Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
 • Mady van der Riet nieuw MeerBusinessmember met Studio Madysign
 • Heb jij al gereserveerd voor het Grand finale diner van de Jonge OndernemersPrijs ?
 • Zorgt jouw bedrijf dat de wereld in 2022 wat groener wordt? Doe dan mee en meld je aan.
 • Binnenkort valt de nieuwe MeerBusiness VIP card bij members en partners in de bus
 • MeerBusiness Lang weekend Portugal met bezoek aan wijnboerderij
 • Chinees nieuwjaar
 • Booster zonder afspraak verder uitgebreid
 • Het laatste nieuws van de KvK
 • 26 januari 2022 nationale voorleesdagen
 • Tespelduyn zegt; We hebben een deal op hole 6
 • Tespelduyn zoekt: Bedieningsmedewerkers M/V 32-40 uur / aanvang 1 april 2022
 • Open Inner Circles voor gasten op 8 maart
 • KvK organiseert diverse online evenementen voor (startende) ondernemers
 • 17e reuzenbol van het kunstproject ‘Giant Tulip Bulbs’ onthuld
 • LEVEN! 66 verschijnt binnenkort. Meedoen? dat kan
 • Grand finale 6 april 2022
 • word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 april 2023 voor slechts €195
 • Privacy, contact en disclaimer
Mady van der Riet nieuw MeerBusinessmember met Studio Madysign

Studio Madysign is een splinternieuwe Studio voor interieurontwerpen en personal organising, gerund door Mady van der Riet vanuit haar woonplaats Hillegom. "Mijn missie is om simpele, praktische, warme maar zeker unieke ontwerpen te creëren, waar mijn klanten 100 % tevreden mee zijn"; zegt Mady tegen MeerBusiness. "Een interieur moet als een warme deken voelen en passen als een maatpak, zowel voor particulieren als voor bedrijven. De persoonlijkheid van de eigenaar moet duidelijk naar voren komen. Dit alles kan natuurlijk alleen tot ultieme uiting komen met een perfecte indeling en een goede georganiseerde structuur.  Wilt u ook een interieur dat volledig bij u past? Of mist uw ruimte een goede structuur? Voor zowel particulieren als bedrijven maak ik met veel passie, toewijding en plezier, een passend interieur of breng ik structuur aan in de ruimte. Benieuwd wat ik voor u kan doen? Of wilt u nog wat meer informatie? Neem contact op met mij door een email te sturen naar info@studiomadysign.nl of bezoek mijn website www.studiomadysign.nl "

 
lees meer
Heb jij al gereserveerd voor het Grand finale diner van de Jonge OndernemersPrijs ?

Maximaal 120 plaatsen dus wees er snel bij! De uitreiking van de Awards vindt plaats op 6 april 2022 in de Aula van het Fioretti College in Hillegom. U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon. Kosten per tafel € 499.-- excl. Btw Kosten per persoon €  89.99 excl. Btw. 

Op woensdag 6 april 2022  wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de derde keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek  uitgereikt.   Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek . Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid.

 
direct aanmelden
Zorgt jouw bedrijf dat de wereld in 2022 wat groener wordt? Doe dan mee en meld je aan.

Doe jij mee en help je de wereld wat groener te maken met jouw bedrijf?

Zoom bijeenkomst :Wat kan jij als ondernemer aan CO2 reductie doen?MeerBusiness nieuwe member GreenTix levert compleet CO2 compensatie programma schreven wij 13-11-2021 op onze nieuwspagina. Ook wij, in die prachtige Duin & Bollenstreek staan voor klimaatverandering, de grootste uitdaging waar wij als mensheid voor staan.De opwarming van de aarde raakt iedereen. Kwetsbare ecosystemen raken uit balans, waardoor dieren sterven en zelfs uitsterven. De zeespiegel stijgt. Overstromingen en branden zijn aan de orde van de dag. Mensen en dieren kunnen niet meer aan voedsel komen. We moeten NU met elkaar in actie komen! En MeerBusiness doet dat op 3 februari 2022 16.30 uur. Digitaal door middel van een Zoombijeenkomst. Sander van Reedt Dortland  en Robert Wolff van Green Tix bespreken het allemaal met de deelnemers. 
Praat mee en maak de wereld een beetje groener.
Weet jij al wat jouw footprint is?
Wat voor impact heb jij op de natuur?
Wat wil je aan de wereld nalaten?

klik op de foto voor Youtube interview met Sander

 

Met GreenTix kun je op een eenvoudige en leuke manier je invloed op het klimaat verkleinen.  “Met het uitdagende spaarprogramma sparen jouw klanten GreenTix, bij jouw bedrif en bij andere aangesloten bedrijven. Bedrijven doneren deze GreenTix aan Rainforest Projects Foundation. Het kost de klant dus niets extra! Voor jouw bedrijf zijn er wel wat kosten, maar die vallen erg mee (een GreenTix kost 5 cent), je kan het op je site vermelden, en je hebt er meteen een loyaliteitsprogramma bij.”  Kosten voor bedrijven starten bij €29,50 per maand waarbij je dus geholpen wordt in je klimaatbeleid. En daar kan geen bedrijf meer omheen. Een Greentix kost 5 cent, en vertegenwoordigt 7 kg CO2. Elke GreenTix heeft een compensatiewaarde van 7,15 kilo CO2.  Green Tix plant – en onderhoudt – daarvoor bomen. Als je GreenTix spaart, wordt je GreenTix Ranger. Als je inlogt zie je hoe jouw bos groeit! Praat mee en maak de wereld een beetje groener. Nu aanmelden, dan ontvang je uiterlijk 3 dagen van te voren de link waarmee je de bijeenkomst kunt bijwonen en aan de discussie kunt deelnemen. 

ps Tijdens de digitale bijeenkomst maak je zelf een GreenTix wallet aan en ontvang je 50 Gtx gratis.

 
Nu aanmelden kan HIER
Binnenkort valt de nieuwe MeerBusiness VIP card bij members en partners in de bus

Binnenkort ook bij u in de brievenbus?

Voor een heel jaar Méér Business mogelijkheden

 
ook lid worden?
MeerBusiness Lang weekend Portugal met bezoek aan wijnboerderij

Vertrek vrijdag 13 mei vertrek en maandag 16 weer terug. Maar wilt u op eigen gelegenheid of wat langer blijven dan behoort dat vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Mariska Stutterheim van Travelclub Teylingen maakt desgewenst een persoonlijk passend reisschema
Reisschema gebaseerd op vluchten met Transavia Airlines exclusief ruimbagage incl 10 kilo handbagage.13 mei Amsterdam – Lissabon 09.10 – 11.15. of 17.40 – 19.45 16 mei Lissabon – Amsterdam 20.35 – 00.30. 

Een machtig mooi weekend met o.a. een bezoek aan de wijngaard van Hillegommer Bart de Vetten en ehhh nog veel meer, bekijk het reisschema en wordt direct super enthousiast.

 
bekijk het gehele reisprogramma hier
Chinees nieuwjaar

Op 1 februari 2022 viert men in grote delen van Azië Chinees Nieuwjaar. Op die datum begint het Jaar van de Tijger. Chinees Nieuwjaar wordt gevierd door meer dan 20% van de wereld en is de belangrijkste feestdag in China. Wat is geluk in het jaar van de Tijger?  De voorbereidingen voor het nieuwe jaar beginnen op 24 januari 2022 en duren tot oudejaarsavond. Chinees Nieuwjaar begint officieel op 1 februari 2022 en eindigt op 11 februari.  

 
lees meer
Booster zonder afspraak verder uitgebreid
Vanaf zondag 23 januari kunnen mensen zonder afspraak een boosterprik halen op de vaccinatielocaties in Gouda en Nieuwerkerk aan den IJssel. In Alphen aan den Rijn en in Noordwijkerhout start de vrije inloop voor de boosterprik na het weekeinde, op maandag 24 januari. In Bergambacht en Leiderdorp was het al eerder mogelijk om voor een booster zonder afspraak langs te komen. De vaccinatielocatie in zalencentrum De Waard in Bergambacht sluit vanaf maandag 24 januari haar deuren. Op dinsdag 25 januari opent de GGD Hollands Midden in dit zalencentrum een testlocatie. Op de vaccinatielocatie in Leiden is vrije inloop voor de boosterprik nog niet mogelijk. Op deze locatie staan nog te veel afspraken ingepland. Ga naar  www.ggdhm.nl/vaccinatielocaties-corona voor de openingstijden van de vaccinatielocaties 
 
lees meer
Het laatste nieuws van de KvK
 

Een extra slot op je accounts: hoe begin je met 2FA? Je gebruikersnaam en wachtwoord zijn goud waard voor een cybercrimineel. Daarmee kan hij op je account inloggen om je te beroven en op te lichten. Je maakt het hem moeilijker met een extra slot: tweestapsverificatie. Hoe werkt het?  
• Een extra slot op je accounts: hoe begin je met 2FA?  
• Woonadres in het Handels­register: zichtbaar of niet?  
• Aanvragen TVL mogelijk tot 28 januari 17.00 uur  
• Voorlopige aanslag: dit moet je er als starter mee  
• Geen gedwongen openstelling van winkels                                                                               

26 januari 2022 nationale voorleesdagen
De Nationale Voorleesdagen sluiten perfect aan op het initiatief om dagelijks vijftien minuten (voor) te lezen in de klas.De kinderen ervaren het plezier van boeken. Bovendien ontwikkelen ze naast een beter taalgevoel ook hun empathisch vermogen.                                     
 
lees meer
Tespelduyn zegt; We hebben een deal op hole 6

Je zal niet de eerste zijn die op de golfbaan van Tespelduyn een mooie zakelijke deal sluit…En om die reden hebben zij  dus ook een eigen businessclub: Business Club Tespelduyn! Ruim 90 bedrijven uit de Duin- & Bollenstreek, Wassenaar, Leiden, Haarlemmermeer en Haarlem hebben een zakelijk arrangement bij Golfbaan Tespelduyn.Iedere 4e dinsdag van de maand komen zij samen op die gezellige golfbaan. Op deze Business Club Tespelduyn dagen golfen en dineren ongeveer 80 golfers gezellig en informeel. Afhankelijk van het afgesloten business-arrangement kun je één tot vier introducés meenemen.MeerBusiness is vanzelfsprekend lid. Wil je een keer vrijblijvend deelnemen. Laat maar weten via frans@meerbusiness.nl dan kijken wij of er nog ruimte is. 

 
naar de site van Tespelduyn
Tespelduyn zoekt: Bedieningsmedewerkers M/V 32-40 uur / aanvang 1 april 2022

Bij het familiebedrijf Landgoed & Golfbaan Tespelduyn draait alles om gastvrijheid; de gasten het naar de zin maken, dát is onze passie! Het landgoed en de golfbaan doen het hart van elke gast sneller kloppen. Tespelduyn is een plek waar 7 dagen per week culinair veel te genieten valt. Denk hierbij aan lunches en diners maar zeker ook aan feesten en partijen. Als officiële trouwlocatie verzorgen zij de ceremonie, de receptie en het feest voor veel bruidsparen. De sfeer in het familiebedrijf is informeel, gastvrij en kenmerkt zich door een gezellige en gedreven teamgeest en Bollenstreekse nuchterheid.   Dat Tespelduyn door de gasten wordt gewaardeerd blijkt uit de aansprekende prijzen en waarderingen;  
 

Wat verwachten zij van jou?
• MBO-4 of HBO- werk- of denkniveau;
• Je serveert de gerechten en drankjes volgens de etiquette;
• Flexibel beschikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend;
• Kernwaarden: gastgericht, pro-actief, ondernemend, hands-on, dynamisch, gedreven, flexibel, communicatief sterk, sociaal vaardig, collegiaal en stressbestendig;
• Een frisse en representatieve uitstraling;
• In staat om leiding te geven;
• Efficiënte werkmethodes;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal.
• Verantwoording voor naleving van ARBO-, Hygiëne- en Veiligheidsvoorschriften;
• Kortom, dat je een belangrijke bijdrage levert aan het behalen van de doelstellingen. Meer weten klink dan snel door

 
meer informatie
Open Inner Circles voor gasten op 8 maart

2022 een nieuw jaar! Wat zijn je doelen? Waar wil je eind van dit jaar staan? Als ondernemer zoek je naar mogelijkheden om je business verder te ontwikkelen en je netwerk te verdiepen. In een tijd waar maatregelingen normaal zijn, is het fijn om een plek te hebben om met collega-ondernemers te sparren en te delen. Wellicht is de Inner Circle (IC) van MeerBusiness Duin- en Bollenstreek iets voor jou.


Wat is een IC?
Een IC bestaat uit een vaste groep van maximaal 15 ambitieuze ondernemers & manager uit het MeerBusiness netwerk. Als lid van de IC ontmoet je elkaar op basis van vertrouwen en deel je informatie, kennis en heb je een plek om te sparren en business doelstellingen aan te scherpen. Intussen bouw je aan zakelijke vriendschappen en word je elkaars ambassadeurs. MeerBusiness volgt. Deelname aan de IC vergroot de kans op omzet in deze turbulente tijd! De IC MeerBusiness Duin- en Bollenstreek komt 10x per jaar bijeen op de 1e dinsdag van de maand. Per april a.s. kun je instromen om een jaar deel te nemen.

 

Wat biedt de Inner Circle? ·        
Een groep die werkt vanuit vertrouwen en als ambassadeurs voor elkaars business optreedt ·        
Een groep die elkaar helpt (nieuwe) focus te krijgen op business doelstellingen         
Een groep die elkaar handvatten aanreikt en specifieke tools en aandachtspunten ter verbetering van de business bespreekt        
Een plek waar je werkt aan je skills en methoden leert die inzetbaar zijn in je bedrijf
De IC worden begeleid door Angela van Dorssen van Connecting Energy. Angela werkt als bedrijfskundige, trainer, ervaren manager en internationaal gecertificeerd (team) coach vanuit de filosofie dat connectie en resultaat samengaan. Zij heeft ruime ervaring met het begeleiden van ondernemersgroepen. Referenties zijn uiteraard beschikbaar. Voor meer informatie over haar werkwijze, kijk op www.connectingenergy.nl.

 

 

Kosten
Als member of partner van MeerBusiness kunt u deelnemen aan de Circles. De eenmalige kosten, naast lidmaatschap MeerBusiness Duin- en Bollenstreek, bedragen €395,- excl. BTW per jaar.

 

Open Inner Circles op 8 maart a.s.
Op 8 maart 10.00 – 12.00 uur is er een Open Circle waar je als gast kunt aanschuiven en proeven aan de sfeer en de groep. Meld je aan of neem voor verdere informatie contact op met Angela van Dorssen (info@connectingenergy.nl of 0619850504)

 

Data bijeenkomsten IC’s komend seizoen (april ’22 – maart ’23)
De Circle komt 10x per jaar op de 1e dinsdag van de maand bijeen van 10.00 – 12.00 uur.
·         5 april 2022
·         10 mei 2022
·         7 juni 2022
·         5 juli 2022
·         6 september 2022  
·         4 oktober 2022
·         1 november 2022
·         6 december 2022
·         7 februari 2023
·         7 maart 2023

 

 
Meer Informatie over Angela van Dorssen
KvK organiseert diverse online evenementen voor (startende) ondernemers
- Exportdocumenten: Ben je klaar voor 2022  dinsdag 1 februari 2022 

- KVK Innovatie Top 100. Krijg concrete tips hoe jij de volgende stap met jouw bedrijf kan zetten. Harm Edens gaat op 2 februari in gesprek met innovatieve ondernemers over diverse actuele onderwerpen. We sluiten af met de bekendmaking van de winnaar van de KVK Innovatie Top 100.

- Wat zijn je online kwetsbaarheden?  donderdag 3 februari 2022
- 'Brexit .. een jaar later'  dinsdag 15 februari 2022
- KVK Start Event over marketing. Hoe kom je aan klanten? Welke opties zijn er om aan je bekendheid te werken? Op 17 februari krijg je als starter een hele serie met handige en direct toepasbare tips, van mensen die deze kunst als geen ander verstaan.
- Ik heb een winkel, maar hoe kom ik aan klanten?  dinsdag 22 februari

bekijk de digitale nieuwsbrief van de KvK hier
17e reuzenbol van het kunstproject ‘Giant Tulip Bulbs’ onthuld

De door Kees en Dorine Putman beschilderde bol is geadopteerd door ontwikkelaar Wilma Wonen en krijgt straks een mooie plek in het project Nieuw Trompenburg in Lisse. Omdat de bouw nog moet starten, heeft de reuzenbol een tijdelijke plek gekregen aan de Achterweg ter hoogte van het ‘praatbankje’. Louis van Loon, projectontwikkelaar bij Wilma Wonen: “Nieuw Trompenburg ontwikkelen we midden in een bestaande wijk, vlak bij het centrum van Lisse.

 
lees meer
LEVEN! 66 verschijnt binnenkort. Meedoen? dat kan
Broed jij ook op mooie plannen? Het gouden ei gevonden? Laat dan zien dat je er bent! In dit lentenummer geeft LEVEN! extra aandacht aan TUINEN, bouw en ARCHITECTUUR, fijne adresjes voor een opfrisser voor je HUIS of kantoor, de leukste LENTEUITJES en bezoeken we hotspots in de HORECA. Verder nog: spring FASHION trends, opvallende LOCATIES voor een feest of event en inspirerende verhalen van ONDERNEMERS en andere leuke mensen. Zij zetten de hele REGIO weer in een stralend blij zonnetje. #66 verschijnt op 23 maart en loopt tot half juni. Beperkt budget? No worries: In de vaste rubrieken kun je ook een deel van een pagina reserveren. Kom je betaalbaar 3 maanden breed in beeld in de hele regio. Geschikt voor zakelijk nieuws, horeca, recreatie, health care & beauty, kunst, elektronica, tassen, juwelen, trampolines, auto's, fietsen, workshops, escape rooms, yoga sessies, boeken... Kortom: alles wat het leven leuk maakt Wil je wel maar je weet niet hoe? Het creatieve team van LEVEN! fikst het voor je.  meer weten? gerda@levenmagazine.nl
 
Grand finale 6 april 2022
 
 

word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 april 2023 voor slechts €195
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 april12023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
25-01-2022 Tespelduyn zegt; We hebben een deal op hole 6
26-01-2022 nationale voorleesdagen
26-01-2022 UITGESTELD..... Hillegomse Ondernemersborrel
01-02-2022 Chinees nieuwjaar
03-02-2022 Zoom bijeenkomst :Wat kan jij als ondernemer aan CO2 reductie doen?
04-02-2022 wereld kankerdag
08-02-2022 Business club wedstrijd Haarlemmermeersche golfclub
09-02-2022 ontbijtbijeenkomst Huys Dever
14-02-2022 wij feliciteren Mark Rutte oh en het is Valentijnsdag dus niet met lege handen thuiskomen
22-02-2022 Business club Tespelduyn
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen