Ilioreklame een reklamebureau uit de Bollenstreek met een uniek verhaal. Als 17 jarige jongen aan zijn eerste (voetbal)loopbaan begonnen bij het inmiddels niet meer bestaande HFC Haarlem. Vervolgens naar zijn grote droom ADO Den Haag, daarna het Noorse Stabæk en via FC Emmen en FC Lisse overgestapt naar zijn andere grote droom; een eigen reklamebureau.  Inmiddels 10 jaar een betrouwbare partner en supersnelle leverancier van oa Print & sign, Autobelettering, Beachvlaggen, Behangprinten, Bewegwijzering, Bouwborden, Brochurehouders, Buizenframe, Canvasprinten, Digitaaldrukwerk, Etalagestickers, Gevelreclame, Interieurdecoratie, Kledingbedrukken, Lichtbakken, Presentatiesystemen, Raamdecoratie, Reclameborden, Spandoeken, Stickers, Stoepborden, Automotive, DTP, Machinepark en Printerplotters.


 
Met ruim 10 jaar ervaring in de grafische sector weten zij waarover we praten.
Bij ilio reklame zijn de lijnen kort en geschiedt alles onder één dak, waardoor zij garant kunnen staan voor een snelle en bovenal kwalitatief goede levering van hun diensten en producten.
De grafische specialisten uit de eigen ontwerpstudio denken graag met u mee en geven professioneel advies over vormgeving en materiaalgebruik. In nauw overleg en rekening houdend met uw wensen, wordt uw idee of huisstijl omgezet naar een pakkend en bovendien betaalbaar ontwerp. Ook de productie geschiedt in eigen huis met behulp van de nieuwste technieken, waardoor de controle op het gehele proces, van idee tot eindproduct, erg hoog is. De eigen monteurs zorgen tenslotte voor een spraakmakend eindproduct.

U bent van harte welkom in de showroom, waar zij u de producten persoonlijk kunnen laten zien en geven u graag een rondleiding in hun bedrijf. Al de producten en werkzaamheden vindt u ook terug op onze vernieuwde website: www.ilioreklame.nl.

Onlangs kreeg Dennis informatie over  BeatlesBollenstreek project (zie www.beatlesbollenstreek.nl) "Dat is duidelijk iets voor Ilio reclame. Wij vinden dit een loeigoed idee" en na een korte kennismaking is Ilio reklame preferred supplier geworden van BeatlesBollenstreek. Kenmerkend voor Ilio. Betrouwbaar, snel en oog voor detail met een super kwaliteit.

Maar er is meer. Nog snellere levering, zelf meekijken. Aklles kan. Bekijk de webshop en probeer uw eerste bestelling. http://www.ilioreclame.nl/webshops Wij geven MeerBusiness nieuwsbrieflezers graag 10% korting op hun eerste bestelling.

En voor een kijkje achter de schermen verwijs ik u graag naar een flash back van mijn voetbalcarriere gelardeerd met shots uit ons eigen bedrijf. Een kijkje meer dan waard. klik hier voor de korte film

het loeigoeie team van Ilio reclame
 

Word ook MeerBusiness member!Word ook Member! Aanmelden nieuwsbriefNieuwsbrief
Facebook Twitter LinkedIn
Kies uw regio
MeerBusiness Nieuws
MeerBusiness Nieuws RSS
10 oktober BedrijfswagenXperience bij Beelen in Lisserbroek
Uw bedrijfswagen is naast vervoersmiddel ook het reclamemiddel van uw ondernemin...
Lees meer...
Internationale Beatles Verzamelbeurs in Leiden op zondag 29 oktober 2017.
The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muz...
Lees meer...
Inschrijving gestart voor Jonge Ondernemersprijs Bollenstreek
Op 8 maart 2018 wordt tijdens het OndernemersGala in Hillegom, voor de eerste ke...
Lees meer...
   
Meer nieuws items
MeerBusiness Agenda
MeerBusiness Agenda RSS
Datum: 26-09-2017
Business Golfcompetitie TESPELDUYN
Lees meer...
Datum: 27-09-2017
Ondernemersborrel Hillegom en omgeving
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkbijeenkomst Park10
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkborrel Park 10
Lees meer...
Datum: 10-10-2017
Open Business golf dag op de Haarlemmermeersche
Lees meer...
   
Meer agenda items