Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • Decembermaand verzendmaand, maak het u zelf makkelijk met BOEKUWZENDING
 • De Muze haakt creatief in op de Lockdown
 • Wethouder van der Zwet plant eerste bloembollen voor kleurrijke entree
 • UIT ETEN IN HET OUDE DYKHUYS, het kan gewoon iets anders
 • wat verandert er per 1 januari (nieuws van de KvK)
 • GGD Hollands Midden breidt testcapaciteit uit en stopt met boosterprik zonder afspraak
 • Geluksdoosjes Fioretti college
 • Het cadeau voor de feestdagen komt van Jaap de Groot
 • "Verrassen is ons vak " zegt Patrick Vergeer van Kadoburo
 • Loop jij straks met unieke Corso sokken, wel zo chill
 • Laatste maand om aan te melden voor de Jonge Ondernemers Prijs
 • Hoi Barry, (een bericht aan Barry wellicht ook interessant voor jou)?
 • Het juiste adres voor bus, taxi, minibus of touringcar, dat is Brouwer tours
 • word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 januari 2023 voor slechts 195,-- euro
 • Privacy, contact en disclaimer
Decembermaand verzendmaand, maak het u zelf makkelijk met BOEKUWZENDING

Of het nu gaat om een kerstpakket voor je afwezige medewerker; een pakket voor een relatie of gewoon een businesspakket .
MeerBusiness Duin & Bollenstreek weet waar u moet zijn voor de beste zending.
Pakketten verzenden wereldwijd of binnen Nederland?
Dit regelt  BOEKUWZENDING graag voor u/jou. Zelf kies je de best passende optie op basis van jouw persoonlijke wensen qua tijd en snelheid.

BOEKUWZENDING zoekt daar de beste vervoerder bij. Verzend je dagelijks, maandelijks of jaarlijks pakketten? Het kan allemaal.Bereken binnen 10 seconden jouw tarief voor het verzenden van pakketten en maak snel gratis gebruik van de online verzendtool!
BOEK UW ZENDING PAKKET/VERZENDEN of PALLET VERZENDEN
 verstuurt alles van ENVELOP TOT OLIFANT
Heb jij iets heel anders te verzenden dan een pallet of een pakket maar je weet niet hoe? Het Boekuwzending team kan niet wachten om dit voor jou te regelen!
Geef HIER in onderstaande stappen aan wat je wilt verzenden en ontvang vrijblijvend een offerte.
En MeerBusiness weet zeker dat het goed komt ! 
BOEK UW ZENDING


 
via deze klik begint uw verzenden al
De Muze haakt creatief in op de Lockdown

Er komt iets speciaals aan! Om de komende avondlockdownperiode door te komen, heeft de Muze  iets leuks bedacht om toch kleine lichtpuntjes aan jullie te bieden.
Zij tellen vanaf 1 december met elkaar de dagen af naar kerstmis.Elke dag geven zij bijzondere prijzen weg! Hoe maak je kans?
1. Schrijf je in voor de adventskalender door  het vinkje bij Adventskalender 2021 aan te zetten. Of stuur een email naar De Muze met onderwerp Adventskalender en uw naw en e-mail gegevens via balie@demuzenoordwijk.nl 

 
lees meer
Wethouder van der Zwet plant eerste bloembollen voor kleurrijke entree

Keukenhof plant duizenden bloembollen op vijf rotondes langs de Westelijke Randweg (N208). De entree van Lisse staat daardoor in het voorjaar prachtig in bloei. Kees van der Zwet, wethouder in Lisse, en Bart Siemerink, directeur van Keukenhof, hebben afgelopen dinsdag de eerste bloembollen geplant op de rotonde bij De Engel. Het onderhouden van de rotondes is een van de acties uit het convenant dat is gesloten tussen Keukenhof en gemeente Lisse.“We zijn blij met de samenwerking met Keukenhof. De rotondes zijn mooie visitekaartjes voor ons dorp. Deze rotonde is voor mij extra speciaal aangezien ik in De Engel geboren ben”, zegt wethouder Kees van der Zwet. “Keukenhof is een belangrijke toeristische en economische motor in Lisse.

 
lees meer
UIT ETEN IN HET OUDE DYKHUYS, het kan gewoon iets anders

Door de huidige restricties veranderen de openingstijden van het restaurant. Van dinsdag t/m zondag kunt u lunchen tussen 12.00 uur en 17.00 uur.U kunt kiezen van de a la cartekaart of voor één van de smakelijke menu’s. Zij kijken uit naar uw komst en maken samen met u van lunchen het nieuwe dineren!

 

DECEMBER MENU

ROGVLEUGEL GEROOSTERD,Hollandse garnalen, rood en witlof, appel en romige dressing met limoen
OF HERFSTSALADE, fazant, eendenlever, bundelzwam en aardappelchips 

 
bekijk het heerlijke menu hier
wat verandert er per 1 januari (nieuws van de KvK)
er gaat het nodige veranderen in 2022. Wees op tijd en bij de tijd, lees hier de digitale nieuwsbrief van de KvK  met de onderwerpen
• Wetswijzigingen voor mkb'ers per 1 januari 2022  
• Dit verandert er voor zzp'ers  
• Dit verandert er voor starters  
• NOW-regeling wordt opnieuw geopend met NOW5  
• Hoe een VPN je bedrijf beschermt  
• Overeenkomst: zelf maken of uitbesteden?  
• Eisen aan verpakkingen 
 
naar de nieuwsbrief van KvK
GGD Hollands Midden breidt testcapaciteit uit en stopt met boosterprik zonder afspraak

Om te voldoen aan de grote vraag naar coronatesten schaalt de GGD Hollands Midden verder op. Daarom opent de GGD op 6 december een nieuwe testlocatie in Nieuwveen. De locatie is te vinden aan de Candelastraat 7c (tegenover de milieustraat). Let op, je hebt een afspraak nodig om getest te worden. Afgelopen maandag 28 november is ook de nieuwe testlocatie in Bergambacht in gebruik genomen.Voor het einde van het jaar komt er nog een nieuwe locatie in de gemeente Zuidplas. Met het openen van deze nieuwe testlocaties kan de GGD Hollands Midden 6500 testen per dag afnemen. Voor alle GGD-testlocaties heb je een afspraak nodig. Zonder afspraak word je niet getest. 

GGD Hollands Midden stopt met booster op vrije inloop   Vanwege de grote verkeersdrukte die vandaag is ontstaan, heeft de GGD Hollands Midden besloten per direct te stoppen met de boosterprik op vrije inloop. Het besluit is genomen op advies van de Veiligheidsregio.

 
lees meer
Geluksdoosjes Fioretti college

In deze dagen kan iedereen wel een beetje geluk gebruiken. Daarom is het Fioretti College te Hillegom in samenwerking met Stichting Present Bollenstreek de actie “Geluksdoosjes” gestart.Door de leerlingen van het Fioretti College zijn kleine doosjes gevuld en mooi versierd voor de ouderen die van HOZO wijkzorg krijgen. Deze groep valt vaak buiten de leuke dingen die voor woonzorgcentra worden georganiseerd en juist daarom wilden de leerlingen voor hen iets bijzonders doen.De doosjes - die naderhand nog goed te gebruiken zijn ook - zijn gevuld met potgrond en bolletjes, kaarsjes, snoepjes of heerlijke bonbons en een handgeschreven briefje van de desbetreffende leerling. Mede mogelijk gemaakt door Royal de Ree Holland uit Lisserbroek en Mokka Supervlaai uit Sassenheim.  

 
lees meer
Het cadeau voor de feestdagen komt van Jaap de Groot

Voor je collega of relatie, je dierbare moeder, geliefde schoonmoeder, goede vriendin of iemand die het echt verdient.Geef ze een bloemenabonnement als het orginele cadeau voor de feestdagen. NU al vanaf 14,95 inclusief vaas en altijd direct opzegbaar. LET OP: als je vóór de feestdagen (31 december 2021) nog een abonnement afsluit wordt het de eerste keer GRATIS geleverd!  
Mail naar Bestellen@jaapdegroot.nl of bel direct naar 023-5846945 voor dit geweldige aanbod.

 
hoe werkt het?
"Verrassen is ons vak " zegt Patrick Vergeer van Kadoburo

Kadoburo denkt inside the box. Niet alleen in de decembermaand, maar het hele jaar door. Sinds 2008 helpen zij hun enthousiaste klanten om hun relaties of medewerkers in het zonnetje te zetten. Met een uniek cadeau of attent aandenken. Maar verrassen gaat verder dan iets leuks bedenken. Achter elke glimlach die zij tevoorschijn toveren, gaat hard werk schuil. Want zij willen ook de opdrachtgevers verbluffen. Met producten die iets met je doen, processen die niet strakker kunnen en prijzen waar je vrolijk van wordt. Dus of het nu een machtig mooi kerstpakket of blinkend relatiegeschenk is, Bij Kadoburo verras je altijd met een glimlach.

 
lees meer
Loop jij straks met unieke Corso sokken, wel zo chill

Steun het Bloemencorso en koop deze unieke Corso sok voor slechts € 9,99 per paar.

 • De winst gaat naar het Bloemencorso Bollenstreek inpakken en verzenden door medewerkers dagbestedingeen
 • leuk en vrolijk relatiegeschenk voor uw klanten
 • super voor in het kerstpakket van uw medewerkers (*)gratis
 • ingepakt als Sinterklaas, Kerst of ander cadeau
 • natuurlijk mag u ze ook verkopen in uw winkel, of waar dan ook (**)
 • basiskleur zwart, dessin met tulp of hyacint, maten 36-40 &41-46
 • label van duurzaam karton met Bloemencorso Bollenstreek Branding
 • duurzame productie
 • de beste kwaliteit van alle grote merken sokken
 • nu leverbaar
 • voor vragen cs@thesockcommunity.com of app naar 06-1867 7227

(*) prijzen grote aantallen op aanvraag (**) inkoopprijs op aanvraag 

 

 
Laatste maand om aan te melden voor de Jonge Ondernemers Prijs

Op woensdag 6 april 2022  wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de derde keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek  uitgereikt.   Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek . Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemingen hebben en zijn immers de toekomst! Dus ben je jong of al wat ouder, maar is je bedrijf flitsend en jong, doe dan mee en laat zien dat je lef hebt. 

Hoe werkt het?
Alle deelnemers ontvangen een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert drie tot vijf genomineerden voor de finale. De finalisten van 2020 dingen a.g.v. Corona uitstel mee naar een van de finaleplaatsenEen puntentelling bepaalt de score en zo de 3 tot 5 finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf van de genomineerden wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op woensdag 6 april 2022 wordt bekend gemaakt.Bedrijven of ondernemers die na 1 januari 2018 zijn gestart kunnen aan deze verkiezing deelnemen. Twijfel je? Gewoon even reageren!

 
lees meer
Hoi Barry, (een bericht aan Barry wellicht ook interessant voor jou)?

Ieder jaar organiseren wij voor onze afdeling een kerstborrel, helaas kunnen we die dit jaar wederom niet door laten gaan. Nu willen we eigenlijk last-minute toch nog iets anders regelen als bedankje voor onze medewerkers. Is het mogelijk om via jou op zo’n korte termijn nog iets te regelen wat al in de week voor kerst geleverd zou kunnen worden?  Dit is een van de e-mails met een noodoproep die afgelopen dagen de mailbox van Barry bereikte.
"Zeker nu Sinterklaas ons land verlaten heeft zijn alle pijlen gericht op de Kerst. En ja beste MeerBusiness nieuwsbrieflezer dat kan". Natuurlijk heeft Barry deze klant afgelopen vrijdag kunnen helpen aan 200 bedrukte geschenken die de maandag voor Kerst afgeleverd worden. Mocht ook jij nog met de handen in het haar zitten en wil je de werknemers en relaties nog bedanken dan helpt hij je graag. Geschenken met bedrukking van een logo of een traditioneel kerstpakket? Voor bedrijven met een klein of groot budget. Huis aan huis afgeleverd of alles op een locatie? Alles is nog bespreekbaar, maar na deze week wordt het moeilijker! Of wellicht een heerlijke zalm misschien??

 
snel kijken op de site
Het juiste adres voor bus, taxi, minibus of touringcar, dat is Brouwer tours

Laat u rijden door Taxi, Bus, minibus of touringcar ; Brouwer's tours
Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed. 
Of gewoon in de decembermaand veilig naar huis. Dat kan natuurlijk ook!

 
direct de rit naar Brouwer Tours maken

word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 januari 2023 voor slechts 195,-- euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 januari 12023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
16-12-2021 Kerstontbijt Fioretti afgelast ivm corona
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen