Mag ik even van de gelegenheid gebruik maken om mezelf voor te stellen?

                   Mijn naam is Dirk Zeelenberg.

U zou mij kunnen kennen als acteur uit onder andere All Stars en Divorce, maar ik ben ook al jaren ondernemer. Zowel mijn zakelijke als mijn persoonlijke ervaringen deel ik graag als spreker bij congressen, evenementen, workshops en andere bijeenkomsten.

Ik beschouw het als een grote eer en een mooie uitdaging om met passie, creativiteit en humor de zaal mee te krijgen in de boodschap van de opdrachtgever. Ook word ik regelmatig gevraagd om speeches helemaal op maat te maken, om iemand in het zonnetje te zetten, een jubileum of juist als er een minder leuke boodschap moet worden gecommuniceerd. De mogelijkheden zijn legio.

Door jarenlange ervaring als zelfstandige, weet ik als geen ander hoe het is om dagelijks het beste uit mezelf te moeten halen, maar ook hoe anderen te motiveren. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om keer op keer afgewezen te worden, maar ook om als succesvol beschouwd te worden. Mijn carrière ging niet zonder slag of stoot en daar ben ik alleen maar sterker door geworden.

Mijn vorig jaar verschenen boek ‘Niet bepaald een succesverhaal’ (waarvan inmiddels meer dan 65.000 exemplaren zijn verkocht) sluit mooi aan op bovenstaand verhaal en is zeer geschikt als relatiegeschenk of aandenken aan de bijeenkomst en kan ik (afhankelijk van de gewenste oplage) aanbieden tegen zeer gereduceerd tarief. Zo beklijft de herinnering aan de bijeenkomst nog beter.
 
Kortom, ik denk graag mee over de juiste manier om medewerkers op een inspirerende, onderhoudende en gepaste manier toe te spreken. Ik zou me graag door jullie,  RABO , willen laten verbinden aan geïnteresseerde bedrijven en organisaties. Wellicht een idee dat wij foto's aanleveren die jullie mogen gebruiken voor op jullie website? Ik kijk uit naar een mooie samenwerking. Ook voor andere ideeën sta ik zeker open!
 
Ik voel me zeer vereerd dat ik de afgelopen jaren heb mogen spreken voor onder andere Deloitte, Fontys, De Rechtspraak, Leaseplan, ABN AMRO, Start People, Heineken en Radboud Universiteit. Meer informatie voor mij als spreker is te vinden op www.dirkzeelenberg.nl, maar een mail sturen naar dirk@dirkzeelenberg.nl kan natuurlijk ook.


Dirk Zeelenberg - Spreker, Trouwambtenaar, Acteur
www.dirkzeelenberg.nl

Dirk Zeelenberg. Naast bekend acteur ook te boeken als spreker, presentator, dagvoorzitter en nu ook als trouwambtenaar

En natuurlijk doe ik ook graag iets voor MeerBusiness Duin & Bollenstreekrelaties. Dagvoorzitter, spreker, trouwambtenaar etc. Mail of bel met Frans van der Riet van MeerBusiness en ik kom graag met u in contact. mail naar frans@meerbusiness.nl of bel met Frans via 0653633364


 
 
 

Word ook MeerBusiness member!Word ook Member! Aanmelden nieuwsbriefNieuwsbrief
Facebook Twitter LinkedIn
Kies uw regio
MeerBusiness Nieuws
MeerBusiness Nieuws RSS
10 oktober BedrijfswagenXperience bij Beelen in Lisserbroek
Uw bedrijfswagen is naast vervoersmiddel ook het reclamemiddel van uw ondernemin...
Lees meer...
Internationale Beatles Verzamelbeurs in Leiden op zondag 29 oktober 2017.
The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muz...
Lees meer...
Inschrijving gestart voor Jonge Ondernemersprijs Bollenstreek
Op 8 maart 2018 wordt tijdens het OndernemersGala in Hillegom, voor de eerste ke...
Lees meer...
   
Meer nieuws items
MeerBusiness Agenda
MeerBusiness Agenda RSS
Datum: 26-09-2017
Business Golfcompetitie TESPELDUYN
Lees meer...
Datum: 27-09-2017
Ondernemersborrel Hillegom en omgeving
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkbijeenkomst Park10
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkborrel Park 10
Lees meer...
Datum: 10-10-2017
Open Business golf dag op de Haarlemmermeersche
Lees meer...
   
Meer agenda items