weer samen op pad te gaan. Ook meedoen? Dat kan: Alleen, met vrienden, collega's of?? wellicht moet je nu alvast gaan inschrijven en trainen met de hele afdeling om 6 oktober 2022 fris en fruitig aan de start van de 1e vierdaagse van de Duin & Bollenstreek te staan. Natuurlijk is MeerBusiness erbij. Jij ook? schrijf je dan snel in en start met een heerlijke training.

 

 
meer informatie

word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 april 2023 voor slechts € 195
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 april12023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
08-02-2022 Business club wedstrijd Haarlemmermeersche golfclub
09-02-2022 Nog één keer uitgesteld ontbijtbijeenkomst Huys Dever
14-02-2022 wij feliciteren Mark Rutte oh en het is Valentijnsdag dus niet met lege handen thuiskomen
22-02-2022 Business club Tespelduyn
23-02-2022 Hillegomse Ondernemersborrel thema gemeenteraadsverkiezingen
28-02-2022 Het gaat weer kriebelen golftraining les 1
07-03-2022 Het gaat weer kriebelen golftraining les 2
08-03-2022 Internationale vrouwendag
08-03-2022 Kom jij ook eens sfeer proeven? Open Inner Circles op 8 maart a.s.
08-03-2022 Business club wedstrijd Haarlemmermeersche golfclub
09-03-2022 ontbijtbijeenkomst Huys Dever
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen