Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • 1/9/21 ontbijtbijeenkomst met startschot Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek
 • 22/9/21 Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota
 • 29/9/21 De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel
 • 9/10/21 Wereld Wijnen najaarsproeverij, Meer dan 40 mooie wijn Save the date!
 • Najaarsfeesten Hillegom zonder kermis en kortebaandraverij
 • John Sotomayor versterkt team MeerBusiness Amsterdam
 • Coronacijfers Hollands Midden week 32
 • Honkbalweek Haarlem start 8 juli 2022
 • Jodie Young en Maaike Baker clubkampioenen Golfbaan Tespelduyn
 • Deze keer in de nieuwsbrief van de KvK
 • Copiatek haalt graag (gratis) uw oude ICT apparatuur op
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Privacy, contact en disclaimer
1/9/21 ontbijtbijeenkomst met startschot Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek

Traditiegetrouw organiseert MeerBusiness Duin & Bollenstreek de 3e woensdag van de maand de Ontbijtbijeenkomst in het castle of MeerBusiness, Huys Dever in Lisse. Dit keer gebruiken wij de ontbijtbijeenkomst om de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek te lanceren. De Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek is een onafhankelijke prijs en is oorspronkelijk een initiatief van MeerBusiness Duin- en Bollenstreek & Silver Fern Interim Management & Bedrijfsadvies.  De prijs wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemers hebben en zijn immers de toekomst! Onze collega’s in Haarlemmermeer organiseren een vergelijkbare prijs al langer”. De croissants worden vandaag gesponsord door de 1e winnaar van de Jonge OndernemersPrijs PLUS Tolenaar uit Hillegom. De koffie en thee, door Huys Dever. Wel svp aanmelden: frans@meerbusiness.nl

Hans van Schie voorzitter van de jury

 
lees meer
22/9/21 Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota

Traditiegetrouw wordt op woensdagmorgen ná Prinsjesdag het Miljoenennota-ontbijt georganiseerd in ’t Huys Dever in Lisse. Het kasteel  opent om 07.30 uur haar deur en dan staat er een geurende kop koffie/thee en heerlijk ontbijtje voor u klaar.
De presentatie start om 08.00 uur Na een welkomstwoord van partner Hans van Schie zal Marco Krijger, fiscalist van Maarschalk | Ligthart Accountants en Belastingadviseurs, u meenemen in het Belastingplan 2022. Zoals de laatste jaren min of meer gebruikelijk, zijn al enkele plannen uitgelekt. Voor het MKB is vooral relevant hoe er de komende jaren met de gevolgen van Covid 19 zal worden omgegaan en of de beloofde verlichting ook daadwerkelijk zal plaatsvinden.

Uiteraard zal er ook aandacht besteed worden aan alle fiscaliteiten omtrent de coronacrisis. Na afloop is er tot ongeveer 10.00 uur tijd om na te praten onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden van MeerBusiness. Duin & Bollenstreek en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol .Mede in verband met de RIVM-richtlijnen is AANMELDEN wel noodzakelijk! en maximaal 45 deelnemers. 

 
direct aanmelden
29/9/21 De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel

De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel wordt deze keer de laatste woensdag van de maand georganiseerd door  MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. In samenwerking met  InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom (binnenkort Ondernemend Hillegom).De Ondernemersborrel start vanaf 17:30 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het het dagmenu. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol dagmenu zal worden gepresenteerd.
Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor max 5 minuten de gelegenheid. Vanaf 18:30 uur kan van het diner gebruik gemaakt worden. Tijdens het diner kan aan de grote tafel over een actueel onderwerp worden gediscussieerd. Daarnaast worden tijdens de maandelijkse Ondernemersborrel interessante gasten uitgenodigd zoals bijvoorbeeld uit lokale politiek. Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden. Versnaperingen en buffet zijn voor eigen (sterk gereduceerde) rekening. Aanmelden kan onderstaand of via: frans@meerbusiness.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen 

 
direct aanmelden
9/10/21 Wereld Wijnen najaarsproeverij, Meer dan 40 mooie wijn Save the date!

Wat kan je verwachten? Meer dan 40 mooie wijnen, lekkere bijpassende hapjes, een masterclass en gezelligheid op een verrassende locatie in Lisse!   Aanmelden en kosten? Hou je mailbox in de gaten, in september volgt meer info ?? !  

Kan je niet wachten? Dan kun je nu alvast aanmelden via: 
info@wereld-wijnen.com of WhatsApp 06-12277605.  

 
Najaarsfeesten Hillegom zonder kermis en kortebaandraverij

De Najaarsfeesten 2021 in Hillegom krijgen een aangepast programma. De kermis en de kortebaandraverij gaan helaas niet door. Dat heeft het bestuur van de Harddraverijvereniging Hillegom en Omstreken besloten   De Hillegomse Najaarsfeesten  vinden plaats van 11 tot en met 19 september. Deze week valt dus binnen de periode waarin vanwege de coronamaatregelen 1,5 meter afstand houden verplicht is. Daarom is het niet mogelijk de kortebaandraverij en de kermis te organiseren, zoals dat in Hillegom gebruikelijk is.

 
lees meer
John Sotomayor versterkt team MeerBusiness Amsterdam

Met meer dan dertig jaar ervaring in de detailhandel bij enkele van de bekendste warenhuizen en speciaalzaken in zowel de Verenigde Staten als Europa, heb ik uit de eerste hand het steeds veranderende klimaat van de detailhandel kunnen ervaren. In 2019 ben ik in dienst getreden bij Apollo & Leonardo Hotels als Guest Relations Supervisor bij Floor 17, de rooftop Bar & Restaurant in het Leonardo Hotel Rembrandt Park in Amsterdam.

 
lees meer
Coronacijfers Hollands Midden week 32

De eerste dag van het sneltesten van studenten die deelnemen aan de EL CID was een succes. Er kwamen 1308 studenten langs voor een test. Hiervan werden slechts vijf studenten positief getest. Voor hen is de introductie alweer ten einde.  Alle andere studenten konden maandag deelnemen aan sociale activiteiten. 

De komende drie weken blijft de GGD Hollands Midden studenten testen.Studenten die mee willen doen aan de EL CID of andere kennismakingsactiviteiten moeten een negatieve testuitslag laten zien. Om dat mogelijk te maken test de GGD dagelijks studenten in het voormalig pand van de V&D/Hudsons Bay in Leiden. 
 

Studenten wachten bij de sneltestlocatie in Leiden.       
Geen prikbussen bij scholen De vaccinatiegraad onder jongeren tussen de 12 en 17 is lager dan gewenst (47%). Er is de laatste dagen veel media-aandacht over de inzet van prikbussen bij scholen.  

 
lees meer
Honkbalweek Haarlem start 8 juli 2022

Van vrijdag 8 juli tot en met zondag 17 juli 2022 wordt het weer volop genieten in het Haarlemse Pim Mulierstadion. Het sterke deelnemersveld met topteams  staat garant voor een hele week mooi honkbal. En zoals dat natuurlijk bij een echte Honkbalweek hoort is er rondom de wedstrijden volop ruimte voor muziek, clinics en andere evenementen.
Sponsor worden? Neem contact op met frans@meerbusiness.nl

 
lees meer
Jodie Young en Maaike Baker clubkampioenen Golfbaan Tespelduyn
Afgelopen weekend werd op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn gestreden voor het Strokeplay Kampioenschap 2021, het jaarlijkse clubkampioenschap over 36-holes. De wedstrijd werd gespeeld onder perfecte omstandigheden en de golfers streden een spannende strijd om de felbegeerde titel. Bij de heren ging Jodie Young rond in 143 slagen en André Beijk en Erwin den Elzen werden 2e en 3e met 145 slagen 
 
lees meer
Deze keer in de nieuwsbrief van de KvK

•Bescherm je werk met intellectueel eigendom
•Financiën op orde na de coronacrisis, een checklist
•Marktonderzoek, breng je markt in kaart
•Vervoersdocumenten: CMR, Bill of lading, CIM en Air Waybill
•Zonnepanelen: btw terugvragen voor uw bedrijf of woning

 
lees de brief digitaal
Copiatek haalt graag (gratis) uw oude ICT apparatuur op
 
 

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 november 2022 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
01-09-2021 ontbijtbijeenkomst met startschot Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek
03-09-2021 Grand Prix Zandvoort
04-09-2021 Grand Prix Zandvoort
05-09-2021 Dutch Grand Prix Zandvoort de race
22-09-2021 Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota
24-09-2021 doop van de Jeneverboom en de afsluiting van het waterseizoen 2021
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen