Nieuw: e-learning "veiligheid op de werkplek"  Verreweg de meeste bedrijven en organisaties zijn technisch al uitstekend beschermd tegen de risico’s die het online zakendoen met zich meebrengt. Ondanks die beveiliging wordt er jaarlijks voor miljoenen schade aangericht door aanvallen van buitenaf. Gevoelige informatie, denk daarbij ook aan privacygevoelige  informatie, komt daarbij op de digitale snelweg te liggen en -erger- worden daar levendig verhandeld of  openbaar gemaakt.  Anders dan meestal gedacht, wordt dit in de meeste gevallen niet veroorzaakt door gaten in uw technische beveiliging waarmee bijvoorbeeld hackers zich een weg kunnen banen binnen uw bedrijf, maar door uzelf en uw mensen. En niet door achteloosheid, maar simpelweg door onvoldoende kennis over veilig gedrag.  


"Weet jij nog wat mijn wachtwoord was?"  
High Level-IT heeft voor u een uiterst instructieve en interactieve e-learning ontwikkeld waarmee u de  beveiliging binnen uw organisatie optimaliseert. Door het volgen van deze e-learning worden u en uw medewerkers zich niet alleen bewust van de risico’s die het digitale tijdperk met zich meebrengt,  maar ook hoe deze tot een minimum te beperken.  Na het succesvol volgen van deze cursus weet iedereen binnen uw organisatie exact hoe om te gaan met de belangrijkste dreigingen op de werkplek, hoe ze gegevens moeten beschermen tegen aanvallen van buitenaf en wat de consequenties zijn van het gebruik van social media wat werk betreft. Bedenk daarbij bijvoorbeeld dat negatieve uitlatingen over uw organisatie op de sociale media binnen 2 weken 3.000.000 ‘likes’ kan  opleveren. Dat is niet iets waar u en uw medewerkers op zitten te wachten.  

Uit onderzoek weten we dat het schrijven van protocollen, het uitvaardigen van gedragsvoorschriften weinig tot geen effect hebben. De proactieve benadering van High-Level IT heeft dat wel. De interactieve opgaven en heldere studieteksten garanderen een optimale beveiliging  van de werkplekken binnen uw organisatie. Iedereen leert op een boeiende en  onderhoudende wijze hoe optimale veiligheid op de werkplek wordt bereikt.  Gewapend met de tools die onze e-learning uw medewerkers geeft,  leren zij gevaren tijdig herkennen en meteen te voorkomen.

Tijdens de e-learning  ‘Veiligheid op de Werkplek’ worden u en uw medewerkers intensief getraind in de  volgende onderwerpen:     Spam In dit onderdeel van onze e-learning wordt nader op dit begrip ingegaan.  Cursisten leren hoe zij hier mee om moeten gaan en zich beter bewust worden van de overlast die spam veroorzaakt en hoe dit te beperken.  

Phishing Er zijn voor kwaadwillenden heel veel manieren om aan bedrijfsgevoelige informatie te komen.  In dit onderdeel maken de cursisten kennis met de methoden die gehanteerd worden en worden ze  interactief getest op vaardigheden om dit te herkennen.  Malware Binnen elke organisatie is het van levensbelang dat iedereen zich bewust is van de grote dreiging die  virussen, Trojaanse paarden en keyloggers in de praktijk betekenen. In onze e-learning worden cursisten  zich hier niet alleen bewust van, maar leren ze ook hoe ze zich hier effectief tegen kunnen beschermen.  Privacy Wat kunnen mensen op de werkplek zelf doen om niet alleen hun eigen privacy te beschermen, maar ook die van het bedrijf? Aandacht voor nonchalance en hoe onschuldig lijkende handelingen zeer schadelijke gevolgen kunnen hebben.  Integriteit Wat houdt integer handelen precies in? De e-learning van Highlevel-It legt dit glashelder uit en legt cursisten vraagstukken uit de praktijk voor.

Informatiebeveiliging
Hoe tilt u uw informatiebeveiliging naar een hoger plan? Door onze interactieve training nemen we onze  cursisten stap voor stap mee in de specifieke kennis, nodig om uw organisatie optimaal te beveiligen.  Social Media Wat is het risico van het gebruik van Social Media in relatie met professioneel gedrag binnen een organisatie? We gaan hier uitvoerig in op de pro’s en contra’s van het gebruik van Social Media op de werkplek.   Werkplekbeveiliging Wat zijn de meest essentiele maatregelen om de eigen werkplek zo goed mogelijk te  beschermen? Onze cursisten worden attent gemaakt op en getraind in effectieve maatregelen om hun werkplek optimaal te beveiligen.  De snelste manier om ook uw organisatie optimaal te beveiligen doet u door contact  op te nemen met info@highlevel-it.nl  of  kijk op onze website : http://www.veiligheidopdewerkplek.nl 

bekijk hier de demo
Word ook MeerBusiness member!Word ook Member! Aanmelden nieuwsbriefNieuwsbrief
Facebook Twitter LinkedIn
Kies uw regio
MeerBusiness Nieuws
MeerBusiness Nieuws RSS
10 oktober BedrijfswagenXperience bij Beelen in Lisserbroek
Uw bedrijfswagen is naast vervoersmiddel ook het reclamemiddel van uw ondernemin...
Lees meer...
Internationale Beatles Verzamelbeurs in Leiden op zondag 29 oktober 2017.
The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muz...
Lees meer...
Inschrijving gestart voor Jonge Ondernemersprijs Bollenstreek
Op 8 maart 2018 wordt tijdens het OndernemersGala in Hillegom, voor de eerste ke...
Lees meer...
   
Meer nieuws items
MeerBusiness Agenda
MeerBusiness Agenda RSS
Datum: 26-09-2017
Business Golfcompetitie TESPELDUYN
Lees meer...
Datum: 27-09-2017
Ondernemersborrel Hillegom en omgeving
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkbijeenkomst Park10
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkborrel Park 10
Lees meer...
Datum: 10-10-2017
Open Business golf dag op de Haarlemmermeersche
Lees meer...
   
Meer agenda items