Beelden zeggen meer dan duizend woorden. En als Arjenne voor u ontwerpt vertaalt zij de woorden in beelden waar u enthousiast van wordt. Telkens vernieuwend en altijd verrassend. Van bakfiets tot vrachtwagen, van business card tot gelikte brochure.

 

Voor de grootste Beatles tentoonstelling ooit in Nederland gehouden ontwierp zij een eigentijdse en verrassende lijn. Ontwerpen en opmaken van pagina’s, folders, huisstijlen, display’s, etc. Van schets en creatief voorstel tot volledig opgemaakte pagina’s.

 

Bestaand beeldmateriaal of beeld dat gemaakt is vertaalt zij in de juiste taal naar samenwerkende of andere designers.?Van producties en campagnes die voldoen aan de wensen en eisen van klanten en de consument.?Door haar ervaringen is zowel haar creatieve als technische kennis van het vak zeer breed. Arjenne brengt voor u beeld en tekst bijeen en vormt zo een pakkend ontwerp voor uw folders, verpakkingen, posters etc.?Zij ontwerpt voor u een logo en/of huisstijl die in het oog springt en blijft hangen.?Die zij vervolgens weer kan verwerken in visitekaartjes, briefpapier, auto- en raambelettering en.?Kortom, waar u uw naam of merk bekendheid aan wilt geven, gaat Arjenne voor u aan de slag.

 

Arjenne werkt nauw samen met gespecialiseerde drukkerijen en Sign makers, waardoor ook het eindproduct gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit is en net dat extra stukje toegevoegde waarde heeft.?Door haar persoonlijke benadering, flexibele instelling en professionele inzet maakt zij van iedere opdracht een uniek stukje werk, afgestemd op uw wensen en vertaald naar een uniek en doeltreffend eindresultaat, waarmee u uw product of bedrijf sterk in de markt kunt zetten en zo uw boodschap versterkt.

 

Neem gerust contact op met Arjenne voor een vrijblijvend advies. Inspiratie kunt u alvast opdoen bij het bekijken van deze website. En als MeerBusiness zegt dat het goed is, dan is het top, neem dat maar van ons aan.

 

Onderstaand een aantal werken en gaat u liever direct naar Arjenne's Internet site, klik dan hier


 

 
Word ook MeerBusiness member!Word ook Member! Aanmelden nieuwsbriefNieuwsbrief
Facebook Twitter LinkedIn
Kies uw regio
MeerBusiness Nieuws
MeerBusiness Nieuws RSS
10 oktober BedrijfswagenXperience bij Beelen in Lisserbroek
Uw bedrijfswagen is naast vervoersmiddel ook het reclamemiddel van uw ondernemin...
Lees meer...
Internationale Beatles Verzamelbeurs in Leiden op zondag 29 oktober 2017.
The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muz...
Lees meer...
Inschrijving gestart voor Jonge Ondernemersprijs Bollenstreek
Op 8 maart 2018 wordt tijdens het OndernemersGala in Hillegom, voor de eerste ke...
Lees meer...
   
Meer nieuws items
MeerBusiness Agenda
MeerBusiness Agenda RSS
Datum: 26-09-2017
Business Golfcompetitie TESPELDUYN
Lees meer...
Datum: 27-09-2017
Ondernemersborrel Hillegom en omgeving
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkbijeenkomst Park10
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkborrel Park 10
Lees meer...
Datum: 10-10-2017
Open Business golf dag op de Haarlemmermeersche
Lees meer...
   
Meer agenda items