Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • MeerBusiness wenst u een mooie en gezonde vakantie
 • Romy Ruigrok the Tulip Barn nieuw MeerBusiness member
 • ABS Brouwer Noordwijk & Lisse nieuw member MeerBusiness
 • COMING SOON
 • 1 september Ontbijtbijeenkomst met startschot Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek
 • De Toekanvlag wappert bij het Palace hotel Noordwijk
 • Doe mee, business golf Waardergolf op Spaarnwoude start weer
 • Fastball magazine, een must als je van Honk-softbal houdt
 • Het Oude Dykhuys te Lisserbroek ontvangt u graag voor een business menu of een zomerse zondagslunch
 • Accountantskantoor de Lange met advies over NOW6
 • De Villa Flora MeerBusiness ondernemersborrel 25-08-2021 17:30 uur
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Business lidmaatschap op de Haarlemmemermeersche Golfclub
 • Doe je ook mee. de nieuwste rage lekker dicht bij huis
 • Het juiste adres voor bus, taxi, minibus of touringcar, dat is Brouwer tours
MeerBusiness wenst u een mooie en gezonde vakantie
 
 
Romy Ruigrok the Tulip Barn nieuw MeerBusiness member

Dit voorjaar opende Romy Ruigrok haar nieuwe bedrijf en het was direct een knaller van een succes. Een sprankelend  ingerichte horecazaak in een oude plantenkas en een gigantisch tulpenveld waar iedereen in mocht om foto’s te nemen. The Tulip Barn in Hillegom. Vanaf half augustus staat de dahlia showtuin van FBT in bloei bij de locatie van de Tulip Barn. De kas zal vanaf 27 augustus weer opengaan in de weekenden. Romy Ruigrok dochter van een bloembollenkweker en -exporteur in De Zilk. Zij koos na de middelbare school voor de HAS Hogeschool in Den Bosch en studeerde af in food innovation. The Tulip Barn was haar succesvolle afstudeerproject. Niet alleen de Bollenstrekers kwamen in zwermen op bezoek maar ook de toerist wist haar Tulip Barn te vinden. Romy en MeerBusiness hebben afgesproken komend seizoen een netwerkbijeenkomst te plannen tussen de bloemen. En of dat tulpen, dahlia’s, zonnebloemen of andere fleurige bloemen worden we zullen het zien. In ieder geval van harte welkom bij MeerBusiness en the Tulip Barn natuurlijk 

 
lees meer over Romy en the Tulip Barn
ABS Brouwer Noordwijk & Lisse nieuw member MeerBusiness

Peter Engels van Soeterwold Automotive (ABS Brouwer Noordwijk & Lisse, ABS van der Weijden Nieuwkoop, Bosch Car Service Nieuwkoop, Autoverhuur Bollenstreek en Huureenlesauto.nu) is de nieuwe member van MeerBusiness Duin & Bollenstreek. In de komende tijd zullen we alle bedrijven een keer in de schijnwerpers zetten. Dit keer is het de beurt aan ABS Brouwer Noordwijk & Lisse.  12 jaar geleden startte Peter als ondernemer door Autoschade Brouwer in Noordwijk over te nemen en bouwde sindsdien stevig door. Inmiddels werken er zo’n 50 mensen in de verschillende bedrijven die personenauto’s en bedrijfsvoertuigen herstellen, onderhouden en verhuren. In de Duin- en Bollenstreek staan de beide Brouwer autoschadebedrijven bekend als zeer klantvriendelijk met een kwalitatief zeer hoog herstelniveau. De pay-off ‘Dé Autoschadeherstellers!’ zegt al genoeg. De vestiging in Noordwijk is vorig jaar door Mercedes Benz gecertificeerd als Mercedes Benz erkend schadeherstelbedrijf zodat de meest complexe schades aan voertuigen van dit merk door Mercedes Benz bij Brouwer worden ondergebracht. Wilt u weten wat ABS Brouwer Noordwijk & Lisse voor uw wagenpark kan betekenen?  Neem dan HIER contact op met Peter Engels, dan bekijkt hij samen met u alle  mogelijkheden. 

 
lees meer
COMING SOON

Op de locatie van de Tulip Barn staan over enkele weken de prachtigste dahlia’s in bloei! Breng een bezoekje aan de showtuin van FBT en geniet van de kleurenpracht van ruim 400 verschillende soorten dahlia’s De dahlia’s beginnen langzaam in bloei te komen, dus nog heeeel even geduld!  Houd de social media van de Tulip Barn goed in de gaten voor updates over de dahlia showtuin en vanaf welke datum precies deze te bezoeken is! De gezellige kas gaat vanaf eind augustus 2021 weer open in de weekenden Tot snel! Op de locatie 3e Loosterweg 130 in Hillegom, in het hart van de bollenstreek, zal “The Tulip Barn” op 20 maart  2021 haar deuren openen. 

 
naar de Dahlia's
1 september Ontbijtbijeenkomst met startschot Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek

Traditiegetrouw organiseert MeerBusiness Duin & Bollenstreek de 3e woensdag van de maand de Ontbijtbijeenkomst in het castle of MeerBusiness, huys Dever in Lisse. Dit keer gebruiken wij de ontbijtbijeenkomst op de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek te lanceren. De Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek is een onafhankelijke prijs en is oorspronkelijk een initiatief van. MeerBusiness Duin- en Bollenstreek & Silver Fern Interim Management & Bedrijfsadvies.  
De prijs wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemers hebben en zijn immers de toekomst! Frans van der Riet van MeerBusiness: “wij merken dat er behoefte is aan waardering voor ondernemerschap. Onze collega’s in Haarlemmermeer organiseren een vergelijkbare prijs al langer”.

 
kom jij ook woensdag 1 september 8.00 uur Huys Dever Lisse? Meld je snel aan.
De Toekanvlag wappert bij het Palace hotel Noordwijk

Vanaf vandaag is het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee officieel omgedoopt tot Van der Valk hotel. Het is het eerste hotel voor de familie aan de Nederlandse kust. Het komende jaar zal het Palace Hotel langzaam de look & feel krijgen van Van der Valk, maar nog steeds haar bekende charme behouden. Onder toeziend oog van verschillende Van der Valk Familieleden hees Thalita van der Valk afgelopen donderdag de vlag met de welbekende toekan.   Met veel trots en vertrouwen gaat Thalita van der Valk, ondersteund door Robbert van der Valk, het Palace hotel runnen. 

 
lees meer
Doe mee, business golf Waardergolf op Spaarnwoude start weer

De eerste wedstrijd na te lange tijd is een feit. Overige wedstijden voor 2021: 20 september en 18 oktober 2021.Kijk voor info en foto's op de Facebook pagina, en  vergeet niet te liken .De 1e wedstrijd wordt gespeeld op maandag 23 augustus , geef je per omgaande op!
Plaats :Golfbaan Spaarnwoude , Het Hoge Land 2.1981 LT Velsen-Zuid.
Wanneer: Maandag 23 augustus 2021.Inloop vanaf 15:00 uur; starttijden vanaf 16:00 uur.. Minimaal  30 minuten  van te voren melden bij de organisatie in het restaurant of op het terras.
Financiën: bedragen  € 47,50 per  persoon  Dit is inclusief greenfee, een bittergarnituur, een smakelijke dagschotel na afloop en een uitrijkaart. Consumpties dien je zelf afrekenen.  

 
lees meer
Fastball magazine, een must als je van Honk-softbal houdt

Fastball is Nederlandstalige enige, onafhankelijk honk- en softbalmagazine, in Nederland en België!  Fastball Magazine is een maandelijks periodiek glossy magazine, waarvan de belangrijkste focus op de Nederlandse honk- en softbalcompetitie ligt. Het magazine wordt bij alle abonnees op de mat bezorgd. Hiernaast is er een groep van winkels die het blad los verkoopt. Naast de aandacht voor de vaderlandse competitie besteedt Fastball ook aandacht aan de competitie uit België en Amerika (MLB). Natuurlijk ontbreekt ook de geschiedenis niet.  Verder heeft het magazine oog voor de Amerikaanse lifestyle en worden trends en goodies uit de Amerikaanse community belicht.  Lezers kunnen hun hart verder ophalen aan de online community www.fastballmagazine.nl en Fastball Facebook, dat met 30.000 unieke bezoekers per maand een vast publiek heeft weten te werven.MeerBusiness heeft uitstekende afspraken gemaakt voor adverteren in dit mooie en goed verzorgde magazine. Probeer het eens uit en neem contact op met André Steensma Uitgever van Fastball Magazine  

 
lees meer
Het Oude Dykhuys te Lisserbroek ontvangt u graag voor een business menu of een zomerse zondagslunch

In de maand augustus is Restaurant Het Oude Dykhuys ook op de zondagen geopend voor de lunch. Als het weer het toe laat serveren wij deze natuurlijk ook op het terras. Komt u genieten van bijvoorbeeld ons zomermenu, het met Bib Gourmand bekroonde maandmenu of maakt u een keuze van onze ala carte kaart, alles is mogelijk. Het restaurant is geopend vanaf 12.00 uur. Zij hopen u te mogen verwelkomen op de zondagmiddag of op een van de andere dagen. Het Oude Dykhuys is geopend van woensdag tot en met zondag voor lunch en diner met uitzondering van de zaterdag, dan serveren zij enkel diner. Wenst u direct te reserveren dan kan dit telefonisch 0252413905 of via de website www.hetoudedykhuys.nl   

 
naar de site
Accountantskantoor de Lange met advies over NOW6

Loket NOW 6 is open,
wat verandert er en wat blijft hetzelfde? Werkgevers die een aanvraag willen doen voor de 6de periode van de NOW kunnen vanaf maandag 26 juli 2021 terecht bij UWV. Werkgevers kunnen een tegemoetkoming in de loonkosten aanvragen voor de maanden juli t/m september 2021. Het loket blijft open tot en met donderdag 30 september 2021. Ook nu staat de regeling weer open voor werkgevers met een minimaal omzetverlies van 20%.
Belangrijke aanpassing ....

 
lees verder
De Villa Flora MeerBusiness ondernemersborrel 25-08-2021 17:30 uur

De Villa Flora en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door  MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. in samenwerking met  InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom (binnenkort Ondernemend Hillegom).De Ondernemersborrel start vanaf 17:30 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het het dagmenu.Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol dagmenu zal worden gepresenteerd. 


foto A. Cornelissen AC Media

 
lees meer

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 oktober 2022 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Business lidmaatschap op de Haarlemmemermeersche Golfclub

ONDERNEMEND EN WAARDEVOL. Haarlemmermeersche Golfclub Het meest uitdagende golfende netwerk in de regio Oftewel: verwen en onderhoud uw relaties op de prachtige golfbaan in Vijfhuizen, Lynden, Leeghwater, Cruquius of Bolstra. Genieten, netwerken en ontmoeten. En natuurlijk kun je er subliem golf leren.                                     Op de Haarlemmermeersche doet u goed zaken!
Wilt u golfen met uw (toekomstige) klanten, met uw personeel of juist even alleen. HGC golf biedt altijd een passend bedrijfslidmaatschap. Goed zaken doen en golfend ontspannen start bij HGC Golf. 

Meer informatie frans@meerbusiness.nl

 
lees meer
Doe je ook mee. de nieuwste rage lekker dicht bij huis
 
 
Het juiste adres voor bus, taxi, minibus of touringcar, dat is Brouwer tours

{Laat u rijden door Taxi, Bus, minibus of touringcar ; Brouwer's tours Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed.    directe route naar Brouwertours

 
direct de rit naar Brouwer tours
Agenda
09-08-2021 The Motion Business Cup 2021
23-08-2021 Waardergolf open, doe je mee?
25-08-2021 De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel
01-09-2021 ontbijtbijeenkomst met startschot Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek
03-09-2021 Grand Prix Zandvoort
04-09-2021 Grand Prix Zandvoort
05-09-2021 Dutch Grand Prix Zandvoort de race
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen