Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • 22/9/2021 Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota. laatste kans om aan te melden
 • 1 maand gratis en vrijblijvend fit20 ervaren voor alle MeerBusiness Leden
 • Ondernemers worden gastheer van Nationaal Park Hollandse Duinen
 • 29 september 2021 MeerBusiness & Hillegomse Ondernemersborrel
 • UITNODIGING Avond Van De Duurzaamheid 21 oktober - Teylingen College Leeuwenhorst
 • Barry vertelt: Zo af en toe loop ik tegen artikelen aan waarmee we een leuke actie kunnen doen!"
 • update GGD Midden Holland Corona
 • PLUS Tolenaar nu ook online wijnshop
 • Oude Dykhuys Lisserbroek ontvangt Culinary Team The Netherlands
 • Feestelijk welkom bij BOOM!
 • Rabobankkantoor aan de Wilhelminalaan in Hillegom sluit deuren
 • Provincies Noord- en Zuid-Holland bundelen krachten met ondernemersinitiatief Circulair West
 • Noordwijk op TV en Radio Zaterdag 18 september start de landelijke campagne
 • Met Have FUN beleef je de allermooiste dahliatuinen van de Bollenstreek
 • Wereld Wijnen najaarsproeverij, zaterdag 9 oktober. Save the date!
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Privacy, contact en disclaimer
22/9/2021 Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota. laatste kans om aan te melden

Traditiegetrouw wordt op woensdagmorgen ná Prinsjesdag het Miljoenennota-ontbijt georganiseerd in ’t Huys Dever in Lisse. Het kasteel  opent om 07.30 uur haar deur en dan staat er een geurende kop koffie/thee en heerlijk ontbijtje voor u klaar.
De presentatie start om 08.00 uur Na een welkomstwoord van partner Hans van Schie zal Marco Krijger, fiscalist van Maarschalk | Ligthart Accountants en Belastingadviseurs, u meenemen in het Belastingplan 2022. Zoals de laatste jaren min of meer gebruikelijk, zijn al enkele plannen uitgelekt. Voor het MKB is vooral relevant hoe er de komende jaren met de gevolgen van Covid 19 zal worden omgegaan en of de beloofde verlichting ook daadwerkelijk zal plaatsvinden.

Uiteraard zal er ook aandacht besteed worden aan alle fiscaliteiten omtrent de coronacrisis. Na afloop is er tot ongeveer 10.00 uur tijd om na te praten onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden van MeerBusiness. Duin & Bollenstreek en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol .Mede in verband met de RIVM-richtlijnen is AANMELDEN wel noodzakelijk! en maximaal 45 deelnemers. 

 
 
direct aanmelden
1 maand gratis en vrijblijvend fit20 ervaren voor alle MeerBusiness Leden

fit20 is een unieke trainingsmethode om de zes belangrijkste spiergroepen 1x per week te trainen. Daarnaast kunnen wij garanderen dat je spierkracht na 6 tot 8 maanden 30 tot 40 procent is toegenomen. Deze gegevens zijn gebaseerd op de data van ruim 20.000 leden. Fit20 heeft ruim 130 studio’s in Nederland en is al in elf landen actief. Een efficiëntere manier van spiertraining voor iedereen boven de 30 jaar is er niet. Dus voor iedereen die fitter zijn dagelijkse bezigheden wil blijven doen, zijn sport bijv. tennis of golf makkelijker wil blijven uitoefen of die geen affiniteit met een sportschool heeft, kom Fit20 ervaren.  Denk vooral ook aan ouders, ooms, tantes, opa’s, oma’s, broers, zussen die je een fitter en mobieler leven gunt. De manier van trainen is zeer veilig, dus ook voor mensen met onderliggende ziektes of blessures is onze training zeer geschikt.  Als lid van MeerBusiness kan je 1 maand in  Hillegom, Heemstede of Bloemendaal fit20 ervaren. Meld wel even dat je MeerBusiness lid bent. Kijk voor meer info op fit20hillegom.nl en reserveer jouw proeftraining. Tot snel bij fit20! 

 
lees meer
Ondernemers worden gastheer van Nationaal Park Hollandse Duinen

Natuur en landschap spelen een steeds belangrijkere rol bij het kiezen van een vakantiebestemming. Ondernemers in Nationaal Park Hollandse Duinen kunnen daar de vruchten van plukken en een extra service bieden aan hun gasten waardoor het verblijf, het gebied én de ondernemer aantrekkelijker wordt. De cursus Gastheer van Nationaal Park Hollandse Duinen informeert recreatie-, horeca- en agrarische ondernemers over de bijzondere waarden van het gebied waarin zij ondernemen. De eerstvolgende groepen starten weer in oktober 2021.  Van Hoek van Holland tot Hillegom, tussen strand en binnenland, ligt Nationaal Park Hollandse Duinen 

 
lees meer
29 september 2021 MeerBusiness & Hillegomse Ondernemersborrel

Datum : 29-09-2021 17:30
De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel wordt deze keer de laatste woensdag van de maand georganiseerd door  MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. in samenwerking met  Initiatief Rijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom (binnenkort Ondernemend Hillegom).De Ondernemersborrel start vanaf 17:30 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het het dagmenu. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol dagmenu zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn 5 voor € 12.50 en € 2,50 per stuk. Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. 

 
lees meer
UITNODIGING Avond Van De Duurzaamheid 21 oktober - Teylingen College Leeuwenhorst

Aandacht voor duurzaam ondernemen hebt u allemaal. Voor de een is het makkelijk, voor de ander wat moeilijker. Als gemeenten willen wij u daar zo goed mogelijk mee helpen. Met de Duurzaamheidsprijs geven wij daar jaarlijks extra aandacht aan. In tien jaar Duurzaamheidsprijs verzamelden wij vele inspirerende cases van duurzaam ondernemen. De meeste daarvan leidden weer tot extra ideeën voor Mens, Milieu, Maatschappij en innovatie voor de Duin- & Bollenstreek. Die ideeën voor een duurzamere toekomst willen wij op 21 oktober met u bespreken.

 
lees meer
Barry vertelt: Zo af en toe loop ik tegen artikelen aan waarmee we een leuke actie kunnen doen!"

En dat heb ik nu voor je; niet alleen leuk om te geven maar zo mogelijk nog leuker én lekker om te mogen ontvangen:  MASTERCLASS BELGISCHE BIEREN XXL

Een mooie geschenk box waarin 10 Belgische bieren, een bijzonder fraai Bierboek vol prachtige foto’s en alle ins- en outs over dit vloeibare goud én een kookboekje Beer & Food Paring met recepten van de Belgische top chef Viki Geunes van *** restaurant Zilte te Antwerpen. In de geschenk box zitten de volgende Belgische bieren; 

 
lees meer
update GGD Midden Holland Corona
Vaccinatiegraad Hollands Midden: 81% één keer gevaccineerdVan alle 12-plussers in Hollands Midden heeft 81% een eerste prik gehad. Op dit moment is 70% van de 12-plussers volledig gevaccineerd. De GGD Hollands Midden is blij dat zoveel mensen gehoor hebben gegeven aan de oproep 'laat je vaccineren tegen corona'.   Het RIVM maakte afgelopen week de vaccinatiecijfers per gemeente bekend.
Eerst had de GGD Hollands Midden alleen toegang had tot de eigen vaccinatiecijfers. Nu zijn ook de cijfers van de huisartsen, ziekenhuizen en zorginstellingen bekend. Nu ook deze cijfers bekend zijn, ontstaat er een beter beeld van de vaccinatiegraad.   De totale vaccinatiegraad per gemeente staat vanaf nu ook op het dashboard www.eengezonderhollandsmidden.nl van de GGD.  
 
lees de volledige week update
PLUS Tolenaar nu ook online wijnshop

De mogelijkheden bij PLUS Tolenaar worden steeds uitgebreider. Bij PLUS Tolenaar Belegde broodjes van topkwaliteit en heerlijke kant en klare diners zijn al beschikbaar. Helemaal goed bij een avond doorwerken. Maar nu ook een heerlijke online wijnshop. Voor 11 uur besteld dezelfde dag verzonden. gratis bezorgd vanaf € 50,-- en bestellen kan al per fles.

 
lees meer
Oude Dykhuys Lisserbroek ontvangt Culinary Team The Netherlands

Op Internationaal gastronomisch niveau genieten in Het Oude DykhuysOp zondag 26 september a.s. zal het Culinary Team The Netherlands haar kookkunsten vertonen in Het Oude Dykhuys. Dit team bestaat uit een selectie van ervaren wedstrijd koks, waaronder eigenaar - chef-kok Alfred van Dijk. Zij weten op Nationaal en Internationaal niveau zeer hoog te presteren. In 2022 zal het Culinary Team deelnemen aan de Internationale Culinaire wedstijden in Luxemburg. In de voorbereiding op deze wedstrijd zal de eerste trainingssessie op zondag 26 september a.s. in het teken staan van de ’warme keuken 

 
lees meer en meld je direct aan
Feestelijk welkom bij BOOM!

Boom organiseert met zijn gespecialiseerde medewerkers jaarlijks verschillende soorten bedrijfs-evenementen. Deze bijeenkomsten hebben een feestelijk of zakelijk karakter, of een combinatie hiervan. BOOM! koppelt flexibiliteit, betrouwbaarheid, persoonlijkheid en creativiteit aan een uiterst professionele organisatie en behoort daarmee inmiddels al enkele jaren tot de top 20 evenementenbureaus in ons land.Het huren van verschillende attributen, van tent tot draadloze microfoon en van beamer tot rookmachine behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.
HET TEAMGEVOEL
Ook kunt u bij ons terecht voor bestaande, ontwikkelde concepten. Teambuilding met Lubberding of de honk- en softbalclinic van een Nederlandse Teamspeler. Of een In-Company Darts Tournament met bijvoorbeeld voormalig tweevoudig kampioen van Haarlemmermeer e.o. Patrick van Santen. Informeer naar de unieke mogelijkheden. Kijk eens rond op onze website www.boomexperience.com en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. 

 
lees meer
Rabobankkantoor aan de Wilhelminalaan in Hillegom sluit deuren

Zoals in het voorjaar al bekend gemaakt sluit het Rabobankkantoor aan de Wilhelminalaan in Hillegom dit jaar haar deuren. Inmiddels is bekend dat klanten tot en met vrijdag 29 oktober 2021 in Hillegom terecht kunnen. Vanaf maandag 1 november 2021 kunnen zij voor dagelijkse bankzaken en advies terecht in het kantoor aan de Kanaalstraat 62 in Lisse. Rabobank in de Bollenstreek  

 
lees meer
Provincies Noord- en Zuid-Holland bundelen krachten met ondernemersinitiatief Circulair West

De provincies Noord-Holland en Zuid-Holland verbinden zich de komende drie jaar als vriend aan stichting Circulair West. Circulair West is opgericht door een groep ondernemers met een gezamenlijk doel: het versnellen van de transitie naar een circulaire economie.

Door de nieuwe samenwerking kunnen de provincies en de aangesloten ondernemers kennis en expertise over circulair ondernemen delen, de netwerken aan elkaar verbinden en waar mogelijk samenwerken in concrete circulaire projecten. Leon van Ast, aanjager en kwartiermaker van de stichting Circulair West, is blij met de ontwikkeling: “De deelname van beide provinciën geeft ons nog meer motivatie om van bedrijven in West-Nederland circulaire koplopers te maken. 

 
lees meer
Noordwijk op TV en Radio Zaterdag 18 september start de landelijke campagne
Je verdient Noordwijk met een tv-commercial op de NPO-zenders van 18 t/m 26 september en een radiocommercial op Radio 538, QMusic en Sky Radio van 20 t/m 26 september. Met als doel het seizoen in de gemeente Noordwijk te verlengen en om de heilzame badplaats Noordwijk inhoud te geven. Binnenkort zijn ook de eerste arrangementen beschikbaar waarmee je in Noordwijk actief kunt werken aan bewegen en ontspannen. Je verdient Noordwijk loopt tot voorjaar 2022 via promotie online, 
 
lees meer
Met Have FUN beleef je de allermooiste dahliatuinen van de Bollenstreek

­ De mooiste bloemen! ­ Bewonder de betoverende dahlia's en andere zomerbloemen in de mooiste tuinen en velden van de Bollenstreek. Onderweg herten spotten in de prachtige duinen van Noordwijk, gezellig bijkletsen en met elkaar genieten. Het Dahliafestival vindt plaats van 10 augustus tot en met 17 oktober.  Welk voertuig kies jij? De elektrische FunScooter, E-TukTuk, Solex of de KickBike FunStep? ­ 

 
kies hier je voertuig uit
Wereld Wijnen najaarsproeverij, zaterdag 9 oktober. Save the date!

09-10-2021 We hebben er lang op gewacht en het zo gemist, maar onze proeverij kan en mag weer ! Wat kan je verwachten? In het pittoreske Witte Kerkje in Lisse staan wij klaar met meer dan 40 mooie wijnen, lekkere bijpassende hapjes van: Mevr. Kortekaas, verrassende sushi van Sushi Class, mooie broden van Ammerlaan, heerlijke pate van Van Dongen.  

 
lees meer

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 november 2022 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
22-09-2021 Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota
24-09-2021 doop van de Jeneverboom en de afsluiting van het waterseizoen 2021
29-09-2021 De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel
09-10-2021 Wereld Wijnen najaarsproeverij, zaterdag 9 oktober. Save the date!
20-10-2021 ontbijtbijeenkomst met mr. Annemieke Stoop
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen