Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • Waardevolle tips van CROP Accountants & Adviseurs
 • accountanskantoor de Lange met eindejaartips
 • Hans van Schie met de top 10 eindejaarstips van Maarschalk|Ligthart en nog veel meer
 • IJsvrij en € 230 verdienen bij 11Cideas
 • Wat voor printer kan ik zakelijk gebruiken?
 • Het cadeau voor de feestdagen komt van Jaap de Groot
 • wees op tijd: Reserveer nu alvast het kerstmenu thuis van het Oude Dykhuys
 • "Verrassen is ons vak " zegt Patrick Vergeer van Kadoburo
 • Goede kerstband nodig? MeerBusiness weet raad
 • 11 december kerstmarkt bij brouwerij Klein Duimpje AFGELAST
 • Wil je een bijzonder kerstgeschenk geven dit jaar?
 • Loop jij straks met unieke Corso sokken, wel zo chill
 • save the date donderdag 20 januari Zoomen over CO2 met Green Tix
 • SAVE THE DATE 19 MAART 2022, GALA VOOR DE HERSENSTICHTING EN KIKA IN HUIS TER DUIN
 • KvK geeft tips
 • word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 februari 2023 voor slechts 195,-- euro
 • Privacy, contact en disclaimer
Waardevolle tips van CROP Accountants & Adviseurs

3:4:3 een voetbalopstelling? En missen we dan nog de spits of de keeper?
Jazeker, het kan een deel van een voetbalopstelling zijn, maar in dit geval maar liefst 12 belangrijke tips van CROP Accountants en Adviseurs
3 keer eindejaarstips rondom loonheffingen  
4 keer eindejaarstips over de vennootschapsbelasting  
3 keer eindejaarstips rondom estate planning 

Eindejaarstips 2021  Wat kun je als onderneming dit jaar nog regelen op fiscaal gebied, waar moet je je als werkgever op voorbereiden voor het nieuwe jaar en kun je nog een schenking doen aan (klein)kinderen? De specialisten in loonheffingen, vennootschapsbelasting en estate planning verzamelden de belangrijkste eindejaarstips voor ondernemingen.

 
lees meer over de tips van CROP
accountanskantoor de Lange met eindejaartips

Actiepunten eind 2021.
In de brochure “Actiepunten eind 2021” informeert accountantskantoor de Lange uit Sassenheim u over de regelingen die in 2021 eindigen of juist in 2022 starten. Moet u nog actie ondernemen in 2021 of is het beter daarmee te wachten tot 2022? Op de laatste pagina van de brochure vindt u een checklist met actiepunten die u kunt afvinken. Hiermee kunt u anticiperen op de nieuwe regels en het einde van bestaande regels. Zo kunt u risico’s vermijden of voordeel behalen. 

 
lees meer over de tips van Accountantskantoor de Lange
Hans van Schie met de top 10 eindejaarstips van Maarschalk|Ligthart en nog veel meer

Top 10 eindejaarstips uit de special van Maarschlk|Ligthart.                                        Om u alvast een indruk te geven hebben zij uit al die tips onze top tien gemaakt:
1. Plan uw (des)investeringen i.v.m. drempel en tarieven investeringsaftrek;
2. Vraag tijdig WBSO 2022 aan;
3. Voorkom verdamping verliezen uit 2012;
4. Keer in 2021 dividend uit, maar betaal het pas uit in 2022;
5. Breng vorderingen en belastingschulden in bv in;
6. Vraag btw oninbare debiteur terug;
7. Stel winst bv uit tot 2022;
8. Wees gul met kerstpakket en andere vergoedingen in de vrije ruimte;
9. Koop nog in 2021 nieuwe elektrische of waterstof auto van de zaak;
10. Verlaag spaargeld vóór 1 januari 2022 door een spaar BV.  
Download alle informatie en bekijk of Hans van Schie u verder kan helpen.

 

 
naar de special van Maarschalk|Ligthart
IJsvrij en € 230 verdienen bij 11Cideas

Gisterenochtend ging Barry van Eeden even eerder dan normaal de deur uit. De jongste alvast in de auto gezet en toen lekker krabben! De eerste officiële vorst is een feit. Persoonlijk vond hij het wel wat hebben als je om je heen het geluid van de ijskrabbers op de autoruiten hoort glijden. Hij moest wel weer even goed zoeken waar hij zijn krabber in de auto verstopt had. Hij heeft zo'n 3 in 1 ijskrabber met parkeerschijf. Krab nooit de ruiten met bijvoorbeeld een cd hoesje of een ander voorwerp, ook heet water er opgooien is niet een strak plan. Wist je dat je verplicht bent om voldoende zicht naar voren en opzij te hebben. En wanneer de auto niet goed ijsvrij is je een boete van maximaal € 230,- riskeert. Hier vind je zijn gouden tip van maar een paar dubbeltjes!

Kerstpakketten kan natuurlijk ook; klik HIER

 
bedenk nog meer voordeel
Wat voor printer kan ik zakelijk gebruiken?

Een printer kan voor veel problemen zorgen als deze niet optimaal werkt. Op de een of andere manier zie je vaak dat een printer op de belangrijkste momenten ermee ophoudt. Dit kan natuurlijk erg frustrerend zijn en dit wil je eigenlijk zoveel mogelijk voorkomen. Zeker als het gaat om de printer van jouw bedrijf. De printer is immers een essentieel onderdeel van het bedrijf en als deze kuren heeft dan kan dit extreem nadelig uitpakken. Het is erg zonde als je last minute iets moet uitprinten voor een meeting met een grote klant en dit gaat niet, omdat de printer weer eens niet wilt werken. Door kleine problemen als een niet werkende printer kunnen grotere problemen ontstaan. Voor een bedrijf is dat natuurlijk allesbehalve wat je wilt. Wees daarom goed voorbereidt en koop een printer voor jouw bedrijf die echt van hoge kwaliteit is. Voorkom problemen en wees voorbereid. Ga op onderzoek uit om erachter te komen welke printer nou het beste past binnen jouw bedrijf.

 

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van een printer?
Als je voor jouw bedrijf een zakelijke printer wilt aanschaffen dan kan dit nog best een lastige keuze zijn. Het is belangrijk dat je gaat kijken en zoeken naar een printer die lang mee kan gaan en eentje die makkelijk geüpdatet kan worden. Als je een dure printer koopt is het ook verstandig om vooraf vast te onderzoeken welke soorten inkt er allemaal in kan. Veel mensen denken dat de inktcartridges van hetzelfde merk moeten zijn als de printer, maar dit is zeker niet altijd het geval. Ga dus op zoek naar welke inkt er allemaal in de printer kan en misschien kun je hier nog wel veel geld mee besparen. Misschien zijn de Canon cartridges bijvoorbeeld wel veel goedkoper dan de inktpatronen van het merk waarvan jij de printer hebt. Neem zeker een kijkje en wie weet heb jij binnenkort niet alleen een super goede printer, maar bespaar je ook nog eens heel veel geld door goedkope inktcartridges te kopen.

Welke printer heeft jouw bedrijf nodig?
Om erachter te komen welke printer nu echt geschikt is voor jouw bedrijf, is het aan te raden om te praten met een expert. Je kunt zeker een lijstje maken met eisen die je hebt voor de nieuwe printer, maar vaak kan iemand met veel verstand jou goed verder helpen. Zo weet je zeker dat je een printer koopt die voldoet aan jouw wensen en op deze manier is de kans het grootst dat jij slaagt in het vinden van de perfecte zakelijke printer. 

 
naar de site
Het cadeau voor de feestdagen komt van Jaap de Groot

Voor je collega of relatie, je dierbare moeder, geliefde schoonmoeder, goede vriendin of iemand die het echt verdient.Geef ze een bloemenabonnement als het orginele cadeau voor de feestdagen. NU al vanaf 14,95 inclusief vaas en altijd direct opzegbaar. LET OP: als je vóór de feestdagen (31 december 2021) nog een abonnement afsluit wordt het de eerste keer GRATIS geleverd!  
Mail naar Bestellen@jaapdegroot.nl of bel direct naar 023-5846945 voor dit geweldige aanbod.

 
hoe werkt het?
wees op tijd: Reserveer nu alvast het kerstmenu thuis van het Oude Dykhuys

Voor degenen die tijdens de kerstda­gen graag gezellig thuis in eigen sfeer feestelijk willen lunchen of dineren, maar opzien tegen de inkoop en het vele keuken­werk, heeft de keukenbrigade van het Oude Dykhuys ook dit jaar een heerlijk kerstmenu samengesteld. Dit vier gangenmenu is geheel oven/magnetron gereed ver­pakt en vraagt een minimum aan bereidings­tijd. Het menu is als volgt voor u samengesteld:   

 
bekijk HIER het menu
"Verrassen is ons vak " zegt Patrick Vergeer van Kadoburo

Kadoburo denkt inside the box. Niet alleen in de decembermaand, maar het hele jaar door. Sinds 2008 helpen zij hun enthousiaste klanten om hun relaties of medewerkers in het zonnetje te zetten. Met een uniek cadeau of attent aandenken. Maar verrassen gaat verder dan iets leuks bedenken. Achter elke glimlach die zij tevoorschijn toveren, gaat hard werk schuil. Want zij willen ook de opdrachtgevers verbluffen. Met producten die iets met je doen, processen die niet strakker kunnen en prijzen waar je vrolijk van wordt. Dus of het nu een machtig mooi kerstpakket of blinkend relatiegeschenk is, Bij Kadoburo verras je altijd met een glimlach.

 
lees meer
Goede kerstband nodig? MeerBusiness weet raad

We zijn weer in de laatste maanden van het jaar; dat houdt dus in dat kerst er weer aan komt!  Zoekt u een goede kerstband, AC Brass, heeft er weer zin in en is er helemaal klaar voor!
Ben je nog op zoek naar kerst entertainment?
Mail naar manager@adestmusica.nl of bel: 06-16746817!  

 
meer weten?
11 december kerstmarkt bij brouwerij Klein Duimpje AFGELAST

Helaas ook deze kerstmarkt gaat niet door. Niet omat het kerstbier bijna uitverkocht is.Nee Covid is ook hier de dwarsligger. Maar toch het kerstbier is bijna uitverkocht. Echt waar elk jaar gaat de verkoop van het bier sneller. Maar ja, het is dan ook bier van brouwerij KLEIN DUIMPJE, dus logisch dat het snel weg is. En er zijn nog tientallen andere heerlijke bieren te krijgen. Altijd lekker voor uw medewerkers, relaties of ehhh zelf..

 
lees meer
Wil je een bijzonder kerstgeschenk geven dit jaar?

Breng een bezoek aan het Kerst Festival 2021! Neem jouw medewerkers op 15, 16 of 17 december mee naar van der Valk Sassenheim. Deze wordt omgetoverd tot een gezellige kerstlocatie met een sfeervolle kerstmarkt en borrel area. Ook zijn er mogelijkheden voor diner. Als kerstgeschenk ontvangt iedereen een shopper en een zak kerstduiten waarmee er op de kerstmarkt naar hartenlust kan worden geshopt. Succes gegarandeerd. Sluit met elkaar het jaar op spectaculaire wijze af! Liever geen borrel maar wel dit originele kerstgeschenk? Het kerstfestival gaat na het succes van vorig jaar ook weer ‘on tour’. 

Met de kerstduiten als geschenk kan er worden geshopt bij de leukste lokale winkels uit de hele Duin & Bollenstreek. En de kerstman komt persoonlijk langs om de kerstgeschenken af te geven, een ludiek moment. 

 
Alvast een kijkje neem? Dan kan HIER
Loop jij straks met unieke Corso sokken, wel zo chill

Steun het Bloemencorso en koop deze unieke Corso sok voor slechts € 9,99 per paar.

 • De winst gaat naar het Bloemencorso Bollenstreek inpakken en verzenden door medewerkers dagbestedingeen
 • leuk en vrolijk relatiegeschenk voor uw klanten
 • super voor in het kerstpakket van uw medewerkers (*)gratis
 • ingepakt als Sinterklaas, Kerst of ander cadeau
 • natuurlijk mag u ze ook verkopen in uw winkel, of waar dan ook (**)
 • basiskleur zwart, dessin met tulp of hyacint, maten 36-40 &41-46
 • label van duurzaam karton met Bloemencorso Bollenstreek Branding
 • duurzame productie
 • de beste kwaliteit van alle grote merken sokken
 • nu leverbaar
 • voor vragen cs@thesockcommunity.com of app naar 06-1867 7227

(*) prijzen grote aantallen op aanvraag (**) inkoopprijs op aanvraag 

 

 
save the date donderdag 20 januari Zoomen over CO2 met Green Tix

Meer informatie volgt nog, maar wij gaan 20 januari zoomen met als thema; 
"Weet jij al wat jouw footprint is?" Wat voor impact heb jij op de natuur? Wat wil je aan de wereld nalaten? Met GreenTix kun je op een eenvoudige en leuke manier je invloed op het klimaat verkleinen.   

 
lees meer
SAVE THE DATE 19 MAART 2022, GALA VOOR DE HERSENSTICHTING EN KIKA IN HUIS TER DUIN

Op 19 maart 2022 organiseren de Lions Noordwijk samen met de Hersenstichting en KiKa een grandioze avond vol allure in Huis ter Duin in Noordwijk, waarvan de netto opbrengst geheel ten goede zal komen aan “Kinderen met Hersen-aandoeningen / tumor”.Naast een exclusief 4-gangen diner met wijnarrangement en vermaard entertainment en een afterparty wordt u de mogelijkheid aangeboden om op verschillende manieren de Hersenstichting en KiKa te ondersteunen. Een avond om aanwezig te zijn, een avond om te delen met uw relaties en een avond om niet licht te vergeten. 


 

 
lees meer
KvK geeft tips

De KvK geeft ook deze maand weer waardevolle tips.

• E-commerce en de feestdagen: volop kansen en valkuilen  
• Tsunami aan digitale inbraken op komst  
• Videoserie: Nieuw in het Oude Normaal  
• In 2 stappen naar meer inclusie op de werkvloer  
• Hier zit geld voor jou  

 

E-commerce en de feestdagen: volop kansen en valkuilen.
Traditiegetrouw zien ondernemers met webwinkels in december een piek in hun verkopen.
KvK geeft 7 tips om je e-commerce tijdens de feestdagen in goede banen te leiden.
1. Zorg dat je basis op orde is
2. Werk samen met relevante platformen
3. Verkoop een beleving
4. Investeer in social advertising
5. Ben open over levertijden
6. Beloon klanten
7. Stem af met leveranciers en vervoerders.
Meer over de tips op de interessante site van de KvK


 
naar de digitale nieuwsbrief van de KvK

word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 februari 2023 voor slechts 195,-- euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 februari 2023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
11-12-2021 Kerstmarkt bij Klein Duimpje
15-12-2021 Wil je een bijzonder kerstgeschenk geven dit jaar?
16-12-2021 Kerstontbijt Fioretti afgelast ivm corona
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen