Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
  • 1 september klonk het startschot van de Jonge OndernemersPrijs, schrijf je nu in
  • Hoe werkt de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek
  • de jury stelt zich voor
  • De Jonge OndernemersPrijs ambassadeurs stellen zich voor
  • Maar ook de MeerBusiness Students Award valt weer te winnen
  • Reserveer een tafel of plek tijdens de Grand Finale op 6 april 2022
  • Wie kent hem niet, de Vliegende fiets van het Fioretti college Hillegom
  • word nu lid van MeerBusiness
  • Privacy, contact en disclaimer
1 september klonk het startschot van de Jonge OndernemersPrijs, schrijf je nu in

Het startschot klonk op woensdag 1 september lekker vroeg in Huys Dever. De heerlijk warme croissants gesponsord door de 1e winnaar van de Jonge OndernemersPrijs  (JOP) PLUS Tolenaar uit Hillegom smaakten uitstekend net als de koffie en thee van Huys Dever. Hans van Schie voorzitter van de jury van de JOP presenteerde het tijdpad en de juryleden. Door  Corona is er in 2020 en 2021 geen winnaar geweest. De vijf finalisten van 2020 worden meegenomen in de boordeling en vanaf nu kunnen nieuwe deelnemers zich aanmelden. Presentatie gemist en toch een blik werpen op de presentatie. Klik HIER  

 
direct meer informatie bekijken
Hoe werkt de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek

Hoe werkt het?
Alle deelnemers die aangemeld zijn via de site DB.MeerBusiness.nl/JOP ontvangen een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert drie tot vijf genomineerden voor de finale. De finalisten van 2020 dingen a.g.v. Corona uitstel mee naar een van de finaleplaatsen. Een puntentelling bepaalt de score en zo de 3 tot 5 finalisten. In de tweede ronde presenteren  de finalisten zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf van de genomineerden. Daarna wordt door de jury de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op woensdag 6 april 2022  bekend gemaakt wordt. 

Altijd Prijs!

Twijfel je of je meedoet? Gewoon doen. Want iedere deelnemer wordt via de nieuwsbrief tenminste éénmaal in the picture gezet en ontvangt zo gratis reclame. Daarnaast is het meedoen gewoon erg leuk en leerzaam. Dus pak je kans en doe mee met de Jonge OndernemersPrijs waarbij leeftijd niet geldt, maar wel de startdatum van je bedrijf.

 
lees meer
de jury stelt zich voor
 
 
lees meer
De Jonge OndernemersPrijs ambassadeurs stellen zich voor

 
lees meer
Maar ook de MeerBusiness Students Award valt weer te winnen

In april  tijdens de Grand Finale van de Jonge OndernemersPrijs wordt niet alleen de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek uitgereikt. Ook de studenten van het Fioretticollege kunnen meedingen naar de MeerBusiness Students Award. Leerlingen van het Fioretti College Hillegom moeten voor hun studie een bedrijf starten. Dat betekent; taken verdelen, aandeelhouderskapitaal bijeenbrengen,  een bedrijf starten, een product kiezen en verkopen, btw afdragen, boekhouding verzorgen en aan het eind van het schooljaar het bedrijf weer liquideren. Ook dit jaar kan het best opererend team meedingen naar de MeerBusiness Students Award. In  maart 2022 is de raadszaal van de gemeente Hillegom het podium waarop de teams hun bedrijfs- en productkeuze moeten verdedigen voor een uit 5 juryleden bestaand gezelschap .De juryleden van de MeerBusiness Students Award: 
Jan van Rijn, wethouder gemeente Hillegom
Koos Burgmeijer, directeur EE care  
Paul de Vlieger, Journalist Haarlems Dagblad 
Dennis Kortekaas namens Fiorettti Hillegom en 
Carla Kruyt MeerBusiness voor Volvo Svala Hillegom

 
lees meer
Reserveer een tafel of plek tijdens de Grand Finale op 6 april 2022

Maximaal 120 plaatsen dus wees er snel bij! De uitreiking van de Awards vindt plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon. Kosten per tafel € 499.-- excl. Btw Kosten per persoon €  89.99 excl. Btw.

Elke tafel wordt voorzien van 8 stoelen waarvan 6 voor het bedrijf en 2 waaraan de finalisten van de MeerBusiness Students Award aanschuiven. Deze leerlingen dingen mee naar de prijs en mogen kennis maken met netwerken en bijbehorend etiquette. Voor de leerlingen best wel spannend en uit ervaring weten wij dat het bedrijf dit ontzettend op prijs stelt en direct supporter is van de deelnemende finalist. 

 
lees meer
Wie kent hem niet, de Vliegende fiets van het Fioretti college Hillegom

En op die fiets is nog een reclameplek vrij. Normaal kost deze plek € 350 per jaar en voor snelle beslissers is er nu de mogelijkheid om voor dezelfde prijs maar liefst twee jaar de plek te reserveren. Maar wil je slechts één jaar. Ook dat kan dan voor de eerste die zich meldt 43% korting en dan mag je een jaar lang voor € 200 op de fiets staan. Als extra uitdaging mag je de fiets 4 dagen voor eigen promotie gebruiken. Meer informatie frans@meerbusiness.nl

 

 

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 november 2022 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
01-09-2021 ontbijtbijeenkomst met startschot Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek
03-09-2021 Grand Prix Zandvoort
04-09-2021 Grand Prix Zandvoort
05-09-2021 Dutch Grand Prix Zandvoort de race
22-09-2021 Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota
24-09-2021 doop van de Jeneverboom en de afsluiting van het waterseizoen 2021
29-09-2021 De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen