Mag ik even van de gelegenheid gebruik maken om mijzelf voor te stellen?
Mijn naam is Pam Wierda

 

Als consultant ben ik werkzaam voor een prachtige stichting die met passie en bevlogenheid te werk gaat. Stichting Emma at Work, wat zijn oorsprong vindt in het Emma kinderziekenhuis, zet zich op vele fronten in voor jongeren met een chronische fysieke aandoening tussen de 15 en 30 jaar. We bemiddelen jongeren naar vakantiebanen, bijbanen of naar een eerste ‘echte’ baan. Als een jongere hier nog niet helemaal klaar voor is, ondersteunen we met behulp van onder andere sollicitatietrainingen, coaching gesprekken met één van onze gecertificeerde vrijwillige coaches of wordt een jongere gekoppeld aan een professional uit het bedrijfsleven om te leren door te ervaren.
Doel is om deze jongeren te ondersteunen naar een zelfstandige toekomst. De kandidaten van Emma at Work kenmerken zich door hun enthousiasme, zijn zeer gemotiveerd en goed in staat zelfstandig te werken. Bij Emma at Work denken we dan ook dat het aannemen van deze jongeren een goed idee is, ook voor u als werkgever. U breidt namelijk niet alleen uw team uit met een gemotiveerde medewerker, maar vergroot ook de diversiteit op de werkvloer en het gevoel van trots en saamhorigheid bij het team.
Daarnaast wordt vaak vergeten dat  jongeren die te maken hebben met een fysiek chronische beperking vaak zeer krachtige medewerkers zijn die daadwerkelijk aan uw  organisatie kunnen bijdragen.  En dat deze jongeren zich vaker ziek zouden melden dan ‘gezonde’ werknemers? Dat vooroordeel kunnen wij ontkrachten. Sterker nog, we weten uit ervaring dat na de komst van een kandidaat via Emma at Work het ziekte verzuim op de gehele afdeling daalt. Mocht het risico op uitval toch als te groot gezien worden? Dan kan dat worden opgelost door de contracten op uitzend- of detacheringbasis te laten lopen via onze partner FlexPay.
Naast werkgevers die werkplekken beschikbaar stellen, zijn ook andere samenwerkingsmogelijkheden mogelijk in de vorm van een lidmaatschap van de Club van 1000. Al vele bedrijven gingen u voor en startten een duurzaam partnerschap met Emma at Work. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.emma-at-work.nl/club-van1000. Wederkerigheid en samenwerking zijn bij ons sleutelwoorden, altijd vanuit maatwerk. Meerbusiness is voor ons een geweldig zakenplatform om in contact te komen met werkgevers die open staan voor sociaal ondernemen, en we zijn erg blij dat wij de kans krijgen ons hier te presenteren.
 
 
 
 

Mijn collega´s en ik staan altijd open voor contact. Op onze site www.emma-at-work.nl staat verdere informatie en vindt u onze contactgegevens. Ook zijn hier mooie verhalen te vinden van jongeren die via Emma at Work aan het werk zijn. Mij kunt bereiken via 06-21380345 of op pam@emma-at-work.nl.

 
 

 

Word ook MeerBusiness member!Word ook Member! Aanmelden nieuwsbriefNieuwsbrief
Facebook Twitter LinkedIn
Kies uw regio
MeerBusiness Nieuws
MeerBusiness Nieuws RSS
In drie dagen uw sales op scherp
De Summer Sale Bootcamp van Ingenua helpt uw sales(team) in slechts drie dagen n...
Lees meer...
Tespelduyn: Mini Ryder Cup in 2de ronde Rabobank DBB Cup
De 48 deelnemende bedrijven aan Rabobank Duin- & Bollenstreek Business Cup (Rabo...
Lees meer...
Zaterdag 12 augustus Agrarische Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’ in Noordwijkerhout
Tijdens de Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’ op zaterdag 12 augustu...
Lees meer...
   
Meer nieuws items
MeerBusiness Agenda
MeerBusiness Agenda RSS
Datum: 03-08-2017
Netwerkborrel Park 10
Lees meer...
Datum: 08-08-2017
golfcompetitie Business Members van de Haarlemmermeersche Golfclub
Lees meer...
Datum: 09-08-2017
ivm zomervakantie geen ontbijtsessie in Huys Dever
Lees meer...
Datum: 09-08-2017
Varen met MeerBusiness in een sloep van Olympia Charters Warmond van juni tm aug
Lees meer...
Datum: 22-08-2017
Business Golfcompetitie TESPELDUYN
Lees meer...
   
Meer agenda items