Voor al uw touringcar, bus en VIP-vervoer boekingen is er een adres in de Bollenstreek!

Touringcarbedrijf Brouwer's Tours Noordwijk b.v. is hét adres om te benaderen als u mee wilt met een leuke voordelige dagtocht, meerdaagse reis of gewoon een touringcar of bus wilt huren. Volg ons nu ook op Twitter en Facebook voor de meeste voordelige actuele reizen, schoolreizen, meerdaagse reizen en dagtochten!

Bekijk hier de 'bedrijfsfilm van Brouwer's Tours.

Zij zijn dé vevoerder van de Musical Soldaat van Oranje en bieden leuke arrangementen. Brouwer's Tours Noordwijk is er natuurlijk ook voor standaard busverhuur, touringcarverhuur of VIP-vervoer. Brouwer's Tours verricht veel vervoer in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Wassenaar, Leiden en de Duin en Bollenstreek. Voor flexibele en goede service in busverhuur in de regio Den Haag, Leiden of Amsterdam bent u bij Brouwer's Tours Noordwijk aan het juist adres! 

Keurmerk touringcarbedrijf Brouwer's Tours Noordwijk is dé specialist voor het voordelig huren van touringcar, minibus, bus, vip-vervoer en taxi's. Met hun touringcars, bussen en taxi's gaat u 'groen' op reis voor een zéér gunstige prijs!

Bedrijfsprofiel
Brouwer's Tours b.v. en Taxi Brouwer b.v. bestaan ruim 90 jaar en genieten grote naamsbekendheid binnen Nederland vanwege een modern en uitgebreid wagenpark. Met ruim 40 taxi's, 40 minibusjes, 45 touringcars, diversiteit aan VIP voertuigen, en 340 zeer gemotiveerde en trotse chauffeurs kunnen wij landelijk inspelen op al uw vervoerswensen.

Keurmerk touringcarbedrijf Brouwer's Tours verzorgt personenvervoer op maat met moderne en milieuvriendelijke touringcars en minibussen. Daarnaast mag Taxi Brouwer zich één van de meest groene taxibedrijven van Nederland noemen door de inzet van blue efficiency, groen gas, elektische en hybride voertuigen. 

De Brouwer vervoersbedrijven zijn inzetbaar voor zakelijk vervoer, particulier vervoer, evenementenvervoer, congresvervoer, groepsvervoer, bedrijfsuitjes, schoolreisjes, personeelsvervoer, bedrijvenvervoer, dagtochten, shuttlediensten, transfers en meerdaagse rondreizen. Of het nu gaat om een zeer exclusieve zakenreis voor slechts een aantal personen of om een grootschalig evenement waarbij uit het hele land 10.000 personen naar een bepaalde plaats vervoerd moeten worden: Brouwer's Tours en Taxi Brouwer hebben de ervaring en de logistieke kennis om uw reis of evenement vloeiend te laten verlopen. Alle informatie over onze bedrijven kunt u vinden op onze websites: www.brouwerstours.nl en www.taxibrouwer.nl.  

Onder de naam Happy Holidays zijn zij actief in het organiseren en uitvoeren van reisarrangementen en dagtochten voor de particuliere en zakelijke markt. Happy Holidays is sinds 1985 een gerennommerd adres voor het boeken van individuele reizen, groepsreizen, dagtochten, meerdaagse reizen en incentives. Happy Holidays is erkend touroperator en kan waar ook ter wereld reserveringen maken voor uw accomodatie, cruise, helicoptervlucht, airport transfer, autohuur, meertalige gidsen, wijnproeverij en ga zo maar door. Iedere reis wordt 'op maat' gemaakt waarbij doelstelling, wens en budget van u centraal staan.  

Brouwer's Tours en Taxi Brouwer staan voor maatschappelijk- en milieuverantwoord ondernemen. Met inkoop van nieuw rijdend materiaal wordt voortdurend rekening gehouden met minder milieubelastende C02 uitstoot en milieuvriendelijke motoren. Onze interne processen zijn gericht op milieuvriendelijk werken. Verder ondersteunen wij jaarlijks substantiele bedragen aan goede doelen en sponsoring waaronder; Alpe D'Huzes, Roparun, TruckRun Gehandicapten, Stichting Zonnebloem.

De Historie
Rond 1905 begon Piet Brouwer een voermanderij en stalhouderij voor landbouwwerkzaamheden zoals hooi, stro en graanvervoer. Een aantal jaar later ging het bedrijf zich vooral bezig houden met expeditie en transport. Dit was voornamelijk voor het vervoer van bloembollen en verhuizingen. In 1921 kwamen de eerste vrachtauto's, waarvan er één zelfs omgebouwd kon worden tot een takelwagen.
De historie van Brouwer's ToursIn 1927 kwam de eerste luxe auto voor taxivervoer. Het toerisme bloeide steeds meer op, daarom werd in 1931 naast taxi's ook de eerste touringcar gebouwd en was Brouwer's Tours officieel gestart. Tien jaar na de oorlog werd Brouwer’s Tours door alle broers opgesplitst. Broer Frans ging verder met het transportbedrijf. De broers Jan en Karel gingen verder met de machinale grondbewerking voor de bloembollen teelt en Kees en Piet richtten zich voortaan uitsluitend op het touringcar en taxibedrijf. Deze samenwerking tussen de twee laatst genoemde broers werd reeds in 1956 beëindigd. Piet Brouwer begon in Lisse het reisbureau "het Centrum". Kees ging door met Brouwer's Tours, en met succes. In 1963 kwam zoon Peter in de zaak.

In 1965 werd het pand aan de Voorstraat 122 te klein. Het bedrijf verhuisde naar een nieuw pand. Brouwer's Tours vestigde zich op de Bronckhorststraat 69, met de inrit aan de kant van de Zeestraat. Korte tijd was er een reisbureau op de Bronckhorststraat 47, maar er was helaas geen aansluiting mogelijk met de Zeestraat. Hierdoor werd in 1975 de verhuisafdeling gesloten, en de 2 takelwagens verkocht. Het touringcarbedrijf bleef bestaan op de Zeestraat.
 
In 1977 werd het oudste touringcarbedrijf van Nederland Gebr. Buitelaar uit Waddinxveen overgenomen door Brouwer's Tours. Er werd gestart met dagtochten en De historie van Brouwer's Toursmeerdaagse reizen, dit was tijdens de jaren 60 en 70. In 1980 begonnen de pendels naar de sneeuw in Tirol en het Sauerland. Brouwer’s Tours werd dé vervoerder voor A.N.W.B reizen.
 
In dat jaar begon Brouwer’s Tours met de eerste wintersportreizen naar Tirol. Toen nog voor fl.179.- p.p. In 1980 startte Brouwer’s Tours b.v. met haar eerste Spanje pendels naar de Costa Brava. In 1983 werd het reisbureau ‘Happy Holidays’ overgenomen, en hiermee was Brouwer's Tours een eigen touroperator! In 1984 werd de leiding overgedragen aan Peter en John Brouwer. De taxiafdeling kreeg ook een nieuwe impuls. Beide echtgenotes namen begin jaren 90 de leiding over het taxibedrijf.

In 2000 vestigde Brouwer's Tours zich aan de Keyserswey 38-40 in een nieuw bedrijfspand. In 2001 kwam Paul, de oudste zoon van Peter, in het bedrijf op de functie P & O met de bedoeling om ooit zijn vader op te kunnen volgen. De groei-expansie begon nu pas echt goed. Er werd gedegen geïnvesteerd in materiaal en goede medewerkers.

De historie van Brouwer's Tours  De historie van Brouwer's Tours  De historie van Brouwer's Tours

Sinds 1 januari 2001 is werd het bedrijf Keurmerk gecertificeerd. In Januari 2007 werd de zoon van Peter, Paul Brouwer, mededirectielid. Een rijschool voor touringcarchauffeurs, Brouwer Academy, werd opgericht in 2009. In dat jaar werd ook een nieuw gedeelte aan de taxicentrale gebouwd. Hierdoor was verdere groei mogelijk. Het bedrijf groeide tot meer dan 130 voertuigen. In 2010 werd het reisbureau Happy Holidays een zelfstandige organisatie.

 

Word ook MeerBusiness member!Word ook Member! Aanmelden nieuwsbriefNieuwsbrief
Facebook Twitter LinkedIn
Kies uw regio
MeerBusiness Nieuws
MeerBusiness Nieuws RSS
10 oktober BedrijfswagenXperience bij Beelen in Lisserbroek
Uw bedrijfswagen is naast vervoersmiddel ook het reclamemiddel van uw ondernemin...
Lees meer...
Internationale Beatles Verzamelbeurs in Leiden op zondag 29 oktober 2017.
The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muz...
Lees meer...
Inschrijving gestart voor Jonge Ondernemersprijs Bollenstreek
Op 8 maart 2018 wordt tijdens het OndernemersGala in Hillegom, voor de eerste ke...
Lees meer...
   
Meer nieuws items
MeerBusiness Agenda
MeerBusiness Agenda RSS
Datum: 26-09-2017
Business Golfcompetitie TESPELDUYN
Lees meer...
Datum: 27-09-2017
Ondernemersborrel Hillegom en omgeving
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkbijeenkomst Park10
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkborrel Park 10
Lees meer...
Datum: 10-10-2017
Open Business golf dag op de Haarlemmermeersche
Lees meer...
   
Meer agenda items