Onderstaand vindt u de Raad van Aanbeveling van MeerBusiness:

Dirk Zeelenberg
Bekend acteur van oa Divorce, All Stars en nog véél meer. Bekend van diverse TV reclames zoals de Grolsch reclame, de LOI reclame, Hyundai, Zwitser Leven etc. Maar ook bevlogen spreker of dagvoorzitter, trouwambtenaar, schrijver, kortom een alleskunner. Dirk vindt het een fantastische uitdaging om een zaal vol mensen te inspireren en motiveren, soms met verhalen uit zijn eigen leven vol verandering, maar altijd met een dosis gezonde humor.’ En juist daarin ligt ook de uitdaging voor Dirk Zeelenberg. De Duin & Bollenstreek is voor hem bekend terrein en via MeerBusiness Duin & Bollenstreek wil hij graag met ondernemers kennismaken. Natuurlijk is Dirk voor allerlei bijeenkomsten in te huren. Vragen? frans@meerbusiness.nl
Andy Houtkamp
Andy Houtkamp,  commentator/verslaggever bij NOS-sport. De raad van aanbeveling. Hierin zitten 2 belangrijke woorden, raad en aanbevelen. Twee woorden die mij zeer aanspreken, mede gezien mijn werkzaamheden en ervaring. DeDuin & Bollenstreek, een actieve streek op veel terreinen zoals, laat ik in mijn eigen straatje blijven, de sport. En een actieve businessclub. Mijn ervaringen en kennis van media en communicatie wil ik graag inbrengen in Meerbusiness Duin-en Bollenstreek.

Jos van der Vlugt
Vennoot bij VDSD en PFP consultants in Lisse. Een middelgroot assurantiekantoor en pensioenadviesbureau waar een twintigtal mensen werkzaam zijn. Jos is specialist in verzekeringszaken voor bedrijfsmatige relaties. Aandachtsgebied is hierbij vooral schadeverzekeringen. Jos is gecertificeerd financieel planner (FFP), mediator (NVMV), gevolmachtigde agent en tevens is hij gecertificeerd registermakelaar in assurantiën (RMiA).


Robin Schrijer 
Robin Schrijer is eigenaar van ITB Incasso & Mediation, mede eigenaar van Frost Trading  en oprichter van WtoBe ondernemers collectief. Sterke punten: Netwerken en marktkennis. We zijn geen concurrenten van elkaar maar concullega's. Klinkt afgezaagd maar heden daags kunnen we niet meer zonder elkaar, om je bedrijf te versterken in de huidige markt is het van belang om samen te werken. Door te geven creëer je een gun factor wat zich op langere termijn terug betaald. Meerbusiness is een verrijking voor je netwerk, het geeft je de handvatten daar waar nodig en inzicht bij lokale onderneming.

Mr. Rob Timmers
Rob Timmers is notaris in Lisse en ondermeer secretaris van de collectieve beveiliging van bedrijventerreinen in Lisse en naaste omgeving. De tijd dat een notaris alleen de ondernemers van zijn eigen plaats bedient ligt, zoals voor de meeste bedrijven ook geldt, (gelukkig) ver achter ons. Een regionaal opererend netwerk voor ondernemers is daarom onmisbaar.

 

Arie van Erk,
Als burgemeester van Hillegom, de prachtige plek in het hart van de Duin & Bollenstreek heb ik in mijn eerste jaar mogen ervaren dat MeerBusiness een goed en gezellig zakelijk platform is. Door de brede groep leden is het een ontmoetingsplaats waar je oude bekenden tegenkomt maar ook nieuwe contacten kunt aanboren. Kortom hier wil je bij horen. Met behulp van MeerBusiness kunnen nieuwe zakelijke initiatieven ontstaan en de bestaande relaties worden versterkt. MeerBusiness is een actieve club met activiteiten waar je niet om heen kunt. Een ontmoetingsplaats van mensen, kennis en kansen om de Duin en Bollenstreek nóg aantrekkelijker te maken.    

Pam Wierda
Als consultant bij stichting Emma at Work regio Zuid-Holland  ben ik erg blij deel uit te mogen maken van de raad van aanbeveling. Emma at Work zet zich op vele fronten in voor jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking tussen de 15 en 30 jaar. We bemiddelen jongeren naar vakantiebanen, bijbanen of naar een eerste ‘echte’ baan. Doel is om onze jongeren te begeleiden naar een zelfstandige toekomst. Meerbusiness Duin&Bollenstreek biedt ons een prachtig platform om in contact te komen met werkgevers die deze jongeren een kans willen bieden en die op zoek zijn naar gemotiveerde werknemers vol kracht en doorzettingsvermogen.
Arthur Richardson
verantwoordelijk voor Bedrijfsafval binnen Meerlanden ziet afval niet als einde maar als begin van een bedrijfsproces. Ziet klanten als partners waarbij gezamenlijke waarde-creatie de leidraad is. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, daarin heeft Meerlanden een bewezen track record. De opgedane kennis delen is voor ons hét middel om te verbinden. Met klanten van Meerlanden, maar ook met uw klanten. MeerBusiness is daarbij een onmisbaar platform. Regelmatig inhoudelijk goede bijeen-komsten met ondernemers uit de regio die elkaar versterken. Dat is waar MeerBusiness voor Meerlanden voor staan en waar wij graag een bijdrage aan leveren.
Word ook MeerBusiness member!Word ook Member! Aanmelden nieuwsbriefNieuwsbrief
Facebook Twitter LinkedIn
Kies uw regio
MeerBusiness Nieuws
MeerBusiness Nieuws RSS
In drie dagen uw sales op scherp
De Summer Sale Bootcamp van Ingenua helpt uw sales(team) in slechts drie dagen n...
Lees meer...
Tespelduyn: Mini Ryder Cup in 2de ronde Rabobank DBB Cup
De 48 deelnemende bedrijven aan Rabobank Duin- & Bollenstreek Business Cup (Rabo...
Lees meer...
Zaterdag 12 augustus Agrarische Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’ in Noordwijkerhout
Tijdens de Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’ op zaterdag 12 augustu...
Lees meer...
   
Meer nieuws items
MeerBusiness Agenda
MeerBusiness Agenda RSS
Datum: 03-08-2017
Netwerkborrel Park 10
Lees meer...
Datum: 08-08-2017
golfcompetitie Business Members van de Haarlemmermeersche Golfclub
Lees meer...
Datum: 09-08-2017
Varen met MeerBusiness in een sloep van Olympia Charters Warmond van juni tm aug
Lees meer...
Datum: 09-08-2017
ivm zomervakantie geen ontbijtsessie in Huys Dever
Lees meer...
Datum: 22-08-2017
Business Golfcompetitie TESPELDUYN
Lees meer...
   
Meer agenda items