Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • Bekijk alle foto's van een zeer geslaagd eerste Jonge OndernemersPrijs
 • Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden beste meeting- en eventlocatie van Nederland in de categorie XL
 • Overname Plugwise
 • Bloemsierkunst Jaap de Groot gaat voor duurzaam
 • Startende ondernemer opgelet: doe inspiratie op tijdens Kick:Start
 • Ransomware voorkomen?
 • Zorgopleidingen steeds dichter bij de praktijk
 • 15 mei 14e MeerBusiness Golfevent
 • Ervaar het seizoen bij Radisson Blu Palace Hotel
 • 26 juni MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol Haringparty
 • Met de Lentepas van KEUKENHOF begint de lente pas echt!
 • VVD Hillegom: busverbinding Spaarne Ziekenhuis moet rechtstreeks!
 • Tip van theater de Muze
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
Bekijk alle foto's van een zeer geslaagd eerste Jonge OndernemersPrijs

Martine Goulmy maakte de prachtige foto's van de zeer geslaagde eerste Jonge OndernemersPrijs. In de vorige nieuwsbrief meldden wij al dat de trotse winnaars. Zeer veel goede en positieve reacties. "Volgend jaar weer?" 

het was super gezellig vanaf het eerste moment

 

Ook de studenten vermaken zich prima

 

broer Goulmy met genomineerde Marti van Beek

 

Een weergaloos goede Andy Houtkamp en Ingrid Kuijt

 

fantastische muziek door Take4

 

alle winnaars en organisatie op een rij

 

 
bekijk alle prachtige 136 foto's hier
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden beste meeting- en eventlocatie van Nederland in de categorie XL

Onlangs zijn voor de 3e keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt; dè onafhankelijke awards voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. De bekendmaking van de winnaar in de categorie XL bleef tot het einde spannend. Naast Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden waren ook Bilderberg Kasteel Vaalsbroek en Muntgebouw Utrecht in deze categorie genomineerd. Het was een close finish, maar na een objectieve kwaliteitscontrole en een bezoek van een onafhankelijke vakjury heeft de persoonlijke benadering van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden de doorslag gegeven. “De teamgerichte benadering is geweldig sterk. 

 
lees meer
Overname Plugwise
Plugwise is verheugd u te kunnen informeren dat de directie van Plugwise overeenstemming heeft kunnen bereiken met de bestaande aandeelhouders van Plugwise BV, over de overname van alle aandelen Plugwise BV. De financiering van deze overname is samen met een internationale beursgenoteerde onderneming gerealiseerd. De overname biedt een stevig fundament voor vandaag en een garantie om onze toekomstige ontwikkelingen mogelijk te maken.  Plugwise zal de komende jaren substantieel blijven investeren in onderhoud van haar bestaande product portfolio en zal doorgaan met het investeren in nieuwe intelligente & duurzame verwarmingstechniek. Zij kijken uit naar een verdere uitbouw van hun relatie met u en / of uw collega’s. Norbert Vroege ,Ceo | founder.+ 31 6 51 38 76 1   
 
Bloemsierkunst Jaap de Groot gaat voor duurzaam

Alleen bloemen die aan de strenge Europese wettelijke eisen voor biologische teelt voldoen, mogen ‘biologisch’ heten en dragen het EKO-keurmerk. Bij Jaap de Groot kunt u terecht voor eerlijke bloemen tegen een eerlijke prijs. Samen op weg naar een beter milieu!  

 
naar de site van Jaap de Groot
Startende ondernemer opgelet: doe inspiratie op tijdens Kick:Start

Op donderdagavond 22 maart organiseert De Loft Lisse voor de zesde keer Kick:Start, hét evenement voor startende en oriënterende ondernemers uit de Bollenstreek. Een avond vol relevante informatie, handige tips & tricks en netwerkmogelijkheden voor een goede start van je eigen bedrijf. Toegang is gratis.Een interactief programma met ruimte voor al jouw vragen.Het starten van een eigen onderneming is een grote stap waar veel bij komt kijken. Het is dan ook niet gek dat je met meerdere vragen rondloopt. Voor jezelf beginnen kost tijd, energie en is ook gewoon erg spannend. Al bij inschrijving krijg je de kans jouw vragen in te dienen, zodat deze de avond zelf behandeld worden. Natuurlijk krijg je op het evenement nog veel meer mogelijkheden tot het stellen van vragen, alsmede te brainstormen met andere ondernemers.  

 
lees meer
Ransomware voorkomen?

Download de gratis gebruiksaanwijzing voor op kantoor. Eén verkeerde klik kan ervoor zorgen dat je computer of waardevolle data geblokkeerd wordt. Vanaf dat moment wordt je computer ‘gegijzeld’ en pas weer bruikbaar wanneer je daarvoor betaalt. Gelukkig is het heel eenvoudig om ervoor te zorgen dat ransomware jouw computer niet ziet als een easy target. Houd je aan deze gebruiksaanwijzing en je bent een heel eind op weg! Lees meer

Want Joheco helpt u als beste! 

 
lees meer
Zorgopleidingen steeds dichter bij de praktijk

 Een overall om verpleegtechnische handelingen op te oefenen, dat is de B-overall. Zorgorganisatie ActiVite zet twee van deze ‘trainingspakken’ in op de ActiVite Academy. Deze week werden ze in gebruik genomen.  De B-overall is een soort pak met verwisselbare elementen die er uitzien als levensechte huid. Sommige daarvan hebben wonden en blauwe plekken. Een student of medewerker kan hierop verpleegtechnische vaardigheden oefenen, zoals injecteren, katheteriseren en het verzorgen van een stoma.  Omdat het pak door een medestudent wordt gedragen, oefent de student behalve de technische handelingen, ook het sociale aspect van de zorg. Hoe leg je uit aan een cliënt wat je gaat doen? Hoe betrek je een mantelzorger bij de behandeling?  

 
lees meer
15 mei 14e MeerBusiness Golfevent

Aanmelden kan via frans@meerbusiness.nl 

Deze 14e MeerBusiness Golfevent is een samenwerking met MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

 
Ervaar het seizoen bij Radisson Blu Palace Hotel
De lente is weer in aantocht en Noordwijk aan Zee is dé locatie om hier van te genieten! Heerlijk uitwaaien op het strand tijdens een unieke teambuilding of wat dacht u van een Vespa-tour door de Duin- en Bollenstreek nu de bloemen weer beginnen te bloeien?Wij helpen u graag met het organiseren van uw meeting of event in ons hotel. Sinds enkele weken staat het Radisson Blu Palace Hotel ook met haar profiel op de Radisson Blu One Touch App.  
 
lees meer
26 juni MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol Haringparty
 
 
Met de Lentepas van KEUKENHOF begint de lente pas echt!

Een lente is niet compleet zonder geregelde bezoeken aan de mooiste bloemententoonstelling van Nederland. Keukenhof heeft een aantrekkelijke mogelijkheid om optimaal van het park te genieten. De Lentepas geeft gedurende de gehele openstelling van 22 maart t/m 13 mei 2018 toegang tot alle onderdelen van het bloemenpark van 32 ha inclusief de speciale evenementen. Dat betekent “Keukenhof-genieten” wanneer men wil. Om al het schoons van Keukenhof in één dag te zien is een illusie. De Lentepas is persoonlijk en is ook bij de kassa te verkrijgen.  


Prijzen Lentepassen 2018
Volwassenen € 45,--        
Volwassenen incl. parkeren  € 57,-
Kinderen (4-11 jr)      € 17,50   

 
VVD Hillegom: busverbinding Spaarne Ziekenhuis moet rechtstreeks!
Zoals in het verkiezingsprogramma bij VVD Hillegom is te lezen gaan zij voor een rechtstreekse openbaar vervoer verbinding tussen Hillegom en Spaarne Z.H. Hoofddorp. Aangezien de herziening van concessies weer is opgestart wilde de VVD direct de mouwen opstropen en aan de slag gaan met dit punt! Tijdens de Commissie Vergadering van 8 maart bracht commissie lid Louise Pijnacker van de VVD Hillegom de vraag in. Het college gaf aan zich hier ook hard voor te willen maken en neemt het voorstel van VVD Hillegom over. Uiteraard moeten we nog even geduld hebben alvorens e.e.a. zal worden doorgevoerd, maar VVD Hillegom houdt het in de gaten!!  
 
naar de VVD Hillegom site
Tip van theater de Muze
Someting so Real – René van Kooten en Shifting DaylightsEen reprise van het succesvolle, intieme theaterconcert door René van Kooten met zijn band Shifting Daylight. Na de enthousiaste reacties van vorig seizoen komen zij nu opnieuw in het theater, aangevuld met een aantal nieuwe nummers. Wat blijft? Bekende en onbekende liedjes, prachtig gearrangeerd en verbonden door persoonlijke, ontroerende en soms grappige verhalen die niemand onberoerd zullen laten. Samen met gitarist/producer Bram Bol en multi-instrumentalist Ingmar Spaaij brengt René van Kooten verrassend bewerkte songs uit bekende musicals, van bewonderde artiesten en natuurlijk eigen werk. Hierbij spelen onderwerpen als verlies, geboorte, ouder worden, liefde en verwachtingen een belangrijke rol. www.shiftingdaylight.com
 
direct naar het theater
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 maart 2019) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
20-03-2018 Het gaat weer kriebelen golftraining
21-03-2018 gemeenteraadsverkiezingen
22-03-2018 opening Keukenhof en moederdag
25-03-2018 zomertijd gaat in
27-03-2018 Business club wintercompetitie golfclub Tespelduyn
28-03-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
30-03-2018 goede vrijdag
01-04-2018 1e paasdag
03-04-2018 Het gaat weer kriebelen golftraining
05-04-2018 Netwerkbijeenkomsr Pitch, hit en run voor ondernemers op Park10
10-04-2018 Business Club golfcompetitie
11-04-2018 Ontbijtbijeenkomst in Huys Dever in Lisse
12-04-2018 netwerk en aspergebijeenkomst MeerBusiness Haarlemmeer & Schiphol
17-04-2018 Het gaat weer kriebelen golftraining
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen