Tespelduyn: Mini Ryder Cup in 2de ronde Rabobank DBB Cup

De 48 deelnemende bedrijven aan Rabobank Duin- & Bollenstreek Business Cup (Rabobank DBB Cup) vervolgen hun 2de ronde met een spelvorm welke al jaren vast onderdeel is in de Ryder Cup. Eens per 2 jaar nemen de beste golfers uit Europa het op tegen de beste golfers uit de Verenigde Staten van Amerika met als inzet de prestigieuze Ryder Cup. Een vast onderdeel in deze wedstrijd is het spelen van teams (2 spelers) volgens de spelvorm ‘foursome matchplay’. Hierin slaan spelers om en om af met als doel het winnen van zoveel mogelijk holes. Medeorganisator John van der Tol over de gekozen spelvorm; “in de eerste ronde was het vooral belangrijk dat de spelers elkaar goed aanvulden, in de 2de ronde moeten de spelers op het juiste moment pieken en speelt de strategie een belangrijke rol.”
Op Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout hebben de Duin- & Bollenstreekse bedrijventeams 2 maanden de tijd om ronde 2 te voltooien (2 wedstrijden). De organisatie heeft na de eerste ronde 16 poules van 3 teams samengesteld op basis van hun resultaten uit ronde 1. De Rabobank DBB Cup is een golfcompetitie voor bedrijventeams uit de Duin- & Bollenstreek waar naast het sportieve element het netwerk-karakter een belangrijke rol vervult. Medeorganisator en golfbaandirecteur Peter Duivenvoorde voegt daaraan toe; “het is leuk om te zien dat bedrijven ook echt de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen. Na afloop van een wedstrijdje neemt men echt de tijd om elkaar beter te leren kennen én komen er daadwerkelijk matches tot stand.”
In september hebben de deelnemers 4 weken de tijd om ronde 3 te spelen. In deze ronde zullen de deelnemers 1 wedstrijd van 18 holes Stableford spelen. Tijdens de gezamenlijke finaledag op zaterdag 30 september spelen alle teams en dan komt vast te staan welk team er met de hoofdprijs vandoor gaat en wiens naam op de ‘cup met de grote oren’ komt te staan. Kijk voor meer informatie over de wedstrijd op www.tespelduyn.nl . Ook meedoen in 2018? Meld je aan via events@tespelduyn.nl !< Terug naar het overzicht

Word ook MeerBusiness member!Word ook Member! Aanmelden nieuwsbriefNieuwsbrief
Facebook Twitter LinkedIn
Kies uw regio
MeerBusiness Nieuws
MeerBusiness Nieuws RSS
10 oktober BedrijfswagenXperience bij Beelen in Lisserbroek
Uw bedrijfswagen is naast vervoersmiddel ook het reclamemiddel van uw ondernemin...
Lees meer...
Internationale Beatles Verzamelbeurs in Leiden op zondag 29 oktober 2017.
The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muz...
Lees meer...
Inschrijving gestart voor Jonge Ondernemersprijs Bollenstreek
Op 8 maart 2018 wordt tijdens het OndernemersGala in Hillegom, voor de eerste ke...
Lees meer...
   
Meer nieuws items
MeerBusiness Agenda
MeerBusiness Agenda RSS
Datum: 26-09-2017
Business Golfcompetitie TESPELDUYN
Lees meer...
Datum: 27-09-2017
Ondernemersborrel Hillegom en omgeving
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkbijeenkomst Park10
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkborrel Park 10
Lees meer...
Datum: 10-10-2017
Open Business golf dag op de Haarlemmermeersche
Lees meer...
   
Meer agenda items