Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • Het kan nog net: Reserveer nu alvast het kerstmenu thuis van het Oude Dykhuys
 • De Drie gemalen Take Away gerechten dagelijks, va 12.00 u, in het restaurant
 • MeerBusiness Duin & Bollenstreek feliciteert Max Verstappen
 • Door MeerBusiness gekozen als lekkerste Sushi
 • Laatste week om je aan te melden voor de Jonge Ondernemers Prijs
 • Dineren en lunchen "op" Tespelduyn, altijd weer een belevenis
 • Ylva Poelman treedt toe tot Raad van Commissarissen Meerlanden
 • Het cadeau voor de feestdagen komt van Jaap de Groot
 • Nieuwsbrief K!EN OndernemersAdvies
 • acc.kantoor de Lange; Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid
 • Vijftig jaar liefde voor de progressieve rockmuziek , een monsterlijk mooi boek
 • GGD nodigt zorgmedewerkers uit
 • Vrijwel elke dag feest in restaurant de Drie Gemalen van de Haarlemmermeersche Golfclub,
 • Aladdin plant tulp in Keukenhof
 • "Verrassen is ons vak " zegt Patrick Vergeer van Kadoburo
 • Loop jij straks met unieke Corso sokken, wel zo chill
 • SAVE THE DATE 19 MAART 2022, gala voor de herstichting en KiKa in HUIS TER DUIN
 • Het juiste adres voor bus, taxi, minibus of touringcar, dat is Brouwer tours
 • word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 maart 2023 voor slechts 195,-- euro
 • Privacy, contact en disclaimer
Het kan nog net: Reserveer nu alvast het kerstmenu thuis van het Oude Dykhuys

Voor degenen die tijdens de kerstda­gen graag gezellig thuis in eigen sfeer feestelijk willen lunchen of dineren, of gewoon a.g.v. covid thuis moeten blijven, maar opzien tegen de inkoop en het vele keuken­werk, heeft de keukenbrigade van het Oude Dykhuys ook dit jaar een heerlijk kerstmenu samengesteld. Dit vier gangenmenu is geheel oven/magnetron gereed ver­pakt en vraagt een minimum aan bereidings­tijd. Het menu is als volgt voor u samengesteld:   

 
bekijk HIER het menu
De Drie gemalen Take Away gerechten dagelijks, va 12.00 u, in het restaurant

Ophalen of nuttigen in het restaurant van de Haarlemmemrmeersche Golfclub, nu nog lekkerder, nog meer service en superrrrr gezellig.
Wat denk je bijvoorbeeld van stamppot, Elke week wisselende stamppot € 9,50
Poke bowl Wakame – tonijn – edamame – sojasaus € 10,00
Eendenbout Hete bliksem – zuurkool – jus € 15,00
Kabeljauwfilet Puree van bloemkool – bimi – beurre blanc € 15,00
Steak tartaarBrood – salade € 14,50
Sushi flamed beefGember – soja – truffelmayonaise 8 stuks € 8,50
Indisch bordje
Ossenhaas sate- rendang- indische balletjes- nasi- satesaus € 11,50
meteen bestellen/reserveren  kan HIER

 
lees meer en bestel direct
MeerBusiness Duin & Bollenstreek feliciteert Max Verstappen

Geweldig, mooie zondagmiddag en MeerBusiness Duin & Bollenstreek feliciteert Max Verstappen met zijn kampioenschap. Wij zijn er volgend jaar weer bij op Zandvoort. Jij ook? Gewoon member blijven van MeerBusiness en wie weet ben jij ook van de partij. En Max, als je in de Bollenstreek bent vergeet dan niet je fles op te halen. Hij ligt klaar en is aangeboden door MeerBusiness en WellingtonWinery. En voor ieder ander heeft Marc natuurlijk ook een leuke aanbieding.

 

 
bekijk nog meer lekkers
Door MeerBusiness gekozen als lekkerste Sushi

De lekkerste Sushi bestel je dicht bij huis in Lisse bij Susshi Class. Voor kerst, Oud & Nieuw of gewoon omdat je er zin in hebt. Voor MeerBusiness Duin & Bollenstreek de lekkerste in de regio. En dat proef je dus snel bestellen!
Bekijk hier de mogelijkheden.

 
direct bestellen
Laatste week om je aan te melden voor de Jonge Ondernemers Prijs

Op woensdag 6 april 2022  wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de derde keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek  uitgereikt.   Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek . Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemingen hebben en zijn immers de toekomst! Dus ben je jong of al wat ouder, maar is je bedrijf flitsend en jong, doe dan mee en laat zien dat je lef hebt. 

Hoe werkt het?
Alle deelnemers ontvangen een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert drie tot vijf genomineerden voor de finale. De finalisten van 2020 dingen a.g.v. Corona uitstel mee naar een van de finaleplaatsenEen puntentelling bepaalt de score en zo de 3 tot 5 finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf van de genomineerden wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op woensdag 6 april 2022 wordt bekend gemaakt.Bedrijven of ondernemers die na 1 januari 2018 zijn gestart kunnen aan deze verkiezing deelnemen. Twijfel je? Gewoon even reageren!

 
lees meer
Dineren en lunchen "op" Tespelduyn, altijd weer een belevenis

Zodra je onze groene oprijlaan op komt rijden, laat je alles even achter je en is het grote genieten begonnen. Dat is iedere dag het doel van de crew van Tespelduyn. Door het landgoed zelf met de vele bomen, groene velden, waterpartijen en de mooie weidse omgeving (met in het voorjaar kleurrijke bloembollenvelden). In een natuurlijke omgeving met uitzicht op een mooi duinlandschap kun je heerlijk ontspannen en op ons terras genieten van de lekkerste lunch en diner gerechten die onze chef iedere dag weer op de borden van velen tovert. 

 
lees meer
Ylva Poelman treedt toe tot Raad van Commissarissen Meerlanden

Ylva Poelman is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van De Meerlanden Holding NV. Ze is benoemd op 10 december 2021 voor een periode van vier jaar.Doorslaggevend bij de keuze voor Poelman is geweest dat zij naast een ruime ervaring met digitalisering en ICT ook een ruime ervaring heeft op duurzaamheidsgebied en daarmee op beide vlakken een goede aansluiting heeft bij de ambities van Meerlanden. Ylva Poelman is innovatiedeskundige. Van 1995 tot 2001 had zij een succesvolle ICT onderneming. Sinds de verkoop van haar bedrijf is ze actief als zelfstandig adviseur op het terrein van innovatie.

 
lees meer
Het cadeau voor de feestdagen komt van Jaap de Groot

Voor je collega of relatie, je dierbare moeder, geliefde schoonmoeder, goede vriendin of iemand die het echt verdient.Geef ze een bloemenabonnement als het orginele cadeau voor de feestdagen. NU al vanaf 14,95 inclusief vaas en altijd direct opzegbaar. LET OP: als je vóór de feestdagen (31 december 2021) nog een abonnement afsluit wordt het de eerste keer GRATIS geleverd!  
Mail naar Bestellen@jaapdegroot.nl of bel direct naar 023-5846945 voor dit geweldige aanbod.

 
hoe werkt het?
Nieuwsbrief K!EN OndernemersAdvies

Net voor het einde van 2021 kijkt Dennis van der Voort terug op opnieuw een bijzonder jaar. Een woord van dank aan zijn bestaande en nieuwe klanten, voor het vertrouwen in en de waardering voor KIEN. Voor 2022 wensen zij iedereen een succesvol en ondernemend jaar. Zij kijken er in het bijzonder naar uit, omdat ze in april hun 15-jarig bestaan vieren.
In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:
OndernemersAdvies:Noodopvolging, relevant voor ieder bedrijf
OndernemersAdvies:UBO-register, inschrijven voor 27 maart 2022
Familiebedrijven: K!EN gecertificeerd familiebedrijfsadviseur
Familiebedrijven: K!EN op TV
Mooie feestdagen en veel leesplezier! Directie van K!EN OndernemersAdvies

 
lees de volledige nieuwsbrief
acc.kantoor de Lange; Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid

Het kabinet ondersteunt de economie onder andere met de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW).Voor de periode van 1 november 2021 tot en met 31 december 2021 zal alweer de 5e NOW-regeling (NOW 5) kunnen worden aangevraagd. Dit keer is er maar één tranche. We informeren u hierna over deze 7e tranche van de NOW-regeling.

Omzetdaling.
De omzetdaling wordt bepaald door 1/6 van de omzet van 2019 (referentie-omzet) te vergelijken met de omzet in de maanden november en december 2 21 (omzetperiode).In tegenstelling tot eerdere tranches kunt u dus niet langer kiezen over welke maanden u het omzetverlies wilt berekenen.Het minimale omzetverlies om aanspraak te kunnen maken op de NOW is steeds 20%.Voor alle NOW-regelingen geldt dat overige subsidies die u in het kader van de coronacrisis ontvangt, als omzet meetellen. De TVL (vanaf NOW 3) maar ook de NOW zelf worden echter niet gezien als omzet.Als uw bedrijf bestaat uit een aantal bedrijfsonderdelen (rechtspersonen) die samen een concern of groep vormen, moet u bij de aanvraag voor een afzonderlijke rechtspersoon de omzetdaling van het hele concern aanhouden. Slechts onder strikte voorwaarden kan de omzetdaling worden bepaald op de omzetdaling van een afzonderlijke rechtspersoon binnen het concern. 

 
lees meer
Vijftig jaar liefde voor de progressieve rockmuziek , een monsterlijk mooi boek

Het mooiste plaatjeVijftig jaar liefde voor de progressieve rockmuziek hebben geleid tot een monsterlijk mooi boek: ‘Het Mooiste Plaatje’. Betoverende muziekstukken, aan de ene kant ‘rock-solid’, aan de andere kant ijl en fluïde, verpakt in vaak ongrijpbare – maar perfect bij de muziek passende – afbeeldingen, vormen samen de ‘mooiste plaatjes’. Henk Tuyn heeft dat altijd fascinerend gevonden en die fascinatie is vastgelegd in dit boek. Zijn fascinatie voor prog(ressieve)rock is begonnen in zijn jeugd en sindsdien nooit meer weggegaan.

 

 
lees meer
GGD nodigt zorgmedewerkers uit
Op vrijdag en zaterdag hebben 6580 mensen een booster op vrije inloop ontvangen.Afgelopen weekend werd de boosterprik op vrije inloop ook weer beëindigd vanwege verkeersveiligheid. Het halen van een booster op vrije inloop is niet meer mogelijk.  Om zoveel mogelijk beschikbare tijdvakken op de vaccinatielocaties te vullen, heeft GGD GHOR Nederland vandaag vervroegd zo’n 37.000 zorgmedewerkers opgeroepen voor een boostervaccinatie. 
Zorgmedewerkers die een sms-bericht hebben ontvangen kunnen online een afspraak maken. Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar locatie te komen. De zorgmedewerkers die zijn uitgenodigd zijn eerder ook door een GGD gevaccineerd, dus stonden al in het systeem. Ook voldoen zij aan de huidige criteria voor een booster: zij zijn 60 jaar of ouder en hebben hun laatste reguliere vaccinatie langer dan 6 maanden geleden gekregen 
 
lees meer
Vrijwel elke dag feest in restaurant de Drie Gemalen van de Haarlemmermeersche Golfclub,

Genieten in restaurant de Drie Gemalen van Kaasfondue of kom smullen van een vand e andere heerlijke menu's!. Voor de culinaire liefhebber een heerlijke kaasfondue en je hoeft niet eens eerst te komen golfen. Want iedereen is welkom. Kom gerust langs in een van de lekkerste restaurants in de regio.Kaasfondue € 12,50 per persoon. Reserveer nu voor 17, 18 of 19 december De keuken is geopend vanaf 12.00 uur Reserveren dennis@haarlemmermeerschegolfclub.nl 023-5589004 

 
bekijk het in de agenda
Aladdin plant tulp in Keukenhof

Het einde van het planten van de 7 miljoen bloembollen in Keukenhof is in zicht! Keukenhof kijkt uit om in de lente van 2022 weer bezoekers te ontvangen in het bloemenpark, zodat mensen de kleurenpracht met eigen ogen kunnen bewonderen.Ook dit jaar worden er weer speciale bloembollen geplant. Vorige week was het tijd voor de ’Aladdin tulp’. Jonathan Vroege, hoofdrolspeler van de musical Aladdin, kwam voor deze gelegenheid speciaal naar Keukenhof om deze tulpen te planten. “Wat te gek dat er een Aladdin tulp is en dat ik deze mag planten in Keukenhof. Eerlijk gezegd wist ik niet van het bestaan van de Aladdin tulp af. Maar toen ik het had opgezocht vond ik het ook echt een sprookjesachtige bloem: elegant en kleurrijk. De tulp past daardoor ook helemaal bij de kleurrijke musical Aladdin. Ik kom de tulp zeker in het voorjaar van 2022 bewonderen!”, aldus hoofdrolspeler Jonathan Vroege. Bekijk hier het interview met "Aladdin" 

 
lees meer
"Verrassen is ons vak " zegt Patrick Vergeer van Kadoburo

Kadoburo denkt inside the box. Niet alleen in de decembermaand, maar het hele jaar door. Sinds 2008 helpen zij hun enthousiaste klanten om hun relaties of medewerkers in het zonnetje te zetten. Met een uniek cadeau of attent aandenken. Maar verrassen gaat verder dan iets leuks bedenken. Achter elke glimlach die zij tevoorschijn toveren, gaat hard werk schuil. Want zij willen ook de opdrachtgevers verbluffen. Met producten die iets met je doen, processen die niet strakker kunnen en prijzen waar je vrolijk van wordt. Dus of het nu een machtig mooi kerstpakket of blinkend relatiegeschenk is, Bij Kadoburo verras je altijd met een glimlach.

 
lees meer
Loop jij straks met unieke Corso sokken, wel zo chill

Steun het Bloemencorso en koop deze unieke Corso sok voor slechts € 9,99 per paar.

 • De winst gaat naar het Bloemencorso Bollenstreek inpakken en verzenden door medewerkers dagbestedingeen
 • leuk en vrolijk relatiegeschenk voor uw klanten
 • super voor in het kerstpakket van uw medewerkers (*)gratis
 • ingepakt als Sinterklaas, Kerst of ander cadeau
 • natuurlijk mag u ze ook verkopen in uw winkel, of waar dan ook (**)
 • basiskleur zwart, dessin met tulp of hyacint, maten 36-40 &41-46
 • label van duurzaam karton met Bloemencorso Bollenstreek Branding
 • duurzame productie
 • de beste kwaliteit van alle grote merken sokken
 • nu leverbaar
 • voor vragen cs@thesockcommunity.com of app naar 06-1867 7227

(*) prijzen grote aantallen op aanvraag (**) inkoopprijs op aanvraag 

 

 
SAVE THE DATE 19 MAART 2022, gala voor de herstichting en KiKa in HUIS TER DUIN

Op 19 maart 2022 organiseren de Lions Noordwijk samen met de Hersenstichting en KiKa een grandioze avond vol allure in Huis ter Duin in Noordwijk, waarvan de netto opbrengst geheel ten goede zal komen aan “Kinderen met Hersen-aandoeningen / tumor”.Naast een exclusief 4-gangen diner met wijnarrangement en vermaard entertainment en een afterparty wordt u de mogelijkheid aangeboden om op verschillende manieren de Hersenstichting en KiKa te ondersteunen. Een avond om aanwezig te zijn, een avond om te delen met uw relaties en een avond om niet licht te vergeten. 


 

 
lees meer
Het juiste adres voor bus, taxi, minibus of touringcar, dat is Brouwer tours

Laat u rijden door Taxi, Bus, minibus of touringcar ; Brouwer's tours
Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed. 
Of gewoon in de decembermaand veilig naar huis. Dat kan natuurlijk ook!

 
direct de rit naar Brouwer Tours maken

word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 maart 2023 voor slechts 195,-- euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 maart12023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
13-12-2021 De Drie gemalen Take Away gerechten dagelijks, va 12.00 u, in het restaurant
16-12-2021 Kerstontbijt Fioretti afgelast ivm corona
17-12-2021 Genieten van Kaasfondue in de Drie Gemalen, kom smullen!
17-12-2021 Christmas Carol lunch in het restaurant van de golfbaan in Vijfhuizen
28-12-2021 Voor de liefhebbers van Bubbles & Bites
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen