1e vraag Wie is Wilbur van Melick?
Allereerst een tennisser. Al vanaf mijn 5e levensjaar, met een piek op mijn 16e, tot en met nu. Verliezen is nog steeds lastig voor me… Ten tweede een enorme familieman, vriend van Fleur en vader van 3 kinderen, woonachtig in Leiden.
Ten derde een psycholoog, na in september 2000 de opleiding Sociale & Organisatie Psychologie aan de Universiteit Leiden te hebben afgerond.


Wilbur Van Melick

In oktober 2000 ben ik aan de slag gegaan in het P&O werkveld. In 11 jaar tijd heb ik diverse HR rollen vervuld, onder andere bij bouwbedrijf BAM, ingenieursbureau Tebodin, bierbrouwer Heineken en energiereus RWE. In 2009 nam RWE het Nederlandse energiebedrijf Essent over en volgde een integratie van de twee Nederlandse organisatie. Een fascinerende periode, vooral op het vlak van organisatieverandering, dynamiek onder medewerkers en het samenvoegen van culturen. Na deze inspirerende 11 jaar, heb ik eind vorig jaar besloten mijn loopbaan te verrijken en als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan met focus op ontwikkeling en verandering van organisaties, teams en individuen.

2. Je bent nieuw bij De Beukelaar Groep?
Inderdaad! ‘Founding father’ Edwin de Beukelaar heb ik in 2002 ontmoet en sindsdien bleven wij elkaar voortdurend tegenkomen. De aantrekkingskracht van het bevlogen ondernemerschap en het concept van De Beukelaar Groep was onweerstaanbaar. Hun visie en aanpak van ontwikkeling en groei van mensen spreekt mij bijzonder aan en heeft zich ook in mijn praktijk als eindverantwoordelijke HR Manager voorheen bewezen. En naast Edwin kent De Beukelaar Groep een bijzonder stel creatieve en deskundige partners die bijzondere ontwikkeltrajecten begeleiden op organisatie-, team- en individueel niveau.
Ik zal in samenwerking met de huidige partners van De Beukelaar Groep vernieuwende en duurzame concepten in de markt gaan zetten op het gebied van HR diensten, organisatieverandering en (team)coaching. Met als uiteindelijke doel het bedrijfsresultaat te verbeteren. Mijn verwachtingen zijn hooggespannen, alle ingrediënten zijn aanwezig!

3. Kerst 2011, wanneer ben je tevreden?
Tevreden zal ik niet snel zijn, dat neigt mijns inziens naar verzadiging. Wel hopelijk vol vertrouwen, inspiratie en energie. Ik groei van het ontwikkelen van mensen en veranderen van organisaties. Als ik succesvol dergelijke trajecten kan leveren aan diverse bedrijven, zal ik een meer dan vrolijke kerst hebben dit jaar.

4. Wat verwacht je van de samenwerking met MB?
Synergie! MB wil ondernemers met elkaar in contact brengen, dat doet De Beukelaar Groep op haar ‘eigen-wijze’ ook. Niets is mooier dan samen vernieuwen en elkaar versterken. De momenten dat MB dergelijke mogelijkheden biedt, kan De Beukelaar Groep faciliterend en lerend participeren.

5. Welke vraag moeten we je zeker stellen?: Wat de toegevoegde waarde is van dergelijke diensten?
Als je denkt wat je altijd dacht, doe je wat je altijd deed, en krijg je wat je altijd kreeg. Dat geldt voor individuen, teams en organisaties. Door stil te staan bij en te reflecteren op gedrag, stel je jezelf in staat bewuste keuzes te maken in het HOE van je handelen.

Word ook MeerBusiness member!Word ook Member! Aanmelden nieuwsbriefNieuwsbrief
Facebook Twitter LinkedIn
Kies uw regio
MeerBusiness Nieuws
MeerBusiness Nieuws RSS
10 oktober BedrijfswagenXperience bij Beelen in Lisserbroek
Uw bedrijfswagen is naast vervoersmiddel ook het reclamemiddel van uw ondernemin...
Lees meer...
Internationale Beatles Verzamelbeurs in Leiden op zondag 29 oktober 2017.
The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muz...
Lees meer...
Inschrijving gestart voor Jonge Ondernemersprijs Bollenstreek
Op 8 maart 2018 wordt tijdens het OndernemersGala in Hillegom, voor de eerste ke...
Lees meer...
   
Meer nieuws items
MeerBusiness Agenda
MeerBusiness Agenda RSS
Datum: 26-09-2017
Business Golfcompetitie TESPELDUYN
Lees meer...
Datum: 27-09-2017
Ondernemersborrel Hillegom en omgeving
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkbijeenkomst Park10
Lees meer...
Datum: 05-10-2017
Netwerkborrel Park 10
Lees meer...
Datum: 10-10-2017
Open Business golf dag op de Haarlemmermeersche
Lees meer...
   
Meer agenda items