Green Multimedia ontwikkelt sinds 1997 websites en andere digitale media voor uiteenlopende organisaties. Met een klein team vakmensen maken zij functionele producten zonder overbodige toeters en bellen. Zij verzorgen alles in eigen huis en werken met hun eigen kostenefficiënte Green Content Management Systeem en eigen modules. Zo houden zij maatwerk betaalbaar voor hun klanten.

Heldere adviezen, prijzen en service
Green Multimedia maakt iets waarmee u als klant uw doel bereikt. Daarom luisteren zij goed naar uw wensen en behoeften. Van daaruit denken zij mee over passende oplossingen en (nieuwe) mogelijkheden. U kunt rekenen op deskundig advies en uitstekende service. Vooraf ontvangt u een heldere offerte met een vaste projectprijs. Ze maken een strikte planning en houden zich daaraan. U spreekt direct één-op-één met de juiste persoon en krijgt snel antwoord op vragen, ook na afronding van het project.

Bel voor meer informatie of advies:
023 - 52 99 111

Van eenvoudig tot zeer complex
Green Multimedia bouwt functionele websites en optimaliseert bestaande sites. Ook maken zij mobiele sites op smartphone-formaat. Alles is mogelijk bij Green Multimedia; van eenvoudige informatieve sites tot en met complexe applicaties zoals een offerte-aanbestedings applicatie voor een groot bouwbedrijf. Zij denken vanuit uw doel, doelgroep en wensen met u mee. U kunt rekenen op deskundig advies en uitstekende service.

Ontwerp, vormgeving, bouw en hosting
Green Multimedia verzorgt het totale project in eigen huis; vanaf het technische en creatieve ontwerp tot en met het bouwen en hosten van uw website op eigen servers. Ook professionele webteksten kunnen zij verzorgen als u dat wilt. Green Multimedia werkt met hun eigen Green Content Management Systeem en praktische modules die u tijd en geld besparen.

SEO en statistieken
De websites van Green Multimedia zijn zoekmachinevriendelijk en voldoen aan de W3C-regels (valid HTML en CSS). Hierdoor is uw site beter vindbaar voor zoekmachines en dus ook voor nieuwe klanten. Via Google Analytics worden statististieken bijgehouden die u waardevolle informatie geven over het surfgedrag van bezoekers van uw website.

Uw visitekaartje op smartphone-formaat
Steeds vaker bekijken mensen uw website op een smartphone. Hoe ziet uw website er dan uit? Zonder aanpassingen waarschijnlijk slecht leesbaar en lastig om te navigeren. U kunt een mobiele app laten ontwikkelen, maar dat is niet goedkoop. En zijn gebruikers wel bereid om uw app te installeren als zij even snel wat informatie willen? Voor een fractie van de app-kosten maakt Green Multimedia een smartphone-geschikte versie van uw huidige of nieuwe website.

Geïntegreerd en zelf te onderhouden
De opmaak, navigatie en inhoud van een mobiele site is afgestemd op een klein beeldscherm en de ‘snelle’ informatiebehoefte van mobiele bezoekers. Green Multimedia heeft de techniek en ervaring in huis om voor u een optimale mobiele site met veel mogelijkheden te realiseren. Geïntegreerd met uw normale website en gekoppeld aan het Green Content Management Systeem. Daarmee kunt u zelf heel eenvoudig de inhoud aanpassen.

Voordelen van een mobiele site:

  • Geïntegreerd met uw website
  • Vindbaar voor Google
  • Snelle laadtijd
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Lage kosten

Benieuwd?
Bekijk de voorbeelden in de portfolio van Green Multimedia of bel voor advies op maat:
023 - 52 99 111

Green Multimedia Productions BV
Kinderhuissingel 4y, 2013 AS Haarlem
KvK: 34100950

t. 023 - 52 99 111
m. 06 - 538 00 500
e. info@greenmultimedia.nl
f. 084 - 835 98 01

 

Word ook MeerBusiness member!Word ook Member! Aanmelden nieuwsbriefNieuwsbrief
Facebook Twitter LinkedIn
Kies uw regio
MeerBusiness Nieuws
MeerBusiness Nieuws RSS
10 oktober BedrijfswagenXperience bij Beelen in Lisserbroek
Uw bedrijfswagen is naast vervoersmiddel ook het reclamemiddel van uw ondernemin...
Lees meer...
Internationale Beatles Verzamelbeurs in Leiden op zondag 29 oktober 2017.
The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muz...
Lees meer...
Inschrijving gestart voor Jonge Ondernemersprijs Bollenstreek
Op 8 maart 2018 wordt tijdens het OndernemersGala in Hillegom, voor de eerste ke...
Lees meer...
   
Meer nieuws items
MeerBusiness Agenda
MeerBusiness Agenda RSS
Datum: 26-09-2017
Business Golfcompetitie TESPELDUYN
Lees meer...
Datum: 27-09-2017
Ondernemersborrel Hillegom en omgeving
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkbijeenkomst Park10
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkborrel Park 10
Lees meer...
Datum: 10-10-2017
Open Business golf dag op de Haarlemmermeersche
Lees meer...
   
Meer agenda items