Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • Inner Circle groepen zet deuren open voor gasten!
  • Op veler verzoek weer eens een avondje ADO Den Haag doen? met 50% korting
  • Bloemen, planten of een abonnement, het kan bij Jaap de Groot
  • Het meteorologische voorjaar is ook in de Keukenhof begonnen
  • Laat MeerBusiness uw deelname aan het BloemenCorso regelen
  • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
  • INTERNATIONALE BEATLES' Verzamelaarsbeurs in LEIDEN op zat 31 MAART 2018
  • Privacy, contact en disclaimer
Inner Circle groepen zet deuren open voor gasten!

Vanaf april 2018 gaat de volgende jaarcyclus van de Inner Circles van MeerBusiness Duin- en Bollenstreek weer van start. Een MB DB Inner Circle bestaat uit een vaste groep van 15 ambitieuze ondernemers & managers. U kunt één van die leden worden. De Inner Circle komt 10x per jaar bijeen op de 1e dinsdag van de maand. Er zijn 2 groepen actief: een ochtendgroep van 8.00 – 10.00 uur en een middaggroep van 12.00 - 14.00 uur. Beiden groepen hebben ruimte voor nieuwe leden.Overweegt u deelname en wilt u de sfeer komen proeven? Dat kan! Op dinsdag 6 maart kunt u als gast aanschuiven in één van de Open Inner Circles. Vergeet u niet aan te melden. Als lid van de Inner Circle ontmoet u elkaar op basis van vertrouwen. U ontmoet elkaar maandelijks en deelt informatie en kennis. In de Circle heeft u een plek om te sparren en uw business doelstellingen aan te scherpen. Intussen bouwt u aan zakelijke vriendschappen en wordt u elkaars ambassadeurs. MeerBusiness volgt. Deelname aan de Inner Circle is een toevoeging op uw netwerkactiviteiten. U bouwt én aan uw bedrijf én aan uw netwerk. Wat biedt de Inner Circle? 
• Een groep die werkt vanuit vertrouwen en als ambassadeurs voor elkaars business optreedt 
• Een groep die elkaar helpt (nieuwe) focus te krijgen op business doelstellingen 
• Een groep die elkaar handvatten aanreikt en specifieke tools en aandachtspunten ter verbetering van de business bespreekt 
• Een plek waar u werkt aan uw skills en methoden leert die u ook in uw eigen bedrijf kunt inzettenProfessionele begeleiding.

De Inner Circles worden begeleid door Angela van Dorssen van Connecting Energy.

 

 

Angela werkt als bedrijfskundige, trainer, ervaren manager en gecertificeerd (team)coach vanuit de filosofie dat connectie en resultaat samengaan. Zij heeft ruime ervaring met het begeleiden van ondernemersgroepen. Referenties zijn uiteraard beschikbaar. Voor meer informatie over haar werkwijze, kijk op www.connectingenergy.nl. 
Kosten
Als member of partner van MeerBusiness kunt u deelnemen aan de Inner Circle. 
De eenmalige kosten bedragen € 375,- excl. BTW voor een jaar. 
Aanmelden voor de Open Inner Circle 6 maart a.s.
U kunt zich aanmelden via info@connectingenergy.nl of telefonisch contact opnemen met Angela van Dorssen (06-19850504). 

 
Op veler verzoek weer eens een avondje ADO Den Haag doen? met 50% korting

Lezers van de nieuwsbrief kunnen de tickets rechtstreeks bestellen bij Miriam van Hemert via M.vanhemert@adodenhaag.nl of frans@meerbusiness.nl

 
Bloemen, planten of een abonnement, het kan bij Jaap de Groot

Jaap de Groot, eigenaar van een schitterende bloemenzaak met hoogwaardige kwaliteit heeft verschillende keuze mogelijkheden voor particulieren én ondernemers. Natuurlijk bezorgt Jaap de Groot ook bij u thuis of op de zaak. Wellicht een idee om uw bloemen en plantenzorgen uit handen te geven d.m.v. een abonnement? Dan ziet het er altijd piekfijn uit. Begin vast met kerst en neem hier snel contact op met Jaap.

 
naar de site van Jaap de Groot
Het meteorologische voorjaar is ook in de Keukenhof begonnen

Keukenhof gaat richting de lente. De meteorologische lente begint op 1 maart. Bloemententoonstelling Keukenhof opent op 22 maart 2018 voor de negenenzestigste maal haar poorten. Acht weken later, bij de sluiting op 13 mei 2018, zullen meer dan 1 miljoen bezoekers uit alle delen van de wereld de bloemententoonstelling hebben bezocht. Keukenhof levert daarmee een grote bijdrage aan de toeristische- en de bloemensector in Nederland. Inmiddels zijn honderd bloembollenkwekers inzender in Keukenhof en zijn er vijfhonderd bloemenkwekers die deelnemen aan de bloemenshows. In het najaar zijn 7 miljoen voorjaarsbollen met de hand geplant.  

Thema 2018: Romantiek in bloemen Keukenhof staat in 2018 in het teken van Romantiek in Bloemen. Romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het mooiste lentepark ter wereld, met een zee van bloemen, brengt u in een romantische lentesfeer. Het historische park is midden in de Romantiek ontworpen (1857) als siertuin voor Kasteel Keukenhof. In de sfeervolle tuin rondom de vijver, met mooie doorkijkjes en eeuwenoude beukenbomen, bloeien sinds 1950 een miljoen tulpen. Vele generaties beleefden hier hun geluksmoment.Doe uw geliefde een aanzoek in de romantische tulpentuin of heb een geheime afspraak in de Cupidotuin. Zeg het met bloemen ….Ook de bloemenshows staan in het thema van de Romantiek. De rozenshow wordt groter dan ooit: de rode roos, het symbool van de ware liefde.Keukenhof heeft in 2018 weer een prachtig tulpenmozaïek waarin 50.000 bollen zijn geplant. Het Keukenhofseizoen wordt afgesloten met Romantiek in Keukenhof, een festival met klassieke muziek in het park tussen de tulpen.   

download hier de Keukenhof brochure

 
Laat MeerBusiness uw deelname aan het BloemenCorso regelen

Nog even en de dagen worden weer langer. Komen de bollen uit de grond en voor u het weet rijdt het Corso door de streek. Altijd al eens met een luxewagen willen meerijden. MeerBusiness heeft de ervaring en kan u daarbij helpen. Samen met een of meer ondernemers of zelf een eigen luxe wagen. Bel of mail 06-53633364 of frans@meerbusiness.nl.

Waarom deelnemen aan het Bloemencorso: Tijdens de Corsoweek ontvangt de Bollenstreek vele tienduizenden bezoekers. Op een heel bijzondere manier promoot u uw bedrijf of product. - De media-exposure is enorm: miljoenen foto’s via social media, grote belangstelling van binnen- en buitenlandse tv-zenders en internationale en lokale pers. Pak deze kans! Ervaar zelf tijdens de opbouwdagen en het Bloemencorso hoe bijzonder dit evenement is en hoe u uw bedrijf of product op spectaculaire wijze onder de aandacht van het publiek kunt brengen met een praalwagen of luxe wagen. MeerBusiness komt graag bij u langs om met u te bespreken welk pakket het beste bij u past en wat uw wensen zijn ten aanzien van uw deelname en publiciteit. Bel of mail ons en wij zorgen voor een prachtige promotie! Bekijk hier de brochure en download hier uw deelnameformulier.
 

 
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 maart 2019) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
INTERNATIONALE BEATLES' Verzamelaarsbeurs in LEIDEN op zat 31 MAART 2018

The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen!De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen "klassiek" genoemd worden. Het nummer "Yesterday" werd zelfs verkozen tot "song van de (twintigste) eeuw".48 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de "fab four" gedaan hebben. En Paul McCartney en Ringo Starr spelen wereldwijd nog steeds voor uitverkochte zalen! Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zaterdag 31 maart terecht in Scheltema Leiden aan de Marktsteeg 1 (hoek Oude Singel) in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 38ste keer, "BEAT-MEET" plaats vindt. 

 
lees meer
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
06-03-2018 Het gaat weer kriebelen golftraining
13-03-2018 Business club Wintercompetitie Haarlemmermeersche golfclub
14-03-2018 Ontbijtbijeenkomst in Huys Dever in Lisse
17-03-2018 Space Gala Noordwijk
20-03-2018 Het gaat weer kriebelen golftraining
21-03-2018 gemeenteraadsverkiezingen
22-03-2018 opening Keukenhof en moederdag
25-03-2018 zomertijd gaat in
27-03-2018 Business club wintercompetitie golfclub Tespelduyn
28-03-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
30-03-2018 goede vrijdag
01-04-2018 1e paasdag
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen