Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • MeerBusiness wenst u een mooie en gezonde vakantie
 • Wij gaan weer beginnen: Ondernemersborrel a.s. woensdag 28 juli 2021 in Villa Flora
 • E-scooterverhuur Bollenstreek nieuw member MeerBusiness
 • Reuzenbollenproject komt goed op gang
 • Elk bedrijf verdient de beste vloer, dus Kroon Parket
 • laatste KvK nieuws voor ZZP'ers
 • Mix in socials
 • Doe eens mee: Bolstra (par 3) Zomeravond Wedstrijden
 • Mixed Media Reclame, een week vol prachtige resultaten
 • Copiatek haalt graag (gratis) uw oude ICT apparatuur op
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Privacy, contact en disclaimer
MeerBusiness wenst u een mooie en gezonde vakantie
 
 
Wij gaan weer beginnen: Ondernemersborrel a.s. woensdag 28 juli 2021 in Villa Flora

De Hillegomse & MeerBusiness Duin & Bollenstreek  Ondernemersborrel (juist ook voor niet Hillegommers) wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door  MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. in samenwerking met InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom (binnenkort Ondernemend Hillegom). Dit keer met een veilige zitplaats!. De Ondernemersborrel start vanaf 17:30 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het het dagmenu. (wel aanmelden svp) Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol dagmenu zal worden gepresenteerd.  Aanmelden kan via: frans@meerbusiness.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen En meldt dan direct even of je blijft dineren; Biedfstuk, spareribs of sliptong. wel zo makkelijk toch?

   
 
lees meer
E-scooterverhuur Bollenstreek nieuw member MeerBusiness

Een E-scooter huren is dé ultieme manier om de Bollenstreek en zijn charme te ontdekken. Bij Barry van Dam van E-scooterverhuur Bollenstreek in Hillegom huur je elektrische scooters voor een dag waarmee je de vrijheid hebt om een route naar keuze af te leggen. Een geweldige manier om eens een ander afdelings- of bedrijfsuitje te regelen. Én succes natuurlijk verzekerd. Op dit moment kun je maximaal 26 E-scooters reserveren. Maar creatief als E-scooterverhuur Bollenstreek is. Meer voertuigen zijn natuurlijk altijd mogelijk. MeerBusiness zal u binnenkort zeker een keer uitnodigen om op een alternatieve wijze een netwerkbijeenkomst mee te maken. Kun je niet wachten? Geen probleem. Klik HIER en je kunt direct reserveren. 

foto AC media, Barry van Dam en Frans van der Riet

 
lees meer
Reuzenbollenproject komt goed op gang

Reuzenbollen in Hillegom, reuzenbol bij CNB in Lisse. Het feest gaat nu echt beginnen. Afgelopen week is de Reuzenbol bij CNB aan de Heereweg in Lisse onthuld. Ook deze Reuzenbol stond al even als een ‘mysterieus object’ voor het CNB-kantoor met een jasje aan. Met deze onthulling staan er nu elf Reuzenbollen in de Bollenstreek. Langs deze Reuzenbollen is de fietsroute van de ‘Giant Tulip bulbs’ uitgezet. De komende maanden worden er meer Reuzenbollen geplaatst en onthuld. De Reuzenbol ‘Black Tulip 1 – Vincent van Gogh’ van Michel Hoogervorst is door twee CNB-medewerkers, John Meijer en Corine Rotteveel, onthuld.  Leo van Leeuwen, directeur van CNB zegt: ‘Wij hebben als CNB deze Reuzenbol geadopteerd en aangeboden aan de streek omdat wij in 2018, toen dit Reuzenbollenproject van de Gildemeesters van start ging, 100 jaar bestonden."

 
lees meer over de Hillegomse reuzenbollen
Elk bedrijf verdient de beste vloer, dus Kroon Parket

Een goede basis is een goed begin. Dat geldt voor de start van elke onderneming. En als je aan een goede basis  denkt mag je een vloer nooit vergeten. Kroon Parket is het adres, waar u terecht kunt voor allerlei soorten vloeren voor ieder budget. De ervaren adviseurs geven u zorgvuldig en goed advies . U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie strakke laminaat vloer. De trend  op dit moment is de uiterst stille PVC vloer, ideaal voor vloerverwarming. Waar Kroon Parket bekend om staat is uiteraard de houten vloer, van strook tot traditioneel. Elke vloer is mogelijk en dit maakt Kroon Parket Uniek in de Duin & Bollenstreek en Haarlemmermeer. U bent van harte welkom in een de vestigingen.  In de winkels in Sassenheim en Hillegom, presenteren zij in totaal op ca. 300 m2 vloeroppervlak. Kroon Parket is uw speciaalzaak voor duurzame vloeren. Met maar liefst 22 jaar ervaring in traditioneel parket en lamelparket tot laminaat. Zo u wilt met vloerverwarming en dat alles omringd met zekerheden. Wat maakt Kroon Parket zo uniek? 

 
lees meer
laatste KvK nieuws voor ZZP'ers

In de laatste nieuwsbrief van de KvK staat wee interessante artikelen voor de ZZP'er maar ook voor de MKBér

•Europese cyberwetten: dit gaan ze voor je bedrijf betekenen
•AVG-tips: ga veilig om met klant­gegevens
•Wateroverlast? Ruim niets op en bel meteen je verzekeraar
•Lerarentekort: zijn zzp'ers in het onderwijs de oplossing?
•Kinderopvangtoeslag voor ondernemers
•Help mee aan het verbeteren van de dienstverlening voor het mkb en zzp'ers

 
lees de gehele nieuwsbrief hier
Mix in socials
 
 
ga naar de site van Dekker Warmond
Doe eens mee: Bolstra (par 3) Zomeravond Wedstrijden

Na een hele lange gedwongen pauze gaat HGC de Bolstra donderdagavond wedstrijden weer organiseren. De eerste wedstrijd vindt plaats op 22 juli 2021 en vervolgens elke donderdagavond tot en met de feestelijke afsluiting van het zomerseizoen op 23 september 2021.   De Bolstra avondwedstrijden zijn bedoeld voor vrije golfers en leden. HGC Golf heeft de starttijden zodanig gepland, dat je ook na je werk of andere bezigheden nog een gezellige wedstrijd kan spelen. 
Wij willen je graag uitnodigen hieraan deel te nemen. Verzamel ook collega’s, vrienden en vriendinnen en schrijf je in!  

Par-3 Bolstra-baan
De Bolstra is een uitdagende qualifying par 3 baan met mooie all-weather afslagplaatsen met gele en rode tees, grote greens, echte bunkers en spannende waterpartijen. Zeer afwisselende holes vanaf 65 meter voor de kortste hole tot 188 meter voor de langste hole. Een prima wedstrijd- en oefenbaan.  
De wedstrijd
De wedstrijden starten om 18.00 uur met een gunshotstart, waarbij iedereen gelijk start op alle holes van de Bolstra baan. Na afloop van de wedstrijd eten we gezamenlijk de Bolstra Special Dagschotel. Wij zullen de flights indelen en de startlijst uiterlijk woensdag voor de ronde van donderdag mailen aan de deelnemers.    
Inschrijven
Inschrijven voor een of meerdere wedstrijden kan KLIK HIER of via de gele button op de HGC website.   Graag de gevraagde gegevens invullen.  Inschrijving staat open voor de komende 6 weken. De inschrijving voor de betreffende week sluit op dinsdag om 18.00 uur. Elke woensdagavond wordt de startlijst bekend gemaakt en aan alle deelnemers gemaild.   
Kosten
Deelname voor niet-leden bedraagt € 22,50 p.p. (inclusief inschrijfgeld wedstrijd, greenfee en dagschotel).
Leden van de HGC betalen € 15,00. De dagschotel wordt na afloop van de wedstrijd geserveerd.   Kom naar de 1e wedstrijd op donderdag 22 juli voor de 1e editie van de Bolstra Zomeravond Wedstrijd! Schrijf je snel in, want VOL = VOL! 

 
hier inschrijven
Mixed Media Reclame, een week vol prachtige resultaten

Dennis Ilohan is verhuisd naar Cruquius, maar de klanten weten hem nog goed te vinden. Maar wat wil je met zoveel kwaliteit.
Je vindt Mixed Media Reclame aan de Crommelinbaan 73c in 2142 EX Cruquius

Dennis T.: 06-42152333E.: dennis@mixedmediareclame.nl.:

Een klein overzicht van de afgelopen week

 

 
Copiatek haalt graag (gratis) uw oude ICT apparatuur op
 
 

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 september 2022 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
28-07-2021 Wij gaan weer beginnen: Hillegomse Ondernemersborrel juli 2021
09-08-2021 The Motion Business Cup 2021
25-08-2021 De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen